Item where faculty "Not relevant" and date of item 2011

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | F | G | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | W | Z
Number of items: 35.

B

Belényi, Gabriella (2011) A vezető szerepe és lehetősége a pedagógusok motiválásában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Büki, Boglárka (2011) A Rogers személyközpontú alternatív pedagógia program bevezetése a szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Éva (2011) A Makói Oktatási Központ intézményének strukturális és funkcionális elemzése az első év tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gasztonyiné Fódi, Zita (2011) A vezető szerepe a minőségirányításban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jakóné Mihály, Brigitta (2011) A vezetés és a nevelőtestület. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

K

Karácsonyiné Fehérvári, Szilvia (2011) Felnőttképzés a térségi integrált szakképzési központban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kepenyes, András (2011) Vezetés-vezetői személyiség, az iskolavezetés sajátosságai : az érzelmi vezetés fontossága az iskolavezetés mindennapjaiban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kun, Erzsébet Lídia (2011) A regionális fejlesztési és képzési bizottságok és a térségi integrált szakképző központok hatása a szakképző intézmények működésére. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lengyel, Andrásné (2011) Szervezeti struktúra az összevont Orczy Anna Iskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

M

Maldrik, Gábor (2011) A nem állami, nem önkormányzati fenntartású szakképző intézmények működtetésére, különös tekintettel a fenntartói, vezetői feladatok sajátosságaira. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Misinszkiné Szőke, Nóra (2011) Az új érettségi vizsga tapasztalatai az orosházi Táncsics Mihály Gimnázium és Szakközépiskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, László (2011) "Mutatis mutandis” : innováció a magyar közoktatásban egy intézményvezető-helyettes szemszögéből. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Molnárné Szabó, Gyöngyvér (2011) A vezetési stílus hatása a nevelőtestület működésére. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Ménesi, Sándor (2011) A hátrányos helyzetű és halmozottan hátrányos helyzetű tanulók integrált nevelése a hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Móró, Gábor (2011) Pénzügyi kultúra fejlődése Magyarországon az Uniós csatlakozás óta. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagyné Farkas, Erika (2011) Az intézményvezető szerepe a művészetoktatási innováció folyamatában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Táncsics, Ildikó (2011) A TÁMOP 3.1.4./08/2. pályázat menedzselésének tapasztalatai vezetői szemszögből. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Novákné Engi, Ildikó (2011) A fenntartói irányítás és az intézményi önértékelési rendszer kapcsolata : (Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzati Minőségirányítási Programja és az Alsóvárosi Általános Iskola Minőségirányítási Programja). Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nyerges, Andrea Regina (2011) Az intézményvezetés szerepe az iskolai agresszió visszaszorításában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nádudvariné Jáger, Judit (2011) Hátrányos helyzetű tanulók támogatásának eredményes megoldásai a jászfényszarui általános iskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

O

Orosz, István (2011) Az alapfokú nevelési-oktatási feladatok kistérségi integrált ellátása a jászságban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp, Istvánné (2011) Az óvodapedagógusok teljesítményértékelésének tapasztalatai a változó szabályozás tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pethőné Takács, Zsuzsanna (2011) A merseváti óvoda és a társadalmi szükségletek. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pető, Magdolna (2011) Marketing stratégia Vezetői kommunikáció, különös tekintettel az intézmény marketing szemléletű fejlesztésére, arculati rendszerére. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rozsnyai, Katalin (2011) Az emberi erőforrások menedzselése a „Süni" magánóvodában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sinkó, Szabolcsné (2011) Vezetői feladatok egy pályázatban : (Hogyan befolyásolja a vezető személyisége, tapasztalata egy pályázat megvalósulását és fenntarthatóságát?). Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Ildikó (2011) Úton - fogadástól a befogadásig : attitűdvizsgálat az Orczy Anna Általános Iskola, Szakiskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat pedagógusai körében az integrált nevelésről. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szalayné Kirádi, Éva (2011) A pedagógus és a vezetői munka teljesítményértékelése, egy teljesítményértékelési rendszer működésének bemutatása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szebenyiné Csóka, Beáta (2011) Az iskolarendszerű szakképzés és a gazdasági kamarák kapcsolata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Széplaki, Edit (2011) Zeneiskolától a művészeti iskoláig. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tatár, Krisztina (2011) Motiváció az iskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Töreki, András (2011) Az adaptivitás jelenléte a szolnoki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Imre (2011) A tanári teljesítmény értékelésének lehetőségei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

W

Wimmer, László (2011) A vezető személyes részvételének lehetőségei a szervezetfejlesztés folyamatában : Dr. Nagy László Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény szervezetfejlesztései az elméletek tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsámboki, Edina (2011) A nem állami ill. nem önkormányzati fenntartású közoktatási intézmények működésének tapasztalatai : a sport és a civil szféra kapcsolatának bemutatása az alapítványi Fehér Miklós Gimnázium tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 28. 16:40:34 CET.