Item where faculty "Faculty of Economics and Business Administration" and date of item 2010

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z | Á | É | Ö
Number of items: 533.

dr. Harmath Barbara (2010) A háziorvosi rendszer kialakulása, finanszírozása és aktuális kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Németh-Sóti Mária (2010) Elektronikus kereskedelem lehetőségei a patikai gyógyszer értékesítésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

A

Abuczki Tamás Ákos (2010) Az Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezet (FAO) projektjeinek kidolgozási folyamata és gyakorlati megvalósítása (A Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Program Támogatása Ekiti, Ondo, és a Cross River tagállamokban). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Abusultan-Lukács Brigitta (2010) A jóléti állam leépülése Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Adamecz Viktória (2010) A Dunakanyar térség marketingstratégiája a turizmus és vendéglátás jegyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Alföldi Andrea (2010) Reumatológiai betegségek rehabilitációjának,k öltséghatékonyságmérésének jelentősége. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Almási Anikó (2010) A Corporate Identity elemzése a magyarországi kis- és közepes vállalatoknál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Almási Adrienn Nóra (2010) Főbb adónemek nemzetközi összehasonlítása, a magyar, a német és a román személyi jövedelemadó vizsgálata mikroszimulációs eszközökkel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ambrus Bettina (2010) Online társkeresők a hálózatok és társadalmi tőke szempontjából. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ambrus Dóra (2010) A helyi önkormányzatok feladatellátása, különös tekintettel a közoktatásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Andrási Norbert (2010) A PICK Szeged Zrt. logisztikai rendszere. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Aranyosi Zoltán Csanád (2010) A beruházások, a megtakarítások és a monetáris politika összefüggései Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ardai Dávid (2010) Contitech Rubber Industrial Kft. értékesítési tevékenysége. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ardeleán Zoltán (2010) Phare CBC alapból finanszírozott pályázat pénzügyi elszámolása esettanulmány. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Asztalos Ferenc (2010) Szolnok város city-logisztikai folyamatainak javítási lehetőségei - Avagy mit tud tenni a city-logisztika a kisebb városokért? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Babella Dávid (2010) A munkaerő kiválasztás és toborzás folyamata az élelmiszeriparban a Dél-alföldön. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bacsáné Szabó Mária (2010) Vezetői tevékenység bemutatása a vezető minőségbiztosítás támogatásával. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bagdi Ferenc (2010) Gyula város településfejlesztési dokumentumainak elemzése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bagi Noémi (2010) Az énhatékonysági elvárás bemutatása és empirikus vizsgálata a felsőoktatásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bajnóczi Erzsébet (2010) A vállalkozói számlavezetés - banki szolgáltatások és a biztosítási termékek kapcsolata a CIB Bank Zrt. gyakorlatában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos Zsófia (2010) Kis- és középvállalkozások életútja és lehetőségei a számviteli- és adótörvények tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakó Balázs (2010) Tengeri hajós körutazások, az idegenforgalom egyik legdinamikusabban fejlődő területe. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Bakó Linda (2010) Biomechanikai Mozgásvizsgáló Laboratórium kialakításának a terve a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórházában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balla Katalin (2010) Reklámábrázolás hatásai – Erotika, szexizmus, sztereotípiák. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balla Krisztina (2010) A válság hatása a jelzáloghitelezésben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balog Mária Nikolett (2010) A városmarketing szerepe a városok idegenforgalmának fejlõdésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balog Máté (2010) Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. Szegedi Ellenőrzési Csoportjának stresszhelyzete. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogi József (2010) A kis- és középvállalkozások hitelezési problémái (?). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs Gábor (2010) Egy takarékszövetkezet fejlődési lehetőségei a kockázatkezelés tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Barna Gábor Krisztián (2010) Az induló vállalkozások nehézségei az első üzleti évben, avagy küzdelem a fennmaradásért. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Barna Károly Balázs (2010) Megújuló energiaforrások globális hatásai - A megújuló energiaforrások környezeti, gazdasági, társadalmi hatásai, és szerepük a globális klímaváltozás mérséklésében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Barna Zsolt (2010) "Sikkes" vagy szükséges? - A 15-25 éves fiatalok energiaital fogyasztási szokásai, különös tekintettel a Red Bull márkára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bartal Márta (2010) Diplomás pályakezdők a munkaerőpiacon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Baráth Zoltán (2010) Vállalkozói hitelkártya gyakorlata kis- és középvállalkozások és a bankok szemszögébõl. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Batta Viktória (2010) A kölcsönforrás pénzügyi architektúrában betöltött szerepének változása az önkormányzati rendszer elmúlt 20 évében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Becskei Hédi (2010) Az orvos-beteg kommunikáció empirikus vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bekk Éva (2010) Nő a vállalkozás, ha nő a vállalkozó? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bencsik Károly (2010) Mikrovállalkozás stratégiai elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bera Dávid Zoltán (2010) Szolgáltatásmarketing a kis- és középvállalati szektorban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Berki Viktor (2010) A kapcsolati marketing fejlődése: a CMP modell alkalmazásának empirikus vizsgálata a magyarországi vállalatok marketing stratégiájában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Berta János (2010) A vállalkozás-fejlesztés lehetőségei a Gazdaságfejlesztési Operatív Program és indikátorai tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Biczó Orsolya (2010) A kis- és középvállalkozások finanszírozása az MKB Bank Zrt-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bimbóné Polenyik Anikó (2010) Fenntarthatóság és a nyugdíjrendszer. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Boda Szilvia (2010) Gazdasági aktivitás, foglalkoztatottság és munkanélküliség alakulása Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bodnár Gábor (2010) Területi versenyképesség az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bodó Angéla (2010) Teljesítményértékelés a Team Trackers-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bodó Réka (2010) A "subprime" válság és a pénzintézeti kockázatkezelés hiányosságai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bondár Attila (2010) Egy vezető kereskedelmi áruházlánc kínálati és árpolitikája, illetve beszerzési stratégiájának bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbola Balázs Antal (2010) Ügyfélkapcsolat-menedzsment a magyar gyakorlatban, német és magyar perspektíva. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Boros Eszter (2010) Kiemelt könyvvizsgálati feladatok válság idején. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Boros Eszter (2010) A marketing adta lehetőségek a kis- és középvállalkozások számára 2009-ben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozóki Klára (2010) Az elektronikus kereskedelem és az online vásárlások elterjedésének vizsgálata az aukciós oldalak tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Brezovai Dorottya (2010) A magyar sport finanszírozásának rendszere, hibái és jövőbeli esélyei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Burkus Fruzsina Nelli (2010) A DAOP regionális gazdaságfejlesztés tengelyéhez kapcsolódó Regionális Akciótervben (2007-2008) kitűzött célértékek eddigi teljesülésének értékelése a támogatott pályázatok vállalásainak tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bába Zsófia (2010) Value Based Steering at Deutsche Telekom. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bácsi Sándor (2010) Kontrolling-rendszer működése a MÁV Ingatlankezelõ Kft.-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Báthory László (2010) Hiperinfláció a volt Jugoszláviában (1992-1993). BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Béczi János (2010) Hogyan növelhető a hazai sportszervezetek szponzorációs hatékonysága financiális nehézségeik megoldása érdekében? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bélteki Zsolt (2010) A kötelező betétbiztosítás Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bérces Réka (2010) Természeti katasztrófák biztosítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró Lídia (2010) Márkaimázs és az értékek szerepe a fiatalok fogyasztói döntéshozatalában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bönde Ádám (2010) Informatikai eszközgazdálkodás egy költségvetési intézményben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Börcsök Szilveszter (2010) A PPP konstrukció működési rendszere. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Böröcz Zsuzsanna (2010) Pénzügyi tervezés, mint feladat Üllés Község Önkormányzat gazdálkodásához kapcsolódóan 2006-2009-ig terjedő időszakban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cinar Resat (2010) Role of Olfactory Perception on Brand Selection. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csabai Csilla (2010) A fizetést könnyítő konstrukciók elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csanádi Kata (2010) Egy magyarországi KKV teljesítményének javítása korszerű menedzsment eszközökkel és módszerekkel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csatlós Máté (2010) Követeléskezelési eszközök, különös tekintettel a work out típusú faktoring tevékenységre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csekei Réka (2010) A kereskedelmi márka szerepe a METRO Kereskedelmi Kft. életében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csepregi Judit (2010) Jelzáloghitelezés alakulása Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Cseri Cserne (2010) Munkaerőpiac statisztikai vetülete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csider Magdolna Mária (2010) The fiscal and monetary policy of Japan. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csipak Ildikó (2010) Privatizációs folyamatok elemzése Magyarországon és a közép-kelet-európai országokban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Csizmadia Zsófia (2010) A magyar könyvvizsgálói közfelügyeleti rendszer múltja, jelene, jövője. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csizmadia-Gossler Judit (2010) Marketing menedzsment változások bemutatása egy írországi középvállalatnál - Egy új ígéret földje? BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csoma Enikő Melinda (2010) Átmenet és integráció Romániában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csongrádi Tünde (2010) A MARC kínálata és helyzete a hazai kényelmi cipők piacán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csákvári Emma (2010) Cafeteria. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi Aranka (2010) Teljesítményértékelés és motivációs eszközök az EDF DÉMÁSZ Zrt. telefonos ügyfélkapcsolati központjában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi Edit (2010) Rejtett gazdaság nemzetközi színtéren. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi Ibolya (2010) Munkavállalói elégedettségi felmérések a munkavállalók szemszögéből. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi Lilla (2010) Magyar-francia gazdasági kapcsolatok - A gazdasági szereplők problémái és lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Császár Nikolett Beatrix (2010) A vállalati tréningek eredményesség mérésének lehetőségei és problémái a szervezetekben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csécsi Dániel (2010) Perspektívák az elektronikus kereskedelemben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csíkos Eszter (2010) Integrált vállalatirányítási információs rendszerek hatékonysága a vállalatok működésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csőke Péter (2010) Takarékpénztárak és tartományi bankok Németországban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csőszné Fazekas Katalin (2010) Lakáscélú állami támogatások a rendszerváltás után Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Czakó Dezső (2010) Adóharmonizációs törekvések az Európai Unióban: adórendszerek a belső piac és a közösségi versenyképesség szolgálatában? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Czakó Orsolya Erzsébet (2010) Privatizált patika piaci stratégiájáról. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Czibrik Zsolt Ferenc (2010) Vezetés és motiváció válság idején. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Czikk Nóra Katalin (2010) A siker kulcsa? Választási kampány a közösségi oldalakon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Czokán Dóra (2010) Az eurózóna Achilles-sarka, avagy Görögország a társulástól a világválságig. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Daday Attila (2010) Stratégiai lehetőségek keresése a telekommunikációs piacon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Daku Katalin (2010) A tejtermelés versenyképessége nemzetközi és hazai viszonylatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dankó Viktória Sarolta (2010) A szakképzési rendszer átalakulása és fejlődése a rendszerváltástól napjainkig. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Darazsacz Péter (2010) Befektetéseket akadályozó anomáliák a kockázati tőke iránt keresletet támasztó vállalatoknál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dargó Balázs (2010) A Nemzeti Fejlesztési Terv értékelése és hatásának statisztikai elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Daru Krisztina (2010) A 2008/2009-es válság világméreteket öltő terjedése különös tekintettel Amerikára, Európára, azon belül a közép-kelet európai régió egyes országaira és kiváltképp Magyarországra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Darányi Mónika (2010) Klaszterpolitika és versenypolitika az Európai Unióban: konfliktus vagy szinergia forrása? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Decsi István (2010) Fosszilis és alternatív energiaforrások jelentősége az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Demeter Gáborné (2010) Esélyek hálójában - Mérföldkövek a forrásteremtés útján a közoktatásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Demóné Vig Gyöngyi (2010) Forrásteremtés az AUT-PONT Alapítványnál, különös tekintettel a pályázatírásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Dobi Ágnes (2010) Teljesítményértékelés lehetősége 2 évvel az integráció után az SZTE Onkoterápiás Klinikáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobi-Kecskés Krisztina (2010) Egy Európai Uniós projekt szakmai elõkészítésének elemzése - Szentkirály település csatornázása és szennyvíztisztító telep építése DAOP-5.2.1/C-2008. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dombi Judit (2010) Turisztikai klaszterek marketingtevékenysége - Fókuszban a Dél-Alföldi Termál Klaszter. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Domján Katalin (2010) Papír vagy pénz? Az elmúlt 100 év legnagyobb hiperinflációi. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Domokos Márta (2010) A spanyol számviteli rendszer felépítése és reformja nemzetközi számviteli környezetben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Domokos Zsuzsa (2010) A dél-alföldi régió három kistérségének összehasonlító elemzése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Domonkos Katalin (2010) A Private Banking üzletág kialakulása, és bemutatása a Raiffeisen Bank Zrt.-n keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Domány Zsófia (2010) Lehetőségek a személyzetfejlesztésben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dézsi Ferencné (2010) Orvos és beteg kommunikáció jellegzetességei és kockázatai a lisztérzékenység felismerésében, valamint kezelésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Egyházi Dóra (2010) Marketing lehetőségek az Agóra Pólus Szeged intézményben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Engi Piroska Katalin (2010) A számviteli politika kérdésköreinek gyakorlati alkalmazása az Agromag Kft-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Eperjesi Erika (2010) Nyugdíjpénztárak Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdei Attila (2010) A gazdasági világválság hatása a Cetelem Bank Zrt. teljesítményértékelõ rendszerére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdei Mónika (2010) Környezeti és társadalmi felelősségvállalás Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdélyi Márta (2010) Álom lakások – Állam lakások. A lakástámogatások alakulása Magyarországon a kezdetektől napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Erhardt Róbert (2010) Európai Uniós célkitűzések és az akadálymentesítés akadályai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fabula Zsuzsanna (2010) Nemzetek válaszúton a két világháború között - visszaállítható-e a világgazdaság korábbi rendje? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Facskó Györgyi (2010) Fel kell nőni a feladathoz. A társadalmi célú kommunikáció ifjúságra gyakorolt hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Falajtár Anita (2010) A Diversey Kft. B2B marketing tevékenységének bemutatása kommunikációs eszközein keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Faragóné Szegény Krisztina (2010) Elégedett-e a beteg, és „ha igen, miért nem?” Betegelégedettségi vizsgálat a Bajai Szent Rókus Kórház Gyermekosztályán és járóbeteg szakrendelésein. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Emese (2010) A vagyonadó aktualitása Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Gábor (2010) Üzleti kapcsolatok elégedettségi és lojalitási vizsgálata. Sikerorientáltság a partneri lojalitás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Andrea (2010) Egészségügy, mint a konvergenciamegfelelőség áldozata - A konvergencia-program hatása az egészségügyre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Gábor István (2010) Könyvet borítójáról. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Krisztina (2010) A márkaimázs és a fogyasztók személyiségének kapcsolata az üdítőital márkák esetében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Rozália (2010) Az oktatás finanszírozása Szeged Megyei Jogú Város gyakorlata alapján. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Felföldi Tibor Attila (2010) Tanuló régiók: Regionális partnerség a tudásalapú gazdaságban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Ferenczy Attila Mihály (2010) A kórház, mint szervezet és átalakításának várható kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Filus Aliz (2010) A globalizálódó pénzügyek és a GMU hatása az euró magyarországi bevezetésére a nemzetközi válság idején. