Item where specialization "biológia" and date of item 1968

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | F | H | K | N
Number of items: 13.

B

Borka, Margit (1968) A tápanyagfelvétel tanításának módszertana az általános iskolában az Élővilág órákon. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

Borka, Margit (1968) A tápanyagfelvétel tanításának módszertana az általános iskolában az élővilág órákon. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

C

Csáky, Gizella (1968) Adatok a soltvadkerti szikes tavak algavegetációjához. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

Czinkóczi, Aranka (1968) A szántóföldi növények kártevőinek tanítása és szemléltetése az élővilág tanításában. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

Czékus, Mária (1968) Öttömös határának növényvilága az iskolai oktatás és népművelés szempontjából. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

F

Felhalmi, Katalin (1968) A fotoszintézis ismertetése az újabb kutatások elemzése alapján és kísérletes oktatása az általános iskolában. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

H

Horváth, Katalin (1968) A fotoszintézis tanításának módszertana az általános iskolában az élővilág órákon. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

Horváth, Rozália (1968) A makói hagymatermesztés növénytani és növényélettani vonatkozásai. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

K

Katona, Lajos (1968) A csírázás. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

Kollár, József (1968) Szajoli Termelőszövetkezet növénytermesztésének vizsgálata az országos viszonyok tükrében. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

Král, Borbála (1968) A fóti gyermekváros parkjának növényvilága. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

Kurja, Anna (1968) Börzsöny hegység zoocecidiumairól. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

N

Novák, Mária (1968) Anatómiai és histológiai vizsgálatok a felis domestica L. agyán - különös tekintettel a telencephalon és a cerebellum cytoarhitectonikai felépítésére (tábla XXX. ábra 52). Masters, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 24. 08:51:12 CEST.