Item where specialization "európai jogi szakjogász" and date of item 1999

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | F | G | H | K | L | M | N | S
Number of items: 18.

B

Dr. Boros Zsuzsánna (1999) Bűnügyi együttműködés az Európai Unióban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Bozsik Ilona (1999) Az EU büntetőügyekben folytatott igazságügyi együttműködése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Bártfai Zsolt (1999) Adatvédelem Európában és Magyarországon. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

F

Dr. Fodor Mária (1999) A kórházi hulladék kezelés szabályainak áttekintése az európai integrációs követelmények tükrében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Fogarasi Ferenc (1999) A jogharmonizáció elméleti kérdései és történeti fejlődése az EK-ban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

G

Dr. Gombos Katalin (1999) A közösségi jog doktrínái és jogelvei az Európai Bíróság gyakorlatában - különös tekintettel az alapjogokra. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Gudlinné Kovács Ibolya (1999) A gazdasági társaságok határon átnyúló mozgásának akadályai az Európai Unióban, különös figyelemmel a székhelyáthelyezés problematikájára - már magyar szemmel is. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

H

Dr. Heller László (1999) A tanúvédelem szabályozása a jogharmonizáció tükrében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Horváth Zoltán (1999) Jogharmonizációs feladataink az Európai Unió bel- és igazságügyi együttműködése tükrében a menedékjog, a külső határok, a bevándorlás, tartózkodás, kiutasítás és visszafogadás vonatkozásában. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

K

Dr. Kecsmár János (1999) Kommunális szennyvíz valamint kommunális hulladék, mint a környezetvédelmi jogharmonizáció kiemelt területei. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Kis Beatrix (1999) A helyi önkormányzatiság, regionalizmus kérdései Magyarországnak az Európai Unióba történő csatlakozásának fényében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Kothencz Mihály (1999) Az Európai Közösség versenyjogának hatása a magyar versenyjogi szabályozásra (különös tekintettel a fúziókontrollra). MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

L

Lacsán István (1999) A jogharmonizáció és a komplex jog rétegei. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

M

Mészáros Mónika (1999) Magyarország integrációs felkészülése az Európai Unióba különös tekintettel a versenyjog és távközlés aspektusaira. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

N

Dr. Nemes Nagy Boldizsár (1999) Az Európai Unió külkapcsolatai. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

S

Szolnokiné Csernay Krisztina (1999) Az atipikus munkavégzés általános vonásai az Európai Unióban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Szántó Ágota (1999) Az Európai Unióban hatályban lévő fogyasztóvédelmi jogszabályoknak a nemzeti jogunkba való integrálásáról. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szöllösiné dr. Tóth Zsuzsanna (1999) Egyenlő esélyek az Európai Unió munkajogában a magyar jog tükrében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2021. február 26. 07:27:26 CET.