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Finta Zita (2010) Az önkormányzatok kötvény-kibocsátási lehetőségeinek átfogó elemzése és gyakorlati útmutatója Kecskemét MJV példáján bemutatva. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Flosznikné Dudás Andrea (2010) Az egyéni vállalkozások társadalombiztosítási és adózási kötelezettségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor Renáta Kitti (2010) Az agrárszektor Magyarországon – kiemelten a finanszírozás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Forgács Anikó (2010) Önkormányzati gazdálkodás a fejlesztések tükrében Isaszeg város példáján bemutatva. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Forrás Zsuzsanna (2010) Mezőgazdasági támogatások Magyarországon az Európai Unióhoz történt csatlakozás óta. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Frank Patrik (2010) Kisvállalkozások finanszírozási kapcsolata egy kereskedelmi bankkal. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Frank Ádám (2010) A toborzás és a kiválasztás leggyakrabban alkalmazott módszerei a CIB bankfiókokban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián Gergely (2010) Hogyan kapott szárnyakra a Red Bull? Fogyasztói hűség az energiaital piacon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fábri Ágnes (2010) Terítéken a kohézió: Az Európai Unió kohéziós politikájának fejlődése és a jövő kihívásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Földesi Éva (2010) Településfejlesztés lehetőségei az Európai Uniós csatlakozás előtt és után - Hódmezővásárhely fejlesztése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp Szilvia (2010) A Közraktározás bemutatása Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp Gergely Dániel (2010) A Bankfelügyeleti rendszer felépítése Európában, a 2007-2008-as válság hatása és az átalakítást célzó reformok összefoglalása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp Ibolya (2010) Közpénzügyi reformok, állami vállalatok eredménye a költségvetésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Füredi Zita (2010) Az innováció gazdaságpolitikai vonatkozásai. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gazsó János (2010) A számviteli munka jogszabályi környezete és a pénzmosás. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gaál Péter (2010) A magyarországi ingatlanpiac fejlődése és sajátosságai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gaál Zsófia (2010) Marketingkommunikáció a dohányóriások világában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Geiger Anna (2010) Szervezeti növekedés a Lombard Lízing Csoport példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Geiszel Gerda (2010) A fejlődő országok problémái, kiemelten az ACP országok és kapcsolatuk az Európai Unióval. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gerencsér Albert (2010) Informatikai vállalatok stratégiái és filozófiái napjainkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gergely Barnabás (2010) A szereplők közötti üzleti kapcsolatok és profitallokáció a könyvkiadásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gila Ágnes (2010) A természet és a társadalom „konfliktusa”, avagy a felelősségteljes társadalmi szerepvállalás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gombás László (2010) A földmérési iparág gazdálkodói menedzsment kultúrája, avagy a vezetés föl(d)mérése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gosztolya-Gabrics Noémi (2010) Egy vállalat versenyanalízise, avagy a Porter-féle öt erő. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gurzó Veronika (2010) A márkaérték kulcskérdései és a márkák értékelésének problémái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyarmati László (2010) Az online bizalomépítés eszközeinek bemutatása a magyar e-kereskedelmi honlapokon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyenes Nóra (2010) Az életbiztosítások szerepe az egyének életében és a nemzetgazdaságban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyimesi Mónika (2010) A környezetvédelem és a vállalatok, avagy megéri-e a környezettudatos működés? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurcsina Attila (2010) A hátrányos helyzetbe került önkormányzatok központi támogatási rendszere. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyémánt Boglárka Edina (2010) A 2005. évi XLVII. törvényben rögzített jogszabályváltozások hatásainak vizsgálata statisztikai módszerekkel az Igazságügyi Szakértői és Kutató Intézetek működésében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál Levente (2010) A gazdasági fejlődéssel párhuzamosan, miért marad(t) le a jólét mérése? BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál Nikolett (2010) Biztosító társaságok által az elmúlt húsz évben Közép- és Kelet-Európában alkalmazott terjeszkedési stratégiák. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál Zsolt (2010) Javaslat teljesítményértékelő rendszer bevezetésére egy kereskedelmi vállalatnál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gáll Dávid (2010) Optikai szolgáltatások bevezetése Magyar Telekom Nyrt.-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gébert Judit (2010) A jóléti közgazdaságtan megújítása - Amartya Sen John Rawls kritikája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Görbe Szabina (2010) Egzotikus szövetségek - Az Ázsia-Óceánia térség hálózatosodásának tapasztalatai magyar szemmel. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdu Karina (2010) A stratégiai tervezés eredményei a Dél-alföldi régióban - Az Európai Uniós támogatások gazdaságfejlesztésre gyakorolt hatásai a Dél-alföldi régióban 2007-2009 között. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdú Zita Ágnes (2010) A magyar nyugdíjrendszer problémái, a csökkenő gyermekvállalás következményei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Hajdú Zsuzsa (2010) Minőségirányítási rendszer alkalmazásának egyes vonatkozásai egy egészségügyi szolgáltató szervezetben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajma Gábor (2010) Út a jövőbe - Brazília és a modern gazdaság. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajnal Béla (2010) A szervezeti kultúra és a leadership kapcsolatának vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajnal Zalán (2010) "Majdnem Nyugat" a szomszédban? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Halmainé Kiss Ilona (2010) Kismamák munkába történő reintegrációja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs Katalin Mária (2010) Megújuló energia klaszterek. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegyi Tibor (2010) Az osteoporosis egészségügyi és gazdasági hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegyi Zoltán (2010) A részvényértékelés módszertani alapjai és gyakorlata. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Herbi Margit Mónika (2010) Magyarország uniós elnöksége Lisszabon után; Lehetőségek és kihívások: fókuszban a Duna stratégia. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Herbszt Hajnalka (2010) Magyarország és az Euró. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hertelendi Zsolt (2010) Személyiségtesztek a munkahelyi kiválasztásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Himerné Tóth Erika (2010) Virtuális kereskedés a tőzsdén a részvények technikai elemzésének segítségével. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hoczopán Orsolya (2010) Területi Balanced Scorecard: Egy lehetséges válasz a területi tervezési folyamat hiányosságaira. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Holló Tímea (2010) Innovatív kis- és középvállalkozások kontrolling-rendszere. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Hornung Edina (2010) Orvosok gyógyszerfelírását befolyásoló tényezők. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horpácsy Nóra (2010) Lovasturizmus a Dél-Alföldi Lovasudvar kapuin belül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horti Orsolya (2010) Beszállítói és viszonteladói kapcsolatok vizsgálata a Forte Acoustic Kft.-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth András (2010) Új trendek a vállalati tréningekben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Emese (2010) A hulladékgazdálkodás története az Európai Unióban - A magyarországi hordozható elem és akkumulátor visszagyűjtés helyzete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Emese Krisztina (2010) Vásárlási döntéshozatal alakulása az online közösségi média tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Krisztián (2010) A biztosítási szektor konszolidációja, privatizációja és hatása a biztosítás fejlődésére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth László Károly (2010) A magyar egészségügyi reform ágazati és egy konkrét szervezetre gyakorolt változásmenedzsment módszertani hatásai 2007. és 2008. között. