Item where specialization "európai jogi szakjogász" and date of item 2005

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | F | H | J | K | M | N | P | S | T | V
Number of items: 28.

B

Borka Zoltán (2005) Az Európai Unió regionális támogatási rendszere és a hazai gyakorlat. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

C

dr. Csonka Péter (2005) Közbeszerzés az Európai Unióban és Magyarországon különös tekintettel a jogorvoslati eljárások szabályozására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Deli Betty (2005) A jogharmonizáció mibenléte, a magyar jogharmonizáció a közbeszerzés területén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas Kinga (2005) Egészségügyi vonatkozású kérdések kezelése az Európai Unióban - különös tekintettel az egészségvédelmi szabályozásra -. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hegedűsné Nagy Ágnes (2005) A kábítószerrel kapcsolatos kriminálpolitika az Európai Unióban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Horváth István (2005) A jogharmonizáció mibenléte, a magyar jogharmonizáció és a szoftverjog-védelem. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hubay Attila (2005) Az európai elfogatóparancsra vonatkozó szabályozás az Európai Unióban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jeney Andrea (2005) A sértett büntetõ eljárásjogi helyzete az uniós szabályozás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kallai Violetta (2005) A polgári és kereskedelmi jogviszonyok területén a joghatóságra, a határozatok elismerésére és végrehajtására vonatkozó közösségi szabályozás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Kasza Pál (2005) Az agrárágazat európai uniós integrációját elősegítő eszközök. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Kozma Huba (2005) A mezőgazdasági érdekképviseletek finanszírozásának és hatékonyságának összefüggései Magyarországon és az EU-ban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kulcsárné Dr. Kolbusz Judit (2005) A semmisségi eljárás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Kőszegfalvi Zsolt (2005) Környezetvédelem, hulladékgazdálkodás az Európai Unióban és Magyarországon a csatlakozás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Dr. Maczkó Havaska (2005) Az európai közösségi jog felelősségi rendszere egyes kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Makai Adrián (2005) A zaj- és levegővédelem szabályozása az Európai Unió környezeti politikájában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Munzné Pácsa Cecília (2005) Az Európai Unió vám- és adópolitikája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy Izabella (2005) Főtanácsnok az Európai Bíróságon. A főtanácsnoki indítvány és az ítélet viszonya néhány újabb eset feldolgozása alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Némethné Suták Anikó (2005) A nemzetközi elfogatóparancs, különös tekintettel az Európai Uniós szabályozásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Petrányi Katalin (2005) Rendőrségi és igazságügyi együttműködés az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Prekub Éva (2005) Az Európai Unió hatása az Észak-Alföldi régióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szabó Ákos (2005) Az élethez és az emberi méltósághoz való jog kollíziójának jogi dilemmái az Európai Uniós jogfejlődésben és a magyar jogharmonizációban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Szamosközi István (2005) A közvetett adók harmonizációja az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Szendi Horváth Erika (2005) A magyar Büntető Törvénykönyv európai hatású módosításai (1993-2004). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Sörös Gergely (2005) Piaci formák és eszközök a nyugat - európai és a hazai önkormányzatok szolgáltatási gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

dr. Tomor Attila (2005) A géntechnológia alkalmazása az élelmiszer előállításában - jogi szabályozás Magyarországon és az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vajger Edit (2005) Az Európai Parlament az intézményi reformok tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Péter László (2005) A Római Egyezmény,a szerződéses kötelmekre alkalmazandó jogról. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Vidéki Henrietta (2005) Az Európai Unió bevándorlási politikájának egyes kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2021. február 26. 08:44:12 CET.