Item where faculty "Faculty of Economics and Business Administration" and date of item 2004

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | W | Z | Á | Ó
Number of items: 370.

A

Adamecz Pál (2004) Volumenfinanszírozás hatása egy osztály rezsivállaló képességére és annak modellezése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Agárdi Edit (2004) A kereskedelmi bankok szerepe az Európai Unió támogatási rendszerében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Antal Dénes (2004) Az Indexarbitrázs - mint tőzsdei ügyelet -a Budapesti bemutatása a Budapesti Értéktőzsdén. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Dr. Bagi Anett (2004) A gyógyszerpiac marketing stratégiái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bagi Kata (2004) A piacvédelem EU-konform eszközei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bagyinszky Sándor (2004) A Magyar Fejlesztési Bank támogatási rendszere. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos Dezső Álmos (2004) Jelzáloghitelezés fejlődése, finanszírozása, jelzáloglevél kibocsátás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakó Emese (2004) A nők munkaerőpiaci helyzetének alakulása, a nők és férfiak esélyegyenlőségének a kérdése a rendszerváltástól napjainkig. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balaton Ádám (2004) E-mail marketing. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balla Csaba (2004) A visegrádi országok gazdaságának fejlődésének a rendszerváltást követő 10 évben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Balázs Tímea (2004) A helyi adók értékelése, szerepük, jelentőségük hazánkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Barabás Andrea (2004) Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. Elektronikus banki szolgáltatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Barta Erika (2004) Antiinflációs cél: az euró. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bekecs Zsuzsanna (2004) Az értékpapír forgalmazás a tőzsdén át a bankokig. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bencsik Orsolya (2004) A magyar agrárszabályozás alkalmazkodása az Európai Uniós integrációs folyamatokhoz. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Benczúr Tamás (2004) Reklámháború. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Benkó Imre (2004) Költségvetési tervezés és beszámolás a XIII. Honvédelmi Minisztérium fejezetnél a személyi juttatások és járulékok kiemelt előirányzat csoportok tekintetében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Berezvai Péter (2004) A magyarországi mobilszolgáltató piac stratégiai elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Berkes Eszter (2004) Minőségbiztosítás az egészségügyben - szakmai irányelvek vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Besenyei Andrea (2004) Diákhitel a gyakorlatban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bihari Krisztina (2004) A diákhitel, mint speciális konstrukciós hitel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bitó Zsolt (2004) Pénzügyi, vezetői információs rendszer kis és közepes mezőgazdasági vállalkozásokhoz. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bobvos Katalin (2004) Decentralizált pénzügyi alapok a megyei területfejlesztésben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bodnár Csaba (2004) Az euro bevezetésének feltételei Magyarországon, és hatása a magyar gazdaságra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bodnár Orsolya (2004) Kis- és középvállalkozások finanszírozása és az állami szerepvállalás támogatásukban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Borbély Rita (2004) A praxisjog és a praxis adásvétellel kapcsolatos problémák. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Boromissza Katalin (2004) A depresszióellenes gyógyszerek ártámogatásának hatása a gyógyszerfogyasztásra 1990-től napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Borszéki György (2004) Az adókedvezmények, mint állami támogatások megítélése az Európai Unióhoz való csatlakozásunk tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozóné Nemes Gizella (2004) Az előcsatlakozási alapok hatása a Dél-Alföldi Régióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bucsai Kálmán (2004) A megváltozott Európa kül- és biztonságpolitikája az új feladatokat és kihívásokat hozó században. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Budai Zsolt (2004) Transz-európai energiahálózatok Magyarország integrációja az Európai Unió energiaszektorába. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bulejsza Szilvia (2004) Kintlevőségek és követelések a Whirlpool Magyarország Kft-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bullás Mónika (2004) Környezetközpontú irányítási rendszerek a kis- és középvállalkozásoknál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Buzás Katalin (2004) Szentes Város Önkormányzat gazdálkodásának elemzése a programköltségvetés tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálindné Fitos Ágnes (2004) A vállalati gondoskodás lehetőségei a Generali-Providencia Biztosító Rt.-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint Csilla (2004) A Démász Rt. operatív tervezési rendszerének átalakítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint Szabolcs (2004) A magyar villamosenergia- tőzsde létrehozásának gyakorlati kérdései. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint Szilvia (2004) A magán-nyugdíjpénztárak helyzete Magyarországon (A Postás Magán-nyugdíjpénztár bemutatása). BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bányai Zsolt (2004) A lakossági befektetők preferencia rendszere a megtakarítások szerkezetének tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró Zsuzsa Anna (2004) Az üzletpolitika kialakítása egy fúzió után. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bódi Tamás (2004) Részvénykereskedelem a Budapesti Értéktőzsdén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bóné Gábor (2004) Megújuló energiaforrások felhasználási lehetőségei vállalkozásoknál Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bőkuti Réka (2004) A magyarországi csődtörvény elemzése a gazdasági átalakulás fényében - a magyar - francia csődtörvény összehasonlítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csabai Ferenc (2004) A produceri filmgyártás esélyei Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Cseh Ibolya (2004) Hatékony intézményi gyógyszergazdálkodás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csejtei Aurél (2004) A Raiffeisen Private Banking üzletági stratégiája. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csejtei Áron (2004) A globalizáció kritikája a XXI. század elején. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csernus Dóra Ildikó (2004) A környezetpolitika és a társadalom környezet-tudatosságának fejlődése az Európai Unióban és Magyarországon a magyar-EU csatlakozási tárgyalások lezárásáig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csertus Vivien (2004) A külső adósság kezelése a rendszerváltás időszakában Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csikai Melinda (2004) Európai uniós forrásból megvalósuló pályázatok kis- és középvállalkozások számára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csikász Norbert (2004) A technikai analízis elméleti, illetve gyakorlati alkalmazásának bemutatása a Budapesti Értéktőzsdén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Csonka Endre (2004) Minőségbiztosítás az infekciókontroll tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csák Andrea (2004) A Gyula és Környéke kistérség versenyképességének elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi Henrietta (2004) Személyzetfejlesztés és kompetencia-menedzsment. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi János (2004) Mezőgazdasági gépbeszerzések finanszírozási lehetőségei a KITE Rt-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csőke Ágnes (2004) Az Európai Unió társadalombiztosítási kihívásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Czalbert László Gábor (2004) A lakossági ügyfélkör számára elérhető elektronikus banki szolgáltatások helyzete Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Czank Máté (2004) A számítógéppel megvalósított találmányok (computer-implemented inventions) szabadalmaztathatóságról szóló európai uniós direktívatervezet megalkotásának körülményei, indokai, kritikái, lehetséges hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Czifra Mónika (2004) A Békés Megyei Önkormányzat gazdálkodása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Czira Melitta (2004) Szervezeti kultúra és tudásmegosztás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Czunya János (2004) Globalizációs folyamatok a nemzetközi és hazai telekommunikációs piacokon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Czúcz Dénes (2004) A Monetáris Unió és Kelet-Közép-Európa tőkepiaca. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dancza Zsolt (2004) A nyugdíjbiztosítási rendszer átalakítása Magyarországon és Nyugat-Európában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Danyiné Bakos Zsuzsanna (2004) Kihívások és lehetőségek a MÁV Rt. számára az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

De la Casse Gábor (2004) A magyar egészségügyi finanszírozás módszerei és a kórházi controlling módszertanának bemutatása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Deme Anikó (2004) Az euró bevezetésének nemzetközi jelentősége és hatása a magyar gazdaságra. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Demeter Szilárd (2004) A mezőgazdaság finanszírozási feltételeinek megváltozása az EU csatlakozás következtében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Deák Hajnalka (2004) A Mezőhegyesi Állami Ménesbirtok Rt. helyzete, finanszírozása, továbbfejlesztési lehetősége - különös tekintettel az EU csatlakozásra. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Deák László Attila (2004) A pénzügyi elemzések felhasználása a kis- és középvállalkozások irányításában a Globe Motor Kft. példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Diós Tünde (2004) A szervezetfejlődés főbb kérdései - Szervezeti átalakulás a Conveyor Belt Systems Phoenix Gumiipari Kft-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Djuricné Gál Andrea (2004) Egy fővárosi közforgalmú gyógyszertár gyógyszerforgalmának elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobronyi Zsuzsanna Szilvia (2004) A TIGÁZ. RT. marketingstratégiája és kommunikációja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Domoszlai István (2004) DIMENZIÓ Csoport, a Matáv dolgozók biztosító és önsegélyező egyesülete. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dudás Krisztina (2004) A Turkui és az Oxfordi Tudományos Park működésének és gazdasági fejlődésben betöltött szerepének összehasonlítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dunai Károly (2004) A stratégia fontosabb kérdései a Főszer Elektroprofil Kft életében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Dweik Ádám (2004) Az általános forgalmi adó levonása és a jogszabályellenes levonáshoz fűződő szankciórendszer a bírósági felülvizsgálatok tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dávid Anikó Katalin (2004) Az infláció alakulása Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dávid Péter (2004) A pénzmosás megakadályozására vonatkozó szabályozás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dér Natália (2004) Az olasz textilipari körzetek és tapasztalataik magyarországi adaptálása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dérné Szentessy Tünde (2004) Az egyéni célok megvalósulása a szervezeti célok jegyében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dömsödi Csilla (2004) Családtámogatási rendszer az elmúlt évtizedben és a fejlesztés lehetőségei. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Eigner Zita (2004) A Paksi Atomerőmű Rt. tevékenységének hatékonyságvizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Elekes Edina (2004) Kis- és középvállalkozások marketing stratégiája. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Engi Katalin (2004) Elektronikus bankszolgáltatások az Általános Értékforgalmi Bank Rt.-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Erdei Gábor (2004) A társadalombiztosítás dilemmái. Tapasztalatok, tanulságok, megoldási lehetőségek. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdei Krisztina (2004) A gyógyszerellátás rendszerének változása 1990-től napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdész Anfrea (2004) A takarékszövetkezeti szektor kialakulása és fejlődése Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Eszes Csilla Mónika (2004) A hálózati kompetencia helye a szervezeti kompetenciák megközelítései között. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fandák Piroska (2004) A New Yorki egyezmény hatása a családi jogra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas György (2004) A HRM tevékenységek változása az Internet fejlődésével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas Melinda (2004) Az Európai Unió bevándorlással összefüggő kihívásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér András (2004) Teljesítményértékelés non-profit szervezetekben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Veronika (2004) Vállalatok bankválasztása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferenczi Edit (2004) A kincstári finanszírozási rendszer működése a helyi önkormányzatoknál. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor Ágnes (2004) A Novotel Szeged szálloda marketing tevékenységének elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Forgó Zoltán (2004) Ipari termelésmenedzsment. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Forster Edit (2004) Lakásfinanszírozás kérdése Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Frühwald Andrea (2004) Humán erőforrás menedzsment az egészségügyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fóris Gabriella (2004) A jelzálog- hitelintézetek és a jelzáloghitelezés alakulása hazánkban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Földi Olivér (2004) A bankkártyapiac fejlődése és a chipkártyabevezetés Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp Katalin (2004) Magyarország gazdasága 1989 - 2003-ig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gabos Luca (2004) Olaszország gazdasága és az elöregedő társadalom. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gajdos Dániel (2004) Számvitel az Európai Unióban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Galajdáné Kerti Ilona (2004) Tanulni: egy életen át. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Germán Zsolt (2004) A vagyoni biztosíték, mint a hazai utazásszervezők működésének feltétele, különös tekintettel a vagyoni felelősségbiztosításra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Godó Zsanett (2004) Szükségletteremtő innovációs folyamat egy textilipari termék példáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Gonda János (2004) Kis- és középvállalkozások szerepe Csongrád megye fejlődésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gudlin Péter (2004) Egy vállalkozás gazdasági tevékenységének elemzése számviteli mutatók alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gurzóné Szabó Beáta (2004) Határforgalomra épülő vendéglátóipari egység marketingstratégiai lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Guth Judit (2004) Mérleg és cash-flow alapú hitelezés elmélete és gyakorlati alkalmazása a Budapest Bank Rt-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyalai Marianna (2004) A Bács-Kiskun Megyei Illetékhivatal működése, illetékbevétele. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyalog Bernadett (2004) Az egészségügy privatizációja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gáti Gyuláné dr. Csala Katalin (2004) Az innovatív Kis- és középvállalkozások kezdeti növekedésének finanszírozása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Görcs Andrea (2004) A banki hitelkockázat kezelésének elméleti és gyakorlati kérdései. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Görög Beáta (2004) A MÁV Rt. Pályavasúti Üzletág - kiemelten a Pálya és Mérnök Igazgatóság üzleti terve. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Görög Szilvia Edit (2004) A franchise rendszerek és gazdasági hatásuk Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajduné Turna Katalin (2004) Harc az e-emberért, avagy Internet kávézók célcsoportválasztása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdú Edina (2004) Humán erőforrás menedzsment rendszerek a munkavállalók tapasztalatai és elvárásai tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Halmai Csongor (2004) Informatikai klaszter kialakítása Szegeden - realitás vagy utópia. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Halmi Judit (2004) E-learning: az információs technológiával támogatott távoktatás kialakulása itthon és az EU-ban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Halmosi Tamás (2004) Kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Hangyási Gábor (2004) Regionális törekvések az ázsiai térségben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Harmati Mariann (2004) Az általános forgalmi adó szabályozása az európai integráció tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Harmati Péter (2004) Az emisszió kereskedelem lehetősége és hatása az Európai Unió gazdaságára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hausenblasz Máté (2004) Magyarország közbeszerzési szabályozásának Európai Uniós jogharmonizációja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Havasi Ágnes (2004) A turizmus szerepe Szabolcs-Szatmár-Bereg megye gazdaságában, pénzügyi, gazdasági kérdések. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Havrán Ágnes (2004) Külföldi működőtőke - befektetések és beruházás - ösztönzés Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegyes Erika (2004) A MOZAIK eladástechnikai rendszer bemutatása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Hegyi György (2004) Az egészségügyi informatika helyzete és lehetőségei egy Heves megyei kórház bemutatásával. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Herceg Attila (2004) A vasútfinanszírozás az EU közlekedéspolitikájának tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hingl Richárd (2004) EFQM önértékelés a HUNGERIT Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Rt.-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Attila (2004) A szőlészet és borászat helyzete hazánkban, a csatlakozás várható hatásai a szabályozás területén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth József (2004) Az Unilever Magyarország Kft. Röszkei Élelmiszeripari gyárának beszállítói értékelési rendszerének áttekintése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Zsófia (2004) A strukturális alapok működése, különös tekintettel az Európai Szociális Alapra főosztályvezető. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hováth Brigitta (2004) A fővárosi fenntartású színházak finanszírozásának jellemzői 1990-től napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszta Roland Tamás (2004) Integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésének hatása egy vállalat üzleti folyamataira. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár Csila (2004) A Dél-Alföld Régió és Wales vállalkozásfejlesztési szolgáltatásainak bemutatása és elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Hutter Katalin (2004) Egy ágazati kórház kardiológiai osztályának egészségügyi finanszírozási elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hímer Angéla (2004) Válságkommunikáció és image "építés" a Danone Kft.