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Péter (2010) A fenntartható fejlődés vizsgálata Bács-Kiskun megyében statisztikai módszerek segítségével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Sarolta Noémi (2010) Paternalizmus vagy közös döntés? Az orvos-beteg kommunikáció jellegzetességei egy empirikus vizsgálat tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Tibor (2010) Vállalatok forrásszerzési nehézségei, avagy miért nem elterjedt ma Magyarországon a vállalati kötvények kibocsátása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Zoltán (2010) Projekt menedzsment alkalmazott projektvezetési metodológia egy pénzügyi intézménynél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Anita Nidica (2010) A beszerzés gyakorlata a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth József (2010) Gyártó üzemi cella kialakítása lean alapelvek mentén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváthné Dorogi Judit (2010) A Szegedi Szolgáltatási Középiskola és Szakiskola megalakulásából eredő kommunikációs problémák elemzése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hrutka Anita Kitti (2010) Az üzleti angyal hálózatok szerepe az informális kockázatitőke-piac hatékonyságának növelésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszta Dóra Renáta (2010) A pénzügyi válságok kialakulása, különös tekintettel a 2007-2009-es pénzügyi válságra - A jelenlegi válság hatása a bankok pénzügyi helyzetére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár Szilvia (2010) A nők helyzete a munkaerőpiacon a horizontális politikák fényében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Héjja Anita (2010) Eljárásrendi változások az NFT I. és ÚMFT regionális fejlesztési programokban, a közoktatási intézmények infrastrukturális beruházásainak támogatása c. pályázati kiírások tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hódi Sára (2010) A jaycustomer szituációk kezelésének összehasonlító vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Inokai István (2010) Az integrált vállalatirányítási információs rendszerek - avagy hogyan segítette a vezetői információs rendszer a Szilánk Zrt. vezetését a gazdasági válság idején. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jagri Andrea Éva (2010) A Hirschmann Car Communication GmbH. forgótőke menedzsmentje. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jankó László (2010) A certifikátok világának bemutatása, a certifikátok és a tőzsdén kereskedett alapok követési hibájának vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Janowszky Ildikó (2010) PR eszközök a borfogyasztás szolgálatában - nemzetközi kitekintéssel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Joszt György (2010) Szegedi klaszterek a Dél-Alföldi régióért: klaszterszervezés vagy klaszterkedés? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Joó Anikó (2010) Az állami támogatások közösségi jogi rendszere. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhászné Fekete Angéla (2010) Pedagógusok teljesítményértékelése és ennek hatásvizsgálata. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jároli Andrea (2010) A hazai tejipar versenyképessége és stratégiai lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Józsa Lívia (2010) Az online aukciók világa: összehasonlító elemzés 2006-2010. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kadnár Erzsébet Judit (2010) Az EDF DÉMÁSZ a kiválóság felé vezető úton. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kaiser Rezső András (2010) Az ózonréteg védelmét célzó 1005/2009/EK Rendelet létrejöttének indokoltsága és hatásai a vállalatokra két esettanulmányon vizsgálva. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kaldenekker Kitti (2010) A gyerekeket célző modern marketing-merchandising. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Kalmár Mihály (2010) Stratégiai tervezés elméleti kérdései és gyakorlati megvalósítása Orosháza Városi Önkormányzat Kórházában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kanász Dóra (2010) Lakáspiaci és lakásfinanszírozási körkép Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kanász Krisztina (2010) Nyugdíjrendszer kihívásai és az azok lehetséges válaszai Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kapota Helga Ilona (2010) A japán vezetési felfogás sajátosságai és tanulságai a magyar menedzsment számára. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kardos Zoltán (2010) Stratégiák változása válság idején. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Katona Csilla (2010) Harsogd túl a reklámzajt... vagy suttogj hallhatóan! - A hagyományos marketingkommunikáció megújulásának lehetősége a gerillamarketingen keresztül. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Katona Edit (2010) Üzleti terv a Nyugi Kávézó Kft. példáján. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kazi Tímea (2010) A harmonizáció útjai - A Visegrádi Országok lehetséges együttműködése a klaszterpolitika terén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kecse-Nagy Fanni (2010) Magyar fiatalok borfogyasztása, és az őket megcélzó bormarketing. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kecse-Nagy Helga (2010) Squash: hogyan válhat Magyarországon tömegsporttá. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kecskeméti Csilla (2010) Alkalmazott szolgáltatásmarketing eszközök és azok hatékonysága a szállodaiparban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kecskeméti Edina (2010) A helyi önkormányzatok sajátos költségvetési gazdálkodása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen Bernadett (2010) Az állami szerepvállalás szükségessége a nyugdíjrendszerben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekes Nikolett (2010) Regionális politika és Dél-Alföld a hazai fejlesztési dokumentumok tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Kerekes Edit (2010) A fogyatékos munkaerő és a humán erőforrás menedzsment egyes kapcsolódási pontjainak vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kernya László (2010) Gondolatok az eladásról. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kerényi Sára (2010) Az internetes reklámozás elterjedésének okai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kicsiny László (2010) Turisztikai Desztináció Menedzsment - más megközelítést igénylő terület és új funkciók a menedzsmentben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis Norbert László (2010) Az informális kockázatitőke-piac fejlesztési lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis Viktória (2010) Miért beteg a magyar önkormányzati rendszer? - Tünetek és lehetséges gyógymódok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Orsolya (2010) E-business üzleti modell kialakítása a Lombard Lízing Zrt.-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Réka (2010) Az erdei iskola szerepe a fenntartható fejlődés biztosításában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Imre (2010) Piramisalja marketing. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Klementisz Boglárka Mária (2010) Az Európai Unió, Kína és India nemzetközi befolyása a XXI. század világgazdaságára (összehasonlító elemzés). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kléner Kinga Tímea (2010) Spanyol-magyar összehasonlító elemzés, az értékesítés-ösztönzés eszközeihez viszonyuló fogyasztói magatartás vonatkozásában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis Anett (2010) Határon átnyúló klaszterek. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis Dávid József (2010) A finanszírozói faktoring. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kohári Petra (2010) A könyvvizsgálói bizonyítékok megszerzése a mérlegtételek vizsgálata kapcsán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kollár Krisztina (2010) Mennyibe kerül egy gyermek? A gyermeknevelés mint humántőke képzés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Komjáti Zsuzsanna Beáta (2010) A Szegedi Tudományegyetem webes megjelenése és annak értékelése az egyetemi rangsorok segítségével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Koncz Zsuzsanna (2010) Az Európai Unió energiapolitikájának biztonságpolitikai aspektusai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kondor Ildikó (2010) Egy vidéki takarékszövetkezet és a globális pénzügyi válság. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kopasz Dávid (2010) A közlegelők tragédiája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Korcsog Martina Kitti (2010) Zöld költségvetés a fenntartható fejlődés érdekében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Koródi Leila (2010) Megújuló Szeged avagy milyen lehetőségek rejlenek a környezettudatos helyi gazdaságfejlesztésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Adrienn (2010) A kórház mint bonyolult üzem és annak tervezési rendszere. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Angéla (2010) A Magyar Fejlesztési Bank Zrt. működése a közelmúltban és hitelezésének elemzése kiemelten a kis- és középvállalkozói-, illetve az önkormányzati szektorban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Anikó (2010) Statisztikai vizualizáció a gyakorlatban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Kata (2010) Az innováció a gazdaság mozgatórugója. KKV-k innovációs lehetőségei és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara innovációs tevékenysége. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Kornél (2010) Collaborative Filtering és ajánlórendszerek (A klasszikus vállalati struktúrában). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Krisztina (2010) A gépjármű-adóztatás hazánkban kezdetektől napjainkig. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Péter (2010) A tökéletes döntés, avagy a kognitív disszonancia hatásai a vásárlás után. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Éva (2010) A Hunor Coop Zrt. beszerzési stratégiája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kozmér Katalin (2010) Lakossági hitelezés a gazdasági válság előtt és után. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Krajkó Attila (2010) Közösségi média és a marketing. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Krajnák Balázs (2010) A magyar magánbiztosítás helyzete, eszméjének, ágazatainak fejlődése 1914 és 1939 között. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kuba András (2010) Ügyfélközpontú egészségügyi alapellátás. Problémák és válaszok a háziorvosi praxis menedzsmentjében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kuczora Attila (2010) Ügyfélkapcsolatok és panaszhelyzetek kezelése a vendéglátás területén, a szegedi "Borostyán Birtok" szemszögéből. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kuller Lilla Tünde (2010) Tréningmódszer a vállalatoknál, avagy értékesítési tréning a Limagrain Kft. gyakorlatában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kun Szilvia Zsuzsanna (2010) A gazdasági társaságok átalakulása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Káli-Ary Szilvia (2010) A beszerzés változása a nemzetközi színtéren, Magyarországon és a Procter and Gamble-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kállai Krisztina (2010) Az önkormányzati gazdálkodásban rejlő kockázatok a könyvvizsgálat tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kára János (2010) Vezetés és motiváció válság idején. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kékes-Szabó Barbara (2010) Az utazási irodák honlapjai és az utazóközönség ezekkel kapcsolatos igényeinek összevetése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó Anita (2010) Kötelező gépjármű-felelõsségbiztosítás, mint szolgáltatás a biztosítótársaságok életében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó Edit (2010) Az Európai Unió Kutatás-fejlesztési Keretprogramjai, Magyarország részvétele a Keretprogramokban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó István (2010) A magyarországi sorsjegyvásárlók fogyasztási szokásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó Izabella (2010) A cafetéria rendszer bemutatása az EDF DÉMÁSZ példáján keresztül. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó Krisztina (2010) A paksi atomerőmű gazdasági és társadalmi környezete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó Vivien Bianka (2010) Az atomenergia létjogosultsága Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Köbli Dávid (2010) Bankmentés az Egyesült Államokban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ködöböcz Judit (2010) Az adminisztratív terhek hatása a hazai KKV-k versenyképességére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Köteles Diána Krisztina (2010) Mire jó (vagy nem jó) egy integráció? Az Andok Közösség bemutatása és makrogazdaságának vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kőmíves Zsuzsanna (2010) Vállalkozások növekedése és fejlődése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kőszegi Viktória (2010) Lehetőségek a sörkultúra felébresztésére, avagy hogyan keltsük fel az emberekben a kulturált sörfogyasztás iránti igényt Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laczi Gábor Demeter (2010) Az Európai Unió és az Amerikai Egyesült Államok makrogazdasági versenyképességének összehasonlítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Laczkóné dr. Tombácz Magdolna (2010) A romák esélyegyenlőségének biztosítása az uniós projektek tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Laluska Zsuzsa Szabina (2010) A két világháború közötti tőkehiány és megoldási kísérletek Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Laurinyecz Szimonetta (2010) Kis- és középvállalkozások finanszírozása, különös tekintettel a Széchenyi Kártya konstrukcióra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lechner Ádám Milán (2010) Gazdaságfejlesztés Afrika kevésbé fejlett térségeiben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lehoczki Alda (2010) Hogyan és miért növekednek, fejlődnek a vállalkozások? BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Lengyel Ildikó (2010) Teljesítményértékelés a kis- és középvállalkozásoknál. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lesi Csaba (2010) A kis- és középvállalkozások hitelezése, az adósminősítő rendszerek működése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Leskovics Éva (2010) Utazásszervezés egy pénzügyes szemével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lezsák Rita (2010) A konténeres árufuvarozás során felmerülő problémák és lehetséges megoldásai. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Liliom Adrienn (2010) A gyermekek védelme, mint jó reklám? (Avagy hogyan valósul meg a vállalati önkorlátozás?). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lippai Levente (2010) A fizetési forgalom és a készpénzállomány. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lippai-Makra Edit (2010) A környezettudatos vállalatirányítás eszközei, kiemelten az EMAS. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lipták Judit (2010) Gyula város önkormányzat gazdálkodásának elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Litauszky Péter (2010) Szervezeti kultúrák találkozásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lobozárné Szívós Brigitta (2010) Normatív finanszírozási technika és annak ellentmondásai a szívsebészeti aktív fekvőbetegellátás területén. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Losonczi Erika Eszter (2010) A személyre szabott orvoslás hatása a gyógyszergyárak stratégiájára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lovas Katalin (2010) Nyögdíj: ami a sírig elkísér? BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Luczó Gábor (2010) Az ExxonMobil kontrolling rendszere egy Bank Accounting Analyst szemével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lánczi Dóra (2010) Infláció elmélet, inflációs célkövetés Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lénárd Máté (2010) Lengyel-magyar gazdasági kapcsolatok a rendszerváltásig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai Mariann (2010) Kiből lesz a jövő nője? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lócskai Ádám (2010) Diszkrimináció a munkaerőpiacon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lövei Eszter (2010) Az Orosházán szakiskolát végzett tanulók elhelyezkedési nehézségei. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrincz Leilla (2010) Önkormányzatok számvevőszéki ellenőrzése Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrinczné Vecsernyés Erzsébet Erika (2010) Az ápolási stratégia jelentősége és hatása a kórházgazdálkodásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magony Gabriella (2010) A Kunplast-Karsai Műszaki Műanyagipari ZRt. rövid távú pénzügyi politikájának megváltozása a válság hatására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Major Laura (2010) A gyógyszer-gazdaságossági törvény hatása a patikák forgalmára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Makra Éva Szilvia (2010) Egy lehetséges válasz a világ energiaproblémáira: A biomassza hőenergia célú átalakítása és felhasználása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Markos Karolina (2010) Reklám határok nélkül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Markó Brigitta Zsanett (2010) A hálózat csomópontjai, azaz a Web 2.0 véleményvezérei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Maróti Györk Attila (2010) Üzleti tervezés - A Hunguest Hotel Liget, Szeged üzleti terve. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Maróti Zoltán (2010) A magyar nyugdíjrendszer néhány problémája a 21. században. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mazán Erika Márta (2010) Adóelkerülés és jövedelemeltitkolás a rejtett gazdaságban - Különös tekintettel az államháztartás főbb adóbevételeire. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Megyesi Dénes István (2010) Tapasztalatok az Európai Monetáris egyesüléssel kapcsolatosan. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Melega Zoltán (2010) A fizetésképtelenség jogi szabályozása és az eljárások számának alakulása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Miskolczi Nóra (2010) A helyi önkormányzatok finanszírozási rendszerének bemutatása és lehetséges modernizációja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Mercédesz (2010) Miért nem elég a mire elég? Avagy egy oktatási intézmény normatíváinak és ágazati létszámelőírásainak viszonya. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Ákos (2010) A telemarketing eredményességét befolyásoló tényezők a 2F Iskola Kft. gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Moór Beáta (2010) Az MFB fejlesztési hiteleinek vizsgálata és azok szerepe a területfejlesztésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mucsi Erika (2010) A magánnyugdíj-pénztárak és a pénzügyi válság kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mucsi József (2010) Az egészségügyi finanszírozás kulcskérdése, az amortizáció. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Munkácsi Róbert (2010) Magyarország komparatív előnyei (a termőföld és termálvízhasználat alapján). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mácsárné Dani Edit (2010) Az egyéni vállalkozók bemutatása, adózása, 2010. évi változások. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mádi-Kajári Magdolna (2010) Vállalati gazdálkodás kintlevőségeinek elemzése és kezelése belső adottságok és külső tényezők tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mák Levente (2010) Marketingszemlélet a gyakorlatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Málovics Kata (2010) A kompetenciák kulturális megközelítése egy telefonos ügyfélszolgálat esetpéldájának tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Márki Nóra (2010) Árfolyam-politika és fizetési mérleg 1990-től napjainkig. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Márta Kinga (2010) Célkeresztben a tinédzserek (?) A tinédzserek fogyasztói magatartását befolyásoló marketingkommunikációs eszközök. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Márton Brigitta (2010) A vezetői információs rendszer szerepe a hatósági ármegállapításban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros Edina Kinga (2010) A fejlődő országokba érkező fejlesztési segély bemutatása az OECD Fejlesztési Támogatási Bizottságán keresztül. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros Judit (2010) Konfliktusok és kezelési módjuk bemutatása a Merkbau Kft. és a Tesco Global Zrt. szempontjából. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Míg Katalin (2010) A magyar önkormányzati rendszer reformérettsége. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mónus Éva (2010) Zöld út = kiút? - A környezettudatosság vállalati vonatkozásai. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Móra Lili (2010) Szentes Ipari Park hatása a helyi gazdaság egyes jellemzőire. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy Gábor (2010) Adózási elvek és gyakorlat Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Tímea (2010) Újtermék-marketing: A WaterMind SMART vízmérési technológia innovációs és piaci bevezetési folyamata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Valéria (2010) A gazdasági válság hatása a magyarországi bankok jelzáloghitelezésére, különös tekintettel a Budapest Bankra. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Vanda Katalin (2010) A számviteli törvényt és a társasági adótörvényt összekötő korrekciós tételek, kiemelt figyelemmel a 2009. évről összeállítandó adóbevallásokat érintő törvénymódosításokra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Ágnes (2010) Az EU tagországainak elöregedési problémája és a nyugdíjreform kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Nikolett (2010) A személyre szabás módszerei az interneten. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyiván János (2010) Magánbefektetői magatartás és a pénzügyi ciklusok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Kácsor Edit (2010) A vállalati hitelezés elméleti gyakorlati áttekintése az MKB Bank Zrt. Széchenyi Kártya konstrukciójában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Nagyné dr. Fodor Ágnes (2010) A hazai kormányzati egészségpolitikák jellemzőinek szükségletalapú és hatékonysági célú összehasonlító elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Naszályi Nóra (2010) Kivállalkozások üzleti tervezése (amit egy vállalkozónak tudni érdemes). BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Novák Edit (2010) A békéscsabai mikro- és kisvállalkozások finanszírozási szokásai. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nádas Orsolya (2010) A mikrovállalkozások finanszírozása a Raiffeisen Bank Zrt. gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nádasi Gabriella (2010) A Kelet-afrikai Közösség jelene és jövőbeli fejlődési kilátásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Nárai Tibor (2010) Öregedő társadalom egészséggazdasági jelentősége. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Német Anett (2010) Az öngondoskodás szerepe és formái az életpálya-finanszírozásban - Szemléletmód-változás a rendszerváltással? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Antal (2010) Jármű vezetőülés új piaci szegmensbe történő belépés üzleti terve. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Eszter (2010) Magyarország csatlakozása az Európai Unióhoz - várakozások, tények és tévhitek. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Renáta (2010) A magyarországi adórendszer fejlődése és aktuális kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Németh-Simon Szilvia (2010) Humán erőforrás gazdálkodás egy pécsi kórházban? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Németh-Simon Szilvia (2010) Struktúraszerkezet váltás egy város egészségügyi intézményrendszerében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Olasz Orsolya Júlia (2010) A magyar nyugdíjrendszer sajátosságai és lehetséges új irányai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ollai Julianna (2010) Controlling a mezőgazdasági vállalatok tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Oltványi Dominika (2010) A tudatos K+F jelentősége a gazdasági szereplők számvitelében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Orgoványi Márta (2010) Boldogságkutatás az egészségügyben. Boldogság, elégedettség, munka és pénz. Kapcsolatok és összefüggések keresése kérdőíves kutatás segítségével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Osztie Andrea (2010) A szénsavas üdítők fogyasztásának sajátosságai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

P

dr. Paksi Zoltán (2010) Gyógyszeripari forgalmi adatok idősoros elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Palócz-Medla Orsolya (2010) Civil a pályán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pap Katalin (2010) A reklámok hatása a gyerekekre - Avagy mit tesz velük az "olcsó" bébiszitter. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pap Piroska (2010) A magyar egészségügyi rendszer és privatizációja. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Pap-Szekeres József (2010) ISTC szolgáltatók szerepe Angliában és a költséghatékonyság kérdése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Diána (2010) A teljesítményértékelés és -javítás lehetősége egy telemarketinges cégnél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Gábor (2010) Nemi sajátosságok a márkához való viszonyulásban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Roland (2010) Promoter tevékenység a Bosch termékeknél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Paszterkó István (2010) Az IKR Zrt. marketingstratégiája az ügyfelek partnerként kezelésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Patai Edina (2010) A Nokia márkaszemélyiségének sajátosságai a fiatal fogyasztók körében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Patyik Tímea (2010) A csapattagtípusok szerepe egy bankfiókban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pesztránszki Zsanett (2010) Sztárok a reklámban. Hat-e a sztár a márka megítélésére? BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Petrovszki Attila István (2010) Európai Uniós pályázati források hatása egy mezőgazdasági nagyüzem üzleti tervére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pető Ernő Zsolt (2010) A helyi adóztatás lehetőségei Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér Barbara (2010) A számviteli törvény érvényesülése egy konkrét vállalat számviteli politikájában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pozsonyi Aranka (2010) A Nestlé társadalmi szerepvállalása a fejlődő világban (Latin-Amerika és Afrika példáján bemutatva). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pribelszki Norbert (2010) A válság autóeladásokra gyakorolt hatásának vizsgálata. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Puskás Csilla (2010) Az Agromag Kft. növekedési és fejlődési üteme az elmúlt 3 évben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Puskás Nóra (2010) A génmódosított növények fogyasztói elfogadottsága, szabályozása és szabadalmaztatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pusztai Gabriella Eszter (2010) Mikrohitelezés Magyarországon és az Amerikai Egyesült Államokban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Páder Zsófia (2010) Egy magatartásbefolyásoló kampány a reklámhatékonyság tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásti Csongor (2010) A magyar kis- és középvállalkozások helyzete a 2008-ban kirobbant világgazdasági válság tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pászti Szilvia (2010) A humánerőforrás menedzsment fejlődési tendenciái a XXI. században. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pázmány Péter (2010) Új Detroit? Gépjárműipari óriásklaszter Közép-Európában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pécsváradi Georgina (2010) Befektetéssel egybekötött életbiztosítás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Radeczki Gergő (2010) Munkavállalói elégedettség mérés a pénzügyi szektorban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Raffay Anikó Edit (2010) Klaszteresedési lehetőség vizsgálata Békéscsaba és környéke nyomdaiparában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ragály Nikoletta (2010) Kritikus bikulturális üzleti interakciók vizsgálata Európán kívüli magyar viszonylatban a Kulturstandard módszer alapján. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Rezsneki Zsombor (2010) A magyar adózás gyakorlati alapjai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Romek Zita (2010) Mit tegyünk, ha baj van? - Kríziskommunikáció egy írországi gyorsétterem példáján keresztül. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Romsics Anett (2010) Részvételi aktivitások (Csongrád megye kistérségeinek példáján keresztül). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rádi Réka (2010) A Bázeli Tőkeegyezmények. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Rédeli Éva (2010) Offsore társaságok szabályozása - kezdetektől napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Réti Zsófia (2010) Az egységes vizuális megjelenés szerepe a magyar felsőoktatási intézményekben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Samu Tamás (2010) Elégedettség- és lojalitáskutatás a vagyonvédelem piacán- Empirikus kutatás egy vállalatnál. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sashalmi Judit (2010) Az eopetin alfa és darbepoetin alfa egyenértékűségének vizsgálata és hatása a támogatási rendszerre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Schulz Gábor (2010) Bio(r)evolúció: egy biotechnológiai klaszter lehetőségei Szegeden. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Schvarz Enikő (2010) A gazdasági válság hatásai a Linamar Hungary Nyrt. konkrét példáján bemutatva. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sebők Máté (2010) Az optimális valutaövezetek elmélete és vetülete napjaink Európájára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Seres Erika Szilvia (2010) Finanszírozási kockázatok a banki vállalati hitelezésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Simon János (2010) Az online marketing és a közösségi média kapcsolata – értékel(?) a fogyasztó. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sinka Zoltán (2010) Az Európai Unió és Magyarország adminisztratív terhek csökkentésére irányuló politikájának bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sinkó Mária (2010) Kiválasztás és kompetencia. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Siprikó-Bekes Erika (2010) Új gazdálkodási és szervezeti formák a költségvetési intézményként működő kórházakban. Egészségügy és finanszírozás. Kitekintés az egészségügyi ellátás finanszírozásának területére. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Siprikó-Bekes Erika (2010) Új gazdálkodási és szervezeti formák a költségvetési intézményként működő kórházakban. Egészségügy és finanszírozás. Kitekintés az egészségügyi ellátás finanszírozásának területére. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Somodi Tünde (2010) Speciális céghelyzetek (átalakulás, megszűnés) számviteli problémái, különös tekintettel az átalakulásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Somogyi Virág (2010) Fúziós és akvizíciós tendenciák vizsgálata a Magyar Telekom Nyrt. vállalatán keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sovány Bianka Éva (2010) Hálózatok elméleti és gyakorlati jellegzetességei. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Soós Attila (2010) Projektmenedzsment a gyakorlatban Microsoft Office Project 2007 használatával. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Stafira Kinga Kornélia (2010) A Stabák Agro Line Kft. fejlődése és növekedése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Storcz Petra (2010) Az Internet jelentősége Hévíz marketing tevékenységében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Stuller Zsuzsanna (2010) Munkahelyi kiválasztás elmélete és megvalósulása a hódmezővásárhelyi cégek gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Suri Katalin (2010) Gyógyszeripari és biotechnológiai stratégiai szövetségek: A Roche-csoport és a Genenetech. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Svébis Mihály (2010) Döntés előkészítés jelentősége és annak szerepe egy projekt megvalósításában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabadosné dr. Nédó Erika (2010) A Réthy Pál Kórház működése a korok hű tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabadosné dr. Nédó Erika (2010) A magyar-román határ mentén élők egészségi állapota és elégedettsége a háziorvosi ellátással. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Szabó Anita (2010) Cafeteria 2010. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Erika (2010) A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Ivett (2010) A helyi önkormányzatok közoktatási finanszírozása - Normatív állami hozzájárulások. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Julianna (2010) 2008. évi gazdasági válság és a monetáris politika lehetőségei. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó József (2010) A dohányadó irányelv módosításának várható magyarországi hatásai a tapasztalatok tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Katalin (2010) Magyarország turisztikai megítélésének javítása az országmárkázás segítségével. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó László (2010) Gazdasági társaságok átalakulása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó László Csaba (2010) A bioüzemanyagok jelene és jövője az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Péter (2010) Vezetői stílusok, motivációs technikák - Az eltérő méretű és tevékenységi körű szervezetek vezetőinél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Péter (2010) Zöldmezős nagyberuházások gazdasági hatása és állami támogatásának megtérülése az AGC Autóipari Magyarország Kft. példáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Péter (2010) Zöldmezős nagyberuházások gazdasági hatása és állami támogatásának megtérülése az AGC Autóipari Magyarország Kft. példáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Sándor (2010) A kis- és középvállalkozások finanszírozása: kulcskérdések egy kevésbé fejlett térségben, Békés megyében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Sarolta (2010) Szeged valóban „hidden champion”? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó-Biczók Klára (2010) Hitelezés és a válság. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó-Strell Dávid (2010) Magyarországi privatizáció kelet-közép-európai kontextusban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szakál Laura (2010) Az ingatlanforgalmazó-alapok gazdasági helyzete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Szakál Orsolya (2010) Gyermekgyógyászati betegellátás szervezeti és gazdálkodási integrációja Szegeden. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szakáll Zsuzsanna (2010) A munkaerő-kölcsönzés elmélete, gyakorlata és fejlődési lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai Szilvia (2010) A magyar egészségügy: esély vagy lehetőség a finanszírozás változtatása? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalay Gergely (2010) A magyar hallgatói hitelrendszer elemzése; a hibák, hiányosságok feltárása, és kísérlet a javításra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalay Gábor (2010) A Hírös-Net Kft. 2010. évi üzleti terve. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalay Nóra (2010) A feketegazdaság és az ellene hozott intézkedések. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szarkáné Ternai Renáta (2010) Az ügyfélkapcsolat menedzsment korszerű módszereinek alkalmazása egy mai magyar mezőgazdasági kisvállalkozás korlátait feszegetve. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szebeni Gábor János (2010) Üzleti modellek és stratégiák a biotechnológiában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres Klára (2010) Vállalati életciklusok, a Fülöp Consulting Bt. fejlődése a kezdetektől napjainkig. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szigetiné Eiler Erzsébet (2010) Árfolyam és kamatkockázat kezelés megváltozott piaci környezetben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi Bernadett (2010) Gyerekek a reklámok tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szlatárovics László (2010) A magyar kis- és középvállalkozások nem kinyilvánított keresleti attitűdjeinek a vizsgálata a kockázatitőke-piacon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szrnka Éva (2010) A csomagküldő vállalatok beszervezési trendje az inverz logisztika és a szervíz logisztika területén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sztántity Szuzanna (2010) Deviza alapú hitelezés buktatói a lakosság és bankok szemszögéből. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szász Irma (2010) Az adóváltozás hatása a kis- és középvállalkozásokra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Száz Tibor Szabolcs (2010) A helyi közösségi közlekedés, mint önkormányzati közszolgáltatás finanszírozása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Székelyhidi Katalin (2010) Felsőoktatási rangsorok és szerepük. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szél Ágnes (2010) A controlling és a Balanced Scorecard alkalmazásának bemutatása egy létező vállalkozás példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Szögi Dóra (2010) A szervezeti kultúra alakulása az ügyészi szervezetben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőnyi-Jeremiás Zita (2010) A megújuló energiaforrások hasznosítása - közösségi szabályozás és Magyarország. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Barbara (2010) A kartellszabályozás hatékony érvényesítésének feltételei az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Bernadett Vivien (2010) CRM rendszer kiépítésének helyzetértékelése a Job Személyzeti Tanácsadó Kft.-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Edina (2010) Online marketing-web2, C2C, azaz a közösség ereje. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Tamás (2010) A helyi önkormányzatok gazdálkodása bevételi oldalról vizsgálva. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcsné Szabó Tünde (2010) Az átutalásos szállítói számlák elszámolási folyamata a Magyar Posta Zrt. SAP rendszerében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Sági Zoltán (2010) Gondolatok a szegedi orvosképzés fejlesztéséről. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor Attila (2010) A magyar államadósság alakulása 1990-2009 között. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta Balázs Zoltán (2010) Informatikai fejlesztések válság idején. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta Éva (2010) A részvényárfolyamok alakulását bemutató elemzési módszerek. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sárkány Péter (2010) A gazdasági válság, a válság hatása vezetők információs igényére és a teljesítményértékelésre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sárközi Tamás (2010) Az adósságcsökkentés útjai: átterelés vagy piacosítás? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Séllei Zsuzsanna (2010) Adóharmonizáció az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Taics Edina Brigita (2010) A pénzügyi tanácsadás szerepe a pénzügyi közvetítés folyamatában és a pénzügyi kultúra javításában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Klára (2010) A cégérték szabályozása az IAS/IFRS nemzetközi számviteli standardokban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Tamara (2010) A szélessávú mobilinternet helyzete és jövője a telekommunikációs piacon a Vodafone Magyarország Zrt. példáján keresztül bemutatva. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Takátsy Fanni Zsuzsanna (2010) Változatok fizetési mérleg hiányra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Takó Eszter (2010) A személyzeti marketing és a munkaadói márkázás szerepe a vállalat vonzó megítélésében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tandari Éva (2010) A fogyasztás életpálya szerinti alakulása - A nagyfogyasztó fiatalok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tandi Laura (2010) Elvárások és realitások - a leendő magyar euró kálváriája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tarnai Gábor (2010) A klaszterek szerepe a kis- és középvállalkozások fejlesztésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Temesvári Gabriella (2010) Az Európai Unió környezettudatossága. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tengeri Dalma (2010) A civil szervezetek szerepe Lajosmizse város településfejlesztési politikájában, avagy a közösség fejlesztésében rejlő lehetőségek. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Terbe Zsuzsanna (2010) Egy kezdő vezető vezérelvei. Az MBA képzésen tanultak egy gyakorlati alkalmazása egyéni karrierem kiteljesedése érdekében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Terhes Nóra (2010) Spanyolország a válság idején. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tirla Szabina (2010) A magyar szubszuverén szint eladósodottsága. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Todorovity Dániel (2010) Konstruktív technológiaértékelés és társadalmi részvétel a technológiai döntéshozatalban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tolnai Andrea (2010) Aktív korú nem foglalkoztatott személyek munkaerő-piaci reintegrációjának hatékonysági vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tompa László (2010) A pénzügyi válság és hatása néhány pénzügyi intézmény eredményeire, részvényárfolyamaira. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Trembeczki Katalin (2010) A sikeres vezetői teamek összeállítása a személyiségjegyek tükrében. Szegedi kitekintés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tulkán Tímea (2010) Íz vs. Márka. Miért alakul ki lojalitás a csokoládék piacán? BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóbel Nóra (2010) Online marketing; avagy egy AdWords kampány hatékonysága. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Anikó (2010) A társadalmi részvétel szerepe a külföldi működő tőke befektetésekben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Attila (2010) ERP rendszerek elméleti alapjai és bemutatása egy konkrét rendszeren keresztül. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Endre Mihály (2010) Vállalkozások alapítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Judit (2010) A bankok társadalmi felelőssége a pénzügyi válságban - Az MKB Bank felelősségvállalása: „KÖZÖS MEGOLDÁS PROGRAM”. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Tóth László (2010) Magyar pénzintézetek kommunikációja a pénzügyi és gazdasági világválság tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Tóth László (2010) A hepatitis C vírus költséghatékony kezelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Vivien (2010) KKV-k és nagyvállalatok európai uniós pályázatokkal történő finanszírozása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Krisztina (2010) A magyar mezőgazdasági termelők együttműködése a gazdálkodói érdekek érvényesítése és az uniós/nemzeti szabályozás mentén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Tóth-Lipták Judit (2010) Kis- és középvállalkozások helyzete és létjogosultsága az egészségügyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tökölyi Petra (2010) A Rhinolight Kft. mint tudás-intenzív vállalkozás bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tüske László (2010) A magyar kockázati tőkebefektetések módszertana. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Umenhoffer Dávid (2010) Pályakezdő diplomások a munkaerőpiacon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vajda Zita (2010) A magyar jelzálog-hitelezés múltja, jelene - A jelzáloghitel-piaci válság hazai következményei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vandlik-Katola Zoltán (2010) Civil szervezetek szerepe Békéscsaba város életében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Anett (2010) Ügyfélkapcsolat menedzsment - Technológia vagy orientáció? BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Ivett (2010) A szlovák gazdasági fellendülés és euróövezeti csatlakozás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Iván (2010) A minőségfejlesztés költségei és azok számviteli vonatkozásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Katalin (2010) (Gáz)válságban az uniós energiapolitika? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga László (2010) Monitoring tevékenységek rendszerének bemutatása egy konkrét pályázati kiírás alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Péter (2010) Egy működő klaszter elemző bemutatása a Dél-alföldi régióban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Roland (2010) Az államháztartási reformfolyamat intézményi gazdálkodást érintő kulcsterületeinek bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Szabina Veronika (2010) A mikrohitel szerepe a vállalkozások fejlesztésében tíz mikrovállalkozás példáján keresztül. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Szilvia (2010) Az ASS Bt. komplex elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Zsolt (2010) Költség- és teljesítménycontrolling a termelő vállalatok gyakorlatában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Varró Zsuzsanna (2010) Szóvivői tevékenység a magyar rendőrség arculatépítésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vas Adrián Árpád (2010) A mobiltelefónia társadalmi hatásai Japánban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass Adrienn (2010) A helyi önkormányzatok tőkepiaci finanszírozása - Kötvénykibocsátás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass Károly (2010) Oktatásra, mint életpálya-befektetésre fordított kiadások és azok megtérülése Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass Péter (2010) Ország-kockázat - Szuverén credit default swap. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Veres Andrea (2010) Vevőkiszolgálási tevékenység a ContiTech Rubber Industrial KFT. működésében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vida Csaba (2010) BauMax-x, minden nap alacsony árak! BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Vida Gábor (2010) Beruházási üzleti terv egy radiológia osztály röntgen gépparkjának fejlesztésére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Vida Gábor (2010) A lineáris programozás bemutatása és alkalmazása egy radiológia osztály tevékenységeinek optimalizálására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vidéki Klára (2010) Karrier-tanácsadás Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vigh Gábor (2010) A cash flow-kimutatás összeállítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze Ágnes Margit (2010) Gazdasági válság a XXI. század első évtizedében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

W

dr. Weiczner Roland (2010) Lehetőségek és kockázatok az orvoskar oktató-kutató munkaköreinek teljesítményértékelésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Wentné Rádin Ruzsica (2010) Nem pénzügyi vállalkozásfejlesztési elemek megléte a "Deszki kórház" működésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Witzenleiter Tünde (2010) A hazai ipari parkok szerepe, különös tekintettel a Budaörsi Ipari és Technológiai Parkra. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Wórum Endre (2010) A betegperspektíva érvényesülése magyarországi dialízis szolgáltató szervezet balanced scorecardjának alkalmazásával. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsarkó Barbara (2010) A kultúra hatása a Szegedi Szabadtéri Játékok kutatásai alapján Szeged város és vonzáskörzetének gazdaságára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsoldi László (2010) Békéscsaba Megyei Jogú Város marketing-tevékenysége. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zádori Éva (2010) A fenntartható fejlődés mérése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zámbori Judit (2010) The situation of female managers in Europe. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahám Mónika (2010) A biztosítási szektor fejlődése a privatizációtól napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ács Dorottya (2010) A kreativitás és a vezetés kapcsolata. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ádám Dénes (2010) A katasztrófa kockázatok biztosíthatósága kiemelten a magyarországi árvízkockázat. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ágh Anikó (2010) Fogyasztói szokások vizsgálata a magyar jeges tea piacon, avagy a Lipton Ice Tea hogyan növelhetné piaci részesedését 2010-ben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

É

Éles Imre (2010) Logisztika és versenyképesség a Dél-alföldi régió interregionális kapcsolataiban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ördög Boglárka Ágota (2010) Az SZTE Alma Mater online közösségépítése és marketingkommunikációja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. június 17. 21:58:44 CEST.