Item where specialization "Európa tanulmányok" and date of item 2002

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | D | G | H | K | O | S | T
Number of items: 15.

A

Antal Klára (2002) Tájékozódási lehetőségek az Európai Unióról Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dobó Ildikó (2002) Az európai uniós irányelvek érvényesülése a magyar villamosenergia szektorban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gonda Gabriella (2002) A magyar környezetvédelmi szabályozás helyzete az EU csatlakozás folyamatában: Különös tekintettel a hulladékgazdálkodásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás Anett (2002) Az Európai Unió oktatáspolitikája és annak lehetséges magyarországi hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Horváth Gyöngyi Gitta (2002) Dél-alföldi régió turizmusfejlesztése az EU-csatlakozás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kardos Csaba (2002) A kis- és középvállalkozások (KKV) gazdasági kohézióját szolgáló Phare programok Magyarországon (felhasználási lehetőségek, tapasztalatok, aktuális kérdések). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsor Erika (2002) Az Európai Unió audiovizuális politikája és a magyar médiatörvény jogharmonizációja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Orbán Botond (2002) Az Európai Unió regionális politikájának aktuális problémái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szabó Annamária (2002) Magyarország felkészülése a gazdasági és monetáris unióban való részvételre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Zoltán (2002) Magyarország Európai Uniós csatlakozásának szerepe a magyar mezőgazdaság helyzetének alakulásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Szabó Andrea (2002) Az EU és a Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégió (DKMT) vasútpolitikai fejlesztési lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Sándor Krisztina (2002) A PHARE programok és projektek a mezőgazdaság szemszögéből. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szaszákné Tóth Judit (2002) A magyarországi turizmus fejlesztésének prioritásai az európai uniós csatlakozás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szollár Zsuzsanna (2002) Magyarország és a Strukturális Alapok fogadása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth Nóra (2002) A kis- és középvállalkozások helyzete Magyarországon és az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2021. február 25. 09:56:47 CET.