Item where faculty "Faculty of Economics and Business Administration" and date of item 2003

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | Z | Á | Ó | Ö | Ő
Number of items: 533.

A

Abonyi Gábor (2003) Üzleti inkubátorok alapítása Magyarországon - javaslatok a nemzetközi gyakorlatok alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Agárdi Gabriella (2003) A Magyar Posta Rt. Felkészülése az Uniós csatlakozásra - levélpostai szolgáltatások. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Antal Emese (2003) Az emberi erőforrás-gazdálkodás néhány problémája és a MÁV Rt. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Antal Melinda (2003) A magyar adórendszer kapcsolta a vállakozásokkal az Európai Unióhoz való csatlakozás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Aros László (2003) Az intézeti gyógyszerellátás szerepe a kórházgazdálkodásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

B

dr. Badacsonyi Szabolcs (2003) Kórházi ellátási standardok - a minőségfejlesztés eszköze egy budapesti gyermekkórházban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Bagóczky Nóra (2003) Gazdaságossági számítások elméleti áttekintése az egészségügyben. A költségcsökkentés elvi lehetőségei az aneszteziológiában és intenzív terápiában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bajmócy Zoltán (2003) Üzleti inkubáció - Klaszter alapon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bajner Mária (2003) Toward Gender Equality in the European Union and in Hungary. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bak Péter (2003) A felszámolási eljárás bemutatása a Szentesi Gépipari Vállalat példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos Anita (2003) A modern biztosítás felügyelete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balla Erzsébet (2003) Vezetői szerepek egy szervezetben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ballus Tivadar Gábor (2003) Beruházások finanszírozása vállalati szinten, a vállalati kötvénypiac elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Dénes (2003) Az ápolási szolgáltatás átszervezésének kívánatos irányai - a korszerű ápolásmenedzsment alapjai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Edit Krisztina (2003) A hitelfedezeti értékbecslésnek - mint a lakáshitelezés speciális szakaszának - szerepe és jelentősége napjainkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs Helga (2003) Költségvetési szerv előirányzatainak összeállítása. Az előirányzatokkal való gazdálkodás sajátosságai a Ráchegyi Általános Iskolánál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Barkóczi Beáta (2003) A nemzeti számviteli stadardok hatása a hitelintézetek szabályozására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Barna Ákos (2003) A termék- és az árpolitika bemutatása a húsipar egy konkrét szereplőjén keresztül az Európai Uniós csatlakozás küszöbén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Barák Anita (2003) Merre tart a vidék? Avagy a vidékfejlesztés helyzete Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Baráth Andrea (2003) A Dél-Pest megyei Mezőgazdasági Rt. gazdálkodásának elemzése különös tekintettel a Humán Erőforrás Gazdálkodásra. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Batuska Tünde (2003) Hazai vidékfejlesztés és lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Baukó Zoltán (2003) Vállalkozásfinanszírozás a szántóföldi növénytermesztésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Beck Éva (2003) A vállalatfinanszírozás rövid távú eszköze: a cash pooling. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Becsei József (2003) Marketingstratégiai elemzések a gyógyszerpiacon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Becsei László (2003) Operatív és stratégiai kontrolling a Pándy Kálmán Megyei Kórházban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Beke Szabolcs (2003) Bankkártya üzletág magyarországi tapasztalatai az elmúlt 10 év során. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Belanka Szabolcs (2003) A hazai autópiac alakulása és a gépjármú-hitelezés bemutatása a GMAC csoport tevékenységén keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Beleznai Ildikó (2003) Diplomás munkanélküliség. Az állástalan értelmiség helyzete a magyar társadalomban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bencsik Márta (2003) A helyi önkormányzatok pénzügyi gazdálkodása, finanszírozási rendszere, informatikai bázisa. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bene Gabriella (2003) Egy édesipari termék megújításának lehetőségei a magyar piacon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bereczné Hevér Teodóra (2003) A pénzmosás megelőzése és megakadályozása kiemelten a Budapest Bank Rt. gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Berki Beáta (2003) A költség- és teljesítmény-kontrolling folyamata a Harman/Becker Automotive Systems Kft-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Berényi Petra (2003) A Ferroste Kft. marketingpolitikája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bessenyei Éva (2003) Kvalifikáció/Kompetencia = MOL Carrier. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Biacsi Krisztina (2003) Hamburger az egész világ. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Biharvári Csilla (2003) A környezet és a vállalatirányítás kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Boga Zsolt Gergely (2003) A magyarországi CORA áruházak belső információs rendszerének kidolgozása és fejlesztése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár Attila (2003) Hitel- és bankkártyák jelene és jövője hazánkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bokor Erika (2003) Az Eu csatlakozás hatása a szarvasmarha tenyésztésre és tejgazdálkodásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Borbély Bernadett (2003) Az állampapírok forgalmazásának tapasztalatai 1990-től napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Boros Ágnes (2003) Lakáspiac és lakásfinanszírozás Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Borosné dr. Szántó Judit (2003) A magyar szőlészet és borászat esélyei az európai integráció után. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Borsos Judit (2003) A bankkártyák alkalmazásának hazai tapasztalatai az elmúlt évek során. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Bozóky Ágnes (2003) A humán erőforrás gazdálkodás kérdései egy cég példáján keresztül bemutatva. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Boár Tamás (2003) A kistérségi foglalkoztatás dilemmái. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bucskóné Lehota Ágota (2003) Nők a munkaerőpiacon. Nemek közötti esélyegyenlőség az Európai Unióban és Magyaroszágon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Budai József (2003) Pályakezdő diplomások toborzása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Busa Anita (2003) A betétvédelem múltja, jelene és jövője. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bába Ákos (2003) A kisbirtokok forrásszerzésének alternatívái Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Bálint Beatrix (2003) A kórház, mint üzem. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint-Nagyné Ábrahám Magdolna (2003) Az általános iskola, mint költségvetési intézmény gazdálkodása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bátyai Szabolcs (2003) A biztosítók szolvenciája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bóday Pál (2003) A mezőgazdasági számlarendszer, mint a nemzeti számlarendszer szatellit számlája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bótáné Hart Renáta (2003) A Nemzeti Minőségi Díj a Sanatmetal Kft. életében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bögyös Éva (2003) A beszerzés elméleti és gyakorlati kérdései és azok megvalósulás az IBM Storage Products Kft. üzleti életében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bürger Ditta Noémi (2003) A fejvadász cégek működése Magyarországon (A fejvadászok és személyzeti tanácsadók a munkaerőpiacon). BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bősze Attila (2003) Állami szerepvállalás a kockázati tőke ösztönzésére Magyarországon és az Európai Unió szintjén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Bűdi Tamás (2003) A mai magyar gyermekgyógyászati ellátórendszer helyzete, gazdasági vonatkozásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csapó László (2003) A köz- és privátszféra partnersége a regionális fejlesztés tükrében Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csatlós Zsolt (2003) A gépjárművek lízingbe adása során felmerülő kockázatok és a kockázatkezelési folyamatok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Cselei Enikő (2003) Utólagos ellenőrzés a magyar vámigazgatásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csincsák Rita (2003) Az SAP-n alapuló számviteli és információs rendszer egy multinacionális vállalatnál. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csiszérné Palkó Rita (2003) A népesedéspolitikai döntések hatása a születésekre és a népességszerkezetre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csonka Barbara (2003) A toborzás és kiválasztás folyamatának elméleti és gyakorlati kérdései Szeged térségében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Csonkáné dr. Ambrus Ildikó (2003) Menedzsment tevékenység a háziorvosi praxisban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csordás Helga (2003) Ügyfél-, partnerminősítés és kockázatkezelés egy Bács-Kiskun megyei takarékszövetkezet gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csutáné Pataki Gabriella (2003) A BNP Paribas Lease Group által kínált finanszírozási lehetőségek. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csákvári Adrienn (2003) A PICK Szeged Szalámigyár és Húsüzemi Rt. emberi erőforrás gazdálkodásának elemzése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi Gábor (2003) A kis- és középvállalkozások projektfinanszírozási lehetőségei - Különös tekintettel a pályázati forrásokra -. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Császár Ildikó (2003) A nemzetközi számviteli rendszerek egységesülési folyamata, különös tekintettel az értékelés problémájára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csúri Richard (2003) Monetáris politika és ifláció Magyarországon és Lengyelországban a rendszerváltás után. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Czékus Balázs (2003) Részvények technikai elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Darabos László (2003) Az adózás előtti eredménytől a fizetendő társasági adóig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dargó Eszter (2003) Kis- és középvállalkozások növekedésének finanszírozási lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Demeter Gábor (2003) Mindörökké tagi kölcsön, avagy a kisvállalkozások finanszírozásának nehézségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dinnyés Mónika (2003) Kisvállalkozások a XXI. század induló éveiben. -A fejlődést meghatározó belső folyamatok és külső környezeti tényezők elemző bemutatása-. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobos Judit (2003) Az egészségügyi ellátások finanszírozása Magyarországon, kiemelten a háziorvosi ellátásban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Doró Tibor (2003) A magyar villamosenergia-ipar elemzése és a liberalizáció várható hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ducsai Dorottya (2003) Világhírnév magyar módra. A Hungarikum Club jelentősége az Európai Unióhoz való csatlakozás vonatkozásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Dudás Mihály (2003) A gyógyszeres vérnyomáscsökkentő kezelés egészségügyi-gazdasági szempontjai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Dunai Andrea (2003) Minőségfejlesztés az egészségügyben. Kórházi ellátási indikátorok képzése a kardiológia területén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dunai Beáta (2003) A minőségbiztosítás szerepe az élelmiszeriparban - A beszállítói minősítési rendszer a Masterfoods Magyarország Gyártó Kft-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Dweik Diána (2003) A szervezeti kultúra ellentmondásai és dilemmái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Déló-Nagy Ágnes (2003) Az új kontamodul elosztócsalád piaci bevezetése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dénesné Sajben Andrea (2003) A kórházi gyógyszergazdálkodás áttekintő elemzése és bemutatása egy városi kórház példáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dér Iván (2003) A prevenció jelentősége a mozgásszervi betegségek kezelésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Ecsédi Ágnes (2003) Felszámolási eljárás folyamata a NASS Csokoládégyár Kft-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Elter Magdolna (2003) Lakáshitelek bemutatása és összehasonlítása a banki szférában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Endrész Imre Ferenc (2003) Unit linked típusú életbiztosítások Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Eperjesi Tibor (2003) A hipermarketek helye és szerepe a kiskereskedelemben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdős Balázs (2003) A kiállítás- és vásárszervezés folyamata és kommunikációs eszközei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Erlaky Hajna (2003) Gyógyszerfelhasználás egy gyermekklinikán, különös tekintettel a haemetológiai osztályra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Etédi Gábor (2003) Az olasz vállalkozásfejlesztési tapasztalatok adaptálási lehetőségei Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas Gábor (2003) Gazdálkodás és anyagi érdekeltségi rendszer egy egészségügyi intézményben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Henriett (2003) A működőtőke kivitel fő jellemzői és ösztönzése Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Krisztina (2003) Az Osztrák Raiffaisen Bankcsoport. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Zsuzsa (2003) A bankmarketing eszközök alkalmazásának bemutatása a Citibank bank- és hitelkártyáin keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Fazekas Ilona (2003) Daganatos betegségek szűrése. Költséghatékonysági vizsgálat. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas Szilárd (2003) A lakáshitelezés alakulása Magyarországon, kiemelten az OTP Rt-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér Adrienn (2003) Adórevízió az egyéni vállalkozói körben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér Bernadett Andrea (2003) Kis- és középvállakozások helyzetelemzése az Európai Unióban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér Judit (2003) Gyógyszeripari logisztika. A Glaxo Wellcome és a Smithkline Beecham fúziójának logiszikai vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Lajosné (2003) Az egészségügyi finanszírozás jelentősége a SZTE Neurológiai Klinika életében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Lászlóné (2003) Tanulás - egy életen át (Képzés/fejlesztési folyamatok a MOL Rt-ben). BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Veronika (2003) Phare-támogatás rendszerének bemutatása egy konkrét pályázaton keresztül. (Kis- és középvállalkozások finanszírozása). BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekécs Magdolna (2003) A turizmus fejlesztésének lehetőségei Szarvas városában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Feleky Gábor Attila (2003) A beszerzési társulások szerepe a hazai élelmiszer-kereskedelemben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferenczi Zsolt (2003) Internetes banki szolgáltatások Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Flender Anna (2003) A stabilizációs gazdaságpolitika megvalósulása Magyarországon a '90-es évek közepén. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor Krisztina (2003) A nők jogainak védelme az Európai Unió munkaerőpiacán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor László (2003) Az önkormányzati ingatlanvagyon értékelése Ruzsa községben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Francia Viktória (2003) Controlling rendszer a Fővárosi Vízművek RT-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Frindt Krisztina (2003) A cigányság munkavállalási esélyei Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Futaki Ida (2003) A magyar és a cseh Nemzeti Fejlesztési Terv az esélyegyenlőség tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián Krisztina (2003) Az ápolás helyzete és a minőségügyi rendszerek bevezetésének kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Félegyházi-Török Anett (2003) Elmaradott kistérségek fejlesztése: a Sárréti Ipari Park gazdaságfejlesztő szerepe. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Földes Gabriella (2003) Az aktív eszközök nyomon követéses vizsgálata a Komáromi Munkaügyi kirendeltségen 1998-2001. év között. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Földváriné Horváth Andrea (2003) Az ÉDÁSZ Szolgáltató Kft. gazdálkodásának komplex átvilágítása és minősítése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp Attila (2003) A magyarországi lízingpiac egy kis- és középvállalkozás szemével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Fülöp István József (2003) Privatizációs lehetőségek az egészségügyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp Nóra (2003) A vállalkozói hitelezés az OTP Bank Rt. gyakorlatában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Garay Csanád (2003) A kincstár szerepe az államháztartás pénzügyi rendszerében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Gayor Máté (2003) A hazai és nemzetközi gyógyszerpiaci helyzet. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Giszinger Krisztina (2003) A helyi önkormányzatok és az OTP Bank Rt. pénzügyi kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Glashütter Andrea (2003) Vállalati stratégia bemutatása a 7P-n keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Godó Gábor (2003) A termék életciklus és a vállalati stratégiák kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gombos Ágnes (2003) Az állami támogatások szerepe a Mezőgép Rt. finanszírozásában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Grósz Gábor (2003) A magyar agrárium szerepe, szereplőinek versenyképessége és finanszírozása az Európai Uniós csatlakozás előtt és után. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Gubis Zita (2003) Az önkormányzati gazdálkodás kérdései Magyarországon, Szeged Megyei Jogú Város gazdálkodásának tükrébe. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Gulyás László (2003) A finanszírozás változásainak kihatása egy városi kórház belgyógyászatára (jászberényi tapasztalatok alapján). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyenes Péter (2003) Az SAP tárgyi eszköz nyilvántartása és szállítói számla kezelése a Nokia Hungary Kft-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Gyimesi Hilda (2003) Az Országos Vérellátó Szolgálat logisztikai rendszere. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyulai Kata (2003) Az üzleti tervezés filozófiája és gyakorlati megvalósulása a Trendex Kft. bemutatásán keresztül. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyömbérné Fonyó Nikoletta (2003) A Szeviép Rt. vállalati stratégiájának változásai az átalakítás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

