Item where specialization "élelmiszermérnök" and date of item 2020

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | J | K | L | M | N | P | R | S | T | U | V | Z | Ó
Number of items: 73.

A

Antal, Nóra Kata (2020) Kereskedelmi és gyártói márkás pulykamell sonkák összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Barcsa, Fanni (2020) Csökkentett cukortartalmú, dúsított karamella termékek és fejlesztésük. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barna, Dorina Bettina (2020) A fekete berkenye beltartalmi értékeinek változása különböző készítmények esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Barta, Máté (2020) A fehérje szerepe a sportolók étrendjében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baráth, Nikolett (2020) Élelmiszeripari szennyvizek dielektromos jellemzőinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csatári, Enikő (2020) Növényi tejhelyettesítők alkalmazhatósága a pszeudotejcsokoládé fejlesztéséhez. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csízi, Krisztina (2020) Biológiai hatóanyag tartalmú kitozán filmbevonat hatása gyümölcsök mikrobiológiai állapotán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csóka, Nándor (2020) Pszeudocereáliák finomaprítása eltérő körülmények között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dittrich, Kata (2020) Fajtamézekből készült mézes sütemények receptúrájának optimalizálása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Drahota, Beatrix (2020) Gluténmentes ostyatermékek fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Cintia Viktória (2020) Kézműves gyümölcsös sörök gyártása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, József (2020) Meggybefőtt gyártásának felülvizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Péter (2020) Nanoszűrés és többlépcsős eljárások lehetőségeinek kutatása a tejiparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Lívia Katalin (2020) Illóolaj tartalmú zselatin filmbevonat hatása a csirkemell mikrobiológiai állapotán Enterobacter sp. és Staphylococcus aureus való szennyezés esetén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián, Fruzsina (2020) Glutén és Laktózmentes müzliszelet. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp, Péter (2020) Tej eredetű pácolóanyagok használhatóságának vizsgálata a húsiparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gulyás, Enikő Judit (2020) Cukorkafélék készítése liofilizált gyümölcsökkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyetvai, Rita (2020) Bean to bar tejcsokoládé fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyevi-Szabó, Viktória (2020) Szénhidrát dúsítás lehetőségei kenyérben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyulai, Réka Lídia (2020) Fagyasztott leveles tészta vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Szimonetta (2020) Aszalt gyümölcsök felhasználása kolbászban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdu, Nóra (2020) Műanyag felületen kialakult bakteriális biofilmek eltávolítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Evelin (2020) Fogyókúrák háttere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth-Gaudi, Miklós (2020) Szelénnel dúsított cipó kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Juhász-Dora, Krisztina (2020) Ásványi anyaggal dúsított tészta gyártása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kabai, Vivien (2020) Eltérő műtrágyaszintek hatása őszibúza fajták sikér, esésszám és próbacipó jellemzőire. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keller, Norbert Attila (2020) Különböző ízesítésű zöldségkrémek kisüzemi gyártása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Panna (2020) Gluténmentes gabonalisztek mikrobiológiai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Tekla (2020) Dielektromos jellemzők vizsgálata szárítás során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Tibor (2020) Sonka jellegű készítmény és sonkakészítmény összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kojó, Laura (2020) Különböző módon hőkezelt chia mag alkalmazhatósága édesipari gyártmányokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tamás (2020) Enzimes és fermentációs folyamatok hatékonyságának nyomon követése dielektromos mérésekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tamás Gábor (2020) Vákuum sütési technológia kidolgozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kravjár, Olga (2020) Kólák fizikai és kémiai paramétereinek összehasonltó vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laszli, Nikolett (2020) A zabból készült termékek fogyasztási szokásainak vizsgálata a dél-alföldi régióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lénárt, Larion (2020) Húsfogyasztás napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrincz, Ádám (2020) Módszer fejlesztés csokoládé és kakaós mártómassza szemcseméretének meghatározására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mezei, István (2020) A zöldségek színváltozásának nyomonkövetése a fagyasztva tárolás során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Monostori, Kevin (2020) Biológiai hatóanyag tartalmú kitozán filmbevonat hatása pulykahús mikrobiológiai állapotán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mátyus, Olga (2020) Ásványi)makro) elemekkel való dúsítás édesipari zselé termékekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nyulas, Péter Pál (2020) Csicsókachips gyártásának gazdasági elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Melinda (2020) Sertéshús eltarthatóságának növelése különböző illóolajok alkalmazásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pepó, Richárd Győző (2020) Házi és ipari ételízesítő összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Podmaniczky, Lilla (2020) Pulykacombon végzett különböző hőkezelések termékre gyakorolt egyes hatásainak összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Regina (2020) Intézkedések a koronavírus járvány idején a Sole-Mizo Zrt. Bácsbokodi üzemében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Szilveszter (2020) Malmi őrléstechnológia komplex értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Ritecz, Ákos (2020) A szeletelő technológia fejlesztés hatásainak vizsgálata az MCS Vágóhíd Zrt.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sajben, Csilla (2020) Természetes és mesterséges édesítőszerek összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sajti, Fanni (2020) Szabad és zárt tartású baromfihúsok összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sustyák, Dóra (2020) A folyamatos továbbfejlesztés megvalósítása a minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági rendszer segítségével tejfeldolgozó mikrovállakozásnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Tímea (2020) Eltérő műtrágyaszintek hatása őszibúza fajták tészta-reológiai tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Kornél (2020) Rovarfehérje felhasználásának lehetőségei az élelmiszerekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szijjártó, Kitti (2020) Különböző ízesítéssel, sous-vide eljárással készült csirkehús termékek fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Fanni (2020) Kombinált gabonaszelet kifejlesztése funkcionális élelmiszerként. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Zsuzsanna (2020) Magas energia- és fehérjetartalmú diéta kialakítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szimon, Miklós (2020) Candida diéta. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szrnka, Zoltán (2020) Fehérjével dúsított kávéital. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szórád, Henrietta (2020) Természetes fűszerek és fűszeraromák összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sági, Viktória (2020) Élelmiszerről izolált baktériumok biofilm képzése és a kialakult biofilm eltávolítása zöld megoldással. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Ádám (2020) Extrudergép beüzemelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Ágota (2020) Gluténmentes tartós teasütemény fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Talpai, János (2020) 13-18 év közötti fiatalok táplálkozási szokásainak felmérése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Taál, Evelin (2020) "Minden" mentes élelmiszerek a táplálkozásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Kármen (2020) Elsődleges növénytermesztésben alkalmazható minőségirányítási rendszerek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Túri, Andrea Mária (2020) Kalciumtartalom húskészítményekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Ujj, Krisztián (2020) Ipa és Ale sörök összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Enikő (2020) Rizssütemények készítése és háziasítása hazai barackkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Gyöngyi (2020) Cirok nemesítési vonalak genetikai diverzitásvizsgálata tannin tartalomra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Katalin (2020) Gyümölcskivonatok hatása néhány tejsavbaktérium növekedésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Veszelovszki, Anita Erika (2020) Az akvakultúra szerepe a lakosság fehérjeellátásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vékony, Vanessza (2020) A vegán táplálkozás helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zakupszki, Zita Boglárka (2020) Gluténmentes lisztek keményítőtartalmának polarimetriás módszerrel történő meghatározásának kidolgozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Ódor, Henrietta (2020) Vörösáru sótartalmának csökkentése zabkorpa felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 25. 13:35:42 CEST.