Item where specialization "egészségügyi menedzser" and date of item 1999

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | F | G | H | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | Z
Number of items: 61.

B

Bagi, Valéria (1999) A fekvőbeteg ellátás hatékonysága. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bodrogi, Zsanett (1999) Gyógyszermarketing Magyarországon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bonyhádi, dr. Aranka (1999) Finanszírozási módszerek egy pszichiátriai szakkórházban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bándiné Töreki, Andrea (1999) Belső ellenőrzés vagy controlling? Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bányai, Andrea (1999) A kórház, mint üzem bemutatása, különös tekintettel az élelmezési üzemgazdálkodására. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bíró, Attila (1999) Az etikai gyógyszergyártók marketing stratégiái. Masters, József Attila Tudományegyetem.

C

Csengery, dr. Attila (1999) Költségelszámolási rendszer bemutatása és alkalmazásának adaptációja egy konkrét egészségügyi ellátó intézményre. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Csomány, Mária (1999) Gyógyszergazdálkodás az egészségügyi intézményekben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Csont, Dr. Eszter (1999) Egy egészségügyi gyermekotthon a szociális és egészségügyi rendszerben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Czakó, Dr. László (1999) A beruházás, amortizáció kérdései a fekvőbeteg ellátásban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

D

Deutsch, Andrásné (1999) Modell a hatékony textilgazdálkodás megvalósítására. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Deutsch, Norbert (1999) Minőségbiztosítás, minőségellenőrzés. Masters, József Attila Tudományegyetem.

F

Farkas, Dr. Zsolt (1999) Teljesítményfinanszírozás: jelen és jövő. Masters, József Attila Tudományegyetem.

G

Galavits, Noémi (1999) Peremterület: gazdaság-szociális foglalkoztatás-egészségügy. Foglalkoztatás kontra gazdaság. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Galántai, Viktor (1999) Teljesítmény és költségtervezés egy integrált kórház betegellátásainak teljes körénél. Az operatív irányítást szolgáló, gyors eredményértékelő, vezetői információszolgáltatás egy lehetséges megoldása. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Gerlóczy, Dr. Balázs (1999) Gazdasági kérdések az egészségügyi ellátásban: a piac szerepe. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Gál, Zita (1999) A tudomány és technológia fejlődésének közgazdaságtani alapjai avagy kialakulásának feltételei és következményei. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Góbor, Dr. László (1999) Informatika az egészségügyben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

H

Horváthné dr. Dobos, Éva (1999) Minőség-költség az egészségügyben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

K

Kardos, Tünde (1999) A kórház, mint üzem. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kiss, Dr. József Géza (1999) A magyar egészségügy finanszírozásának problémái. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kiséry, Dr. Mariann (1999) Az egészségügyi szolgáltatások finanszírozásának problémái. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Koncz, Dr. József (1999) Anyaggazdálkodás, kórház és beszállító kapcsolata. Egy vidéki megyei kórház és egy fővárosi intézmény összehasonlítása a jelenlegi finanszírozás tükrében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Koppány, Dr. Szilveszter (1999) Minőségfejlesztés a háziorvoslásban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kovács, Dr. Csaba (1999) Az informatika szerepe az alapellátásban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kázár, Dr. Ágnes (1999) A rendszeres orvosi szűrés néhány medicinális és gazdasági vonatkozása. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kígyós, Ágnes (1999) Az egészségügy reformjáról, kiemelve a háziorvosi ellátást és finanszírozását. Masters, József Attila Tudományegyetem.

L

Lazics, Dr. Klaudia (1999) Költséggazdálkodás a fekvőbetegellátásban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

M

Magyar, Gábor (1999) Integrációs törekvések az egészségügyben a Dél-Dunántúlon, különös tekintettel a regionális információ rendszerekre. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Megyesi, Andrea (1999) A megváltozott körülményekről, avagy milyen legyen a jövő kórházgazdálkodása, egy konkrét intézményen keresztül bemutatva. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Meiszterics, Szabolcs (1999) A Mátészalkai Területi Kórház gazdasági fejlődéselemzése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Mikola, Dr. József (1999) Praxis orientált ellátás. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Molnár, Szabolcs (1999) A fogyasztói kosár és jövedelmi viszonyok alakulása Magyarországon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Molnár, Dr. Szabolcs (1999) Intézményi gyógyszerfelhasználás. Masters, József Attila Tudományegyetem.