György Péter (2003) Közforgalmú gyógyszertárak rentábilitása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Györgydeák Dezső (2003) Közvetlen külföldi befektetések a visegrádi országokban a rendszerváltás óta. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Győri Gabriella (2003) Munkakör- és teljesítményértékelés a közszférában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gábriel Miklós (2003) A bankszektor tulajdonosi szerkezetének változása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gács Zoltán (2003) A vállalaton belüli ösztönzőrendszer kialakítása, és a vállalat szervezeti struktúrájának korszerűsítése. Vállalati esetpélda. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gálné Lugosi Edina (2003) Minőségbiztosítás a munkaerőgazdálkodás területén, a köztisztviselők teljesítményértékelése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gárdiánné Ludányi Lilla (2003) Call center - a korszerű ügyfélkapcsolat bevezetése a DÉMÁSZ Rt-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gárgyán István (2003) Európai Uniós elvárás a magyar növényegészségüggyel szemben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hack Gabriella (2003) Az emberi erőforrás gazdálkodás kérdései az egészségügyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajagos Rajmund (2003) Nyugdíjbiztosítási rendszerek Európában és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Halasi Róbert (2003) A Bács-Kiskun megyei Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság személyügyi tevékenysége. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Halinka Péter Pál (2003) Civil szervezetek forrásszerzési lehetőségei a Nyugat-Dunántúli Régióban az Európai Uniós csatlakozás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Halász Mátyás (2003) A magyar gyógyszergyártás átalakulása az elmúlt évtizedben a nemzetközi gazdasági események tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Haraszti Zsuzsanna (2003) Az egészségügyi finanszírozás aktuális kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hargitai Gábor (2003) A németországi ipari vállalkozások erősségei és gyengeségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hargitainé Bálint Ibolya (2003) A magyar oktatásügy alakulása az Európai Unióhoz való csatlakozás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Harmos Ferenc (2003) Vezetési stílusok aktuális kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Hartai Zsuzsanna (2003) Beruházás és amortizáció kérdései, a technikai fejlesztés lehetőségei és korlátai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hasznos Zoltán (2003) Kontrolling, mint a hatékony vezetés eszköze a Schneider Electric csoportnál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Havasi Beáta (2003) A népegészségügyi program szűrővizsgálati részének költség-haszon elemzése, különös tekintettel az emlőrák és a méhnyakrák szűrésre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs Gábor (2003) A Jász-Nagykun-Szolnok megyei ipari parkok gazdaságfejlesztő tevékenysége. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegyes Lajos László (2003) A kis- és középvállalkozások kereskedelmi banki finanszírozása a pontozásos kockázatminősítés alkalmazásával. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Hertel Katalin (2003) Humánerőforrás-gazdálkodás - Ápolói helyzetfelmérés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Hevesi Márta (2003) Arculatfejlődés a KÉSZ Kft-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Anikó Ágnes (2003) Az adóvégrehajtás folyamata és eredményessége Bács-Kiskun megyében 2000-2002. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Anita (2003) Szeszesital értékesítés a gasztronómiában a Zwack Unikum Rt. Tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Edit Katalin (2003) Szolgáltatásintezív termék piaci bevezetése. IP telefónia Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Eszter (2003) Feketeország, fiktív számlázás, eltitkolt jövedelmek... MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Gyöngyi (2003) Gazdaságosság és hatékonyság az egészségügyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Györgyi (2003) A Fed és az Eurórendszer működése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Horváth István (2003) A hódmezővásárhelyi Erzsébet Korház - Rendelőintézet Radiológiai Osztály 5 éves tevékenységének gazdasági elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Miklós (2003) Információ menedzsment az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Péter (2003) Projektfinanszírozás, és pénzügyi mutatók projektfinanszírozásban betöltött szerepének bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Horváth Szabolcs (2003) A munkaerő áramlás főbb jelemzői a XX. században. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Tímea (2003) Az ISPA program pénzügyi lebonyolítása különös tekintettel a szegedi projektekre. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Horváth Zsolt (2003) Fekvőbeteg finanszírozás változása Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváthné Szöllösy Zsuzsanna (2003) Adósminősítés és hitelkockázat kezelés a Sárbogárd és Vidéke Takarékszövetkezetnél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Huba Márk (2003) A nonprofit szektor helye és szerepe a társadalomban. A dél-alföldi régió nonprofit szervezeteinek idősoros összehasonlító vizsgálata az 1994-es és a 2000. évben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszka Julianna (2003) A Délmagyarországi Áramszolgáltató Rt. Call Center - rendszerének bevezetésére vonatkozó beruházások gazdasági elemzése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Házi Edina (2003) Gyógyszeripari marketing a Telfast, mint új innovatív gyógyszer bevezetése kapcsán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Iszály Anita (2003) A szociális és egészségügyi ellátás kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Ivancsó Sándor (2003) A gyógyszertámogatás helyzete Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

J

dr. Jakabné Fogarassy Anett (2003) Hitel- és bankkonszolidáció Magyarországon és Kelet-Közép Európában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jakus Tamás (2003) Kórházfinanszírozás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Janicz Gergely (2003) Verseny a pénzügyi szektorban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Jankovics László (2003) A bankkártyák alkalmazásának áttekintése az elmúlt tíz év tapasztalatai alapján, várható elterjedésük az elkövetkező időszakban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Jenei Zsanett (2003) Az önkormányzatok gazdálkodása 1990 - 2002 között, különös tekintettel a címzett és céltámogatásokra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Joó Zsuzsanna (2003) A Budapesti Értéktőzsde fejlődése és működése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Henrietta (2003) A magyar inkubáció a nemzetközi tapasztalatok tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Ildikó (2003) Válságmenedzselés a Kiskunfélegyházi Városi Kórházban 1997-2002. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Norbert (2003) Magyar és nemzetközi gyógyszer-utilizációs gyakorlat. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Szilvia (2003) Teljesítményértékelés a minőségbiztosítás tükrében (A Qualitas T&G Kft. példáján). BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jász Gábor (2003) A finanszírozás elvei és megvalósulása a magyar sportban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jójárt Tünde (2003) Lakáshitelezés az OTP Bank Rt. szabályozásán keresztül. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kardos Beáta (2003) "Pirulacsata" - avagy a gyógyszerek felírását befolyásoló tényezők elmélete és gyakorlata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Karszáné Bányai Klára (2003) A vállalati finanszírozás a banki gyakorlatban kiemelten a kis- és középvállalkozásoknál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kaszai Anita (2003) A vállalkozásfejlesztés egyik lehetséges módja: a Békécsabai Vállalkozó Centrum, mint inkubátorház. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemenné Szabó Szilvia (2003) Lakáshitelezés az OTP-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Keresszegi Nóra (2003) A kis- és középvállalkozások felkészítése az Európai Uniós piaci szereplésre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Keresztes Attila (2003) Közös valuta az Európai Unióban, az euró magyarországi bevezetésének lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kerpán Kinga (2003) Az idegenforgalmi vállalkozások pénzügyi helyzetének bemutatása a jelen gazdasági környezteben a West Kft. tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kincses Előd (2003) A private banking helyzete Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Király Balázs (2003) Bankközi elszámolási rendszerek Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Király Lajos (2003) A foglalkoztatáspolitikai helyzet kialakulása és képe az Európai Unióban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Király Szabolcs (2003) A kórházi felsővezetés rendszerszervezési feladatai üzemgazdasági viszonyok között. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Király Éva (2003) Teljesítményértékelés a gyakorlatban - Értékelő és fejlesztő beszélgetések a Generali-Providencia Biztosító Rt-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis Adrienn (2003) Béren kívüli juttatások és nem anyagi ösztönzők Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Csitári Piroska (2003) A magyar számviteli szabályozás közelítése a nemzetközi számviteli standardokhoz. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Elek Mónika (2003) A kis- és középvállalkozások adóterhei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kisjuhász Attila (2003) Stratégia és minőségmenedzsment. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Kiss Andrea (2003) A kórházátvilágítás alapelvei és munkafolyamata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Annamária (2003) A dél-alföldi töltőállomás-kezelők toborzása, kiválasztása és egyéb kapcsolódó humán erőforrás vizsgálatok a Mol Rt. rendszerén keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Barbara (2003) A tőzsdei jelenlét szerepe a Mezőgép Rt. finanszírozásában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Hermina (2003) A természeti erőforrások monetáris értékelésének hiányosságai a feltételes értékelés módszerénél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Krisztina (2003) Az euró bevezetése és annak hatása az Európai Unióban és Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Krisztina (2003) A Mátrametál Kft. minőség- és környezetpolitikája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Nikoletta (2003) Inflációs tendencia Magyarországon az 1990-es évektől napjainkig és a 2003. évi árnövekedések várható alakulása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Zita (2003) Egy építőipari kft. elemzése a mérleg és eredménykimutatás alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Zsuzsanna (2003) Az Alföldi-Hús Rt. az Eu csatlakozás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Klein Krisztián (2003) A finn információs klaszter jellemzői. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis Mónika (2003) Lakáscélú finanszírozási lehetőségek kiemelten az Erste Banknál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsorné Dén Mariann (2003) Költségelszámolás a Matáv Rt-nél, különös tekintettel a tevékenységalapú költségelemzé módszerére. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Komjáti Gyöngyi (2003) Oktatás, képzés és ifjúságpolitika az Európai Unióban és Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Komócsin Zsófia Mária (2003) A lakástámogatás rendszere Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Koncz Péter (2003) A Hajdú-Bét Rt. tevékenységének elemzése, értékelése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Koncz Róbert (2003) A munkanélküliség kezelése egy kistérségben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kondor Szilvia (2003) Megújuló villamosenergia-piac a bővülő Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kormos Krisztina (2003) Ipari nagyvállalat szervezeti átalakítása a versenyképes működésért. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kosdi Szilvia (2003) A Matáv Rt. irányítási rendszerének fejlesztése az Európai Uniós követelmények által generált változások hatására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kosztán Ágnes (2003) Közös valuta az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Koszár Anna Barbara (2003) Adókedvezmények a Társasági adóról és az osztalékadóról szóló törvényben 1991-2003 között. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kothencz Andrea (2003) A Gazdasági és Monetáris Unió megvalósításának hatása a vállalati szférára. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovalcsik Réka (2003) Az egyéni vállalkozók adózásának sajátosságai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Andrea (2003) Nógrád megye versenyképességének elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Andrea (2003) A magyar civil szervezetek EU-csatlakozással kapcsolatos problémái, különös tekintettel a környezetvédelemmel foglalkozó szervezetekre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Andrea (2003) A magyar civil szervezetek EU-csatlakozással kapcsolatos problémái, különös tekintettel, a környezetvédelemmel foglalkozó szervezetekre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Kovács Attila (2003) Gazdaságossági értékelések az egészségügyben. A carvedilol költség-hatékonysági vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Edina (2003) A minőség menedzselése és a minőségmenedzsment kapcsolata a munkaerő-gazdálkodással. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Edina Zita (2003) Az aprófalvas települések gázellátásának finanszírozása a Magyar Fejlesztési Bank Rt. szerepvállalásával. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Gabriella (2003) Az 1995. évi gazdasági kiigazítási kormányprogram. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Gábor (2003) Munkamánia - A köztiszteletben álló addikciók, egyéb dependenciák és társadalmi anomáliák tükrében -. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Judit (2003) A pénzügyi szektor és az EU csatlakozás szabályozási feltételei. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács József (2003) Az adóigazgatás feladatai az uniós csatlakozás küszöbén a CLO irodák tevékenységének tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Katalin (2003) A szervezeti kultúra empirikus visgálata egy dohányipari vállalatnál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Melinda (2003) Az euró útja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Péter Dávid (2003) Gazdasági növekedés Magyarországon a kilencvenes években. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Viktória (2003) A munkanélküliség és foglalkoztatáspolitikai helyzet alakulása Győr-Moson-Sopron megye területén az ezredforduló éveiben, valamint a megváltozott munkaképességű munkavállalók elhelyezkedési lehetőségei napjainkban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Zsuzsanna (2003) A KHT, mint szervezeti forma működési tapasztalatai a felsőoktatásban, kiemelten a hallgatói szolgáltatások területén. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kraszkó Anita (2003) Internetes banki szolgáltatások Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Krasznai László (2003) Euroland születése és aktuális kihívásai. A közös valuta bevezetésének néhány tanulsága. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Krizsán Krisztina (2003) A magyar állampapírok és állampapírpiacok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Krémer Csaba (2003) Hálózati kompeteciák - A bizalom, mint a hálózati kompetenciák egyik alkotóeleme. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kunfalvi Gábor (2003) Az Új Bázeli Tőkeegyezmény szerepe. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kuroli Zoltán (2003) A processzorpiac stratégiai elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kuroli Zoltán (2003) A processzorpiac stratégiai elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Kádas Péter (2003) A magyarországi kórház-finanszírozási gyakorlat és továbbfejlesztésének új lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kákonyi Réka (2003) Vezetői Információs Rendszerek - SAP BW. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Kósa István (2003) Kórházi Vezetői Információs Rendszer. Mint az önálló orvosi döntések kontroll mechanizmusa. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Köblös Katalin (2003) A mentés és betegszállítás finanszírozásának kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Körmendi Csanád (2003) Az állampapírok szerepe az államadósság kezelésében Magyarországon 1990-2002. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Körmöczi Szabolcs (2003) A Befektetési Alapok helye és szerepe a magyar pénzügyi piacon: Az Erste Bank Hungary befektetési alapjain keresztül bemutatva. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Kövi Rita (2003) Az egészségügyi finanszírozás technikái, továbbfejlesztésének irányai, különös tekintettel az ambuláns homogén ellátási csoportokra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kőmíves Ágnes (2003) Egy részvénytársaság kontrolling rendszere (Ursa Salgótarján Rt.). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lada Krisztina (2003) A média szerepe a marketing világában (Csongrád megye médiapiacának bemutatása a Lapcom Kft. tükrében). BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lajkó József (2003) A magyar húsipar az EU csatlakozás előtt. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lebbenszki Oxána (2003) A magyar pénzrendszer 1000-1526 között. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Losoncz Boglárka (2003) Defláció. Az új "szerepjáték". MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Losonczi Gabriella (2003) A nemzeti fejlesztési terv kis- és középvállatokat érintő intézkedéseinek hatása Bács-Kiskun megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lovász Edit (2003) Az állami elvonások változásának jellemzői és hatásai a rendszerváltástól napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lovász Ágnes (2003) Esélyegyenlőség a nők foglalkoztatásában (Magyarország és az Európai Unió összehasonlító vizsgálata). BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lukovics Miklós (2003) Regionális gazdaságfejlesztés: eltérő fejlettségű megyék versenyképességének összehasonlító elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lukovicsné Nagy Ibolya (2003) A Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzat Szakorvosi Ellátás és Háziorvosi Szolgálat munkaerő-gazdálkodása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Láng Melinda (2003) Cib Bank Rt. Marketing-tevékenységének elemzése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lángné Lakos Eszter (2003) A kockázati tőke elemzése, mint vállalatfinanszírozási forma és mint befektetési lehetőség. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Lénárt Endre (2003) Egy munkahelyi szerveződésű egészségpénztár szolgáltatási struktúrájának elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai Tamás (2003) A lakáspolitika és a lakásfinanszírozás alakulása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lóth Erika (2003) Az autotranszfúzió költséghatékonysága a szívsebészetben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Löki Adrienn (2003) Banki kommunikáció az ezredfordulón. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