-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Illyésné Rajki Veronika (2004) Egészségügyi kérdések az Európai Unióban és a csatlakozással kapcsolatos feladatok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Illés Ágnes (2004) A magyar települési hulladékgazdálkodás helyzete és feladatai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ivanics Ildikó (2004) A közös költségvetés változásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jakab Rita (2004) Az Európai Unió oktatáspolitikája és a diplomák értéke a kibővült Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Péter (2004) Az új Audi A6 magyarországi piaci bevezetése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Juhász Tünde (2004) Hódmezővásárhely megyei jogú város településmarketing koncepciójának imázs audit vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Zita (2004) Egyes devizás tételek vizsgálata az 1991. évi XVIII. törvény és a 2000. évi C. törvény összehasonlításában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juray Tamás (2004) Az elektronikus kereskedelem üzleti modelljei. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Józsa Judit (2004) Gyógyszer-utilizációs vizsgálatok a kórházi gyakorlatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Dr. Kajner Krisztina (2004) Költséghatékonyság az egészségügyben - az irányított betegellátási modellkísérlet bevezetése Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Kancsár Attila (2004) A magyar munkanélküliség és megoldási lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kasnyik Katalin (2004) Hazai fejvadász cégek összehasonlítása internetes megjelenésük tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kaszás Ibolya (2004) A kereskedők és a gyártók hatékony együttműködésének lehetőségei az üzleti életben (ECR). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Katona Dániel (2004) A San Diego-i biotechnológiai és gyógyszeripari klaszter - annak kialakulása, jellemzése és versenyelőnyei, különös tekintettel a UCSD és a CONNECT szerepére, illetve fejlesztési tapasztalatainak szegedi alkalmazásának lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kaufmann Zoltán Gáborné (2004) A Magyar Nemzeti Bank feladatainak áttéréssel kapcsolatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kecskeméti István (2004) Magyar export-hitel biztosítás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Kecskés Miklós (2004) A Hódút Kft. tevékenységének, vállalati működésének bemutatása és átfogó gazdasági elemzési. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen Gábor (2004) Salgótarján és kistérsége az uniós csatlakozás folyamatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Kelemen Zita (2004) Marketing kommunikációs tevékenység, a SPAR példáján, kiemelve a 2000-2002 közötti időszakot. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Keliger Bernadett (2004) A társadalombiztosítási rendszer,az egészségügyi ellátás kiemelt finanszírozási problémái. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Keller Tamásné (2004) A gyógyszerellátás és finanszírozás története Magyarországon az 1800-as évek közepétől napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kenéz Tibor (2004) Könyvvizsgálat és minőségbiztosítás Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekesné Muzsik Edit (2004) Agrárpolitika, vidékpolitika Magyarországon az Európai Unió vonzásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Keresztély Éva (2004) Két vállalkozásfejlesztő ügynökség elemző bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kertész Péter (2004) Az olasz iparági körzetek kialakulásának lehetősége a Homokháti Kistérség zöldség-gyümölcs ágazatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Király Róbert (2004) A villamosenergia piaci liberalizáció hatása a szolgáltatók tevékenységére. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis Ibolya (2004) Külkereskedelmi bankügyletek. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Kis Zsolt (2004) A minőségbiztosítás a háziorvoslásban, a jövőbeni lehetőségek. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Kis Zsuzsanna (2004) Minőségköltségek a radiológiában, az ismételt vizsgálatok költségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Kisné Nagy Eszter (2004) A minőségbiztosítás jelentősége a mindennapi gyógyszertári gyakorlatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Tamás (2004) Az Internet szerepe a településmarketingben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Ákos (2004) A Kárpát-medence gazdasági reorganizációja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Kiss Éva (2004) Gazdasági hatékonysági vizsgálat egy közhasznú társaságnál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiszely Andrea (2004) Egészségpénztárak és analitikus nyilvántartásaik számítógépes megoldásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis Judit (2004) Sportszabályozás az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis Eszter (2004) Az általános költségek felosztásának lehetséges változatai egy konkrét költségvetési intézmény gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis Gabriella (2004) A hazai kis- és középvállalkozások üzleti hálózatai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis Tibor (2004) Milyen árfolyamon lépjünk be az Unióba? Az árfolyamszint gazdasági összefüggései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Kohut László (2004) A Kardiológiai Rehabilitációs Intézet gazdálkodásának elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kollár Krisztina (2004) Az Országos Takarékpénztárés Kereskedelmi Bank Rt. bankbiztosítási tevékenysége az "Universal Banking" jegyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Komlósi Anita (2004) A Biogal Gyógyszergyár Rt. minőségpolitikája a kihívások tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kondács Edit (2004) A Békés Megyei Államkincstár Államháztartási Iroda feladatainak bemutatása a 2001-2003-as időszakban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Korcsok Anita Eszter (2004) Közbeszerzések Magyarországon és az Európai Unióban, különös tekintettel a kis- és középvállalkozásokra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kormos Erika (2004) A Tej Terméktanács szerepe a magyar agrárpiaci szabályozásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kosztolánczy György (2004) Forintbetét gyűjtési tevékenység a magyar bankrendszerben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Attila (2004) Állami szerepvállalás a kockázatitőke - befektetések ösztönzésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Beatrix (2004) Lakáspolitika és lakásfinanszírozás Magyarországon a 70-es évektől napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács István (2004) A felhasználási célhoz nem kötött hitelezési eljárás folyamatának átfogó elemzése a vonatkozó törvényi háttér és belső szabályozási rendszer tükrében a Szeghalom és Vidéke Takarékszövetkezet hálózatában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Lajos (2004) A munkanélküliség alakulása Magyarországon a képzettség tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Rita Judit (2004) A helyi adók és az önkormányzatok központi költségvetésből származó forrásainak rendszere Magyarország és néhány uniós ország vonatkozásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Veronika (2004) Tevékenység alapú költségelemzés a Hunguard Glass Termelő Kft. Gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Virág (2004) Az Európai Unió 2007-2013 közötti kohéziós politikája és a környezetvédelem fejlesztése Csongrád megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Zoltán (2004) Dombóvár és Környéke Víz- és Csatornamű Kft. működésének hosszú és rövid távú finanszírozása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Ágnes (2004) The European Commission and its insitution reforms. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Ladics Mónika (2004) A magyar vámpolitika változása az Európai Unió elvárásainak tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kozma-Ziólkowska Iwona (2004) Az 1999 és 2003 között végrehajtott lengyel egészségügyi reform. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Krizsán György (2004) Méretgazdaságosság a Víziközmű szolgáltatásban Szolgáltatási színvonal-szolgáltatási biztonság-üzemnagyság. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kucseráné Baranyi Katalin (2004) Előre "menekül" a PRIMA-PROTETIKA Kft. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kudlák Szilvia (2004) Írország regionális politikája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kuti Renáta (2004) Humán erőforrás menedzsment az egészségügyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Kári Dániel (2004) Minőségbiztosítás az egészségügyben - a betegdokumentáció vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kólya Róbert (2004) A televíziós reklámok hatása és a fogyasztói magatartás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Kónya Katalin (2004) Egy kiválasztott kiskereskedelmi cég növekedési lehetőségeinek vizsgálata és konkurencia elemzése a tömegszerű piacon: A Napsugár üzlet marketingterve. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kóti Zoltán (2004) A lapértékesítés ösztönzői és marketingtámogatása a Délmagyarország Kiadónál. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Körmendi Tibor (2004) Az ápolási menedzsment szerepe, feladata a gyógyító munkában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Labádi Zoltán (2004) A magyar gazdaságpolitika lehetőségei és feladatai a GMU csatlakozással kapcsolatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Laczi István (2004) A szervezeti tudás kulturális megközelítése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ladóczki Zsolt (2004) Egy szegedi ipari-kereskedelmi vállalkozás tevékenységének a vizsgálata, ezen belül a logisztikai elemek komplex vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lantos Tibor (2004) Fizetési módok a külkereskedelemben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel Balázs (2004) A rejtett tudás egyik alapvető modelljének alkalmazhatósága a magyar közgazdászképzésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lenti Ágnes (2004) Bank-hitel-biztosítás hitelbiztosítás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lenzsér Péter (2004) Reklámhatékonyság a virtuális világban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Levenda Attila (2004) Önkormányzati gazdálkodás, tervezés és finanszírozás, különös tekintettel Nyírbátor város önkormányzatára. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lipóczi Kornélia (2004) Egy kórház egészségügyi finanszírozása a Magyar Honvédségnél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lukács Tímea (2004) Teljesítményértékelés a közszférában, különös tekintettel a centrális irányítású közigazgatási szervekre és a települési önkormányzatokra. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lászlai Noémi (2004) A kereskedelmi márkák megítélése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lédeczy Gyöngyvér (2004) Controlling - napjaink tudománya - alkalmazás egy nevelési intézményben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magyar Piroska (2004) A foglalkoztatás és a gazdasági egyensúly közötti súlypontváltozások az európai gazdaságpolitikában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Major Mária Gyöngyi (2004) A fekvőbeteg-ellátás finanszírozási helyzete és változtatási lehetőségei Magyarországon, különös tekintettel a MÁTRIX struktúrára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Makra Anita (2004) Az outplacement megvalósulása a vállalati gyakorlatban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Makó László (2004) A Waldorf 2000 Kft. Gazdasági tevékenységének elemzése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Marton Imelda (2004) Az irányított betegellátási modell hatásai és rendszerbe állításának lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Maszlag Erika (2004) A magyar nyugdíjpénztárak piaca és az öngondoskodásban betöltött szerepük. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Matkovics Tamás (2004) A Budapesti Értéktőzsde és az EU-hoz csatlakozó országok tőzsdéinek lehetőségei a társulás után. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Megyesi Edina (2004) A háziorvosi rendszer finanszírozása Magyarországon: az irányított betegellátás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Mogyoróssy Mónika (2004) Egészségügyi, szociális ellátás az egy hónapos-18 éves lakosság körében kórházi tapasztalatok alapján Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Moiskó Csilla (2004) Magyarországi dísznövénytermesztők forrásteremtése az Európai Unióban - A Szőregi Virág-Dísznövény Áfész kiemelkedő szerepe a szőregi gazdálkodók forrásteremtésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Krisztina (2004) Az euró és a dollár viszonya, az euró története. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Mónika (2004) Beszerzési és szerződéskötési folyamat a Tesco Global Áruházak Rt-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Nikolett (2004) Benchmarking, mint az üzleti kiválóság modell elérésének eszköze. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Veronka (2004) A Rehab Rt. stratégiájának érvényesítése a humánerőforrás stratégiában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mondok Anita (2004) A bankkártyával való visszaélés és a bankkártya hamisítás közgazdasági, jogi és informatikai aspektusai. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mudri Katalin (2004) Kelet-Németország gazdasága az újraegyesítés után. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Mécs Ágnes (2004) A Kínai Népköztársaság egészségpolitikája és egészségügyének finanszírozása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros Attila (2004) Nemzetközi közúti fuvarozás és szállítmányozás általános helyzete szabályzásának változásai az Európai Unióval történő csatlakozás után. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros Zsuzsanna (2004) A területfejlesztés intézményrendszere és a megyei szint forráselosztó szerepe, különös tekintettel Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészárosné Szabadi Amália (2004) Magyarország és a Dél-Alföldi régió regionális politikája az Európai Unióhoz való csatlakozás során. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy Beatrix (2004) Lakáshitelek változása rendszerváltástól napjainkig, hatása a lakásállomány alakulására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy László (2004) A reklám etika. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Nóra Katalin (2004) Közforgalmú gyógyszertárak helyzete Európában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Orsolya (2004) A magyar és az osztrák pénzrendszer szétválásának és további fejlődésének összehasonlítása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Tamás (2004) A Congress and Hobby Service Bt. szolgáltatói- és marketingtevékenységének elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Náfrádi Csilla (2004) Törökország és az Európai Unió kapcsolatának alakulása a kezdetektől napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Zsolt (2004) Szoftver új verziójának piaci bevezetése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ocskai Anita (2004) Minőség az egészségügyben - kiemelve Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzat Kórházának minőségirányítási rendszerét. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Oncsik Attila (2004) Lakástakarékpénztár az OTP gyakorlatában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Orosz Mónika (2004) A lakásfinanszírozási rendszer Magyarországon , kiemelten az állami szerepvállalásra. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Oroszi Andrea (2004) A magyar és az európai uniós számviteli szabályok, valamint a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok összevetése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Oskó Erika (2004) Svájc különleges szerepe a nemzetközi és európai integrációban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Palotai Irén (2004) Ipari kereskedelem az Interneten. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pap Krisztina (2004) A helyi gazdaságfejlesztés lehetőségei a Kiskunmajsai kistérségben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pap Mária (2004) 2004 - a Sport általi nevelés európai éve. Sport az Európai Unió politikájában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papfalvi Gábor (2004) A Small Business Administration kisvállalkozás fejlesztési tevékenysége az Amerikai Egyesült Államokban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Patai Csaba (2004) A Fundamenta-Lakáskassza Rt. befektetési és likviditáskezelési tevékenysége. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pataki Péter (2004) A KKV-szektor finanszírozási lehetőségei Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Patakiné Varga Melinda (2004) A Burger King gyorséttermi hálózat magyarországi marketing tevékenységének sajátosságai. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pataky Edit (2004) Hulladékgazdálkodás az Európai Unióban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Patyi Tibor (2004) Az elszámoló árazás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pauk János (2004) Az informális kockázatitőke-befektetések és ösztönzésük lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pesti Anita (2004) Vállalati ösztönzésmenedzsment napjainkban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Petrinovics Eszter (2004) Logisztika - Beszerzés - Beszállítók. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Petró László (2004) Főkönyvi rendszerek funkcionális tervezése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pintyéné Kovács Katalin (2004) A HIV / AIDS betegek költségtényezői. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér Dóra Gabriella (2004) Munkával való elégedettség a statisztikai adatok jegyzése szerint Magyarországon és az Európai Unió egyes országaiban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Pintérné dr. Velek Edit (2004) A földgázszektor helyzete és várható átalakulása az Európai Unióhoz való csatlakozás következtében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Plavecz Beatrix (2004) Hosszú és rövid távú finanszírozás a vállalatok gyakorlatában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Polyák Judit (2004) A távmunka. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Popper Mónika (2004) Költség-hatékonysági elemzések szerepe az egészségügyben. Elméleti áttekintés és példa: egy szemészeti kórkép, a recidiváló szaruhártya erózió gyógyszeres és műtéti kezelésének összehasonlítása költség-hatékonysági szempontból. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Prasch László (2004) Az ivóvíz és szennyvíz kezelés szabályozása az Európai Unióban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pribojszki György (2004) A magyar-román határmenti együttműködési programok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Prihoda Eszter (2004) A szegedi kis- és közepes vállalkozások fejlődéstörténete - Kerek-Perec. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Právitzné Pejkó Noémi (2004) A magyar nyugdíjrendszer az Uniós csatlakozás tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Puskás Ildikó (2004) A QS-9000: 1998 szabványáról az új ISO/TS 16949: 2002 szabványra való átállás a Gumiművek Phoenix Hungária Kft.-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Puskás Krisztina (2004) A szegedi Karrier Iroda és Állásbörze története, jövője. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pálinkóné Quintz Mária (2004) Az egészségügy ágazati tevékenységének jellemzői, a humán tényezők szerepe. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pálmai-Pallag Dávid (2004) A magyar állampapírpiac és a piacot befolyásoló főbb pénzügyi-, gazdasági tényezők bemutatása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pálvölgyi Kálmán (2004) A controlling-rendszer célja, rövid és hosszútávú controlling kialakítása egy autóipari beszállító vállalatnál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor Péter (2004) Pályázatok szerepe a vállalkozásfejlesztésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pávó Mária Zsuzsanna (2004) Magyarország EMU csatlakozásának esélye - avagy képesek vagyunk-e saját árnyékunkat átlépni. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pécsi-Huszár Réka (2004) Az Európai Foglalkoztatási Stratégia megvalósítása Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pördiné Veres Rózsa (2004) A vállalati kultúrában rejlő lehetőségek egy mai magyar vállalat perspektívájából. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Püski Edit (2004) The first steps of EU-Hungarian relationship toward accession. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rakonczai Helga (2004) A Postabank és Takarékpénztár Rt. lakáshitelezési tevékenységének bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Rojkó Lívia (2004) A krónikus fekvőbeteg-ellátás finanszírozása egy országos intézetben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz Árpád (2004) A társadalmi tőke elmélete, és alkalmazása az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Révész Lívia (2004) A magánnyugdíjpénztárak megalakulása és működése Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa Endre (2004) Jász-Nagykun-Szolnok megye gazdasági versenyképességének elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sebők Anita (2004) Vállalati hitelek kockázatai és kezelésük a gyakorlatban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Sebők Boglárka (2004) A gyógyszerpiac alakulása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sebők Henriett (2004) A korszerű teljesítményértékelés a XXI. század küszöbén. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sipiczky Éva (2004) Non profit szervezet szociális felelőssége, szociálpolitikája. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Skultéti Márta (2004) Az Országos Betétbiztosítási Alap tevékenységének elemző bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Soczó Edit (2004) Az önkéntes környezeti megállapodások, mint a környezetpolitika eszköze. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyi Csilla (2004) A területfejlesztés aktuális kérdései különös tekintettel a Dél- Alföldi régióra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Somosi Krisztina (2004) Várospolitikai, városfejlesztési döntések Szeged városában az elmúlt három önkormányzati ciklusban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sovány András (2004) Spekulációs árfolyamválságok, a forró tőke szerepe a gazdaságban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Stein Klára (2004) Vállalkozásfinanszírozás bemutatása - egy nemzetközi cégcsoport Magyarországon működő vállalatának példáján keresztül - különös tekintettel a projektfinanszírozásra. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Such Ildikó Ilona (2004) A közbeszerzési eljárások elméletben és gyakorlatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Szabolcski Enikő (2004) Az egészségügyi ágazat felkészülése a strukturális alapok fogadására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Andrea (2004) Munkaerő-piaci tendenciák, foglalkoztatási struktúra, gazdasági migráció az Európai Unióban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Balázs (2004) Magyar és európai uniós pénzforgalom. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Krisztina Györgyi (2004) Az általános forgalmi adó ellenőrzése a gyakorlatban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Mihály (2004) Átfogó árképzési stratégia kialakítása sz 50W 2 D lámpa piacán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Szabó Tünde (2004) "A kórház mint bonyolult üzem" és a teljesítmény volumen szerinti finanszírozás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Bohus Márta (2004) A felsőoktatás finanszírozásának elméleti és gyakorlati kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szajcz Borbála (2004) Az emberiséget sújtó járványok és azok gazdasági háttere. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szakolczai Nándor (2004) A francia kiskereskedelmi vállalatok számviteli kihívásai a magyar piacon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szakál Tamás (2004) Szénhidrogén-kutatási projekt előzetes gazdaságossági értékelése a MOL Rt.-ben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalay Orsolya (2004) Az idegenforgalom jelentősége, bevételeinek szerepe a nemzetgazdaságban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szanka Imre Csaba (2004) Tengeri hajózás Magyarországról Maersk Hungary Kft. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szefcsik Eliza Betta (2004) A csoportos létszámleépítés munkajogi szabályozása Magyarországon és az Európai Unióban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres Anikó (2004) A "japán csoda" kifulladása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres Ágnes (2004) A lakástámogatás állami intézménye. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szemrád Gábor (2004) Vállalatirányítási Információs Rendszerek Magyarországon az SAP/R3 IS-U (Industry Solution-Utilities) FI-CA almoduljának bevezetése a közműveknél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Szentpéteri Imre (2004) Privatizáció a gyógyszerágazatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szeri Ágnes (2004) A "Unit-linked" tipusú életbiztosítások napjainkban, különös tekintettel a General Providencia Biztosító Rt. Aranyszárny életbiztosításaira. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sziklai Zsolt (2004) A bankbiztosítás elmélete és gyakorlata az ERSTE S Biztosító Rt. bemutatásán keresztül. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi Anita (2004) Elektronikus banki szolgáltatások Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sztranyák Zsolt (2004) A kockázatok és azok mérése a kockáztatott érték módszerével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Szántó Attila (2004) A szívelégtelenség reszinkronizációs kezelésének eredményei a költségek tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szász Éva (2004) Adósminősítés, különös tekintettel Budapest Főváros Önkormányzatára. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szívós Zoltán (2004) A munkanélküliség kezelésének elméleti és gyakorlati problémái Békés megyében, valamint az Európai Uniós csatlakozás hatása a foglalkoztatásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szúnyog Zsolt (2004) Anyagügyviteli rendszer szoftveres megvalósítása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőnyi Zoltán (2004) A humán menedzsment bemutatása és gyakorlata a RONDO Kft. példáján keresztül. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Ágnes (2004) A banki treasury szerepe a hazai piacon, különös tekintettel a bankközi piacon végzett tevékenységére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sárkány Tibor (2004) A főbb európai uniós egészségügyi ellátórendszerek összehasonlító elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sütő Csaba (2004) Az online marketing szerepe az e-gazdaságban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sütő Kinga (2004) Elektronikus fizetési módszerek. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Dr. Tabák Réka (2004) A minőségbiztosítás mint az egészségügy teljesítményének tényezője. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tajta Ágnes (2004) A kockázati tőke helyzete Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Takácsné B. Nagy Nikoletta (2004) Decentralizált költségvetési források a területfejlesztésben - Békés megye vonatkozásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tari Judit (2004) Lokális gazdaságfejlesztés a homokháti kistérségben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Tassy Péter (2004) Az Egészség Évtizedének Johan Béla Nemzeti Programja keretében végzett emlőszűrés egészség-gazdasági elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tercsi Judit (2004) Az Európai Unió előcsatlakozási támogatásai Bács-Kiskun megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Theisler Ildikó Barbara (2004) A környezetvédelem gazdasági menedzsmentje. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tirk István (2004) Az infláció elméleti és gyakorlati kérdései ill. magyarországi fő tendenciái különös tekintettel a rendszerváltás utáni időszakra. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tompos Adrienn (2004) Egységes belső piac és jogharmonizáció. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tornyai Zita (2004) Humán erőforrás helyzete és lehetőségei egy egészségügyi intézményben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Trójáné Dani Katalin Edit (2004) A nemzetközi kereskedelemben használatos fizetési módok. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Adrienn (2004) Európai uniós országok pályázati rendszereinek összehasonlító elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Enikő Judit (2004) Költséggazdálkodás és hatékonyság a fekvőbeteg ellátásban - kiemelten a háttérszolgáltatások belső elszámolásáról és hatékonyságáról. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Erika (2004) A kínai gazdaság kérdései a reformfolyamat tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Erzsébet (2004) Heves megye versenyképességének javítása - A kis- és középvállalkozások fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata az olasz modell alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth János (2004) A felsőoktatás finanszírozás változása az 1990-es évek elejétől napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Péter (2004) Növekedés és egyensúly Magyarországon a rendszerváltás után. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Török Bernadett (2004) Fogyasztói érdekvédelem, különös tekintettel a reklámra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Török Csaba (2004) A kisvárosi önkormányzatok gazdálkodásának problémái 2001-2002 évben egy kisváros tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga Bence (2004) Távközlési liberalizáció Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Krisztina (2004) A Solárker Kft. piaci szereplésének és működésének elemzése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Varga Krisztina (2004) Irányított betegellátás a Dél-Pesti régióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Péter (2004) Befektetések az értékpapírok világában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Ágnes (2004) Korrupció - avagy az Európai Unió gazdaságának "sötétebb" oldala. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Ágnes (2004) A Szegedi Tudományegyetem kollégiumainak gazdálkodása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Vaskeba Erik (2004) Az összevonandó jövedelmek adóterhének vizsgálata néhány adókedvezmény figyelembevételével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass Helga (2004) Az e-business megváltoztatja az üzleti életet? BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Verbai Csilla (2004) Vállalatok az Interneten, különös tekintettel a collaborative filtering technika alkalmazására. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vereczkei Andrea (2004) A Délkelet Angliai és a Közép-Magyarországi régióban működő kis- és középvállalkozásoknak nyújtott vállalkozásfejlesztési szolgáltatások bemutatása és értékelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vesszős Judit (2004) Orvoslátogatás és hatékonyságának mérése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vidovenyecz Erika (2004) A Békés megyei kis- és középvállalkozások gazdaságfejlesztéseit támogató egyes pályázati lehetőségek összehasonlítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vidáné Kis Erzsébet (2004) Munkahelyváltási okok feltárása a Villeroy and Boch Magyarország Részvénytársaságnál. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze Zsuzsanna (2004) Az adóharmonizáció várható változásai és hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ványai Beáta (2004) A regionális politika új intézményi keretei Nagy - Britanniában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Váraljai László (2004) Elektronikus üzletvitel - egy európai cél vállalati megvalósítása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Welchner Judit (2004) A Dél-Alföldi Leolvasó Kft. tevékenységét támogató kontrolling rendszer kialakítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Wábits Viktória (2004) A magyar borpiac. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsótér Attila (2004) Pénzügyi alkalmazások az SAP-ban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zádori Mónika (2004) A technológiai inkubátorok működési lehetőségei Magyarországon - Ennek egyik mintája az Innotech. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zátonyi Ágnes (2004) A Budapesti Intermodális Logisztikai Központ szerepe az európai vasúti és kombinált árufuvarozásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Ződi Rita (2004) Az EBDR és működésének tapasztalatai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ágasvári Anett (2004) A Monolit Trade Kft. üzleti terve. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Óvári Mariann (2004) Internet banking - egy speciális célcsoport elemzése -. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2020. május 25. 00:35:51 CEST.