N

Nagy, Dr. Erzsébet (1999) Orvosi diagnosztikai laboratóriumok minőségfejlesztési, minőség-ellenőrzési rendszerei egyes európai országokban és Magyarországon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Nagy, Jánosné (1999) Életbiztosítás hepatitis C vírus fertőzés esetén. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Nagy, Dr. Péter (1999) Minőségbiztosítás az egészségügyben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Nagy, Ágnes (1999) Balotaszállás egészségtervének elkészítése és a menedzseri tervek kialakítása. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Nyerges, Andrea (1999) Gyógyszergazdálkodás a fekvőbeteg ellátásban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

O

Orosz, Krisztina (1999) Lehet-e a korszerű gazdaságos? Az antibiotikumfelhasználás jelentősége a fekvőbetegellátó intézményekben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

P

Peukert, Erika (1999) A generikumok szerepe a hazai gyógyszerellátásban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

R

Radácsi, Etelka (1999) Minőségbiztosítás az ápolásban - Hogyan látják a minőségbiztosítás kérdését a szakdolgozók? Masters, József Attila Tudományegyetem.

S

Sarkady, Dr. Emese (1999) Egy minőségbiztosítási mutató - a klinikai és kórbonctani diagnózisok egybevetése - módszertani elemzése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Seress Tóth, Dr. Emőke (1999) Az Anyavédelmi Központ prevenciós tevékenysége a válsághelyzetben levő terhesek megsegítésére. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Sipos, Dr. Péter (1999) Az IRDS prae- és postnatalis therapiás lehetőségeinek költségoptimalizációja. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Stelcz, Gabriella (1999) Kórházi integrált számítástechnikai rendszer bevezetése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szabó, Dr. Ildikó (1999) Minőségbiztosítás egy háziorvosi praxisban, különös tekintettel a cukorbetegségre. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szabó, Dr. Péter (1999) A homecare típusú betegápolás szerepe a családorvoslásban és az egészségügyben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szabó, Dr. Zsolt (1999) Az ésszerű kórházi gazdálkodás és a minőségi betegellátás lehetősége napjainkban (különös tekintettel az Egri Megyei Kórházra). Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szosznyák, Dr. Edit (1999) A fekvőbetegellátás finanszírozása és az ezen alapuló intézményi pénzügyi tervezés korszerű elveiről. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szűcs, Dr. Zoltán (1999) Betegjogok nemzetközi összehasonlításban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Sárkány, Dr. Csaba (1999) A fekvőbetegellátás helyzete Magyarországon (nagyító alatt a Debreceni Orvostudományi Egyetem). Masters, József Attila Tudományegyetem.

Sólyom, Mónika (1999) Az Intenzív Osztályok gyógyszergazdálkodása. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Sós, Anita Zsuzsanna (1999) Gyógyszerköltség finanszírozásának retrospektív vizsgálata egy konkrét intézményben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

T

Tóth, Andrea (1999) A mozgásszervi rehabilitáció szerepe és költségtényezői az egészségügyi ellátásban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Tóth, Anita (1999) A közgyógyellátási rendszer reformkoncepciójának értékelő elemzése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Tóth, Dr. Péter (1999) A magyar társadalombiztosítás II. világháború utáni története, különös tekintettel az egészségügyi szolgáltatások teljesítmény-finanszírozásának kialakulására. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Túri, Dr. Erika (1999) Humán erőforrás-gazdálkodás egy adott egészségügyi intézményben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

V

Valyon, Dr. Márta (1999) Egy országos intézet gazdálkodása az egészségügyi reform éveiben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Várkonyi, Dr. István Zsolt (1999) Az egészségügyi gazdasági értékelés alapvető formái és módszerei: A járóbeteg kardiológiai rehabilitáció költség-hatékonysági vizsgálata. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Z

Zsolnai, Dr. Gábor (1999) Az Internet és az elektronikus orvos-szakmai információ szerepe az egészségügyi ellátásban, az egészségügyi informatika (az egészségügyi informatika és a telemedicina alapkérdései). Masters, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 07:16:37 CET.