Item where faculty "Faculty of Economics and Business Administration" and date of item 2007

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z | Á | É
Number of items: 340.

A

Ackermann Helga (2007) A mezőgazdasági vállalkozások helyzete és banki finanszírozásuk. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Acsai Anna (2007) Egy oktatási intézmény gazdálkodásának, finanszírozásának elemzése, működésének vizsgálata a központosított gazdálkodás helyi sajátosságainak keretei között. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ajtai Manuella (2007) Pályakezdő fiatalok munkaerő-piacon való érvényesülése Magyarországon munkaügyi statisztikai adatok tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Baliné Czene Mária (2007) A közszféra marketinglehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Balla Anita Emese (2007) Az Uniós támogatások felhasználása - Kecskemét Város Agglomerációjának Csatornázási és Szennyvízkezelési Programja ISPA / Kohéziós Alap projekt megvalósítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh György (2007) A méret szerepe a fenntarthatóságban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Baloghy György (2007) Munka-ergonómia a teljesítmény függvényében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs Anna (2007) Lakáspiaci trendek és ingatlanfinanszírozás kapcsolata, iránya a magyar pénzügyi kultúrában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs Erika (2007) Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet agrárhitelezési gyakorlata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bancsi Szabolcs (2007) A kis- és középvállalati hitelek a 21. században. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyai Bertalan (2007) Vállalati együttműködések a kereskedelemben - Az EDEKA és a CBA példáján bemutatva -. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Barta-Nagy Andrea (2007) Teljesítményértékelés a munkaszervezeteken belül. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Batka Berta (2007) A bankbiztosítás bemutatása - kiemelve a szabályozás és felügyelet korlátait. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bechtel Krisztina (2007) A CHS Hungary Kft. projektmenedzsment tevékenységének bemutatása a Sulinet Expressz - egy egész életen át tartó tanulás - tudásalapú társadalom I. pályázatának kapcsán. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bellér Katalin (2007) Emberi viszonyok a tudásmegosztásban: kapcsolati modellek értelmezése a tudásalapú gazdaságfejlesztésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Benkő András (2007) A klaszter-fejlesztés tapasztalatai Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Berkesné Kutnyik Klaudia Judit (2007) A motiváció és teljesítmény néhány fontosabb összefüggése elméletben és gyakorlatban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Berényi Izabella (2007) XXI. század: a női vállalkozók évszázada? Női vállalkozók támogatása Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bicskei Marianna (2007) A bankok nemzetköziesedésének elméleti magyarázata: közvetlen működőtőke és kölcsöntőke-ügyletek Európa szemszögéből tekintettel az Amerikai Egyesült Államok behatására a második világháború utáni évektől a 80-as évek adósságválságáig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Biténé Jakab Mariann (2007) A könyvvizsgálat és szerepe a kis- és középvállalkozások körében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Blum László (2007) A magyarországi földgázpiaci liberalizáció. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bobrát Klára (2007) A megújuló energiaforrások - különösen a biomassza - hatása a mezőgazdaságra és az energetikára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bodrogi Áron (2007) Az orvos-beteg kommunikáció hatása az egészségügyi szolgáltatás során észlelt kockázatokra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bokor Anita (2007) Tőkejövedelmek adóztatása: kamatadó. "Őrült beszéd, de van benne ráció". MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bán István (2007) A Tarna menti települések borászatainak fejlesztési lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bányai Erika (2007) Egy Csongrád megyei község gyógyszerellátása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bárány Zsuzsanna (2007) Emberi erőforrás jelentősége a coaching folyamatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Börcsök Erzsébet (2007) A széndioxidkvóta mint sajátos immateriális jószág számviteli kezelése: a nemzetközi és magyar szabályozás összevetése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Chappon Alexandra (2007) Játékelmélet és közgazdaságtan. A nemek harca játék egyik kísérleti vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Chrappan Adrienn (2007) Egy cafetéria-rendszer bevezetésének főbb tanulságai. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csaba Levente (2007) A friss diplomások elhelyezkedési esélyeinek javítása a Dél-alföldi Régióban - diplomás karriertervezés a Szegedi Tudományegyetemen. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csetneky Judit (2007) Széchenyi kártya. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csira Tímea (2007) A számviteli politika érvényesülése az Elma Rt-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csiszár Ildikó (2007) A hitel és a lízing, mint ingatlanfinanszírozási formák bemutatása és összehasonlítása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csiszár Melinda (2007) A környezeti szempontok integrálása az EU energia-, közlekedés-, ipar-, és mezőgazdaság politikájába. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csonka Dénes (2007) A Vitalitás Patika Bt. üzleti terve a 2007. évre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csontos Katalin Zsuzsanna (2007) A foglalkoztatás aktuális kérdései egy önkormányzat tevékenységében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csukonyi László (2007) A vállalati válság - Likviditási problémák kezelése nem hagyományos pénzpiaci eszközökkel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csák Tamás (2007) A filmajánló rendszerek gyakorlati megvalósításai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csáki Evelin (2007) Horvátország EU-tagságra való alkalmassága a 2007-es bővítés tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csákvári Csilla (2007) A lakástámogatás és a lakáshitelezés változásának bemutatása az Erste Bank konstrukciói tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi Erika Csilla (2007) A KITE Zrt. terménykereskedelmi üzletágának stratégiája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Czollnerné Perleczky Ilona (2007) Adósságrendező-hitel a Budapest Bank Nyrt.