Item where faculty "Faculty of Economics and Business Administration" and date of item 2014

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z | Á | É | Ö
Number of items: 374.

A

Aczélné Szabó, Erika (2014) Segélyezés a világgazdaságban. Fókuszban Afrika: ártalmas vagy hasznos? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Adiyajamba, Yumjirdulam (2014) Reklám és média hatása a gyerekekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Antal, Mihály Gábor (2014) A QR kód, mint a marketingkommunikáció eszköze. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Antal, Szabolcs (2014) A magyar labdarúgás finanszírozási aspektusai az infrastrukturális beruházások tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Apostol, Noémi (2014) Márkaismertség és márkaimázs a magyar fogyasztók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Asztalos, Barbara (2014) Az állam szerepe a hitelezésben a pénzügyi és gazdasági válság tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bagi, Alexandra (2014) A lakáscélú állami támogtások alakulása Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bagi, Balázs (2014) A MOL társadalmi felelősségvállalási politikája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos, Péter (2014) A japán vezetési felfogás ajátosságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos , Titanilla (2014) Bootstrapping, a kis- és középvállalkozások finanszírozásának újabb megközelítése, és annak vizsgálata különös tekintettel a Dél-Alföldi régióra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balla, Anett (2014) Harc a Napért: Kína, az Európai Unió, és az Amerikai Egyesült Államok kereskedelmi vitái és annak háttere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh , Szilvia (2014) A beáramló külföldi tőke hatása a fejlődésre Latin-Amerikában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs , Ádám (2014) A magyar egészségügy problémáinak és a Semmelweis Terv menti reformkísérletnek vizsgálata a Dél-Alföldi Régióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyai, Zsolt (2014) A magyar betétbiztosítás működése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyiné Hutai, Anikó (2014) A precíziós mezőgazdaság elterjedésének vizsgálata és a kapcsolódó marketingkommunikáció szükségességének bizonyítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyiné Szundi, Anikó (2014) Mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztése az Európai Unióban és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bartucz, Petra (2014) Hitelintézeti beszámoló - A pénzügyi válság hatásainak megjelenése az OTP Bank beszámolójában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bartus, Kata Dóra (2014) Online PR a TUMBLR elemzésével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bata , Rebeka (2014) Helyi nyüzsgés és globális csatornák a klaszterek működésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bencsik, Brigitta (2014) Az online kereskedelem iránti bizalmat befolyásoló pszichológiai és szociodemográfiai tényezők. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bencsik, Gábor (2014) A pénzügyi kultúra főbb dimenziói és ezek fejlesztési irányai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bencze , Nóra (2014) A magyar gépjármű biztosítások rendszere, szabályozási keretei és piaci helyzetének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bene, Áron László (2014) Pénzügyi kultúra és a gazdasági válság hatásai Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Benkó, Noémi (2014) A BRICS országok fejlődése és növekedésüket hátráltató tényezők. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bera, András (2014) A környezetvédelmi adóreform általános kérdései és magyarországi vonatkozásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berecz, Nándor (2014) Tudományos parkok kialakulása és fejlődése: fókuszban az Eli Science Park. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berta-Jávor, Deniza Bianka (2014) A tudatos vállalatok tevékenységének fogyasztói észlelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bisztrán-Bartha, Tünde (2014) Lakossági jelzáloghitelezés helyzete Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Blaskovics , Barbara (2014) A lakossági devizahitelezés tündöklése és bukása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodzás, Boglárka (2014) Egy új termék bevezetése az Univer Product Zrt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bogos, Csilla (2014) Hamis világban élünk? Hamis divattermékek fogyasztása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bokor, Anna (2014) Az ipari parkok kialakulása és fejlődése, különös tekintettel a szegedi agglomerációban működő parkokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bokor, Gábor (2014) Vezetői hatékonyság a Fino-Food Kft. sikeressége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbás, Zoltán (2014) Teljesítményértékelési rendszerek áttekintése és gyakorlati alkalmazása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boros, Edit (2014) A pszichológiai tényezők hatása a tőzsdei befektetések során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boros-Gyevi, Gergely (2014) Személyes értékesítés a gyógyszeriparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Brecska, Mária (2014) Bóna Autószervíz Kft. készletgazdálkodása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Budaváriné Liptay, Eszter Katalin (2014) Az oktatás általános ismertetése, előtérbe helyezve a magyar helyzet bemutatását. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bánfi, Szabolcs (2014) A magyar lakosság megtakarítási szokásai és befektetési döntéseinek jellemzői napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bélteki, Csilla (2014) A nyugdíjrendszerek nemzetközi kihívásai az OECD-tagországok és Magyarország vonatkozásában. Vajon kellő körültekintéssel és felelősséggel gondolunk a nyugdíjas éveinkre? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bézi, Balázs (2014) Tudáskormányzás és a harmadik generációs egyetem. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró, Andrea (2014) Rádiófrekvenciás azonosítás alkalmazása a könyvtári nyomon követési és azonosítási folyamatokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csabai , Róbert (2014) A nemzetközi adóelkerülés elleni küzdelem napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Cseh, Eszter (2014) Kuponmarketing a fogyasztók szemszögéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csikós, Katalin (2014) A beszámolók szerepének bemutatása, avagy az instant ételek világa. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csizmadia, Dorottya (2014) Békéscsaba Belváros revitalizációja, mint sikeres közpolitikai program. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csizmadiné Oman, Ágnes (2014) A szuverén kockázatok elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csizofszki, Judit (2014) Pályakezdő közgazdászok karriertervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csomós, Elíz Éva (2014) A munkahelyi kiválasztáshoz vezető út. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csontos, Helga Borbála (2014) A magyar mobilszolgáltatók fiatalokat célzó marketingkommunikációjának elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csábi, József (2014) Az alkalmazott kutatás előremozdítása a Szegedi Tudományegyetemen, különös tekintettel a gyógyszerkutatásra. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Csíkos, Anita (2014) Az önkormányzatok eladósodásának vizsgálata és az állami adósságátvállalás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csúcs, Tibor (2014) A magyar vállalati kötvények világa. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csőke, László (2014) A japán vezetési felfogás sajátosságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csővári , Barbara (2014) A súlyos szegénység és éhínség megszüntetése a fejlődő országokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czár, Viktória (2014) E-learning módszerek alkalmazása a kultúrában egy határon átnyúló projekt keretében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dancsik, Bálint (2014) Gondolatok a pénzügyi rendszer (in)stabilitásáról. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Daniné Darázs, Marianna (2014) Az iparűzési adózás problémája a GDF SUEZ cégcsoportnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Derecskei, Tímea (2014) Gazdaságfejlesztés és versenyképesség Győrben és Szegeden. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Derecskey, Zsolt Attila (2014) A magyarországi szakképzés jelene a szakpolitikai kihívások tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dobák, Nikolett (2014) Projektkontrolling : a kontrolling hozzájárulása a vállalati projektek sikerességéhez. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dombi, Zsuzsanna (2014) A laikus kockázatészlelés bemutatása lízingkonsgtrukciókon keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Domonkos , Bianka (2014) Emberi erőforrások menedzselése különös tekintettel az ösztönzésre és motiválásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Duró, Marianna Gyöngyi (2014) A mikro-, kis- és középvállalkozások fejlődése és növekedés Magyarországon a XXI. században. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dér, Melinda (2014) Közfoglalkoztatás mint speciális foglalkoztatás- és társadalompolitikai eszköz. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Döbrönte, Katalin Andrea (2014) Szociális célú városrehabilitáció eredményessége a Csepel Ady lakótelep esettanulmánya alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Döme, Krisztina (2014) Az online oktatás szerepe a felsőoktatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Engi, Laura (2014) A magyarországi Cosmopolitan magazin bemutatása és marketingkommunikációja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdélyi, Henrietta (2014) A gyógyturizmus szerepe az egészségügyben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Erdélyi, Éva (2014) A takarékszövetkezetek helyzete a mai magyar bankrendszerben. Az integráció jelentősége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Anikó (2014) A világ vezető jegybankjai monetáris politikai szabályozásának összehasonlítása a válság előtt és után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas , Anita (2014) Az elektronikus toborzás jellemzői a Dél-alföldi régióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, László Rómeó (2014) A kis- és középvállalkozások finanszírozása Magyarországon a válság előtt és után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fenyvesi, Ágnes (2014) Az észlelt kompetanciafejlődés a tréning módszerrel történő oktatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferencz , Brigitta (2014) A hazai Y generáció egészségtudatossággal kapcsolatos fogyasztói attitűdjei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fiedler, Szandra (2014) Inkubációs lehetőségek Szegeden. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fierpasz, Flóra (2014) Mentorálás a Multi-Level Marketing rendszerében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fokti , Krisztina (2014) Értékelköteleződés és az állampolgári részvétel jelentősége: A részvételi backcasting módszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp, Viktória (2014) Politikai kommunikáció a Facebook-on és hatékonyságának vizsgálata a fiatalok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

G. Nagy, Regina (2014) A devizahitelek válsága gazdasági és pszichológiai szemszögből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gajdos, Brigitta (2014) Női vállalkozók. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Galló, Márk Balázs (2014) A lean filozófia alkalmazási lehetőségei a startup cégek gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gasztány, Richárd (2014) Keresőoptimalizálás az üzleti életben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gera, Gábor (2014) A helloszeged.hu programportál üzleti terve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Grajczár , Krisztina (2014) A MERCOSUR hatása az argentin-brazil kapcsolatrendszer bővülésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gubán, Béla (2014) Az uniós támogatások hatása a mezőgazdasági termelés szerkezetének megváltozására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás, Anett (2014) Helyi értékesítési rendszerek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás, Éva (2014) A szegedi egyetemisták borfogyasztási szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Guzsván, Izabella Réka (2014) Üzlet és marketing a sportban: az üzleti érdekek befolyásoló hatása a sportra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyarmati, Sándor Csaba (2014) A családi vállalkozások kihívásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyuricza, Kitti (2014) Az újjászülető kézművesség marketingstratégiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurkovics, Tamás (2014) A kohéziós és regionális politika Magyarországon - Az operatív programok múltja, jelene és jövője. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurkovics , János (2014) Egyetemek és tudományos parkok szerepe a helyi gazdaságfejlesztésben: Szeged lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurkó, Erika (2014) A Gazdasági és Monetáris Unió helyzete a válság előtt és után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyémánt, Richárd (2014) Ipar és kereskedelem Brassóban a 13-17. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Kinga Tünde (2014) Kis- és közepes vállalkozások finanszírozása a Széchenyi Kártya Program segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gémes , Ivett Vivien (2014) Szentes városi uszodaépítés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdú, Péter György (2014) Innovatív kis- és középvállalkozások támogatásának eszközei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajó, Adrienn (2014) A 2008-as gazdasági világválság hatásai Németország és Magyarország gazdaságára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Harangozó, Adrienn (2014) Az Európai Uniós projektek szerepe a kis- és középvállalkozások fejlesztésében, különös tekintettel Újkígyósra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Haskó, János (2014) Alternatív gazdálkodási formák szerepe az ökoszisztéma szolgáltatások használatában és megőrzésében a Dél-Alföldön. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Havasi, József Ervin (2014) A magyar egészségügy finanszírozásának diagnosztikája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs-Boros, Rebeka (2014) Térségi gazdaságfejlesztő szervezet szerepe az üzleti inkubátorok és szabad vállalkozási zónák támogatásában Bács-Kiskun megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Heim, Eszter (2014) Motiváció a szervezetekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Herczeg, Csaba (2014) A japán menedzsment és magyarországi alkalmazásának néhány kérdése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Heringer, Tünde (2014) Az Európai Unió 2014-2020-as költségvetési keretének bemutatása, a költségvetési keret és az Európa 2020 Stratégia kapcsolatának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Herke, Roland Péter (2014) Az innovácit támogató szervezeti kultúra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hermann, Zsolt (2014) Értékesítés pszichológiája; az értékesítő szerepének megítélése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hodur, Sára Veronika (2014) A Reál Hungária Élelmiszer Kft. kereskedelmi márkás termékeinek fejlesztési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hortobágyi, Réka (2014) Európai Uniós támogatások pályázása egy konkrét példán keresztül bemutatva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, János (2014) Az adómorál és a méltányosság kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár, Ivett (2014) A Humán erőforrás menedzsment történeti fejlődése, napjaink tendenciái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Héder, Ildikó (2014) A devizaalapú lakáscélú hitelezés elterjedése és válsága, valamint a kormányzati intézkedések a devizaalapú hitellel rendező lakosság megsegítésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hídvéghyné Földi, Judit (2014) A hazai szegénység statisztikai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hüvös, Magdolna Ágnes (2014) Téli közfoglalkoztatás keretein belül megvalósuló szakmai képzések a Csongrád megyei tankerület szervezésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hős , Adrienn (2014) Egészségturisztikai fejlesztések Csongrád megyében. A makói fürdőfejlesztés gazdasági, társadalmi hatásvizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Irinyi, Dorottya (2014) Magánfinanszírozás aktuális kérdései a felsőoktatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Janó, Róbert (2014) Az okostelefonok szerepe a gazdaságban, a marketingben és a hétköznapi életben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jenei, Dóra (2014) Megértjük egymást a szakmában? A számviteli szakma lehetőségei és kihívásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Gergő (2014) A jövedelemkülönbségek csökkentésének lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Hajnalka (2014) A közigazgatási reform Magyarországon. Csongrád megye. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Péter János (2014) Miért pont a háztartások? A magyar hitelpiacok struktúrájának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Sándor (2014) Tudáshálózat elemzés és klaszterfejlesztés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Zoltán (2014) Az emberi erőforrás menedzsment aktuális kihívásai a hazai egészségügyben. Other, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kabai, Bence (2014) Kik vannak a Bitek mögött? Árfolyamkockázat és volatilitás a bitcoin piacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kakuk, Nikolett (2014) A kötelező gépjármű felelősségbiztosítás fejlődése és a díjverseny elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kaliczka , Renáta (2014) Kína-Afrika politika: Kínai külföldi működőtőke-befektetések hatása a szubszaharai Afrika fejlődésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kallai, Zoltán (2014) Társadalmi részvétel a helyi gazdaságfejlesztésben. A hazai gyakorlat kritikai értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kanfi Horváth, Szandra (2014) Lakástakarék-pénztárak Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kanyó, Balázs (2014) Markeringstratégia a táplálékkiegészítők piacán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kapás, Helga (2014) A hazai elszámolásforgalom a kezdetektől napjainkig, különös tekintettel az InterGIRO2 országos projektre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kardos, Dorottya (2014) A magyar és az amerikai fiatalok státuszszimbólum márka választásának főbb hasonlóságai és különbségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Katkics, Zoltán (2014) A közösségi média és a sport tematikájú közösségi média platformok a www.sportolanemzet.hu oldalon levezetve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Katz, Adrián (2014) Az áruszállítás helyzetének alakulása az elmúlt években Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen, Rita (2014) A szervezetek belső kommunikációjának és konfliktuskezelési módjainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keller, Ivett Kata (2014) A marketingkommunikáció hatása a COOP Szolnok Zrt. vásárlóinak vonatkozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekes, Mónika (2014) Az Európai Unió állami támogatási politikájának alakulása a pénzügyi szektorban a válság idején. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekes , Nikolett (2014) Magyarország a migráció fényében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Krisztina (2014) Verseny a hazai kötelező gépjármű felelősségbiztosítás piacán 2000-től napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Lívia (2014) Costumer Relationship Management vállalati bevezetése - a lehetőségek elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, István Márton (2014) Származékos ügyletek és IFRS szerinti számviteli elszámolásuk. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Klébesz, Ildikó (2014) Az önkormányzati intézmények finanszírozásának problémái. Bevételi források bemutatása konkrét intézményen keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Sarolta (2014) Számviteli feladatok egy kisvállalatnál - különös figyelemmel a deviza- és készletelszámolásokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kohajda-Kavai, Katarzyna Agata (2014) Fedezet alapú gazdálkodás és ösztönzési rendszer bevezetése az Energotest cégcsoportnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koleszár, Mihály Ádám (2014) A PompAsia Kft termékpolitikája, termékfejlesztés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koleszár, Ágnes Éva (2014) A kereskedelmi márkák marketing-kommunikációja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koppány, Enikő (2014) A Szeged és vonáskörzetében tevékenykedő biotechnológiai KKV-kra ható, nem pénzügyi vállalkozásfejlesztési eszközök bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Korim, Anett Éva (2014) A hazai ásványvízfogyasztás tendenciáinak bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koszta, Attila (2014) Telefonhasználati szokások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koszta-Blazsek, Norbert (2014) A reengineering hibás alkalmazása a Masonite Kft újraszervezése során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Angéla (2014) Szervezeti életciklusok : a Richter Gedeon Nyrt. életszakaszai Adizes modellje alapján, különös tekintettel a vállalatalapító tevékenységére. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Dóra Ramóna (2014) A lakástakarék-pénztárak fejlődése és jelentősége Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Edina (2014) A munkanélküliség gazdaságpszichológiai hatásai, különös tekintettel a közfoglalkoztatásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Ilona (2014) Generációk a munkavilágában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Zsófia (2014) Innovációk a pénzügyi elszámolásban, különös tekintettel a bitcoinra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Zsófia Lilla (2014) Szervezeten belüli kommunikáció és konfliktusok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Éva Szandra (2014) A szubliminális percepció lehetséges alkalmazhatósága a marketingben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Husi, Szilvia (2014) A társadalombiztosítás egészségbiztosítási ellátásai és az önkéntes egészségpénztár. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Krajnák, Tamás (2014) A Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. beszámolóinak elemzése 2007-2012. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kristóf, Kinga (2014) Egyetemi-vállalati együttműködések teljesítménye longitudinális nézőpontból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Krivik, Anikó (2014) A fiatalok egészségmagatartásának vizsgálata a szegedi egyetemisták körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kriván, Nóra (2014) Reklámattitűdök napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kruzslicz, Judit (2014) A kínai luxusfogyasztók. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kun, Sándor (2014) Tőkevédett alapok és bankbetétek összehasonlítása CIB Csoport példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kuncz, Ábel Mátyás (2014) A kiállítás, mint marketing eszköz szerepe jelentősége a vállalkozás és az állam számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kuruczleki, Éva (2014) Vállalati tréningek tovagyűrűző hatásait vizsgáló értékelési modellek elemzése és összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kurusta, Anikó (2014) A vállalatok által elvárt kompetenciák vizsgálata szakközépiskolában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Attila (2014) Kereskedelmi banki hitelek, fedezetek és ezek megjelenése a Növekedési Hitelprogramban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Luca (2014) A beszállítói kapcsolatok elemzése a kapcsolódás szorossága és a beszerzés jellemzői alapján : esetleírás a Vendo Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kásáné Szarvas, Mária (2014) Az "érzékeny" erőforrás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kócsó, Ádám (2014) Mobilmarketing. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kókai, Péter András (2014) A magyar bankrendszerbe történő külföldi tőkeáramlások kérdése a két gazdasági válság előtt és után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kómár, Zsóka (2014) Az áfacsalás vizsgálata és visszaszorításának eszközei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya, Viktor József (2014) Állandók és változók: üzleti modellek összehasonlító elemzése az interaktív szórakoztató iparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kóródi, Gábor László (2014) Monetáris politika választott rendszerváltó posztszocialista országokban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kósa, Csilla (2014) Raktározás a Sole-Mizo Zrt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kósa, Nikolett (2014) A különböző generációk fogyasztási döntései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Köteles, Nikolett (2014) Boldogságkeresés a fogyasztói társadalomban : kényszeres vásárlás, mint a boldogságdeficit kezelésének eszköze. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kürthy, Péter (2014) Kólaháború - A fogyasztói elégedettség és a lojalitás vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laszli, István (2014) Mi történt a lekötött bankbetétekkel? - A jegybanki alapkamat hatása a lakossági megtakarítások szerkezetére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel, Bettina Anett (2014) A vezetés szerepe a takarékszövetkezetek világában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lieszkovszky , József Pál (2014) A fekete-afrikai városfejlődés várostípusainak a migrációban és a harmadik világbeli urbanizációban betöltött szerepe. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lipták, Attila (2014) Egészségturizmus és családi vállalkozás, mint lehetőség. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lovasi, Bettina Ildikó (2014) A világgazdasági válság hatása a hazai lakáspiacra és a lakásállomány jellemzése napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ludányi, Flóra (2014) Zenekar, mint vállalkozás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lung, Dusán Péter (2014) Környezetszennyezés csökkentése adóreformok segítségével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

