Item where faculty "Faculty of Economics and Business Administration" and date of item 2007

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z | Á | É
Number of items: 340.

A

Ackermann, Helga (2007) A mezőgazdasági vállalkozások helyzete és banki finanszírozásuk. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Acsai, Anna (2007) Egy oktatási intézmény gazdálkodásának, finanszírozásának elemzése, működésének vizsgálata a központosított gazdálkodás helyi sajátosságainak keretei között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ajtai, Manuella (2007) Pályakezdő fiatalok munkaerő-piacon való érvényesülése Magyarországon munkaügyi statisztikai adatok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Baliné Czene, Mária (2007) A közszféra marketinglehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balla, Dr. Anita Emese (2007) Az Uniós támogatások felhasználása - Kecskemét Város Agglomerációjának Csatornázási és Szennyvízkezelési Programja ISPA / Kohéziós Alap projekt megvalósítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, György (2007) A méret szerepe a fenntarthatóságban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baloghy, György (2007) Munka-ergonómia a teljesítmény függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Anna (2007) Lakáspiaci trendek és ingatlanfinanszírozás kapcsolata, iránya a magyar pénzügyi kultúrában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Erika (2007) Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet agrárhitelezési gyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bancsi, Szabolcs (2007) A kis- és középvállalati hitelek a 21. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyai, Bertalan (2007) Vállalati együttműködések a kereskedelemben - Az EDEKA és a CBA példáján bemutatva -. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Barta-Nagy, Andrea (2007) Teljesítményértékelés a munkaszervezeteken belül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Batka, Berta (2007) A bankbiztosítás bemutatása - kiemelve a szabályozás és felügyelet korlátait. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bechtel, Krisztina (2007) A CHS Hungary Kft. projektmenedzsment tevékenységének bemutatása a Sulinet Expressz - egy egész életen át tartó tanulás - tudásalapú társadalom I. pályázatának kapcsán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bellér, Katalin (2007) Emberi viszonyok a tudásmegosztásban: kapcsolati modellek értelmezése a tudásalapú gazdaságfejlesztésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Benkő, András (2007) A klaszter-fejlesztés tapasztalatai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berkesné Kutnyik, Klaudia Judit (2007) A motiváció és teljesítmény néhány fontosabb összefüggése elméletben és gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berényi, Izabella (2007) XXI. század: a női vállalkozók évszázada? Női vállalkozók támogatása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bicskei, Marianna (2007) A bankok nemzetköziesedésének elméleti magyarázata: közvetlen működőtőke és kölcsöntőke-ügyletek Európa szemszögéből tekintettel az Amerikai Egyesült Államok behatására a második világháború utáni évektől a 80-as évek adósságválságáig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Biténé Jakab, Mariann (2007) A könyvvizsgálat és szerepe a kis- és középvállalkozások körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Blum, László (2007) A magyarországi földgázpiaci liberalizáció. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bobrát, Klára (2007) A megújuló energiaforrások - különösen a biomassza - hatása a mezőgazdaságra és az energetikára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodrogi, Áron (2007) Az orvos-beteg kommunikáció hatása az egészségügyi szolgáltatás során észlelt kockázatokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bokor, Anita (2007) Tőkejövedelmek adóztatása: kamatadó. "Őrült beszéd, de van benne ráció". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bán, István (2007) A Tarna menti települések borászatainak fejlesztési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bányai, Erika (2007) Egy Csongrád megyei község gyógyszerellátása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bárány, Zsuzsanna (2007) Emberi erőforrás jelentősége a coaching folyamatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Börcsök, Erzsébet (2007) A széndioxidkvóta mint sajátos immateriális jószág számviteli kezelése: a nemzetközi és magyar szabályozás összevetése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Chappon, Alexandra (2007) Játékelmélet és közgazdaságtan. A nemek harca játék egyik kísérleti vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Chrappan, Adrienn (2007) Egy cafetéria-rendszer bevezetésének főbb tanulságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csaba, Levente (2007) A friss diplomások elhelyezkedési esélyeinek javítása a Dél-alföldi Régióban - diplomás karriertervezés a Szegedi Tudományegyetemen. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csetneky, Judit (2007) Széchenyi kártya. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csira, Tímea (2007) A számviteli politika érvényesülése az Elma Rt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csiszár, Ildikó (2007) A hitel és a lízing, mint ingatlanfinanszírozási formák bemutatása és összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csiszár, Melinda (2007) A környezeti szempontok integrálása az EU energia-, közlekedés-, ipar-, és mezőgazdaság politikájába. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csonka, Dénes (2007) A Vitalitás Patika Bt. üzleti terve a 2007. évre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csontos, Katalin Zsuzsanna (2007) A foglalkoztatás aktuális kérdései egy önkormányzat tevékenységében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csukonyi, László (2007) A vállalati válság - Likviditási problémák kezelése nem hagyományos pénzpiaci eszközökkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csák, Tamás (2007) A filmajánló rendszerek gyakorlati megvalósításai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csáki, Evelin (2007) Horvátország EU-tagságra való alkalmassága a 2007-es bővítés tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csákvári, Csilla (2007) A lakástámogatás és a lakáshitelezés változásának bemutatása az Erste Bank konstrukciói tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, Erika Csilla (2007) A KITE Zrt. terménykereskedelmi üzletágának stratégiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czollnerné Perleczky, Ilona (2007) Adósságrendező-hitel a Budapest Bank Nyrt.