-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Daczi Péter (2007) A szervezeti tanulás civil gyakorlata. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dancza Dániel (2007) A projektmenedzsment. Elmélet egyenlő gyakorlat? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Danis Erika (2007) Jelzáloghitelezés a Raiffeisen Bank Zrt. gyakorlatában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dankó Nóra (2007) Az új egészségügyi intézkedések és hatásaik a gyógyszergyártókra, különös tekintettel a Richterre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobó Gábor (2007) Folytatódó konjunktúra a magyar ásványvízpiacon - Egy marketinghullám tovagyűrűződő hatásai -. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Draskóczy Gabriella (2007) Gyakorlati tapasztalatok a munkakörelemzésről a személyszállítási üzletágban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dégi Tamás (2007) Egészségügyi válságról és válságkezelésről. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dékán Dóra (2007) A magyar számviteli szabályozás változása a rendszerváltástól napjainkig. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Dékány György (2007) Az intranazális Rhinolight fototerápia és annak költséghatékonyságának összehasonlítása az allergiás rhinitisben általánosan alkalmazott gyógyszerekével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Elek Ildikó (2007) A kompetencia alapú munkaerő kiválasztása a MÁV Cargo Zrt-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Elek János (2007) Stratégiaváltás szükségessége a Kamilla Patika vezetésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Eller Máté (2007) A mai magyar adórendszer. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdélyi Pál (2007) A termék, mint hitelfedezet. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdős Zsolt István (2007) Közép-kelet európai upstream tevékenység döntés előkészítési, projekttervezési folyamatának elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fajka Judit (2007) A megújuló energiák hasznosításának lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fanrsang Ferenc (2007) Adóváltozások gazdasági hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Melinda (2007) Kis- és középvállalkozások finanszírozása a Quaestor Jelzálog Zártkörűen Működő Részvénytársaság közreműködésével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Richárd (2007) Egy szegedi szoftveripari klaszter fejlesztésének kérdései; a Biopolisz egyik legfontosabb támogató iparága. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas Dániel (2007) Az új évezred magyarországi élelmiszer-kiskereskedelmében és fogyasztói magatartásában végbemenő trendek, változások. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas József (2007) Az Univerzál kereskedelmi zártkörűen működő részvénytársaság gazdálkodásának bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas Mária (2007) A számítástechnikai eszközök értékelése az államháztartás szerveinél, a Vám- és Pénzügyőrség gyakorlata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér Judit (2007) A B2B elektronikus piacterek és az e-Patika. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Katalin Beáta (2007) A Co-op Hungary Zrt. marketingkommunikációs tevékenysége. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Lajos (2007) Generikus készítmények szerepe és részesedése a globális piacon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Zsolt (2007) Induló kisvállalkozás lehetséges marketingstratégiái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Felföldi Károly (2007) A bankrendszer mérlegfőösszege növekedésének főbb okai 2000-2006 között. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fenyvesi Petra Nóra (2007) A bizalom felépítésének szerepe a személyes értékelés során. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Finta Imréné (2007) Teljesítményértékelés elmélete és gyakorlata. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor Krisztina (2007) A lízing jellemzői, fajtái, alkalmazásának bemutatása a kis- és középvállalkozások finanszírozásának gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor Szilvia Anna (2007) Az egészségügyi biztosítási rendszerünk problémái és átalakításának szükségessége - Az egy biztosítós egészségügyi modell és a kötelező balesetbiztosítási ág. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fonyó Lilla (2007) Egy kelet-magyarországi kisváros fejlesztésének lehetőségei. Cegléd és környéke termálvizes kis- és középvállalkozásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Forczek Attila (2007) Az euróhoz vezető út a magyar monetáris és fiskális politikában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Forgó Ibolya (2007) Egy társaság gazdálkodásának nehézségei. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Frányó Attila (2007) Az inverzlogisztika helyzete Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Földesi Irén (2007) Strukturaátalakítás egy súlyponti kórház szemszögéből avagy a túlélés lehetőségei 2007. április 1. után. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Földesiné Erzsébet Boglárka (2007) A háziorvosi vállalkozások fejlesztésének finanszírozási lehetőségei, támogatási formái. "Élni és élni hagyni". MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gajdán Anett (2007) A Mórahalomi kistérség mint a vidékfejlesztés színtere. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Galláné Holp Éva (2007) Az új tőkemegfelelési szabályok bevezetésének lehetséges hatásai a takarékszövetkezeteknél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gaál Bernadett (2007) Spanyolország és Svájc területfejlesztési tapasztalatai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gonda Bernadett (2007) "Euró? Köszönjük nem kérjük..." Avagy az Egyesült Királyság, Dánia és Svédország helyzete az euró-zónán kívül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gorácz Tímea (2007) A Csongrád Megyei Földhivatal számviteli gazdálkodása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Griljov Róbert (2007) Pénzhiány a felsőoktatásban. Kevés a pénz vagy pazarló a gazdálkodás? