Item where faculty "Not relevant" and date of item 2009

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | P | R | S | T | U | V | Z | Á | Ó
Number of items: 129.

A

Apró, Éva (2009) A Savaria TISZK, mint „instrumentum” a Szombathelyi kistérség szakképzési kínálatának összehangolásában és szélesítésében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

B

Babinszki, Szilárdné (2009) A kilencvenes évtized oktatásügyi változásai, azok hatása az iskolavezetésre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bakó, Zsuzsanna (2009) A tanító szakos hallgatók gyakorlatának vezetői feladatai a NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bedőcsné Galántai, Magdolna (2009) Az esélyegyenlőséget támogató iskolai innováció esélyei a változó oktatáspolitikai környezetben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Beneiné Maka, Piroska (2009) Helyi társadalom és kistérségi feladatellátás: elvárások és lehetőségek. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Benke, Barbara (2009) A Páterdombi Szakképző Iskola teljesítményértékelési rendszerének elemzése és kritikája : a tanulók részvétele a pedagógusok teljesítményének értékelésében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bertók, Gyöngyi (2009) Szervezeti struktúraváltás és annak hatásai- egy lehetséges tanulási út a vasvári kistérségben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bogáth, Péter (2009) A vezetési stílus hatása a nevelőtestület működésére. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bolya, Katalin (2009) „...társam, mondd, akarsz-e lenni?” : (Egy meg nem valósult iskolatársulás tanulságai). Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Braun, Tünde (2009) Az iskolai könyvtár és minőség : a könyvtáros tanár lehetőségei a minőség fejlesztésében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Budai, Erzsébet (2009) Szervezeti kommunikáció a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakmai, Szakszolgálati és Közművelődési Intézetben : szervezetfejlesztés, szervezeti kommunikáció összefüggései a változások „viharában”. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Buzás, László (2009) Az informatikai tudás szerepe a közoktatási intézmény vezetésében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Böröczné Szigethy, Márta (2009) A vezető szerepe a minőségirányításban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cseklye, Sándor Attila (2009) Az agrárszakképzés közelmúltja és jelene. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Csernus, Krisztina (2009) Szervezeten belüli motiváció, vezető motivációs lehetőségei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Cziberéné Nagy, Katalin (2009) Az intézményi pedagógus teljesítményértékelési rendszer kialakításának és kipróbálásának folyamata, tapasztalatok a Kövy Sándor Általános Iskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Czifra, Zsuzsanna (2009) Budakeszi közoktatásának helyzete és fejlesztésének lehetőségei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dallos, Tamásné (2009) Kistérségek és az iskolaszövetségek együttműködése a közoktatási szakmai szolgáltatások hatékonyabbá tétele érdekében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Demeterné Pécsi, Andrea (2009) Az iskolai innováció. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Dobó, István (2009) Minőségbiztosítás elméletben és gyakorlatban - egy gimnázium IMIP-jének tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Dolog, Ernő (2009) Forrásfeltárás az uniós pályázatírás során. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Drozd, Zsuzsanna (2009) Kihívások - közoktatás fejlesztési pályázatok az iskolában, új szerepben az iskolavezetés. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Décsy-Paál, Enikő (2009) A Pálóczi Horváth Ádám Alapfokú Művészetoktatási Intézmény a iskolatípus szakmai minősítési rendszerében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

E

Eberhardtné Panácz, Ágnes (2009) Tanulmányi versenyek szervezésének szabályozása a Zala Megyei Önkormányzat Pedagógiai Intézetében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Tiborné (2009) A Körmend és Kistérsége Többcélú Kistérségi Társulás közoktatási intézkedési tervének felülvizsgálata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Zoltánné (2009) A Nagyatád központú közoktatási mikrotérség elemző leírása, fejlesztésének lehetőségei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Ferencz, Miklósné (2009) Az önkormányzati intézmény fenntartás változásai, a társulás és autonómia vezetési-szervezési aspektusai. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Füke, László (2009) Szakmai-e a szakbizottság? : a kistérségi közoktatási bizottság lehetséges feladatai, javaslat a szakszerű működtetésre, az ehhez szükséges dokumentumok tartalmi és formai elemeire. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gerölyné Kölkedi, Éva Marianna (2009) HIDAK - tudásmegosztás a nyugat-dunántúli régióban iskolai könyvtári környezetben, avagy a pedagógiai szakmai szolgáltatás, a pedagógiai tájékoztatás innovációja Vas megyében és finanszírozásának egy lehetséges módja. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gubisné Menczel, Anita (2009) A minőség menedzselése egy óvodai szervezetben - a vezető szerepe és hatása a minőségfejlesztésre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gusa, Erna (2009) A többcélú társulások közoktatási intézményi feladatellátásának finanszírozási és szerkezeti kérdései. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gémesné Gulyás, Bernadett (2009) A pedagógusok szemléletváltásának elősegítése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

