Item where specialization "HR szakjogász" and date of item 2021

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: D | K | L | M | R | S
Number of items: 8.

D

Domokos, Judit (2021) A közalkalmazotti jogviszony megszüntetésének lehetőségei, a felmentés és alkalmazási területei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Dékányné Hangyál, Dóra (2021) Az üzemi baleset társadalombiztosítási megközelítése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kenyeres, Anna (2021) A hatékony vállalatok jelene és jövője. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kisfaludi, Nóra (2021) A munkaviszony megszüntetése, különös tekintettel a próbaidő alatti megszüntetésre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lelovics, László (2021) A közszolgálati jogviszony átalakulása a kormányzati főhivatalok és a különleges jogállású szervek jogi szabályozásával. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magyar, Zita (2021) A szakképzés területén bekövetkezett munkajogi változások, különös tekintettel az oktatók jogállásváltozására. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

R

Reményik, Andrea (2021) A jogviszony megszűnése és megszüntetése a rendvédelmi szerv munkajogában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sári, Danica Anna (2021) A munkavállalók kártérítési felelőssége különös tekintettel a vétkes kártérítési felelősségre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 08:49:28 CET.