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Grósz Györgyi (2007) Az agrárgazdasági beruházások finanszírozási lehetőségei - különös tekintettel a támogatások és a hitelek szerepére. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás Anikó (2007) A Szegedi Szabadtéri Játékok marketing stratégiája. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulácsi Edit (2007) Napjaink adócsalási problémái - avagy mi a magyarázat az adókikerülésre az Európai Unióban? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyulai Kata (2007) A lakossági hitelezés főbb tendenciái kiemelten a K&H Bank területén. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Györgyi Beáta (2007) A mikrohitelezés nemzetközi és hazai tapasztalatai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Györgyi Márta (2007) A hatékony munkaerőbiztosítás. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gábor László (2007) Lízingtörténet és a hazai lízingpiac fejlődése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál Dániel (2007) Hatásos vagy hatékony? A reklámhatékonyság és reklámhatás mérés gyakorlata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gárdián Szilvia (2007) Utazás - egyedül vagy együtt? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gólya Klaudia (2007) Pályázati lehetőségek kis- és középvállalkozások számára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hackl Krisztián (2007) Hogyan éljünk gazdagon az Európai Unióban? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdú Szabolcs (2007) A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szerepe a Dél-Alföldi KKV-k fejlesztésében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdú Eszter (2007) Az exporhitel-biztosítás, mint állami exportösztönző eszköz. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Hajdú Judit (2007) Belső PR a Szerencsejáték Zrt. működésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Halász Csilla (2007) Befektetési alapok vizsgálata Magyarországon, különös tekintettel az ingatlanalapokra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Halász Vera Ágnes (2007) Értékesítésmenedzsment a Raiffeisen Bank Zrt. lakossági üzletágában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hara Eszter (2007) Toborzás, kiválasztás, létszámcsökkentés. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hargitainé Kolozsi Beatrix (2007) Finanszírozási források az alkalmazott controlling rendszer kimutatásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Harkai Károly (2007) Az államadósság alakulására ható tényezők vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hodoniczki Eszter (2007) Munkavállalói elégedettség. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hornyák Zsuzsanna (2007) Az elmaradott térségek versenyképessége és fejlődési esélyei két Csongrád megyei kistérség példáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Gyöngyi (2007) Az Egyszerűsített Vállalkozói Adó előnyeinek, hátrányainak bemutatása a kis- és középvállalkozások és költségvetési szempontjából. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Barbara (2007) A Tisza Volán Zrt. Public Relations tevékenysége. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Cecília Zita (2007) Katalónia útja Európába. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Donát (2007) Kereskedelmi kihívások - formálódó vásárlási szokások. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Dóra Éva (2007) A biztosító bankpiaci nyitása - Az AEGON Magyarország célcsoport esetének bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth István (2007) A közgyógyellátás változása és hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Nóra (2007) Válságban a magyar húsipar egy lehetséges kitörési pont bemutatása a PICK-Délhús fúzióján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Orsolya (2007) Az egészségügy is állhat gazdasági alapokon? BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Éva (2007) A közcélú és közhasznú foglalkoztatás vizsgálata kisvárosi környezetben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth-Zsikóné Kiri Mária (2007) Az ISO 22000-es minőségirányítási rendszer bevezetése és hatásai a Móraprizma Termeltető, Kereskedelmi és Szolgáltató Szövetkezetnél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hrabovszky György (2007) Dolgozói elégedettség a Réthy Pál Kórházban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Huczek Márta (2007) Szervezetfejlesztés egy beolvadás kapcsán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszka Noémi (2007) A lakás-takarékpénztárak helyzete Magyarországon az elmúlt 10 év tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hámori Edina (2007) A fenntartható fejlődés és az Európai Unió környezetpolitikája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Igaz Nóra (2007) Humánerőforrás helyzet az egészségügyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Imre Annamária (2007) Az online marketing szerepe a magyar egészségügyi szolgáltatók tevékenységében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Iványi Ágnes (2007) A magyar nyugdíjrendszer problémái és reformja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jakab Árpád (2007) A felsőoktatás expanziójának okai és következményei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Janitz Gergely (2007) Tömbrehabilitáció, mint a helyi gazdaságfejlesztés egyik sikeres eszköze. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Járóné Heincz Ildikó (2007) Kis és középvállalkozások projektfinanszírozási lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kapitány Anikó (2007) A jelzáloghitelezés gyakorlat az Egyesült Államokban és Magyarországon, a kapcsolódó kockázatok és azok kezelése, különös tekintettel az értékpapírokra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kapovits Gábor (2007) Lakásépítési hitelezés az Erste Bank gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kapás Nóra (2007) A lakástámogatási rendszer változása a hatvanas évektől napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Karsai Endre (2007) A migráció haszna - gazdasági megközelítés. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Karsai Éva (2007) A helyi önkormányzatok adósságrendezési eljárása és tapasztalatai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Karáné Molnár Krisztina (2007) E-közigazgatás bevezetése Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Keliger Szandra (2007) Regionális Egyetemi Tudásközpontok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Keller László (2007) Iszlám, bank és gazdaság. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kertész Mónika (2007) Marketing gyakorlati alkalmazása a Plus Kft.-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kerényi Ádám (2007) Az inflációs gazdaságpolitika értelme és vigasza. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Kevevári Edit (2007) Teljesítményértékelés a közigazgatásban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis Erika (2007) Szeged Biopolisz Egészségipari Kulcsprojekt lehetséges hatásai a Dél-Alföld versenyképességére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Kis Ágnes (2007) A háziorvosi praxisok kialakulása, finanszírozása és a vizitdíj. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Szabó Beáta (2007) Az egészségügyi finanszírozás évközi változása és annak hatása egy konkrét intézmény gazdálkodására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Andrea (2007) Az e-Link integrált vállalatirányítási rendszer bemutatása a Kasz-Coop Derecske Zrt. alapvető folyamatainak tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Gábor Dávid (2007) A jóléti állam, mint a társadalmi bizalom optimuma. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kissné Kulcsár Nóra (2007) Kistérségi együttműködés Makó és vonzáskörzetében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Klein Balázs (2007) Az eladásösztönzés szerepének bemutatása a magyar gépjármű lízingpiacon keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kliment Krisztián (2007) Államadósság és a főbb államháztartási folyamatok Magyarországon a rendszerváltozástól 1995-ig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis Bernadett (2007) Több mint befektetés, több mint biztosítás - a UNIT-LINKED életbiztosítás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kolláth Enikő (2007) A trade marketing és a kereskedelmi játékok bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Komáromi Eszter (2007) Az elektronikus kereskedelem környezeti elemei konkrét példán bemutatva. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Koncz Tamás (2007) Az EuroSzol Kft. marketingstratégiája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Korcsog Zita (2007) A fogyasztók befolyásolásának pszichológiai módszerei. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Koródi Tamás (2007) A befektetési alapok és szerepük a megtakarítások közvetítésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kotogány Zsolt (2007) A könyvvizsgálat folyamata a belső kontrollok tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Kovács Anita (2007) Egészségügyi reformelképzelések Magyarországon. Több biztosítós egészségügyi finanszírozás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Gábor (2007) Településmarketing megvalósítás projekt szemlélettel. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Kovács József (2007) Új termék bevezetése a védőoltáspiacon: "Rotarix" - GlaxoSmithKline Kft. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Rita (2007) A kis- és középvállalkozások helyzetének és finanszírozási lehetőségeinek bemutatása ill. alkalmazása a banki gyakorlatban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Zsuzsanna Ilona (2007) A lízingek elszámolása a nemzetközi számvitelben: változások és harmonizáció. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kun Mariann (2007) Lakáshelyzet Magyarországon, a lakásfinanszírozás, és lakástámogatás rendszere. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kurucz Ádám (2007) A helyi önkormányzatok belső ellenőrzési rendszerének átalakulása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kuti Ferenc (2007) Mikro és kisvállalkozások ügyviteli rendszerei. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán Kata (2007) A pénzmosás elleni küzdelem, különös tekintettel a pénzintézetek szerepére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán Lászlóné (2007) Bordány község önkormányzatának szociális gazdálkodása önállóan és a kistérségi együttműködés keretén belül. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Köböl Zsuzsanna (2007) Országos Egészségbiztosítási Pénztár gazdálkodása és reformja. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ködmön Zsolt (2007) A megvalósítás és pénzügyi finanszírozás lehetőségei a megújuló energiaforrások hasznosításában - A biogáz hasznosításának vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lamper Orsolya (2007) A tudásmenedzsment megjelenése a vállalkozások életében, a Marktplatz Lüneburger Heide Internet GmbH fő tevékenységével alátámasztva. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Le Phuong Lan (2007) A bankkártya-használat magyarországi helyzete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lehoczky György (2007) Az európai uniós csatlakozás hatása a magyarországi kereskedelmi kis- és középvállalkozásokra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Lei Gábor (2007) Válságkezelés a kalocsai kórházban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel Zsolt (2007) Az UNIVERZÁL Kereskedelmi Részvénytársaság gazdálkodásának elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Lenkefi Ágnes Krisztina (2007) A humánerőforrás biztosítása az egészségügyben. A munkaerő biztosítása az egészségügyben, a Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórház toborzási és kiválasztási folyamata tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lipták Anna (2007) Adórendszerünk lehetséges fejlődési irányai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lovász Zoltán (2007) Színlelt szerződések elméleti és gyakorlati megközelítése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lukács Lilla (2007) Adatbányászat és adattárházak a kontrolling szolgálatában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrincz Attila (2007) A Pannon autóipari klaszter helyzete és helyi gazdaságba való beágyazottsága. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Macsek Bernadett (2007) A kis- és középvállalkozások esélyei a közbeszerzési piacon az Európai Unióban és hazánkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Marcsányi Gábor (2007) A magyar mezőgazdaság helyzete az EU csatlakozás előtt és után. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mayerhoffer Miklós (2007) PLR - "A divat hálójában!" A PLR Divathálózat arculatváltozásának háttere, szükségessége, bevezetésének lépései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Melles Előd (2007) A Compos Eximp Rt. üzleti tervének elkészítése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Micsik Tamás (2007) Mit ér egy vállalat életében mindaz, ami megfoghatatlan? Az immateriális javak a vállalkozások életében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Miklós Nikolett (2007) Fedezet nélküli lakossági hitelek a Raiffeisen Bank Zrt. gyakorlatában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Gabriella (2007) Magyarország lakáspolitikája és az állami lakástámogatás formái napjainkban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Marianna (2007) Kis- és középvállalkozások fejlődési lehetőségei banki finanszírozás segítségével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Molnár Márta (2007) Az általános forgalmi adó ellenőrzéséről általánosságban és az elsőfokú adóhatósági ellenőrzésről a bevallások utólagos vizsgálata során. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Tibor (2007) Iparjogvédelem és spin-off menedzsment a gazdasági klaszterben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Montvajszki Ádám (2007) A Körös-szögi Kistérség gazdaságfejlesztési lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Muzsik Anita (2007) Egészségbiztosítási alap bevételei és kiadásai. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mák István (2007) Dollárosítás Ecuadorban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mák Nóra (2007) Munkaerő-kiválasztás a gyakorlatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Márkus Gabriella (2007) Agrártámogatások Magyarországon (Múlt, jelen, jövő). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Márkus László (2007) A Canon és a Nikon globális marketingstratégiája a digitális tükörreflexes fényképezőgépek vásárlói szegmensében, fókuszban az amerikai piaccal. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Márton Gábor (2007) Az IMF szerepe a nemzetközi pénzügyi válságokban. Bűnös, avagy megmentő? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Máró Judit (2007) Üzleti inkubáció hazánk elmaradott térségeiben - Valós vállalkozásfejlesztés vagy irodabérlet? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Máté Sándor (2007) Út a tőzsdére? - A vállalatok tőzsdére lépésének kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mátéka Mariann (2007) Az euró bevezetése Szlovéniában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Müller Beáta (2007) Részvények technikai elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nadj Zoltán (2007) A szerb-magyar gazdasági kapcsolatok alakulása a kilencvenes évektől napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Brigitta (2007) A szakmai gyakorlat és a gyakornoki programok szerepe a XXI. században, avagy a gyakorlat a tudás alapja! MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Nagy Cecília Anna (2007) Az érintett-szemlélettől a vállalatok társadalmi felelősségvállalásáig. A stakeholder-elmélet. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Ferenc (2007) A MÁV Zrt. egyik üzletfejlesztési lehetőségének elemzése a budapesti elővárosi vasút értékelésén keresztül. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Ibolya (2007) Az ír csoda gazdaságpolitikai háttere. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy István (2007) A magyar élelmiszeripar helyzete, és a Pápai Hús Élelmiszeripari Klaszter bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Péter László (2007) A fenntartható agrártermelés szükségességének okai és a megvalósítás lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Zsolt (2007) Kis- és középvállalkozások külső finanszírozása az építőiparban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Nagymihály Gábor (2007) A bankkártya alkalmazásának magyarországi tapasztalatai az elmúlt évek során illetve napjainkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Jakab Tímea (2007) A mikro, kis és középvállalkozások pályázati esélyei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Kővágó Krisztina (2007) Kübekháza község önkormányzat gazdálkodása és elemzése 2002-2006 időszakban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyári Szilvia Mariann (2007) A költségvetési és vállalkozási szervek beszámolási kötelezettségeinek összehasonlítása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nánási Zsófia Ágnes (2007) A Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. (ITDH) szerepe a sikeresebb vállalkozásfejlesztés gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Ferenc (2007) Összeolvadások, és felvásárlások a gyógyszeriparban 1995-2004. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Krisztina (2007) A Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt. marketingstratégiája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Péter Gábor (2007) Az innovatív kis- és középvállalkozások finanszírozási eszközei: a pályázatok útján nyerhető támogatások, mint lehetséges forrás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Orbán Szilvia (2007) Reklámok hatása a gyerekekre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Orosi Tibor Pál (2007) A tőzsde viselkedése rövid és hosszú távon. Az 1998-2001-es tőzsdei ciklus a BÉT-en. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Orosz Márk (2007) Marketing a gyógyszerpiacon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Orosziné Gulyás Mária Ildikó (2007) A gyakorlati oktatás szerepe a vállalkozóvá válási hajlandóság növelése érdekében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Paksi Tiborné (2007) Az egészségügyi ellátás finanszírozása Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pap László (2007) A magyar háztartások pénzügyi vagyonának alakulása a rendszerváltástól napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Ferenc György (2007) A média szerepe a Public Relations-ben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp József (2007) Együttműködések az elektronikus piactereken. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Éva (2007) Öngondoskodás - önkéntes egészségpénztárak. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Petrovszki Edit (2007) Békés megye kiemelt adóbevételei és gazdasági helyzete közti összefüggések a 2001-2005. években. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Pilz Tamás (2007) A vagyoni típusú helyi adók szabályozásának változása és hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Pocklán Erika Zita (2007) Európai Uniós pályázatokon való részvételi lehetőségek egy hazai építőipari kis- és középvállalkozás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Polyák Judit (2007) A magyar és román adórendszer, különös tekintettel a társasági adóra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pozderka István (2007) Vezetői tulajdonságok, vezetői készségek és vezetői hatékonyság csapatépítés - csoportszerepek kialakítása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Primusz Gábor (2007) A garanciaintézmények szerepe a kis- és középvállalkozások hitelezésében, különös tekintettel a Hitelgarancia Zrt. tevékenységére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Purcsiné Beszeda Ildikó (2007) A kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei, különös tekintettel a Széchenyi kártyára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pál Tímea (2007) Innovatív kis- és középvállalkozások finanszírozása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Péli Mónika (2007) Változik a nyugdíjrendszer? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Péntek Katalin (2007) A globális klímaváltozás és az Európai Unió akciói. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Péter Ákos (2007) Nyugdíjbiztosítási rendszerünk. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Dr. Radics Sándor (2007) Gasztroenterológiai rehabilitáció létjogosultsága az egészségügyi reform és a kórház ágystruktúra átalakításának tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Radácsi Lívia (2007) Az adóhatósági ellenőrzés, különös tekintettel a vagyongyarapodási vizsgálatokra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rangasz Pál (2007) A vállalati belső képzések jelentősége napjainkban, különös tekintettel a Szerencsejáték Zrt. jelenlegi belső képzési dilemmáira. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rigó-Pesti Anita (2007) A minőségirányítás elmélete és gyakorlati alkalmazása egy hazai kisvállalat életében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ringenbach Károly (2007) Újonnan telepítendő PET/CT diagnosztikai központ szükségességének vizsgálata, üzleti terve. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rischák Rózsa (2007) Személyes pénzügyi tanácsadás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rostás Viktória (2007) A Hódmezővásárhelyi Ipari Park szerepe a helyi gazdaság fejlődésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rozsinszkyné Apró Ágnes (2007) A tárgyi eszközök szerepe, értékelése, finanszírozási módjai és a kapcsolódó hazai és nemzetközi számviteli előírások összehasonlítása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Réthy Borbála (2007) Egészségügyi befektetés és annak megvalósíthatóságának terve. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rónoki Ágnes (2007) Egészségügyi rendszerek, egészségfinanszírozás az Európai Unióban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa Gergely (2007) A Kondratyev-ciklust okozó globális folyamatok feltérképezése a második világháborútól az ezredfordulóig lezajlott növekedési tendenciák ismeretében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sallai Csilla (2007) A magyar vállalkozások finanszírozási lehetőségei az Unióban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sallai Katalin Virág (2007) Kockázatkezelés és adósminősítés a Székkutas és Vidéke Takarékszövetkezet gyakorlatán keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sarkadi Lilla (2007) A unit-linked biztosítás Magyarországon, mint befektetés és biztosítás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Sasi Viktor (2007) Egy beruházás szakmapolitikai jelentősége és működtetésének várható eredménye - avagy a SZTE II. számú Belklinika Invazív Kardiológiai Részlegének fejlesztése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Schaffer Andrea (2007) A Kiskőrösi kistérség helyi gazdaságfejlesztési lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Silye Judit (2007) Teljesítményértékelés a Magyar Posta Zrt-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Somfay István (2007) Pénzügyi rendszer vallási szabályok szerint. Iszlám finanszírozás elméletben és gyakorlatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Somlyai Judit Eszter (2007) A költség-kontroll megvalósulása az aktív fekvőbeteg ellátás finanszírozásában a Réthy Pál Kórház-Rendelőintézet példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Somodi Péter (2007) A magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar exportképességéhez kötődő hitek és tévhitek az elmúlt 150 évben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Soós Andrea (2007) Marketingtevékenység a kórházi gyógyszergazdálkodásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Stelli Tibor (2007) A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat gazdálkodásának komplex elemzése 2002-2005. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Suhajda Csilla (2007) Az Európai Unióhoz való csatlakozásunk, illetve a Közös Agrárpolitika hatása a Dél-Alföldi Régióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Svircevic Nikola (2007) Minőségmenedzsment módszerek a közigazgatásban (Az alkalmazás lehetőségeinek és egy városi önkormányzat tapasztalatainak bemutatása). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Andrea (2007) Személyzetfejlesztés, mint beruházás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Henrik (2007) "Miért hagytuk, hogy így legyen?" A felszámolási eljárás bemutatása egy konkrét kisvállalat esetében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Szabó Julianna (2007) Quo Vadis onkológia? Avagy a kúraszerű ellátás jelentősége az onkológiai betegek kezelésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Márton (2007) A világgazdaság "fekete aranya". A kőolaj, mint kimerülő természeti erőforrás közgazdasági elemzésének elméleti alapjai és a kőolajipar struktúrája a kezdetektől a 20. század közepéig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Orsolya (2007) A lízingfinanszírozás jelentősége - különös tekintettel az ingatlanlízing szabályozási problémáira -. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Péter (2007) Transzparencia és kontrolling dimenziói az egészségügyi intézményekben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szakály Erika (2007) Szerkezeti változások a béren kívüli juttatásokban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szaladosne Bencze Márta (2007) Kockázati elemzés a tárgyi eszközök beszerzése és finanszírozása területén. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szamosvári Szabolcs (2007) A gyógyszerreklám lehetőségei és veszélyei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres Ildikó (2007) A EUROPE DIRECT hálózat. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szemrédi István (2007) A marketing gyógyszeripari vonatkozásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szerb Tamás (2007) Jog és irodalom. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szetei Ágnes (2007) A 3 COMM cégcsoport 2004-2005. évi gazdálkodásának elemzése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szigethy Tamás (2007) Az IPPC direktíva alkalmazása az Európai Unióban, különös tekintettel Magyarországra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi Csaba (2007) Kintlévőség-kezelés és sajátosságai a főbb piaci helyzetekben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szkaliczkiné Horváth Edit (2007) Az ipari parkok gazdaságfejlesztő hatása, különös tekintettel a Békéscsabai Almáskerti Ipari Parkra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szokolikné Kalmár Judit (2007) A PPP finanszírozási forma. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szungyi Zsolt (2007) A magyar államháztartás, a foglalkoztatáspolitika, a munkanélküliség, és a munkatermelékenység kölcsönhatásai, ellentmondásai a konvergencia program árnyékában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szászvári Szilvia (2007) A Kaefer Építőipari Kft. gazdálkodásának elemzése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szél Katalin (2007) Magyarország részvétele az EU-n belüli gazdaságpolitikai koordinációban a csatlakozástól napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szélpál Emese (2007) Bankprivatizáció és előzményei a régió országaiban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szögi Judit (2007) A helyi adóztatás aktuális elméleti és gyakorlati kérdései a Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal adóztatási gyakorlatán keresztül. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Adrienn (2007) Milyen hatása lehet a magánbiztosításoknak az egészségügy teljesítményére? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Adrienn Krisztina (2007) A finn számviteli beszámolók tartalma a magyar és a nemzetközi szabályozás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor Mária (2007) A coaching története, a coaching gyakorlati alkalmazása munkahelyemen. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor Tímea (2007) Az egyetemi oktatás versenyképessége, és szerepe a vállalatalapítás ösztönzésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sápai Gergely (2007) Beszerzés és stratégia az Electrolux-nál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sáray Ildikó (2007) A jelzálog alapú lakáshitelek állami támogatása Magyarországon az ezredfordulótól napjainkig, az OTP Bank Nyrt. kapcsolódó termékeinek bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Süliné Dr. Dubecz Éva (2007) A magyar iparűzési adó és a közösségi jog összeegyeztethetősége. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács Roland Gábor (2007) Piacszegmentáció a lakossági távközlési piacon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tamás Éva (2007) Csúcstechnológiai tevékenységek koncentrációja Bangalor-ban - Technológiai park a periférián? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tarnay István (2007) Az európai fiatalok helyzete és az Európai Unió ifjúságpolitikája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tarnótzky Csaba (2007) Verseny a hallgatókért: Felsőoktatási marketing - A weboldalak, mint hatékony marketingkommunikációs eszközök -. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tasner Zoltánné (2007) Munkakörök illeszkedése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Tekse István (2007) Humán erőforrás gondok itthon és az unióban. Kérdőív: Marad-e még orvos hazánkban 5-10 év múlva? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tessényi Judit (2007) A Szerencsejáték Zrt. jövője. A felelős vállalati magatartás nemzetközi értelmezése és kidolgozása a hazai szerencsejáték szervező vonatkozásában, különös tekintettel az Uniós elvárásokra és a játékszenvedély kérdéskörére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Timár Andrea Mária (2007) Diplomás pályakezdők a munkaerőpiacon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tisóczki Beáta (2007) A teljesítményértékelés és alkalmazási területei a humánpolitikában, különösen a közszférában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tokaji Annamária (2007) A dél-alföldi áramszolgáltatás értékelő elemzése az európai villamosenergia-piaci folyamatok tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Edit (2007) Toborzás-kiválasztás folyamatának korszerűsítése, fejlesztése a MÁV ZRT-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Emese (2007) Innováció hatása a vállalkozások versenyképességére a Kecskeméti kistérségben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Gabriella (2007) A magyar nyugdíjrendszer működésének anomáliái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Tóth Gábor (2007) Invazív mátrix-rendszer kialakítása és hatása a humánerőforrás-gazdálkodásra a Bajai Kórházban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Tóth Gábor (2007) A controlling rendszer működése a Bajai Kórházban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Tóth Henrietta (2007) Munkavállalási célú migráció az Európai Unióban - az EGT-állampolgárok tartózkodása Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Viktória (2007) A Bács-Agro Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Zoltán (2007) Az innovatív és a generikus gyógyszergyártók helyzete és stratégiája a megváltozott piaci környezetben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Ágnes (2007) A vény nélkül kapható gyógyszerek forgalmazásának liberalizációja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Éva (2007) Úton az euró felé... versus mikor lesz eurónk? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Németh Edina (2007) Egy új integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése az AXON Zrt. gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Török Andrea (2007) Marketingkommunikáció a tömegközlekedésben: a lehetőségek áttekintése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Török Szilvia (2007) Bútoripari klaszter kialakításának lehetőségei a dél-alföldi régióban az olasz iparági körzetek mintájára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Törökné Dr. Várkonyi Katalin (2007) A Hódmezővásárhelyi Irányított Betegellátási Rendszer tevékenységének értékelése és válságkezelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Törökné Dr. Várkonyi Katalin (2007) A háziorvosok, mint a kórház beszállítói - elégedettségi vizsgálatok az Irányított Betegellátási Rendszerben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Túróczi János (2007) Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Gazdaságfejlesztő KHT. fejlesztésére tett javaslatok egy sikeres ausztriai példa alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Túróczi Nóra (2007) A szolnoki kistérség versenyképességének elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Ujlaky Katalin (2007) Aufbau des Bosch (ATMO) Service Büros in Toluca, Mexiko. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ujvári-Szántai Szilárda Boglárka (2007) A Csongrádi Kistérség turisztikai fejlesztési koncepciója. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vajda Beáta (2007) Kockázatok észlelése és kommunikációja az egészségügyi szolgáltatásoknál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Igor (2007) Az euró Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Krisztina (2007) Az egyszerűsített vállalkozói adó a magyar gazdaságban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Luca (2007) A környezetvédelmi termékdíj és hulladékhasznosítási szabályozás hatása a hazai külkereskedelmi vállalatokra. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Veres Attila (2007) Hogyan vált világhírűvé a Graphisoft? Avagy útmutató a sikeres vállalkozáshoz. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Veres Zsuzsanna (2007) A Coaching, mint a személyiségfejlesztés eszköze és gyakorlati megvalósulása a Volvo Car Germany GmbH-nál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Veress Júlia (2007) Egy termékbevezetés PR aktivitásának elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vida Mariann (2007) A regionális fejlesztési ügynökségek szerepe. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze Hajnalka (2007) SAP rendszer alkalmazása egy gyógyszervállalat tárgyi eszköz beszerzésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Virág Anikó (2007) Elemzés az ingatlanpiac finanszírozásának kockázatairól. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi András (2007) A munkafeladatok szervezeteken belüli meghatározásának lehetőségei. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi Attiláné (2007) Az Univerzál Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság pénzügyi helyzetének bemutatása 2004 és 2006 időszakra vonatkozóan. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi Attiláné (2007) Az Univerzál Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság pénzügyi helyzetének bemutatása 2004 és 2006 időszakra vonatkozóan. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi Flóra (2007) A kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vécsy Bálint (2007) Nemzetközi kiállítások, vásárok alkalmával Magyarország, és Magyarország imázsa. Út Németországon át. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vékony Péter (2007) CRM a műkereskedelemben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vén Attila (2007) Biotechnológiai klaszterek a gazdaságfejlesztésben-biotechnológiai klaszter esélye Szegeden. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Víg Rita (2007) Ipari parkok Magyarországon (A Szarvasi Ipari Park). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vízhányó Csilla Eszter (2007) Érzelmi intelligencia a kompetencia tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vőnekiné Földi Ibolya (2007) Egy humán szervezet átalakulása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Winter Tamás Zoltán (2007) Regionális különbségek enyhítése és a versenyképesség növelése az Európai Unióban, kiemelten kezelve a magyar gyakorlatot. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zakar Csilla (2007) Magyarország kereskedelmi kapcsolatainak és forgalmának alakulása az Európai Unióhoz való csatlakozás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsolnai Eszter (2007) Az energiahatékonyság szükségességének bemutatása Magyarország példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zubornyák György (2007) Operációs rendszerek, mint versengő technológiák. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zöldi-Kovács Mária (2007) Az Agrár- és Vidékfejlesztési Operatív Programban elnyerhető támogatási összegek, és az Áfa-törvény módosításainak összefüggései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ágoston Matild (2007) Emberi erőforrás fejlesztés a közszférában a képzés, továbbképzés célja és eredményességének bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

É

Érdes Beáta (2007) Egy egészségügyi intézmény funkcionális privatizációja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. július 24. 07:53:59 CEST.