H

Harmincz, Timea (2009) A vezetővé válás lehetséges útjai a nevelési-oktatási intézményekben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűsné Tóth, Katalin (2009) Vezetői kompetenciák és a megváltozott helyi szükséglet. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Horti, Tamásné (2009) A tanulás eredményességét javító intézményi innováció bemutatása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Ildikó (2009) Munkahelyi teljesítményértékelés : „Formaság vagy realitás?” : az intézményi teljesítményértékelési rendszer kialakításának és kipróbálásának folyamata, tapasztalatok, a rendszer értékelése, javaslatok a továbbfejlesztésre a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Intézet, Pedagógiai Szakmai és Szakszolgálatnál. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Zoltán (2009) Egy iskolaszövetkezet megvalósításának kérdései. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Horváthné Szőke, Gyöngyi (2009) A tanári/nevelői teljesítmény értékelésének lehetőségei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Hoósné Milisits, Zsuzsa (2009) A sajátos nevelési igényű tanulók szakszerű fejlesztése és feltételrendszerének kialakítása a kistérségben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Hága, Lászlóné (2009) Nemzetközi pályázati tapasztalatok beépítése az intézmény szervezeti kultúrájának javításába. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

I

Iker, Gabriella (2009) Vezetési stílusok és kompetenciák hatása a nevelőtestületre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jenei, Éva Evelin (2009) A művészetoktatási intézmények autonómiája : /А vezető szerepe az autonómia megtartásában/. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kajdi, Marianna (2009) Egy innováció tapasztalatai : 20 éves a két tannyelvű program a Varga Katalin Gimnáziumban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kapolcsi, Kinga (2009) Szervezetfejlesztési innovációk menedzselése a szombathelyi Pipitér Napközi Otthonos Óvodában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Karsai, Gyöngyi (2009) "Színe és fonákja" : gondolatok egy általános iskola szervezeti struktúrájának, kultúrájának elemzése során. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen, Ildikó (2009) Egy innováció a Rákospalotai Leánynevelő Intézet hosszútávú történetében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kerek, Márton (2009) Elégedettségmérés az MNÁMK Kollégiumában : a hatékony működés, és a fejlesztések érdekében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kincses, Tímea (2009) Az 1000 Mester TISZK minőségirányítási rendszere. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Eszter (2009) Iskola az iskolában : (az alapfokú művészetoktatási intézményrész vezetésének operatív feladatai). Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kispál, József (2009) Az országos kompetenciamérés több évre visszamenőleges elemzése, értékelése, eredményeinek felhasználása az iskolai pedagógiai munka folyamatos fejlesztéséhez. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss-Fekete, Bence (2009) Vezetőkkel kapcsolatos követelmények az ókortól napjainkig : vezetői készségek és stílusok az ókortól a XXI. századig. Hasznosítható tapasztalatok a vezetői gyakorlat számára. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss-Feketéné Bodor, Barbara (2009) Női vezetők az oktatásügyben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kissné Nárai, Mária (2009) Az oktatás és a gyermekjóléti szolgáltatás, a családsegítés kapcsolata a szombathelyi kistérségben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kissné Schvajda, Erzsébet (2009) A vezetői kommunikáció, az óvoda kommunikációs rendszere. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Koltai, Péter (2009) Oktatás-átszervezés a szentlőrinci kistérségben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Beatrix (2009) Az óvodai szervezet kultúrájának főbb jellemzői, vizsgálatának módszerei, diagnózis, a kultúra megváltoztatásának lehetőségei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Gerda Klára (2009) A felnőttképzés mint második esély : hazai és uniós fejlesztési irányok, tendenciák : tapasztalataim a felnőttoktatásban a támogatottként tanuló felnőttek képzéséről. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kugyelkáné Záborszki, Katalin (2009) Teljesítményértékelés mint vezetői eszköz. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kárnics, Ferencné (2009) Egy megvalósult innováció: a minőségbiztosítás bevezetése óvodánkban, a vezető szerepe az innovációs folyamatban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Késmárki, Tiborné (2009) A Balatonendrédi Általános Iskola fejlesztésének lehetőségei a kistérségi és a helyi társadalmi elvárások alapján. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kókainé Szűcs, Ildikó (2009) A pedagógus és a vezetői munka teljesítményértékelése - a Teleki Blanka Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium teljesítményértékelési rendszerének bemutatása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

L

Libor, Tamás (2009) A vezető és a minőségirányítási csoport felelőssége az intézményi minőségirányítási program működtetésében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Lovászné Török, Magdolna (2009) Eredményesség egy kistelepülés iskolájában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