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Daczi, Péter (2007) A szervezeti tanulás civil gyakorlata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dancza, Dániel (2007) A projektmenedzsment. Elmélet egyenlő gyakorlat? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Danis, Erika (2007) Jelzáloghitelezés a Raiffeisen Bank Zrt. gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dankó, Nóra (2007) Az új egészségügyi intézkedések és hatásaik a gyógyszergyártókra, különös tekintettel a Richterre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dobó, Gábor (2007) Folytatódó konjunktúra a magyar ásványvízpiacon - Egy marketinghullám tovagyűrűződő hatásai -. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Draskóczy, Gabriella (2007) Gyakorlati tapasztalatok a munkakörelemzésről a személyszállítási üzletágban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dégi, Tamás (2007) Egészségügyi válságról és válságkezelésről. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dékán, Dóra (2007) A magyar számviteli szabályozás változása a rendszerváltástól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dékány, György (2007) Az intranazális Rhinolight fototerápia és annak költséghatékonyságának összehasonlítása az allergiás rhinitisben általánosan alkalmazott gyógyszerekével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Elek, Ildikó (2007) A kompetencia alapú munkaerő kiválasztása a MÁV Cargo Zrt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Elek, János (2007) Stratégiaváltás szükségessége a Kamilla Patika vezetésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Eller, Dr. Máté (2007) A mai magyar adórendszer. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Erdélyi, Pál (2007) A termék, mint hitelfedezet. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Erdős, Zsolt István (2007) Közép-kelet európai upstream tevékenység döntés előkészítési, projekttervezési folyamatának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fajka, Judit (2007) A megújuló energiák hasznosításának lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fanrsang, Ferenc (2007) Adóváltozások gazdasági hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Melinda (2007) Kis- és középvállalkozások finanszírozása a Quaestor Jelzálog Zártkörűen Működő Részvénytársaság közreműködésével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Richárd (2007) Egy szegedi szoftveripari klaszter fejlesztésének kérdései; a Biopolisz egyik legfontosabb támogató iparága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Dániel (2007) Az új évezred magyarországi élelmiszer-kiskereskedelmében és fogyasztói magatartásában végbemenő trendek, változások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, József (2007) Az Univerzál kereskedelmi zártkörűen működő részvénytársaság gazdálkodásának bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Mária (2007) A számítástechnikai eszközök értékelése az államháztartás szerveinél, a Vám- és Pénzügyőrség gyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér, Judit (2007) A B2B elektronikus piacterek és az e-Patika. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Katalin Beáta (2007) A Co-op Hungary Zrt. marketingkommunikációs tevékenysége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Lajos (2007) Generikus készítmények szerepe és részesedése a globális piacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Zsolt (2007) Induló kisvállalkozás lehetséges marketingstratégiái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Felföldi, Károly (2007) A bankrendszer mérlegfőösszege növekedésének főbb okai 2000-2006 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fenyvesi, Petra Nóra (2007) A bizalom felépítésének szerepe a személyes értékelés során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Finta, Imréné (2007) Teljesítményértékelés elmélete és gyakorlata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Krisztina (2007) A lízing jellemzői, fajtái, alkalmazásának bemutatása a kis- és középvállalkozások finanszírozásának gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Szilvia Anna (2007) Az egészségügyi biztosítási rendszerünk problémái és átalakításának szükségessége - Az egy biztosítós egészségügyi modell és a kötelező balesetbiztosítási ág. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fonyó, Lilla (2007) Egy kelet-magyarországi kisváros fejlesztésének lehetőségei. Cegléd és környéke termálvizes kis- és középvállalkozásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Forczek, Attila (2007) Az euróhoz vezető út a magyar monetáris és fiskális politikában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Forgó, Ibolya (2007) Egy társaság gazdálkodásának nehézségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Frányó, Dr. Attila (2007) Az inverzlogisztika helyzete Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Földesi, Dr. Irén (2007) Strukturaátalakítás egy súlyponti kórház szemszögéből avagy a túlélés lehetőségei 2007. április 1. után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Földesiné, Erzsébet Boglárka (2007) A háziorvosi vállalkozások fejlesztésének finanszírozási lehetőségei, támogatási formái. "Élni és élni hagyni". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gajdán, Anett (2007) A Mórahalomi kistérség mint a vidékfejlesztés színtere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Galláné Holp, Éva (2007) Az új tőkemegfelelési szabályok bevezetésének lehetséges hatásai a takarékszövetkezeteknél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gaál, Bernadett (2007) Spanyolország és Svájc területfejlesztési tapasztalatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gonda, Bernadett (2007) "Euró? Köszönjük nem kérjük..." Avagy az Egyesült Királyság, Dánia és Svédország helyzete az euró-zónán kívül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gorácz, Tímea (2007) A Csongrád Megyei Földhivatal számviteli gazdálkodása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Griljov, Róbert (2007) Pénzhiány a felsőoktatásban. Kevés a pénz vagy pazarló a gazdálkodás? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Grósz, Györgyi (2007) Az agrárgazdasági beruházások finanszírozási lehetőségei - különös tekintettel a támogatások és a hitelek szerepére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás, Anikó (2007) A Szegedi Szabadtéri Játékok marketing stratégiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulácsi, Edit (2007) Napjaink adócsalási problémái - avagy mi a magyarázat az adókikerülésre az Európai Unióban? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyulai, Kata (2007) A lakossági hitelezés főbb tendenciái kiemelten a K&H Bank területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Györgyi, Beáta (2007) A mikrohitelezés nemzetközi és hazai tapasztalatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Györgyi, Márta (2007) A hatékony munkaerőbiztosítás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gábor, László (2007) Lízingtörténet és a hazai lízingpiac fejlődése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Dániel (2007) Hatásos vagy hatékony? A reklámhatékonyság és reklámhatás mérés gyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gárdián, Szilvia (2007) Utazás - egyedül vagy együtt? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gólya, Klaudia (2007) Pályázati lehetőségek kis- és középvállalkozások számára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hackl, Krisztián (2007) Hogyan éljünk gazdagon az Európai Unióban? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdú, Szabolcs (2007) A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szerepe a Dél-Alföldi KKV-k fejlesztésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdú, Eszter (2007) Az exporhitel-biztosítás, mint állami exportösztönző eszköz. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdú, Dr. Judit (2007) Belső PR a Szerencsejáték Zrt. működésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halász, Csilla (2007) Befektetési alapok vizsgálata Magyarországon, különös tekintettel az ingatlanalapokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halász Vera, Ágnes (2007) Értékesítésmenedzsment a Raiffeisen Bank Zrt. lakossági üzletágában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hara, Eszter (2007) Toborzás, kiválasztás, létszámcsökkentés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hargitainé Kolozsi, Beatrix (2007) Finanszírozási források az alkalmazott controlling rendszer kimutatásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Harkai, Károly (2007) Az államadósság alakulására ható tényezők vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hodoniczki, Eszter (2007) Munkavállalói elégedettség. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hornyák, Zsuzsanna (2007) Az elmaradott térségek versenyképessége és fejlődési esélyei két Csongrád megyei kistérség példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Gyöngyi (2007) Az Egyszerűsített Vállalkozói Adó előnyeinek, hátrányainak bemutatása a kis- és középvállalkozások és költségvetési szempontjából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Barbara (2007) A Tisza Volán Zrt. Public Relations tevékenysége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Cecília Zita (2007) Katalónia útja Európába. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Donát (2007) Kereskedelmi kihívások - formálódó vásárlási szokások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Dóra Éva (2007) A biztosító bankpiaci nyitása - Az AEGON Magyarország célcsoport esetének bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, István (2007) A közgyógyellátás változása és hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Nóra (2007) Válságban a magyar húsipar egy lehetséges kitörési pont bemutatása a PICK-Délhús fúzióján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Orsolya (2007) Az egészségügy is állhat gazdasági alapokon? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Éva (2007) A közcélú és közhasznú foglalkoztatás vizsgálata kisvárosi környezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth-Zsikóné Kiri, Mária (2007) Az ISO 22000-es minőségirányítási rendszer bevezetése és hatásai a Móraprizma Termeltető, Kereskedelmi és Szolgáltató Szövetkezetnél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hrabovszky, György (2007) Dolgozói elégedettség a Réthy Pál Kórházban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Huczek, Márta (2007) Szervezetfejlesztés egy beolvadás kapcsán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszka, Noémi (2007) A lakás-takarékpénztárak helyzete Magyarországon az elmúlt 10 év tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hámori, Edina (2007) A fenntartható fejlődés és az Európai Unió környezetpolitikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Igaz, Nóra (2007) Humánerőforrás helyzet az egészségügyben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Imre, Annamária (2007) Az online marketing szerepe a magyar egészségügyi szolgáltatók tevékenységében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Iványi, Ágnes (2007) A magyar nyugdíjrendszer problémái és reformja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jakab, Árpád (2007) A felsőoktatás expanziójának okai és következményei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Janitz, Gergely (2007) Tömbrehabilitáció, mint a helyi gazdaságfejlesztés egyik sikeres eszköze. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Járóné Heincz, Ildikó (2007) Kis és középvállalkozások projektfinanszírozási lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kapitány, Anikó (2007) A jelzáloghitelezés gyakorlat az Egyesült Államokban és Magyarországon, a kapcsolódó kockázatok és azok kezelése, különös tekintettel az értékpapírokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kapovits, Gábor (2007) Lakásépítési hitelezés az Erste Bank gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kapás, Nóra (2007) A lakástámogatási rendszer változása a hatvanas évektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Karsai, Endre (2007) A migráció haszna - gazdasági megközelítés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Karsai, Dr. Éva (2007) A helyi önkormányzatok adósságrendezési eljárása és tapasztalatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Karáné Molnár, Krisztina (2007) E-közigazgatás bevezetése Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keliger, Szandra (2007) Regionális Egyetemi Tudásközpontok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keller, László (2007) Iszlám, bank és gazdaság. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kertész, Mónika (2007) Marketing gyakorlati alkalmazása a Plus Kft.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kerényi, Ádám (2007) Az inflációs gazdaságpolitika értelme és vigasza. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kevevári, Dr. Edit (2007) Teljesítményértékelés a közigazgatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Erika (2007) Szeged Biopolisz Egészségipari Kulcsprojekt lehetséges hatásai a Dél-Alföld versenyképességére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Dr. Ágnes (2007) A háziorvosi praxisok kialakulása, finanszírozása és a vizitdíj. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Szabó, Beáta (2007) Az egészségügyi finanszírozás évközi változása és annak hatása egy konkrét intézmény gazdálkodására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Andrea (2007) Az e-Link integrált vállalatirányítási rendszer bemutatása a Kasz-Coop Derecske Zrt. alapvető folyamatainak tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Gábor Dávid (2007) A jóléti állam, mint a társadalmi bizalom optimuma. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kissné Kulcsár, Nóra (2007) Kistérségi együttműködés Makó és vonzáskörzetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Klein, Balázs (2007) Az eladásösztönzés szerepének bemutatása a magyar gépjármű lízingpiacon keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kliment, Krisztián (2007) Államadósság és a főbb államháztartási folyamatok Magyarországon a rendszerváltozástól 1995-ig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Bernadett (2007) Több mint befektetés, több mint biztosítás - a UNIT-LINKED életbiztosítás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kolláth, Enikő (2007) A trade marketing és a kereskedelmi játékok bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Komáromi, Eszter (2007) Az elektronikus kereskedelem környezeti elemei konkrét példán bemutatva. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Koncz, Tamás (2007) Az EuroSzol Kft. marketingstratégiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Korcsog, dr. Zita (2007) A fogyasztók befolyásolásának pszichológiai módszerei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koródi, Tamás (2007) A befektetési alapok és szerepük a megtakarítások közvetítésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kotogány, Zsolt (2007) A könyvvizsgálat folyamata a belső kontrollok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Dr. Anita (2007) Egészségügyi reformelképzelések Magyarországon. Több biztosítós egészségügyi finanszírozás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Gábor (2007) Településmarketing megvalósítás projekt szemlélettel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Dr. József (2007) Új termék bevezetése a védőoltáspiacon: "Rotarix" - GlaxoSmithKline Kft. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Rita (2007) A kis- és középvállalkozások helyzetének és finanszírozási lehetőségeinek bemutatása ill. alkalmazása a banki gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Zsuzsanna Ilona (2007) A lízingek elszámolása a nemzetközi számvitelben: változások és harmonizáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kun, Mariann (2007) Lakáshelyzet Magyarországon, a lakásfinanszírozás, és lakástámogatás rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kurucz, Ádám (2007) A helyi önkormányzatok belső ellenőrzési rendszerének átalakulása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kuti, Ferenc (2007) Mikro és kisvállalkozások ügyviteli rendszerei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Kata (2007) A pénzmosás elleni küzdelem, különös tekintettel a pénzintézetek szerepére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Lászlóné (2007) Bordány község önkormányzatának szociális gazdálkodása önállóan és a kistérségi együttműködés keretén belül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Köböl, Zsuzsanna (2007) Országos Egészségbiztosítási Pénztár gazdálkodása és reformja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ködmön, Zsolt (2007) A megvalósítás és pénzügyi finanszírozás lehetőségei a megújuló energiaforrások hasznosításában - A biogáz hasznosításának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lamper, Orsolya (2007) A tudásmenedzsment megjelenése a vállalkozások életében, a Marktplatz Lüneburger Heide Internet GmbH fő tevékenységével alátámasztva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Le Phuong, Lan (2007) A bankkártya-használat magyarországi helyzete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lehoczky, György (2007) Az európai uniós csatlakozás hatása a magyarországi kereskedelmi kis- és középvállalkozásokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lei, Dr. Gábor (2007) Válságkezelés a kalocsai kórházban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel, Zsolt (2007) Az UNIVERZÁL Kereskedelmi Részvénytársaság gazdálkodásának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lenkefi, dr. Ágnes Krisztina (2007) A humánerőforrás biztosítása az egészségügyben. A munkaerő biztosítása az egészségügyben, a Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórház toborzási és kiválasztási folyamata tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lipták, Anna (2007) Adórendszerünk lehetséges fejlődési irányai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lovász, Zoltán (2007) Színlelt szerződések elméleti és gyakorlati megközelítése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lukács, Lilla (2007) Adatbányászat és