Apáti-Nagy, Petra (2018) Biológiai eljárással kezelt szennyvíz membránszűrése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Berta, Adrienn (2018) Élelmiszeripari szennyvizek dielektromos jellemzőinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Bicskei, Szabolcs (2018) Sótartalom hatásának vizsgálata olajtartalmú modell termálvizek membránszűrése során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Bányai, Gréta Lilla (2018) Cellulóz alapú szubsztrátok ultrahangos előkezelése enzimes lebontáshoz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Csóka, Nándor (2018) Komplex összetételű étrend kiegészítő kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Dobó, Tünde (2018) Fotokatalitikusan aktív membránfelületek alkalmazása olajszennyezett vizek kezelésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Détári, Enikő (2018) Természetes eredetű potenciálisan ízületvédő anyagok felhasználásával készült funkcionális élelmiszer kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Farkas, Dániel Imre (2018) Előoxidáció hatásának vizsgálata tejipari szennyvíz membránszűréssel történő tisztíthatóságára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Halász, Dorothea (2018) Cobex GM-16 hulladék hasznosítása mikrohullámú energia felhasználásával enzimkomplex segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kassai, Péter (2018) Olajszennyezett vizek ultraszűrésének intenzifikálása ózonos előkezeléssel és módosított membránfelületekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Kovács, Tamás (2018) Különböző sörfajták gyártástechnológiájának összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kálmán, Viktória (2018) TiO2/szén nanocső kompozitokkal módosított fotokatalitikus membránfelületek kialakítása és alkalmazása olajszennyezett vizek kezelésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Mészáros, György Attila (2018) TiO2-dal bevont polimer membránok fotokatalitikus aktivitásának és felületi tulajdonságainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szabolcsi, Attila (2018) Különböző enzimkészítmények hatása a tej alvasztására és az alvadék egyes tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.