László, Judit (2009) Az intézményi minőségirányítási program szerepe a minőségfejlesztésben : a zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium Intézményi Minőségirányítási Program szerinti működésének értékelése, a minőségfejlesztés eredménye. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Lénárt, Nikolett (2009) Apoß-100 túltermelő transzgenikus egerek fenotípusának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Maczkó, Kornélia (2009) Az intézményi teljesítményértékelési rendszer bemutatása : (az intézményi teljesítményértékelési rendszer kialakulásának és bevezetésének folyamata, működtetésének tapasztalatai, és a rendszer értékelése). Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Magócsi, László (2009) Iskolafenntartás- intézményi autonómia : nemzetközi kitekintésben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Major, Ágota (2009) A humánerőforrás alapjai és fejlesztési lehetőségei a Felső- Répcementi Többcélú Kistérségi Társulás mikrokörzeteiben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Martin, Andrea (2009) Az országos kompetenciamérés eredményeinek intézményi hasznosulása a Budakeszi Széchenyi István Általános Iskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Mezei, Csilla (2009) A munkatársi teljesítményértékelés folyamatának változása a Szandaszőlősi Általános Iskola, Művelődési Ház és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben (esettanulmány). Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Mihalina, László (2009) A kompetencia alapú oktatás bevezetése a szegedi Kis István Református Gimnáziumban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Anna Mária (2009) A Lőrincz-féle komplex tantermi játékok meghonosítása a Szandaszőlősi Általános Iskola, Művelődési Ház és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Károly (2009) A szervezet információs rendszere a vezetői kommunikáció tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Mrakovics, Ildikó (2009) Az intézményi önértékelés és az innováció kapcsolata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Attila (2009) Szombathely Megyei Jogú Város kistérségközponti szerepe a közoktatásban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Ferencné (2009) A közoktatási feladatok ellátása a kisvárdai kistérségben: intézményfenntartó társulások szerveződése és működése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Zsuzsanna (2009) A vezető kötelezettsége és felelőssége az oktatás minőségéért. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Major, Mária (2009) A továbbképzési programok vizsgálata Karcag város közoktatási intézményeiben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Szép, Erzsébet (2009) A közoktatási intézményhálózat, a családsegítés és a gyermekjóléti szolgáltatások kapcsolatai a Körmend és vidéke kistérségben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Zimre, Márta (2009) Az országos kompetenciamérés több évre visszamenőleges elemzése, értékelése, eredményeinek felhasználása az iskolai pedagógiai munka folyamatos fejlesztéséhez. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Andrea (2009) A minőségbiztosítás kezdetei a zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium könyvtárában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Csilla Tünde (2009) Az intézményi minőségirányítási program szerepe a minőségfejlesztésben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Lászlóné (2009) Az iskolavezetés feladatai egy szakképző iskola menedzselésében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp, Tibor (2009) Az iskolavezetés fejlesztése és az innováció. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Paróczi, Tiborné (2009) Helyi és kistérségi feladatellátás: elvárások és lehetőségek. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pocsai, Enikő (2009) A Mezőcsáti Kistérség humánerőforrás gazdálkodásának projektterve. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Polonkai, Zoltánné (2009) A tanulás eredményességét javító intézményi innováció bemutatása : a belső gondozói rendszer kiépítése és működése intézményünkben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Polónyi, Péter (2009) A nevelési - oktatási és a szervezeti struktúra összefüggései egy alapítványi középiskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Porkoláb, Mihály (2009) Pályázni (tudni) kell! : forrásszerzés elméletben és egy közoktatási intézmény gyakorlatában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pálinkás, Ágnes (2009) Intézményi fejlesztési koncepció az országos kompetenciamérés eredményeinek javítására. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pásti, József (2009) "Egymás nélkül sötétben vagyunk." : túlélés, érdek, szükséglet, innováció - intézményi integráció a sárvári kistérségben, avagy lehet-e zászlóshajó az Ikervári ÁMK? Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Sándorné (2009) A szakszolgálatok megszervezésének lehetséges modelljei a zalai statisztikai térségben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rebenyák, Erika (2009) A közoktatás intézményi folyamatainak elemzése a jogszabályok tükrében. közoktatási törvényben megjelenő folyamatok elemzése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Rigó, Csabáné (2009) Intézményértékelési rendszerek : a zalaegerszegi Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium önértékelési rendszere, működtetésének tapasztalatai, eredményei, szerepe a minőségfejlesztés folyamatában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Rábl, Gabriella (2009) Az intézmény nevelési-oktatási és szervezeti struktúrájának összefüggései : az óvoda. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Róka, Judit (2009) Egy iskola keresettségi mutatóiból adódó vezetői feladatok : /empirikus vizsgálat a szombathelyi Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban/. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sebőkné Orosz, Katalin (2009) Áldás vagy átok? : a vezetői feladatok változása a kétszintű érettségi vizsga bevezetésével a Leövey Klára Gimnázium példáján keresztül. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Zsolt (2009) Uniós források feltérképezése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos-Bognár, Beáta (2009) Óvoda és minőség. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Soór, László (2009) Az országos kompetenciamérés - intézményünk folyamatos megújulási törekvései. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Streitmann, Judit (2009) Európai nyelvoktatás-politika és intézményvezetői kihívások a közoktatásban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szabolcs, Szilárd (2009) A szakiskolai dohányzás elleni harc hatékonyságának mérése és kezelése a minőségügyi szabályozás tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Lászlóné (2009) Pedagógiai törekvések a hátrányos helyzetű, roma tanulók hátrányainak csökkentésére, a tanulói kudarcok felszámolására a Jászfényszarui Általános Iskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó-Biczók, Tamásné (2009) „A küldetésed nem az, hogy megváltoztasd a világot. A küldetésed az, hogy te változz!” Andrew Matthews Változások menedzselése, innováció, szervezetfejlesztés egy intézmény hosszú távú történetében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Nagy, Erzsébet (2009) A Fazekas József Általános Iskola és Napközi Otthonos Óvoda munkahelyi teljesítményértékelési rendszere. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szatlóczki, Edit (2009) Az Orczy Anna Általános Iskola és Szakiskola oktatási-nevelési és szervezeti struktúrájának innovációja. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Ildikó (2009) Az oktatás pluralizálódása a kilencvenes években. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Gergő (2009) A munkáltató kártérítési felelőssége, különös tekintettel az üzemi balesetre, és a foglalkozási megbetegedésekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szolnokyné Kovácsik, Zita (2009) Távoktatási módszerek alkalmazása a középfokú felnőttoktatásban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Klára (2009) A csoportépítés lehetőségei, problémái, és eredményei iskolai tantestületekben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcsi, Katalin (2009) Egy intézmény önértékelési kultúrájának kialakítása és fejlesztése a pedagógus értékelési rendszer felhasználásával. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Süle, Erika (2009) Van-e jövő? Az egyházasrádóci közoktatási mikrotérség elemző leírása, fejlesztésének lehetőségei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Süle, Miklósné (2009) Fejlesztés, változás, innováció - az intézményvezetés lehetőségei a pályázati forrásbővítés területén : társulás, mint megoldási út!? Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tamásiné Bartha, Andrea (2009) A Kiskunmajsai Többcélú Kistérségi Társulás Közoktatási Intézkedési Terveinek elemzése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Treznyák, György (2009) Az iskola mint szervezet sajátosságai és vezetői kommunikációja. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Trócsányi, Anna (2009) A Wesley János Általános és Középiskola jelene és jövője az integráció és az esélyegyenlőség tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Ervinné (2009) A pedagógus és a vezető munka teljesítményértékelése, egy teljesítményértékelési rendszer működtetésének bemutatása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Árpádné (2009) A pedagógus értékelés lehetőségei és rendszere a Csokonai Vitéz Mihály 12 Évfolyamos Gimnáziumban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Köncz, Valéria (2009) A Szentgotthárdi Kistérség közoktatási hálójának feltárása és elemzése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Anna (2009) Az emberi teljesítmény mércéje, maga az ember Munkahelyi teljesítményértékelés : az intézményi pedagógus teljesítményértékelési rendszer kialakításának és kipróbálásának folyamata, tapasztalatok, a rendszer értékelése, javaslatok a továbbfejlesztésre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

U

Utassyné Szántó, Erzsébet (2009) A minőség jelentősége egy óvodai szervezet munkájában : a vezető szerepe és hatása a minőségfejlesztésre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vasas, István (2009) Oktatási intézmények PR tevékenysége. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Viereck, Ildikó (2009) Minőség az idegennyelv-oktatásban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zentai, Péterné (2009) Hatékony külső és belső kommunikáció : egy pedagógiai szakmai szolgáltató intézmény kommunikációs rendszerének fejlesztési elképzelései. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Zágoni-Szabó, Józsefné (2009) A kompetencia alapú oktatás mint intézményi innováció a Mátyás Király Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Zámbó, Andrea Mária (2009) Minőség a tanórán. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahámné Vörös, Edit (2009) A vezető szerepe a pedagógusok szemléletváltásának elősegítésében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Ágoston, Tibor (2009) Uniós pályázatkészítés a gyakorlatban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Ózsváriné Pethő, Adrienne (2009) A nevelői munka hatékonysága avagy mit mutat a tanulói klíma mérése a JNSZM Mészáros Lőrinc Gimnázium Szakképző Iskola és Kollégiumban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 02:46:25 CEST.