dr. Magony Sándor (2003) Az amortizáció kérdésköre az egészségügyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Magosi Rita (2003) Egyedi Vállalati Arculat, arculatváltás a MOL Rt.-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Magyar Melinda (2003) Az asthma bronchiale egészségügyi gazdasági vonatkozásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Major Gábor (2003) A HVB Hungary Rt. KKV finanszírozása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Makra Andrea (2003) A kereskedelmi bankok és a takarékszövetkezetek szerepe a kis- és középvállalkozások finanszírozásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Makra Zsolt (2003) Az informális kockázati tőke szerepe a vállalkozásfejlesztésben és -finanszírozásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Markót Szilvia (2003) FHB Földhitel- és Jelzálogbank Rt. Kialakulása, fejlődése és hitelezési tevékenysége. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Megyesi István (2003) A közbeszerzés hatályosulása a Vám- és Pénzügyőrségnél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mester Sándor (2003) Az EU csatlakozást megelőző jogharmonizációból adódó feladatok a Mol Rt. kutatás-termelés területén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mezei Gábor (2003) Az információs társadalom helyzete, kialakulásának nehézségei Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Miklós Beáta Ilona (2003) Magyarország regionális fejlesztési tervének elemzése, kiemelten a regionális sajátosságok figyelembevételével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Miklós Zoltán (2003) Az adai kötőipari klaszter vállalkozói szemmel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Miklósné Szécsi Magdolna (2003) Vezetői típus, vezetői stílus mai szemmel. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Minya Krisztián (2003) A teljesítményértékelés megvalósítása a közszolgálatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mitró Gábor (2003) Nagy Britannia csatlakozása az Európai Közösséghez. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mizerák Attila (2003) A Személyi Jövedelmadó adókedvezményei, változásai, különös tekintettel a családi adókedvezményre, és a befektetési adókedvezményre, és a befektetési adóhitelre. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Csaba (2003) Reklám az interneten. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Molnár Csaba (2003) A pénzmosás világa - a világ pénzmosása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár János Tamás (2003) A termékskála bővítés hatása és eredményessége egy húsipari vállalatnál. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Márió (2003) Helyi vámkezelés, és aktív bérmunka elszámolás folyamatának (számítógépes program) létrehozása egy multinacionális repülőgép-karbantartó vállalat esetében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Norbert (2003) Közös valuta az EU-ban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Petronella (2003) Az ISO 9001:2000 Minőségirányítás Rendszer bevezetése a Matáv Csoporton és a rendszer követelményeinek gyakorlati megjelenése a Kintlévőség Menedzsment Irodán. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Molnár Zsolt (2003) A tbc morbiditás egészséggazdaságtani kihatásának néhány jellemzője. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnárné Tóth Györgyi (2003) Kulturális dimenziók nyomonkövetése diákcsoportok esetében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Monori Henrik (2003) Valutáris együttműködés az európai integráció tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Monostori Róbert (2003) Az MP3 zenei fájltömörítő eljárás hatása a szerzői jogra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Morvai Csaba (2003) Az Otthonteremtési Program szerepe a lakásfinanszírozási a banki gyakorlat tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mucsi Györgyné (2003) Teljesítményértékelés a Tisza Volán Rt-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mácsai Györgyi (2003) Kis- és középvállalkozások finanszírozása Európai Uniós forrásokból, a bankszektor részvételével és közvetítésével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mácsár Eszter (2003) A Gallicoop Pulykafeldolgozó Rt. környezetvédelmi EU-konformitása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mádi Annamária (2003) Nemzeti Standardok bevezetése és alkalmazása egy vállalat tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mátyus Anita (2003) A Világbank és a civil szervezetek viszonya - a gazdasági demokrácia új értelmezése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Máté Domicián (2003) Elektronikus pénzügyi szolgáltatások az Erste Bank-nál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Móricz Endre (2003) Munkaerő-tervezés kérdései a Vízművek példáján. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Móricz Péter (2003) A controlling módszertani összefüggései és gyakorlati bemutatása egy hazai nagyvállalatnál (Audi Hungária Motor Kft.). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy Adrienn (2003) Marketingszemlélet érvényesülése Székesfehérvár Megyei Jogú Város gazdaságának fejlesztésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Nagy Ferenc Tamás (2003) Kórházi gógyszerdazdálkodás, a II. számú Belgyógyászati Klinika gyógyszergazdálkodása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Ildikó (2003) Az EU regionális politikájának magyarországi alkalmazása, különös tekintettel a Strukturális Alapok felhasználásának lehetőségeire és feltételeire. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Ildikó Beáta (2003) Vállalatok a fejlődés lépcsőfokán - a Szegedi Ruhagyár példáján. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Ildikó Ágnes (2003) Piackutatás a bútoriparban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Melinda (2003) Külföldi működőtőke-vonzás Magyarországon az EU csatlakozás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Mihály (2003) Baromfi vágóhíd környezetgazdálkodása az Európai Unió-s elvárásoknak megfelelően. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Renáta (2003) A finn kis- és középvállalkozások nemzetközivé válási folyamatának sajátosságai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Nagy Sándor (2003) A Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház bevétel realizáló képességének vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Sára (2003) A magyarországi vállalati struktúra átalakulása a rendszerváltás óta: a Taurus Gumiipari Részvénytársaság esettanulmánya alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Tamás (2003) A közlekedésfejlesztés környezetpolitikai vonatkozásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Zsóka (2003) Elérhető kórházi hatékonyság - kiemelt figyelemmel a minőségre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Naszradiné Vas Angéla (2003) "A lízing, mint különleges finanszírozási mód fejlődése Magyarországon". MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Neisz Laura (2003) A Balaton Régió felkészülése az Európai Unióhoz való csatlakozásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Neller János (2003) Az MKB piaci helyzetének alakulása a bankrendszer refomjától napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Novotny Ádám (2003) Az új technológiák gazdaságtanának néhány aspektusa (Az információs és kommunikációs technológiák hatása a foglalkoztatásra és a munkaerőre). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyilas Gabriella (2003) Regionalitás és a civil társadalom. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Négyökrű Krisztina (2003) Életbiztosítások fejlődéstörténete. Múlt, jelen, jövő. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Német Antónia (2003) Egy szakma finanszírozásának változása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Gábor (2003) Egy vállalkozás növekedése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Beáta (2003) A kockázatkezelés elméleti és gyakorlati kérdései -Adóminősítés és fedezetértékelés az Erste Bank Hungary Rt. lakossági üzletágában-. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Edina (2003) Az exportfinanszírozás és ösztönzés hazai gyakorlata és nemzetközi háttere - Különös tekintettel az állami szerepvállalásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Németh Réka (2003) Az egészségügyi szervezet új formájáról, a közhasznú társaságról. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Némethné Csíkvári Noémi (2003) Az euró, mint fizetőeszköz és környezete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Némethné Czabai Rozália (2003) Teljesítményértékelés változása a közszolgálatban dolgozó ügyintézők körében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Némethy Miklós (2003) Kórházi gyógyszerdazdálkodás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Oláh István (2003) A Kyotoi Egyezmény gazdasági következményei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Oláh Tamás (2003) A kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei a CIB Közép-euróapai Nemzetközi Bank Rt-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Oravecz István (2003) Az Európai Unióhoz való csatlakozás egy határmenti kisváros szemszögéből. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ordódy Judit (2003) Úton az euróhoz - az euró bevezetése. A kommunikációs stratégia és a magyarországi kihívások. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Oroján István (2003) A központi béremelés humán erőforrás gazdálkodási, bérgazdálkodási és közgazdasági hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Orosz Ildikó (2003) A válságkommunikáció elméleti és gyakorlati kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Palánki Diána (2003) Az emberi erőforrások fejlesztése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Károly Béla (2003) Az Erste Bank Hungary Rt. lakossági hitelezése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Zsófia (2003) Bankkártyát mindenkinek: A bankkártyák és díjaik napjainkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Zsófia Márta (2003) Turisztikai imázskutatás Békés megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp-Váry Árpád Ferenc (2003) Az országimázs szerepe az európai uniós csatlakozásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Patai János (2003) E-Commerce, és annak egészségügyi vonatkozásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Patay Tünde (2003) Az Európai Unióhoz való csatlakozás lényeges hatásai a magyar gyógyszerpiacra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Patkós Ágnes (2003) A kiemelt ügyfélszolgálat elmélete és gyakorlata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Pecznik Éva (2003) Az egészségügyi finanszírozás unikuma, Onkoradiológia. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pekár Ferenc (2003) Az Európai Unió pénzügyi piacainak helyzete, szabályozásának probémái és a lehetséges megoldások. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pere Attila (2003) Toborzási és kiválasztási stratégia egy vállalat példáján keresztül. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pigniczki Sándor (2003) Az euro és ami mögötte van. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pingniczki Beáta (2003) Vállalkozásfejlesztés Csongrád megyében és Veszprém megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pipicz Tünde (2003) Vidékfejlesztési lehetőségek Ásotthalmon, lovasturisztikai vállalkozás indítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Piroskáné Szögi Dóra (2003) Az infláció alakulása hazánkban a rendszerváltástól napjainkig. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Plander Attila (2003) Nagyvállalati személyzeti politika - különös tekintettel a karrier és utódlás tervezésre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Polner Tibor (2003) Marketingkommunikáció a gyógyszeriparban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pozderka Béla (2003) Egyéni vállalkozó jogi személyiségű társasággá történő átalakulásának stratégiája, kapcsolódó szervezési feladatok. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Prjevara Kornél (2003) A portfólió alapú hitelkockázat-kezelés alkalmazásai és szabályozása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pál Erika (2003) Az adóvégrehajtás jelentősége és szükségessége az adóbevételek realizálásában Nógrád megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Pál Krisztina (2003) A minőségbiztosítási rendszer kialakításának lehetőségei a szakorvosképzés rezidensi rendszerében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pál Mónika (2003) Minőségbiztosítás a felsőoktatásban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Pálföldi Regina (2003) A HACCP redszer a kórházi élelmezésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pálvölgyi Kálmán (2003) Egy vállalkozás pénzügyi tevékenységének elemzése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pászti Sándor (2003) A termékdíj optimális felhasználása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pók Anna Virág (2003) A villamosenergia- piaci liberalizáció hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rab Irén (2003) Európai dimenzió a magyar közoktatásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rahubovszkaja Galina (2003) A vásárok és kiállítások szerepe és jelentősége a PICK Szeged Rt. gyakorlatában SIAL - Párizs. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rajnai Tamás (2003) A magyar sörgyárak átalakulása, a sörpiac vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Rehó Orsolya (2003) Pénzforgalom tapasztalatai Magyarországon az elmúlt 10 év tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rekedtné Szalkai Klára (2003) A private banking Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Reményi Anikó (2003) Bankcontrolling rendszer folyamatszervezési szempontjai, különös tekintettel az informatikai háttérre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ribizsár István (2003) A fenntartható fejlődés közgazdaságtani elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ribár Andrea (2003) A munkaerőpiac alakulása a 90-es években, különös tekintettel a nők helyzetére. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rigler Vivien (2003) Az Európai Unió és hidrogéngazdaságának perspektívái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Robota László (2003) Gazdasági növekedés Magyarországon a rendszerváltás után. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rokolya Péterné (2003) Generikum szerepe a kórházgazdálkodásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rostás István (2003) A globalizáció sodrában: az Európai Unió és az új gazdasági rend. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rozsos Gábor (2003) Vállalatfinanszírozás folyamata és alakulása takarékszövetkezet működésén keresztül. Biztosítékok szerepe a hitelezésben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Rácz Gábor Zoltán (2003) Az irányított betegellátás nemzetközi tapasztalatai és bevezetésének hazai lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz Katalin (2003) A falusi turizmus értékmegőrzési és fejlesztési lehetőségei Csongrád megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rádi Tamás (2003) A részmunkaidős foglalkoztatás kialakulása és fejlődése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Récsey Enikő (2003) Gépjármű- finanszírozás gyakorlata Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Rónoki Anikó (2003) A minőségbiztosítás szerepe a korszerű humánerőforrás-gazdálkodás stratégia kialakításában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rónoki Ágnes (2003) A teljesítményértékelés gyakorlata egy multinacionális vállalatnál. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa Beáta (2003) De Gaulle és a közös piac. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa Gabriella (2003) Németország helyzete az Euróapi Közösségben az újraegyesítést követően. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Rózsa-Tarjáni Mária (2003) PR tevékenység a CBS PHOENIX Gumiipari Kft-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sas Andrea Krisztina (2003) Controlling rendszerek kialakítása, működése - controlling rendszer a Békés Megyei Vízművek Vállalatnál. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Schneider Ildikó (2003) Munkanélküliség országos és regionális szinten - Székesfehérvár és Mór vonzáskörzetében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Schwarcz Anita (2003) Humánerőforrás-fejlesztés sajátosságai a Paksi Atomerőmű Rt.-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sebők Noémi (2003) A kis- és középvállalkozások banki hitelezésének speciális kérdései hazánkban és az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Seres Erika (2003) A minőségirányítás perspektívája az orvosi laboratóriumokban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Seres Judit (2003) Jelzálogalapú lakásfinanszírozás Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Seres Tamás (2003) A szervezeti kultúra vizsgálata. Organikus vállalati esettanulmány. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Simcsik Erika (2003) A francia és a magyar társadalombiztosítási rendszer. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Simon András (2003) Beruházási folyamatok kezelése a sratégiai menedzsmentben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Simon András (2003) A kórházátvilágítás és a minőségbiztosítás összefüggései (a minőségirányítás perspektívája). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Somodi Attila (2003) Friss zöldség és gyümölcs piacszabályozása az Európai Unióban és Magyarországon, a Mórahalmi Mórakert Beszerző és Szolgáltató Szövetkezet bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Somodi Zoltán (2003) A többszintű egészségbiztosítási rendszer és gazdasági elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyi Gábor (2003) A kistérségek helyzete Magyarországon - A Bácsalmási Kistérség. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyi Tamás Attila (2003) A bankközi devizapiac. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Somosi Sarolta (2003) A Vámunió - az európai integráció hatása a magyar vámredszerre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Somoskeöy Dóra (2003) Munkaerő-kölcsönzési tevékenység a Manpower Munkaerő-szervezési Kft. példáján. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Soós Zoltán (2003) A gyógyszeripari marketing újabb lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Strba Lászlóné Kaposvári Piroska (2003) A gazdasági struktúra változásának hatása az emberi erőforrás felhasználására. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Ernő (2003) Monitoring tevékenység egy kereskedelmi bank gyakorlatában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Gergő (2003) Matáv Rt., a Magyaroszági távközlési piac vezető vállalatának elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Ildikó (2003) Vezetési stílusok egy szervezetben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó István (2003) Speciális feladatok egy nyomdaipari vállalat controlling rendszerében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Krisztián (2003) Tőzsde és pszichológia, avagy a közgazdasági elméletek kudarca? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Norbert (2003) A lakásfinanszírozás elmélete és gyakorlati megvalósítása a Kereskedelmi és Hitelbankban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Norbertné and Szilágyi Mónika (2003) Amortizáció és hatékonyság az egészségügyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Nóra Linda (2003) Kis- és középvállalkozások finanszírozása. A mikorhitelezés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Zsuzsanna (2003) A röszkei határátkelő szerepének megváltozása, Magyarország Uniós csatlakozásával összefüggésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Szakál István (2003) A képalkotó diagnosztika gazdasági vonatkozásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szakáll Katalin (2003) Bankháló, avagy nehézségek a hazai Internet Banking szolgáltatás kialakításában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalontai Anikó (2003) Liberalizáció az energiapiacon, és az erre való felkészülés a Démász Rt. tervezési rendszerében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szanka Imre Csaba (2003) A könyvvizsgálat jelene Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szegfű Ivett (2003) Érzelmes marketing. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szegi Gabriella (2003) Vezetői számvitel és kontrolling az Integrált Takarékszövetkezetnél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szeles Gergely (2003) A férfi és női munkanélküliség alakulása Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szeles Zita Edina (2003) A munkanélküliség alakulásának története és kezelésének főbb kérdései a gyakorlatban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szemenyei Rella (2003) Egy vállalkozás hitelkérelmének elbírálása, azaz hitelelőterjesztés készítése a banki kockázatok felmérésével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szencz Rita (2003) Infláció Magyarországon a rendszerváltás után. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szentágotai Szabolcs (2003) A Budapesti értéktőzsde felemelkedése és hanyatlása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szerényi Orsolya Klára (2003) Vállalati költségcsökkentés elektronikus beszerzési rendszerrel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szetei Ágnes (2003) Az emberi erőforrás-gazdálkodás jelentősége Magyarországon különös tekintettel a rendszerváltás utáni időszakra. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szigetvári Erzsébet (2003) A munkaerőpiac általános tendenciái, kihívásai, problémái hazánkban és az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szikszai Csaba (2003) A kis- és közepes vállalkozások Európai Uniós csatlakozásra történő felkészítésének gyakorlati tapasztalatai a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szikszai Krisztina (2003) Vállalkozásfejlesztés az OTP Bank Rt-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilassi Klára (2003) A bankkontrolling elmélete és gyakorlati alkalmazása a CIB Bank Rt-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szili Judit (2003) A munkaerő migráció főbb kérdései az Európai Unió keleti bővítésével kapcsolatban - különös tekintettel a magyarországi viszonyokra. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilárd Gábor Adrián (2003) A munkanélküliség helyzete és kilátásai Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szinai Imre (2003) A dm Kft., üzleti stratégiájának és marketing tevékenységének kapcsolata, avagy marketing eszközök a gykorlatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szittner Péter (2003) Kistérségi projektek kidolgozása a strukturális alapok forrásainak felhesználására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szokoli Anikó (2003) A Dráva Tej Kft. marketing stratégiája. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Sztanó Balázs (2003) Humán erőforrás ellátottság és annak várható változásai a "bonyolult üzemben", a kórházban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szurma Imre (2003) A Balaton Régió versenyképességének elemzése a piramismodell alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsi Marianna Viola (2003) Az ISO 9001:2000-es szabvány által előírt vevői elégedettség mérésének kidolgozása a Pioneer Hi-Bred Magyarország Rt. Szarvasi Vetőmagüzemében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsi Ádám (2003) A csoportos lakás-takarékszerződések szerepe a közműfinanszírozásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Székely Krisztina (2003) Intézeti gyógyszergazdálkodás-gyógyszerköltségek csökkentésének lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Székely Lajos (2003) Az állam szerepe a kis- és középvállalkozások versenyhátrányának mérsékelésében - A Spanyol út. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szélné Csúri Ilona (2003) A szervezeti átalakítás az emberi erőforrás és a minőségbiztosítás fontosabb összefüggő kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szénási Enikő Lilla (2003) A humánpolitika gyakorlati megoldásai a Tisza Volán Rt-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szénási Katalin (2003) Német multinacionális cég telephelyválásztása Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szép Adrienn (2003) A Budapesti Értéktőzsde szabályozása és fejlődésének lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szép Tamás (2003) Az egészségügy finanszírozása. Magyar egészségügy a rendszerváltás után: az intézmények eladósodásának háttere. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szüle Zsolt (2003) Egy vállalati kontrolling- és tervezési rendszer kialakítása és fejlesztése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke Diána (2003) Forint alapú bankkártyák és a hozzájuk kapcsolódó banki szolgáltatások az OTP Bank Rt-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke Krisztina (2003) Elektronikus szolgáltatások a Kereskedelmi és Hitelbank Rt-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Szűcs Andrea (2003) Az aktív fekvőbeteg ellátás HBCS alapú teljesítményarányos finanszírozásának bevezetése, hatásainak elemzése. Finanszírozási problémák egy gyermek-intenzív osztályon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Dániel (2003) A munkanélküliség és foglalkoztatáspolitika Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Ildikó (2003) A vállalati képzések kulturális megközelítése -esettanulmány-. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Panka (2003) Szoftver eszközzel támogatott vállalati folyamatmodellezés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sági Zsanett Katalin (2003) A gazdaság térbeli koncentrálódásának sikeres példái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor Gabriella (2003) Elégedettségkutatás és lojalitásvizsgálat a szolgáltatásoknál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándorné Cseh Erika (2003) Az EURO MÖBEL LINE KFT átfogó gazdasági elemzése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta Enikő (2003) A légitársaságok közötti klírigelszámolás bemutatása a Malév példáján keresztül, fejlesztési lehetőségek. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sári Zoltán (2003) A villamosenergia-piac nyitása Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sárközi Béla (2003) A monetáris és a fiskális politika napjainkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Símity Zoltán (2003) Hitelezés az OTP Bank Rt. vállalati üzletágában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sípos-Szabó Szilvia (2003) A Széchenyi terv Vállalkozáserősítő programjának hatása a helyi gazdaság fejlődésére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sóti Bernadett (2003) Az egészségügyi szolgáltatások finanszírozásának, valamint egy egészségpénztár tevékenységének bemutatás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sütő Csaba (2003) Flottafinanszírozás, flottakezelés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tafferner Bálint (2003) Kecskemét és kistérsége idegenforgalmi marketing stratégiája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Béla (2003) Gyógyszer-gazdaságtan és gyógyszerpiac. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Ildikó (2003) A Scala 5.1 projektmenedzsment moduljának bevezetése a DRV Kft-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Teodóra (2003) A skandináv államok Euróapai Unióhoz való csatlakozásának (1995) problematikája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Tibor (2003) Az ember és a munka, munkahely kölcsönhatása a munkavégzésre, a munka minőségére és mennyiségére ható és azt befolyásoló tényezők. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tapasztó Sándor (2003) Alternatív jóléti mutatók összehasonlítása a statisztikai számbavétel lehetőségének szempontjából. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Terhes Beatrix (2003) Infláció Magyarországon 1990-es években. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Teszkó Szilvia (2003) A kereskedelmi márkák jelentősége napjainkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Timár Norbert (2003) A Magyar Államkincstár megalakulása, szerkezetének és feladatainak változása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Trefán Attila (2003) A CIB Bank Rt. forrásoldalon kamattámogatott hitelezési tevékenysége. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Triznyai Ágnes (2003) A közép és felsővezetők toborzásának és kiválasztásának módszerei Magyarországon és külföldön. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Turán Csaba (2003) Migráció és foglalkoztatáspolitika. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Turóczi Csaba (2003) Recesszió és leépítés. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Tálas László (2003) Magyarország Európai Uniós csatlakozása a mezőgazdaság tőkellátottsága és forráskoordinációja szempontjából. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóbiás Dóra (2003) Termelőeszköz- vásárlás finanszírozása a mezőgazdaságban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóbiás Zoltán (2003) A vezetékes távközlési verseny a piacnyitás után egy évvel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Csaba (2003) Korszerű beszerzési "fortélyok" bevezetése a Kunpetrol Kft-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Tóth Edit (2003) Marketing és Public Relations az egészségügyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Gergely Sándor (2003) A Budapesti Értékpapírtőzsde létrejötte és fejlődése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Gábor (2003) Lakossági hitelezés Magyarországon - különös tekintettel a lakáshitelre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Imre (2003) A gazdálkodás szervezése az IKR Rt-ben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Krisztián (2003) Spanyolország Európai Közösséghez való csatlakozása, és annak tanulságai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Péter (2003) A magyar vállalatok fejlődési lehetőségei és a globalizáció. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Tóth Péter (2003) Gyógyszergazdálkodás a fekvőbeteg ellátásban (egyetemi intézetben). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Tamás (2003) Kis- és középvállalkozások hitelezési gyakorlata a Konzumbank Rt-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Viktória (2003) A Castle Island Tokaji Furmint és a Hárslevelű valamint az új Korona Birtok Aszú család bevezetése az angol és a hazai piacra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Zsolt (2003) A helyi önkormányzatok gazdálkodása Baja város 2002. évi gazdálkodásának tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Klárik Judit (2003) Az önkormányzati intézményeik gazdálkodása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Tölgyes Anna (2003) Szervezeti kultúra jelentősége, szervezetfejlesztés lehetőségei egy intenzív osztályon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Török Edit (2003) Hagymatermelés, kereskedelem, fogyasztás alakulása az EU integráció viszonylatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Török Éva (2003) A fogyasztói öntudat fejlődése Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tőzsér Judit (2003) A Flört joghurt piaci bevezetése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Uliczáné Hönig Ildikó (2003) A kiválasztás és karriertervezés jelentősége és gyakorlata egy multinacionális tanácsadó cégnél az 1993 és 1998 közötti időszakban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vajda Tibor (2003) Erőforrás-korlátos projekt ütemezési problémák megoldása metaheurisztikus eljárásokkal. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vankó Csilla (2003) Ágazati párbeszéd EU tagállamokban, mintakövetés lehetőségei Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Krisztina (2003) A kockázati tőke szerepe a vállalkozások finanszírozásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Renáta (2003) Egészségügy és Magánbiztosítási Lehetőségek Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Zoltán (2003) Nemzetközi árfolyamrendszerek, árfolyam-stabilitás kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vargáné Zsibrita Anna (2003) Elektronikus termékértékesítés és szolgáltatások az OTP Bank Rt-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varjú Eszter (2003) Az autóipari beszállítói piac elemzése Magyarországon az Audi Hungária Motor Kft. példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vasanda Ivett (2003) Somogy megye munkaerőpiaci helyzete. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass Péter (2003) Az ország-kockázat meghatározása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass Réka (2003) A szociális párbeszéd intézményrendszerének kiépítése Magyarországon - EU kompatibilitási problémák. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Veres János (2003) Integrált vállalatirányítási rendszerek (SAP a Co-op Hungary Rt. Áruformgalmi folyamataiban). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Veres Zsuzsanna (2003) Pályakezdők helyzete Csongrád város és vonzáskörzetében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vereska Mátyás (2003) A szélenergia a jelen és a jövő energiagazdálkodásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vig Annamária (2003) Teljesítményértékelés a közigazgatásban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Vincze Helga (2003) A finanszírozás kérdései a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinikáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vághy Lilla Valéria (2003) A közforgalmú gyógyszertárak jövedelmezőségének vizsgálata a szabályozók és a költségek függvényében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vágóné Hegedűs Magdolna (2003) A gazdálkodók számviteli beszámolóinak értelmezése, hasznosítása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Várhelyi Zoltán (2003) Agrárkamarák az uniós csatlakozás küszöbén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Várkonyi Ágnes (2003) A teljesítményértékelés elmélete és gyakorlata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Várszegi Bernadett (2003) A kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zoltánné Edőcs Margit (2003) Közforgalmú gyógyszertárak alapítása és működése az Európai Unióban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsarkó István (2003) Mérleg és eredménykimutatás elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsemberi Adél (2003) A távmunka és hatásai a munka világára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsembery Béla (2003) Minőségfejlesztés az egészségügyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsigmond Anikó (2003) Kis- és középvállalkozások számára elérjető pénzügyi források Bács-Kiskun megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsigmond Anikó (2003) A kis és középvállalkozások helyzete az EU csatlakozás előtt Bács-Kiskun megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsigmond Mónika (2003) Betegelégedettségi vizsgálat, mint a minőségbiztosítás eszköze. Módszertani szempontok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsoltész Gábor (2003) A magyar egészségpénztárak kialakulásának, szerepének, jelentőségének, és a fejlődés irányainak bemutatása a Honvéd Egészségpénztáron keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsótér Brigitta Tünde (2003) Az EFQM modell bevezetése előtti helyzet összegzése a Mezőhegyesi Állami Ménesbirtok Rt-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Záhonyi Csaba (2003) Utilitáselmélet a biztosításmatematikában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zám Balázs (2003) Regionális felkészülés az Európai Uniós csatlakozásra - A Közép-Magyarországi Régió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahám Péter (2003) Vállalati felkészülés az EU integrációra. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Ágó Katalin (2003) A prevenció hatása az egészségügyi ellátás igénybevételére és költségeire. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Óvári Csilla (2003) Távközlés a liberalizáció után Az európai uniós és a magyarországi versenyhelyzet összehasonlítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ökrös Eleonóra (2003) Álláskeresési technikák elméleti és gyakorlati megközelítésben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ő

Őri Katalin (2003) A Lighttech Lámpatechnológiai Kft. üveggyári beruházásának gazdaságossági vizsgálata. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. július 15. 23:28:54 CEST.