adattárházak a kontrolling szolgálatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrincz, Attila (2007) A Pannon autóipari klaszter helyzete és helyi gazdaságba való beágyazottsága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Macsek, Bernadett (2007) A kis- és középvállalkozások esélyei a közbeszerzési piacon az Európai Unióban és hazánkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Marcsányi, Gábor (2007) A magyar mezőgazdaság helyzete az EU csatlakozás előtt és után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mayerhoffer, Miklós (2007) PLR - "A divat hálójában!" A PLR Divathálózat arculatváltozásának háttere, szükségessége, bevezetésének lépései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Melles, Előd (2007) A Compos Eximp Rt. üzleti tervének elkészítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Micsik, Tamás (2007) Mit ér egy vállalat életében mindaz, ami megfoghatatlan? Az immateriális javak a vállalkozások életében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Miklós, Nikolett (2007) Fedezet nélküli lakossági hitelek a Raiffeisen Bank Zrt. gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Gabriella (2007) Magyarország lakáspolitikája és az állami lakástámogatás formái napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Marianna (2007) Kis- és középvállalkozások fejlődési lehetőségei banki finanszírozás segítségével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Dr. Márta (2007) Az általános forgalmi adó ellenőrzéséről általánosságban és az elsőfokú adóhatósági ellenőrzésről a bevallások utólagos vizsgálata során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Tibor (2007) Iparjogvédelem és spin-off menedzsment a gazdasági klaszterben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Montvajszki, Ádám (2007) A Körös-szögi Kistérség gazdaságfejlesztési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Muzsik, Anita (2007) Egészségbiztosítási alap bevételei és kiadásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mák, István (2007) Dollárosítás Ecuadorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mák, Nóra (2007) Munkaerő-kiválasztás a gyakorlatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Márkus, Gabriella (2007) Agrártámogatások Magyarországon (Múlt, jelen, jövő). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Márkus, László (2007) A Canon és a Nikon globális marketingstratégiája a digitális tükörreflexes fényképezőgépek vásárlói szegmensében, fókuszban az amerikai piaccal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Márton, Gábor (2007) Az IMF szerepe a nemzetközi pénzügyi válságokban. Bűnös, avagy megmentő? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Máró, Judit (2007) Üzleti inkubáció hazánk elmaradott térségeiben - Valós vállalkozásfejlesztés vagy irodabérlet? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, Sándor (2007) Út a tőzsdére? - A vállalatok tőzsdére lépésének kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mátéka, Mariann (2007) Az euró bevezetése Szlovéniában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Müller, Beáta (2007) Részvények technikai elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nadj, Zoltán (2007) A szerb-magyar gazdasági kapcsolatok alakulása a kilencvenes évektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Brigitta (2007) A szakmai gyakorlat és a gyakornoki programok szerepe a XXI. században, avagy a gyakorlat a tudás alapja! Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Dr. Cecília Anna (2007) Az érintett-szemlélettől a vállalatok társadalmi felelősségvállalásáig. A stakeholder-elmélet. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Ferenc (2007) A MÁV Zrt. egyik üzletfejlesztési lehetőségének elemzése a budapesti elővárosi vasút értékelésén keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Ibolya (2007) Az ír csoda gazdaságpolitikai háttere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, István (2007) A magyar élelmiszeripar helyzete, és a Pápai Hús Élelmiszeripari Klaszter bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Péter László (2007) A fenntartható agrártermelés szükségességének okai és a megvalósítás lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Zsolt (2007) Kis- és középvállalkozások külső finanszírozása az építőiparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagymihály, Dr. Gábor (2007) A bankkártya alkalmazásának magyarországi tapasztalatai az elmúlt évek során illetve napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Jakab, Tímea (2007) A mikro, kis és középvállalkozások pályázati esélyei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Kővágó, Krisztina (2007) Kübekháza község önkormányzat gazdálkodása és elemzése 2002-2006 időszakban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyári, Szilvia Mariann (2007) A költségvetési és vállalkozási szervek beszámolási kötelezettségeinek összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nánási, Zsófia Ágnes (2007) A Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. (ITDH) szerepe a sikeresebb vállalkozásfejlesztés gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Ferenc (2007) Összeolvadások, és felvásárlások a gyógyszeriparban 1995-2004. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Krisztina (2007) A Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt. marketingstratégiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Péter Gábor (2007) Az innovatív kis- és középvállalkozások finanszírozási eszközei: a pályázatok útján nyerhető támogatások, mint lehetséges forrás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Orbán, Szilvia (2007) Reklámok hatása a gyerekekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Orosi, Tibor Pál (2007) A tőzsde viselkedése rövid és hosszú távon. Az 1998-2001-es tőzsdei ciklus a BÉT-en. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Orosz, Márk (2007) Marketing a gyógyszerpiacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Orosziné Gulyás, Mária Ildikó (2007) A gyakorlati oktatás szerepe a vállalkozóvá válási hajlandóság növelése érdekében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Paksi, Tiborné (2007) Az egészségügyi ellátás finanszírozása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pap, László (2007) A magyar háztartások pénzügyi vagyonának alakulása a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Ferenc György (2007) A média szerepe a Public Relations-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, József (2007) Együttműködések az elektronikus piactereken. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Éva (2007) Öngondoskodás - önkéntes egészségpénztárak. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Petrovszki, Edit (2007) Békés megye kiemelt adóbevételei és gazdasági helyzete közti összefüggések a 2001-2005. években. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pilz, Dr. Tamás (2007) A vagyoni típusú helyi adók szabályozásának változása és hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pocklán, Dr. Erika Zita (2007) Európai Uniós pályázatokon való részvételi lehetőségek egy hazai építőipari kis- és középvállalkozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Polyák, Judit (2007) A magyar és román adórendszer, különös tekintettel a társasági adóra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pozderka, István (2007) Vezetői tulajdonságok, vezetői készségek és vezetői hatékonyság csapatépítés - csoportszerepek kialakítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Primusz, Gábor (2007) A garanciaintézmények szerepe a kis- és középvállalkozások hitelezésében, különös tekintettel a Hitelgarancia Zrt. tevékenységére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Purcsiné Beszeda, Ildikó (2007) A kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei, különös tekintettel a Széchenyi kártyára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, Tímea (2007) Innovatív kis- és középvállalkozások finanszírozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Péli, Mónika (2007) Változik a nyugdíjrendszer? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Péntek, Katalin (2007) A globális klímaváltozás és az Európai Unió akciói. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Péter, Ákos (2007) Nyugdíjbiztosítási rendszerünk. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Radics, Dr. Sándor (2007) Gasztroenterológiai rehabilitáció létjogosultsága az egészségügyi reform és a kórház ágystruktúra átalakításának tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Radácsi, Dr. Lívia (2007) Az adóhatósági ellenőrzés, különös tekintettel a vagyongyarapodási vizsgálatokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rangasz, Pál (2007) A vállalati belső képzések jelentősége napjainkban, különös tekintettel a Szerencsejáték Zrt. jelenlegi belső képzési dilemmáira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rigó-Pesti, Anita (2007) A minőségirányítás elmélete és gyakorlati alkalmazása egy hazai kisvállalat életében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ringenbach, Károly (2007) Újonnan telepítendő PET/CT diagnosztikai központ szükségességének vizsgálata, üzleti terve. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rischák, Rózsa (2007) Személyes pénzügyi tanácsadás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rostás, Viktória (2007) A Hódmezővásárhelyi Ipari Park szerepe a helyi gazdaság fejlődésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rozsinszkyné Apró, Ágnes (2007) A tárgyi eszközök szerepe, értékelése, finanszírozási módjai és a kapcsolódó hazai és nemzetközi számviteli előírások összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Réthy, Borbála (2007) Egészségügyi befektetés és annak megvalósíthatóságának terve. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rónoki, Ágnes (2007) Egészségügyi rendszerek, egészségfinanszírozás az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa, Gergely (2007) A Kondratyev-ciklust okozó globális folyamatok feltérképezése a második világháborútól az ezredfordulóig lezajlott növekedési tendenciák ismeretében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sallai, Csilla (2007) A magyar vállalkozások finanszírozási lehetőségei az Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sallai, Katalin Virág (2007) Kockázatkezelés és adósminősítés a Székkutas és Vidéke Takarékszövetkezet gyakorlatán keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sarkadi, Lilla (2007) A unit-linked biztosítás Magyarországon, mint befektetés és biztosítás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sasi, Dr. Viktor (2007) Egy beruházás szakmapolitikai jelentősége és működtetésének várható eredménye - avagy a SZTE II. számú Belklinika Invazív Kardiológiai Részlegének fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Schaffer, Andrea (2007) A Kiskőrösi kistérség helyi gazdaságfejlesztési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Silye, Judit (2007) Teljesítményértékelés a Magyar Posta Zrt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Somfay, István (2007) Pénzügyi rendszer vallási szabályok szerint. Iszlám finanszírozás elméletben és gyakorlatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Somlyai, Judit Eszter (2007) A költség-kontroll megvalósulása az aktív fekvőbeteg ellátás finanszírozásában a Réthy Pál Kórház-Rendelőintézet példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Somodi, Péter (2007) A magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar exportképességéhez kötődő hitek és tévhitek az elmúlt 150 évben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Soós, Andrea (2007) Marketingtevékenység a kórházi gyógyszergazdálkodásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Stelli, Tibor (2007) A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat gazdálkodásának komplex elemzése 2002-2005. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Suhajda, Csilla (2007) Az Európai Unióhoz való csatlakozásunk, illetve a Közös Agrárpolitika hatása a Dél-Alföldi Régióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Svircevic, Dr. Nikola (2007) Minőségmenedzsment módszerek a közigazgatásban (Az alkalmazás lehetőségeinek és egy városi önkormányzat tapasztalatainak bemutatása). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Andrea (2007) Személyzetfejlesztés, mint beruházás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Henrik (2007) "Miért hagytuk, hogy így legyen?" A felszámolási eljárás bemutatása egy konkrét kisvállalat esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Dr. Julianna (2007) Quo Vadis onkológia? Avagy a kúraszerű ellátás jelentősége az onkológiai betegek kezelésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Márton (2007) A világgazdaság "fekete aranya". A kőolaj, mint kimerülő természeti erőforrás közgazdasági elemzésének elméleti alapjai és a kőolajipar struktúrája a kezdetektől a 20. század közepéig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Orsolya (2007) A lízingfinanszírozás jelentősége - különös tekintettel az ingatlanlízing szabályozási problémáira -. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Péter (2007) Transzparencia és kontrolling dimenziói az egészségügyi intézményekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szakály, Erika (2007) Szerkezeti változások a béren kívüli juttatásokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szaladosne Bencze, Márta (2007) Kockázati elemzés a tárgyi eszközök beszerzése és finanszírozása területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szamosvári, Szabolcs (2007) A gyógyszerreklám lehetőségei és veszélyei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Ildikó (2007) A EUROPE DIRECT hálózat. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szemrédi, István (2007) A marketing gyógyszeripari vonatkozásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szerb, Tamás (2007) Jog és irodalom. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szetei, Ágnes (2007) A 3 COMM cégcsoport 2004-2005. évi gazdálkodásának elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szigethy, Tamás (2007) Az IPPC direktíva alkalmazása az Európai Unióban, különös tekintettel Magyarországra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Csaba (2007) Kintlévőség-kezelés és sajátosságai a főbb piaci helyzetekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szkaliczkiné Horváth, Edit (2007) Az ipari parkok gazdaságfejlesztő hatása, különös tekintettel a Békéscsabai Almáskerti Ipari Parkra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szokolikné Kalmár, Judit (2007) A PPP finanszírozási forma. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szungyi, Zsolt (2007) A magyar államháztartás, a foglalkoztatáspolitika, a munkanélküliség, és a munkatermelékenység kölcsönhatásai, ellentmondásai a konvergencia program árnyékában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szászvári, Szilvia (2007) A Kaefer Építőipari Kft. gazdálkodásának elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szél, Katalin (2007) Magyarország részvétele az EU-n belüli gazdaságpolitikai koordinációban a csatlakozástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szélpál, Emese (2007) Bankprivatizáció és előzményei a régió országaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szögi, Judit (2007) A helyi adóztatás aktuális elméleti és gyakorlati kérdései a Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal adóztatási gyakorlatán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Adrienn (2007) Milyen hatása lehet a magánbiztosításoknak az egészségügy teljesítményére? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Adrienn Krisztina (2007) A finn számviteli beszámolók tartalma a magyar és a nemzetközi szabályozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Mária (2007) A coaching története, a coaching gyakorlati alkalmazása munkahelyemen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Tímea (2007) Az egyetemi oktatás versenyképessége, és szerepe a vállalatalapítás ösztönzésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sápai, Gergely (2007) Beszerzés és stratégia az Electrolux-nál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sáray, Ildikó (2007) A jelzálog alapú lakáshitelek állami támogatása Magyarországon az ezredfordulótól napjainkig, az OTP Bank Nyrt. kapcsolódó termékeinek bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Süliné Dr. Dubecz, Éva (2007) A magyar iparűzési adó és a közösségi jog összeegyeztethetősége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Roland Gábor (2007) Piacszegmentáció a lakossági távközlési piacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tamás, Éva (2007) Csúcstechnológiai tevékenységek koncentrációja Bangalor-ban - Technológiai park a periférián? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tarnay, István (2007) Az európai fiatalok helyzete és az Európai Unió ifjúságpolitikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tarnótzky, Csaba (2007) Verseny a hallgatókért: Felsőoktatási marketing - A weboldalak, mint hatékony marketingkommunikációs eszközök -. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tasner, Zoltánné (2007) Munkakörök illeszkedése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tekse, Dr. István (2007) Humán erőforrás gondok itthon és az unióban. Kérdőív: Marad-e még orvos hazánkban 5-10 év múlva? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tessényi, Judit (2007) A Szerencsejáték Zrt. jövője. A felelős vállalati magatartás nemzetközi értelmezése és kidolgozása a hazai szerencsejáték szervező vonatkozásában, különös tekintettel az Uniós elvárásokra és a játékszenvedély kérdéskörére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Timár, Andrea Mária (2007) Diplomás pályakezdők a munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tisóczki, Beáta (2007) A teljesítményértékelés és alkalmazási területei a humánpolitikában, különösen a közszférában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tokaji, Annamária (2007) A dél-alföldi áramszolgáltatás értékelő elemzése az európai villamosenergia-piaci folyamatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Edit (2007) Toborzás-kiválasztás folyamatának korszerűsítése, fejlesztése a MÁV ZRT-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Emese (2007) Innováció hatása a vállalkozások versenyképességére a Kecskeméti kistérségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Gabriella (2007) A magyar nyugdíjrendszer működésének anomáliái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Dr. Gábor (2007) Invazív mátrix-rendszer kialakítása és hatása a humánerőforrás-gazdálkodásra a Bajai Kórházban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Dr. Gábor (2007) A controlling rendszer működése a Bajai Kórházban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Dr. Henrietta (2007) Munkavállalási célú migráció az Európai Unióban - az EGT-állampolgárok tartózkodása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Viktória (2007) A Bács-Agro Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Zoltán (2007) Az innovatív és a generikus gyógyszergyártók helyzete és stratégiája a megváltozott piaci környezetben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Ágnes (2007) A vény nélkül kapható gyógyszerek forgalmazásának liberalizációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Éva (2007) Úton az euró felé... versus mikor lesz eurónk? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Németh, Edina (2007) Egy új integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése az AXON Zrt. gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Andrea (2007) Marketingkommunikáció a tömegközlekedésben: a lehetőségek áttekintése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Szilvia (2007) Bútoripari klaszter kialakításának lehetőségei a dél-alföldi régióban az olasz iparági körzetek mintájára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Törökné Dr. Várkonyi, Katalin (2007) A Hódmezővásárhelyi Irányított Betegellátási Rendszer tevékenységének értékelése és válságkezelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Törökné Dr. Várkonyi, Katalin (2007) A háziorvosok, mint a kórház beszállítói - elégedettségi vizsgálatok az Irányított Betegellátási Rendszerben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Túróczi, János (2007) Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Gazdaságfejlesztő KHT. fejlesztésére tett javaslatok egy sikeres ausztriai példa alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Túróczi, Nóra (2007) A szolnoki kistérség versenyképességének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

U

Ujlaky, Katalin (2007) Aufbau des Bosch (ATMO) Service Büros in Toluca, Mexiko. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ujvári-Szántai, Szilárda Boglárka (2007) A Csongrádi Kistérség turisztikai fejlesztési koncepciója. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vajda, Beáta (2007) Kockázatok észlelése és kommunikációja az egészségügyi szolgáltatásoknál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Igor (2007) Az euró Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Krisztina (2007) Az egyszerűsített vállalkozói adó a magyar gazdaságban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Luca (2007) A környezetvédelmi termékdíj és hulladékhasznosítási szabályozás hatása a hazai külkereskedelmi vállalatokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Veres, Attila (2007) Hogyan vált világhírűvé a Graphisoft? Avagy útmutató a sikeres vállalkozáshoz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Veres, Zsuzsanna (2007) A Coaching, mint a személyiségfejlesztés eszköze és gyakorlati megvalósulása a Volvo Car Germany GmbH-nál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Veress, Dr. Júlia (2007) Egy termékbevezetés PR aktivitásának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vida, Mariann (2007) A regionális fejlesztési ügynökségek szerepe. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze, Hajnalka (2007) SAP rendszer alkalmazása egy gyógyszervállalat tárgyi eszköz beszerzésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Virág, Anikó (2007) Elemzés az ingatlanpiac finanszírozásának kockázatairól. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi, András (2007) A munkafeladatok szervezeteken belüli meghatározásának lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi, Attiláné (2007) Az Univerzál Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság pénzügyi helyzetének bemutatása 2004 és 2006 időszakra vonatkozóan. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi, Attiláné (2007) Az Univerzál Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság pénzügyi helyzetének bemutatása 2004 és 2006 időszakra vonatkozóan. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi, Flóra (2007) A kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vécsy, Bálint (2007) Nemzetközi kiállítások, vásárok alkalmával Magyarország, és Magyarország imázsa. Út Németországon át. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vékony, Péter (2007) CRM a műkereskedelemben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vén, Attila (2007) Biotechnológiai klaszterek a gazdaságfejlesztésben-biotechnológiai klaszter esélye Szegeden. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Víg, Rita (2007) Ipari parkok Magyarországon (A Szarvasi Ipari Park). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vízhányó, Csilla Eszter (2007) Érzelmi intelligencia a kompetencia tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vőnekiné Földi, Ibolya (2007) Egy humán szervezet átalakulása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Winter, Tamás Zoltán (2007) Regionális különbségek enyhítése és a versenyképesség növelése az Európai Unióban, kiemelten kezelve a magyar gyakorlatot. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zakar, Csilla (2007) Magyarország kereskedelmi kapcsolatainak és forgalmának alakulása az Európai Unióhoz való csatlakozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsolnai, Eszter (2007) Az energiahatékonyság szükségességének bemutatása Magyarország példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zubornyák, György (2007) Operációs rendszerek, mint versengő technológiák. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zöldi-Kovács, Mária (2007) Az Agrár- és Vidékfejlesztési Operatív Programban elnyerhető támogatási összegek, és az Áfa-törvény módosításainak összefüggései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ágoston, Matild (2007) Emberi erőforrás fejlesztés a közszférában a képzés, továbbképzés célja és eredményességének bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

É

Érdes, Beáta (2007) Egy egészségügyi intézmény funkcionális privatizációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 28. 05:16:38 CET.