László, Attila (2014) A dinamikus kapcsolati képességek vizsgálata klinikai egyetemi-ipari kutatás-fejlesztési együttműködésekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai, Anikó (2014) Vállalatok vezetésének és menedzselésének problematikája elméletben és gyakorlatban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Lőwy, Hanna (2014) A magyar egyetemisták ruhavásárlási szokásai a divat és a márka függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magony , Alexandra (2014) Iparági tudás jellemzői- vizsgálat a szegedi szoftveriparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, Krisztián (2014) Vállalati játékelmélet : játékelmélet alkalmazása és megjelenése a piaci versenyek elemzése és a vállalati döntéshozatal során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Makai, Gergely (2014) Különböző generációk munkavállalási jellemzőinek összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Marsi, Gabriella (2014) Személyes márkázás: lehet-e online önreprezentációból offline siker? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Martonosi, Zita (2014) Laikus befektetők kockázatészlelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mihalcsó, Miklós Dániel (2014) Az összehasonlító és a nem összehasonlító reklám különbségei a fogyasztó befolyásolásának tekintetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Miklós, Melinda (2014) Non-adherencia és költsége szkizofréniában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Militár, Ádám (2014) Az új generáció a munka világában. A generációk közti különbségek a munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Alexandra (2014) A szabályozási környezet hatása a kis- és középvállalkozásokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Gábor (2014) A fogyasztói magatartás vizsgálata az FMCG termékek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Monok, Kristóf (2014) Teljesítmény-értékelési dimenziók eltéréseinek vizsgálata kulturális szervezetek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Monoki, Zoltán (2014) A videojáték-ipar új értékesítési módszerei és a magyar játékosok videojáték-vásárlási szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Monostori, Ádám (2014) Napjaink hatékony reklámozási formáinak elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Márton, Dorina (2014) Nemek közötti bérszakadék. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Márton , Brigitta (2014) Az egykulcsos személyi jövedelemadó. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, Andor (2014) Magyarország bankrendszere a pénzügyi válságok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Méreiné Berki, Boglárka Klára (2014) Agrárátalakulás a rendszerváltás után két eltérő sorsú termelőszövetkezet példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Annabella (2014) Nem elég jónak lenni, annak is kell látszani! Avagy a csongrád megyei kis- és középvállalkozások marketing gyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Alexandra (2014) Starbucks, kávézásból divatot teremteni. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Kristóf István (2014) A bankbiztosítás elmélete és gyakorlata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Lívia Sarolta (2014) A kutatás-fejlesztés és innováció helyzete Magyarországon a biotechnilógiai szektor tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Mónika (2014) A deviza alapú hitelek és a lakossági eladósodottság: felelősök és megmentők. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros-Tanács, Anett (2014) Domaszék – Egy fiatal település a fiatalokért. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Móra, Dániel (2014) A monetáris transzmisszió hatékonyságának vizsgálata Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mórocz, Enikő (2014) A színek adnak új jelentéstartalmat a márkáknak? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Müller, Anita (2014) A MÁV-START Zrt. üzleti tervének elemzése különös tekintettel a pénzügyi tervre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nadobán, Zoltán István (2014) Az új magyar önkormányzati rendszer születése: a konfliktus konténer kiürítése? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Enikő (2014) Elégedettségi felmérés a Brico S Kft. fogyasztóinak körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Adrienn (2014) A magyarországi LEADER program jelentősége a 2007-2013 közötti időszak vidékfejlesztési politikáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Benjámin (2014) A startupok fejlődését befolyásoló tényezők : a lean módszerek és a közösségi jelleg vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Bernadette (2014) A vevő, mint a Burger King királya, avagy a vevőközpontúság jelenléte a vállalat imázsában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Gábor (2014) Magyar államadósság – Gyógyíthatatlan betegség? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Krisztina (2014) Mennyit ér a hűség? A vásárlási lojalitás és a hűségprogramok kapcsolata a dm active beauty hűségprogram tekintetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Vivien (2014) Országmarketinges törekvések és hatásaik. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Zoltán (2014) Az üzleti inkubáció helyi gazdaságfejlesztési hatásainak bemutatása a Békéscsabai Vállalkozói Centrum Kft. példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy , Krisztina Katalin (2014) Olasz befektetések Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyberivói-Boér, Ákos (2014) Civilizáció és egészség. A társadalmi fejlődés és az egészség kapcsolatának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nguyen , Thi Hai Yen (2014) Az vagy, amit megosztasz! Avagy hogyan hat a közösségi média az új generációkra és a fogyasztási szokásaikra? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nyéki, Regina (2014) A laikus hitelfelvevők kockázatészlelésének változása a válság hatására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Szilvia (2014) Deviza alapú lakossági hitelezés megjelenése Magyarországon és a gazdasági világválság hatására bekövetkező problémáinak kezelése a Kormány és az OTP Bank Nyrt. eszközeivel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Opavszki, Lilla Szilvia (2014) Együttműködés megteremtésének projektje az Azték Színjátszó Csoportnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Orodán, Tünde (2014) A kombinált mikrohitel, mint vállalkozásfejlesztési eszköz megvalósulásának Békés városi példája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Oros, Réka Zsuzsanna (2014) Célba ér az üzenet? - A fogyasztók információbefogadó képességének bemutatása a Penny Market Kft. példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Orosz, Attila (2014) A Sole-MiZo Zrt. szerbiai telephelyválasztásának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Palotás, Krisztina Kinga (2014) A Növekedési Hitelprogram hatása a kis- és középvállalati szektorra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pataki, Csilla Etelka (2014) A fiatalok elérésének új útja. A vállalkozások közösségi média marketingje. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Patay, Balázs Csaba (2014) A magyarországi jelzáloglevél alapú és deviza alapú hitelezés a lakáshitelezés tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Patyi, Beáta (2014) Nagyítóval az árak nyomában, avagy a fiatalok ártudatosságának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Paulinusz, Ágnes (2014) Adózási hajlandóság. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Evelin (2014) Marketing receptre : vényköteles gyógyszerek marketingje ügynökségi szemszögből a Pfizer-megbízáson keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pollák, Kitti (2014) A kis- és középvállalkozások új adózási lehetőségei : a kisadózó vállakozások tételes adója és a kisvállalati adó. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Polyák , Orsolya (2014) A vállalatfinanszírozás XXI. századi forradalma: a tömegfinanszírozás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Prónay, Bence (2014) Nekünk a Balaton a Riviéra? Magyar fiatalok turisztikai életstílus vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, Alexandra (2014) A felnőttkoron innen, kamaszkoron túl. Változó életstílus és fogyasztói magatartás a 18-35 éves fiatalok körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pálmai, Péter (2014) A Shared Service Centerek fluktuációjának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Dávid József (2014) Fiatal házasok első lakása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Péter-Szabó, Zsanett (2014) Az érintettek szerepe a helyi gazdaságfejlesztésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Repisky, Máté (2014) Vállalkozói személyiségjegyek és a vállalkozók megítélése három csoport szemszögéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rigó, Edit (2014) A projektcontrolling jelentősége az építőiparban egy konkrét példán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ritócz, Diána Magdolna (2014) Az Uniós projektek menedzselése és annak megjelenése a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenységében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Rohácsné Csernus, Andrea Judit (2014) Az E-learning, mint oktatási forma a vállalati képzésekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rostás, Imola (2014) A márkaközösségek térhódító szerepe az Instagram közösségi média platformján keresztül bemutatva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rozsnyai, Szilvia (2014) Motiváció: kiemelkedő teljesítmény, karrierépítő munkatársak, elégedett ügyfelek : korszerű ösztönző rendszer egy mai magyar vállalatnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ruzsa, Mária (2014) Imázs építés a nemzetközi célcsoport számára - Gyula város példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, Attila (2014) Eladáshelyi és vásárláshelyi reklámozás a tetőtéri ablakgyártók piacán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz , Dániel (2014) A befektetői kockázatészlelés vizsgálata a tőkegarantált alapokon keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz-Vavró, Rita (2014) A hazai web shopok marketingtevékenységének értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Répási, Enikő (2014) Diákhitel: eszköz az esélyegyenlőséghez. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rígler, Dorottya (2014) A hallgatók vállalkozóvá válási hajlandósága. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sajtos, Gina (2014) Online marketingeszközök alkalmazhatósága a fiatalok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Seres , Ágnes (2014) Megújuló energiaforrások felhasználására nyújtott támogatások gazdaságösztönző hatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sihelnik , Emese (2014) Kínán belüli regionális különbségek és a „nyitott ajtók” politikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sikala, Ákos (2014) Bázel III: Válasz vagy újabb kérdések? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sinkovicz, Attila (2014) ERP rendszerek bevezetése a magyar felsőoktatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Árpád (2014) Munkahelyi egészségfejlesztés. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos , Diána Mária (2014) Másért vállalkozók. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Smatkó, Zsanett (2014) Technológia-orientált start-up vállalkozások finanszírozása, különös tekintettel a vissza nem térítendő támogatásokkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyi, Réka Etelka (2014) Foglalkoztatáspolitika a Visegrádi országokban a rendszerváltástól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Stencel, Vanda (2014) Kis- és középvállalkozások támogatása az adórendszeren keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sulyok, Diána Mariann (2014) Az iskolaszövetkezet, mint a szövetkezetek sajátos formája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabady, Attila Endre (2014) A Nagy Gazdasági Világválság és a Subrime Válság kialakulásának elemzése az USA vonatkozásában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, István (2014) Az európai energiaszektor jövője. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Brigitta (2014) Magyarország államadóssága és annak menedzselése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Csenge Ilona (2014) Közösségi könyvcserélés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Dóra (2014) Kis- és középvállalkozások finanszírozási forrásokhoz jutásának elősegítése a 2014 és 2020 közötti KKV Stratégiában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Karina Erzsébet (2014) E-learning a vállalatok világában - K&H Bank Zrt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Árpád (2014) A Lillte Blue Lamb puhatalpú babacipő bevezetése a hazai piacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Éva (2014) Új termék bevezetése az Alfa-Gép Kft-nél. A fokhagymatermesztés gépeinek bevezetése a magyar piacra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó , Dóra (2014) A Környezetvédelmi Termékdíj 2012-es módosításai hatékonyságának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Tönki, Albert (2014) A nem konvencionális olajtermelés hatása a világgazdasági rendszerre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szakács, Kornél (2014) Otthonteremtés Magyarországon a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. közreműködésével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szakáll, Éva (2014) A tudatos fogyasztás és a társadalmi felelősségvállalás kapcsolata a divatiparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai, Krisztina (2014) Kontrolling eszközei és jelenléte a borászati vállalkozásoknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai, Zsolt (2014) Szeged közösségi közlekedése és az utastájékoztatás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szappanos, Csilla (2014) A nem vagyoni kártérítés funkciói. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szatmári, Dorottya (2014) Impulzív vásárlás a személyiségtípusok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szatmári, Ivett (2014) Az életbiztosítások fejlődése, különös tekintettel a befektetési egységekhez kötött életbiztosítások kialakulására és szerepére napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szemesi, Szabolcs Szilveszter (2014) Az adóelkerülés és az adóbevételek alakulásának összefüggései 2005. és 2013. között Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szendrei , Attila (2014) A kiskunhalasi kistérség versenyképessége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szendrei , Ádám (2014) A gyermekcélú megtakarításokhoz kapcsolódó szülői attitűdök és motivációk vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szentes-Bíró, Judit (2014) Az MLM megítélése lakossági és értékesítői szemszögből hazai viszonylatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szigethy, Gréta Írisz (2014) A befektetési egységekhez kötött (unit-linked) biztosítás magyarországi piaca. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szigeti, Gábor András (2014) A megyei önkormányzatok eladósodásának okai és adósságkonszolidációja Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szikszai, Csaba (2014) A magyar nyugdíjrendszer felépítése, működése, hibái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Bettina (2014) A 45 és 64 év közöttiek munkaerő-piaci helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szivák, Attila (2014) A magyar nem-életág biztosítási piac helyzete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szokol, Judit (2014) A shopper marketing a szegedi Árkád bevásárlóközpont vásárlóira tett befolyásának tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szrnka , Ágnes (2014) A degrowth mozgalom vizsgálata és szerepe az élelmiszerellátásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sztankó , Gabriella (2014) Tudástól a tudományos parkig Szeged kutatás-fejlesztési és képzési profiljának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szuhaj, Maja (2014) A mezőgazdasági őstermelők adózása és támogatásuk jelentősége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szunyog, Máté (2014) Kis- és középvállalatok és a modern válság. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szurovecz , Réka Ágnes (2014) Az Összamerikai Szabadkereskedelmi Térség lehetséges hatása Brazíliára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsi, Marcell Márton (2014) Rádiós reklámok hatása a fogyasztókra és hirdetőkre (Bemutatva a szegedi Rádió 88-on keresztül). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Székelyhidi , Zsófia (2014) Az EU tudásalapú gazdasága és a versenyszabályozás innovációt támogató szerepe. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szél, József (2014) A tőkepiaci fertőzés hatása egy diverzifikált portfólió szerkezetére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szórád, Enikő (2014) Rövid távú pénzügyi döntések. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szögi , Rita (2014) A kis- és középvállalkozások szerepe és fejlesztési lehetőségiek az életciklus tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szöllősi Ferenc , Imréné (2014) A hazai önkormányzatok bevételei a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szügyi , Anita (2014) Egyetemi-vállalati együttműködések vizsgálata a hálózati hatás és a szorosság nézőpontjából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke, László (2014) Pénzügyi kultúra hazánkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Enikő (2014) A magyar számviteli szabályozás és az IFRS összehasonlítása a tárgyi eszközök témájában a ContiTech rubber Industrial Kft. példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Zsanett (2014) A tudatos fogyasztói magatartásformák bemutatása és vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sápi, Zsófia Katalin (2014) Szépséggel a társadalmunkért, azaz a Dove® vállalati társadalmi felelősségvállalásának a nőkre gyakorolt hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sáringer, Katalin (2014) Motiváció és vezetés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sávai , Marianna (2014) A BRICS országok és a külföldi közvetlen tőkebefektetések a pénzügyi globalizáció világában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sódar, Aliz (2014) Szent-Györgyi Albert C-vitamin termékcsalád piaci bevezetésének háttere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Andrea (2014) Készpénztartásra ható tényezők Magyarországon és ezek ökonometriai elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Zoltán (2014) A Tisza Volán Zrt. core-business-en túli tevékenységei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takácsné Horváth, Mónika Zsuzsa (2014) Katasztrófakezelés japán módra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takácsné Kovács, Eszter (2014) A fiatalok pénzügyi kultúrája: Pénzügyi tudatosság vagy pénzügyi tudatlanság? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tamasits , Dóra (2014) Érzelem versus értelem: a márkaragaszkodás mozgatórugói. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tari, Emese (2014) A Formula1 Magyar Nagydíj országimázsra gyakorolt hatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tarjányi, Tamás (2014) Az érdekeltekkel való jó üzleti kapcsolatok vizsgálata a hazai vállalkozói szférában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tasi, Márton Tibor (2014) A mikrohitelezési gyakorlat Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ternyák, Zsolt (2014) A Plazmaszolgálat márkajellemzőinek vizsgálata az egyetemista fókuszú rebrandinghez. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tokovicsné Fehér, Anita (2014) A bankkártáyák világa. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tolnai, Zsolt (2014) A gazdasági válság hatása a hazai devizaalapú lakáshitelezésre, valamint az erre megoldást kínáló adósmentő intézkedések bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Toma, Gábor (2014) A lakásfinanszírozás változása Magyarországon 1949-től napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tombácz, Tamás István (2014) Flow-élmény a szervezeti kultúrában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Torma, Ottó (2014) Vállalati kommunikáció. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Torma, Róbert (2014) Az egészségügy, mint a XXI. század legnagyobb kihívása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Turi, Edina (2014) Szegedi kistérség versenyképességi piramisa 2000-től napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tószegi, Dániel (2014) Az aukciós piactér, mint napjaink megélhetési forrása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Brigitta Kinga (2014) Az ellátási láncok menedzsmentjének elméleti keretei és specifikus kérdései az autóiparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Andrea (2014) A monoklonális antitestek gyógyszeripari forgalmi adatainak idősoros elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Annamária (2014) A nyugdíjrendszer fejlődéstörténete, fenntarthatósága és reformja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Bernadett (2014) A magyar és a francia számviteli szabályozás összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Brigitta (2014) A könyvvizsgálat szerepe a pénzmosás elleni harcban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Nóra (2014) Ergonómia és az Ösztönzésmenedzsment. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth , Adrienn (2014) Üzleti lehetőségek a megújuló zeneiparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Szeles , Judit (2014) Munkaerő mobilitás az Európai Unióban és a 2004-es bővítés hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tölgyes, Andor (2014) A Széchenyi Kártya Program hatása a kis- és középvállalkozások finanszírozási helyzetére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Renáta Mária (2014) Egy vállalati beszámoló elemzése mutatószámok segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Zoltán Attila (2014) A monetáris politika lehetőségei nulla kamatkorlát esetén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Törökné Török, Judit (2014) Egy sikeres vállalkozás működtetésének feltételei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tülkös, Mariann (2014) A befektetési alapok helyzete 2014-ben. Other, Szegedi Tudományegyetem.

U

Uhrin, Andrea (2014) Kis- és középvállalkozások finanszírozása, Növekedési Hitelprogram. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ujfaludi, Flóra Barbara (2014) Bankválasztási kritériumok Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Umenhoffer, Dávid (2014) Az állam szerepvállalása a bankrendszer hitelezési tevékenységében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Utassy, Csaba (2014) Lakáspiac Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig, különös tekintettel a gazdasági válság okaira és ingatlanpiacra gyakorolt hatásaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vajner, Gergő Lajos (2014) A XXI. századi bútorértékesítés hajnala. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Valkai, Tímea (2014) Személyészlelés a kiválasztásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Katalin (2014) Önkormányzati gazdálkodás Magyarországon – adósságkonszolidáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Márta (2014) A kisvállalkozásokat segítő adózási formák a magyar gazdasági rendszerben - Különös tekintettel a kisadózó vállalkozások tételes adójára és a kisvállalati adóra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Zsuzsanna (2014) Márkaépítés a sporteseményeken keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga , György (2014) Európai Uniós pályázatok a felsőoktatásban, a Szegedi Tudományegyetem portfolióján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga , Ákos András (2014) Egyéni környezettudatosság vizsgálata az Orosházi kistérségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Veszelovszki, Péter (2014) A hitelkockázat kezelése és értékelése a hazai háztartási szektorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vida, Krisztina (2014) A fiatalok lakáshoz jutásának lehetőségei ma Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Videréna, Imre (2014) A Dél-Alföldi Régió innovációs képességének mérése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Virág-Fábián, Andrea (2014) Lakás-takarékpénztárak kialakulásának körülményei és a bennük rejlő lehetőségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vojnár, Gábor József (2014) Az állam szerepe az innovációban : Izrael, Tajvan, Írország esete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi, Mihály Gábor (2014) A felnőttképzéssel kapcsolatos attitűdök, szokások, a piac jelenlegi helyzete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Várfalvi, Emese (2014) A fiatalok és a marketing, avagy a tinédzserek és a fogyasztás kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vári, Ádám (2014) A nemkonvencionális monetáris politikai eszközök alkalmazása a globális pénzügyi válságot követően. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vízi , Orsolya Márta (2014) Védhető-e a virtuális énem? - Személyes adatok védelme az interneten. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

W

Walter , Tímea (2014) Az etikaorientált banktevékenység elemzése komplex megközelítésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Wébel, Csilla (2014) Munkanélküliség és a Munkaügyi Központ tevékenysége a Makói Kistárség tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsidó , Éva (2014) A Millenniumi Fejlesztési Célok eredményei – különös tekintettel a gyermekek életének alakulására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsiros , János (2014) Európai Uniós támogatások, az állami költségvetés és a pályázati elszámolások összefüggései a Szegedi Tudományegyetemen megvalósult projektek bemutatásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsolnai, Gábor (2014) In-game advertising szabad- és zárttéri reklámok, valamint product placement a videojátékokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsámboki , Árpád (2014) A szakértői tudáson túl. A laikusok részvételének jelentősége a fejlesztéspolitikai döntéshozatalban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahám, Petra (2014) A szimbolikus fogyasztás és a divat. A közösségi oldalak szerepe a divatterjedésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

É

Éder, Tamás (2014) A magyar online-pókerjátékosok kockázatkezelési szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ördögh , Dániel Dezső (2014) Adminisztráció és adóteher csökkentő törekvések a kis- és középvállalkozások adórendszerében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 28. 15:07:18 CET.