Item where faculty "Faculty of Arts" and date of item 2005

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z | Á | É | Ö
Number of items: 714.

Kiss, Gábor Gergő (2005) Az amerikai elnökválasztás és utóélete a sajtóban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

A

Alapi, Orsolya (2005) Az internet, mint tömegmédium és a weboldal, mint ennek eszköze. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Aleku, Magdolna (2005) Széchenyi István Általános Iskola Dány - virtuális kiállítás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ambrus, József (2005) Ady Endre, mint újságíró és publicista. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

André, Melinda (2005) A médiasztár, mint árucikk. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Antal, Gabriella (2005) Мотивы и мифологемы в повести Алексея Ремизова Крестовые сестры. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Apáti-Nagy, Gáborné (2005) Új vezetői kompetenciák. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Ary, Krisztina (2005) A politika és a társadalom a Pesti Napló Képes Műmelléklete fényképeinek tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Avramucz, György (2005) A nevelőtestületi klíma mérése mint a vezetői önértékelés eszköze. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

B

Babecz, Dóra (2005) A szervezeti imázst befolyásoló környezeti, "magatartás-válaszok" - konkrét példa alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Babinecz, Zsuzsanna (2005) A nyilvános közvetlen politikai beszéd. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Babolcs, Adrienn (2005) A Magyar Televízió és a politikai befolyás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baginé Szalka, Eszter (2005) A Gyümölcskosár kötet - Weöres Sándor gyermekverseinek dimenziói a vers és a zene szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bagó, Zoltán (2005) A televízió hatása a gyerekekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baji, Anita (2005) A magyarországi zenei alapú kereskedelmi rádiózás és legsikeresebb műsora, a Bumeráng. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bak, Anita (2005) Weöres és Gulácsy Nakonxipánban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bakonyi, Attila (2005) Az újhullámos japán filmművészet,Takeshi Kitano munkái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baky, Zsolt (2005) Különböző tanulási módszerek hatékonyságának összehasonlítása a felsőoktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balsay, Gábor (2005) A Ferencvárosi Torna Club kommunikációs terve: feladatok és lehetőségek az egyesület PR-, marketing-, és média-tevékenységében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balák, Renáta (2005) Hospice. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Gergely (2005) Magyarország az 1920-as években: A bethleni konszolidáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Barabás, László (2005) SQL alapú dinamikus honlap tervezése és kivitelezése avagy szereted a tilost? Mértékelj! Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyai, Lajosné (2005) A térképolvasási képesség vizsgálata a 12-14 évesek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyi, Tamás (2005) Az egyház médiakritikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bari, Dávid (2005) Bizalomépítés az interneten: az online public relations. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Barsi, Nikoletta (2005) "A lefegyverzett író" Lovik Károly novelláinak néhány kérdése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bartha, Pávelné (2005) Szülés és kommunikáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bartos, Rita (2005) "Bombát vegyenek!" (A triclosan- és MDGN-tartalmú kozmetikumok káros hatásaira történő figyelemfelhívás kapcsán folytatott kommunikáció vizsgálata, különös tekintettel a "Greenpeace" kommunikációjára). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Battancs, Erika (2005) Portálok könyvtárosi szemmel - Radiológiai portál tervezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Becze, Katalin (2005) Reklámkerülés elleni alternatív reklámeszközök. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bede, Ádám (2005) Derekegyház helynevei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bejczy, Tímea Judit (2005) A Budapesti Elektromos Művek Rt. átalánydíjas rendszerének bevezetését övező kommunikációs tevékenység. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bencsik, Edit (2005) PR az egészségügyben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bencsáth , Gergely (2005) Politikai marketing és PR Magyarországon napjainkban, különös tekintettel a 2004-es kettős állampolgárságról és kórház privatizációról szóló népszavazás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bende, Kornélia (2005) Tündérmesei motívumok Lázár Ervin meséiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Benke, Orsolya (2005) Információ és kommunikációs technológiák alkalmazása az anyanyelvórán, elsősorban az írásbeli kommunikáció oktatása során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berczeli, Sándor (2005) Az Egyesült Nemzeti Szocialista Párt története az 1941-es nyilas egységig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berczelly, András (2005) "Nagyító" (Középiskolások Iskolán Kívüli Képzése Alapítvány), mint nonprofit szervezet PR-jének megtervezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berecz, Ágnes (2005) A hatékony vezetés eszközei a stressz kezelésében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Berecz, Krisztina (2005) Műsorkészítés a kereskedelmi televízióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berente, Lászlóné (2005) A hazai Internet története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berkecz, Zoltán (2005) A Móricz Zsigmond és Babits Mihály által szerkesztett Nyugat. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berkó, Emese (2005) Ritmikai sokszínűség Weöres Sándor gyermekverseiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berényi-Pálfalvi, Edit (2005) A párizsi békekonferencia visszhangja a korabeli magyar sajtóban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Besenyi, Péter (2005) Internetes oldalak statisztikája és feldolgozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Besenyő, Ágnes (2005) A Magyar Televízió kincsei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Birkás, Barnabás Ábel (2005) Az angol hadiflotta a XVI. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bisztricz, Anett (2005) A pápa, a média és az egyház. II. János Pál pápa személyi kultuszának és halálának megjelenése a médiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Blahó , László (2005) A Call Center fogalma és alkalmazása a szervezet kommunikációjában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodnár, Klára (2005) Политическая и социальная пропаганда 1910-1950 г. на материале плакатов и афиш. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodonyi, Andrea (2005) Öltözködés a közszolgálati médiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodor, Okszána (2005) Kогнитивный анализ антропоморфной метафоры пo материалам российckих СМИ. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodrogi, Edit (2005) A középiskolai kommunikáció tanításának elméleti háttere a Nemzeti alaptanterv tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodzsár, Szelwa (2005) Mítosz és valóságjegyek megjelenése Gion Nándor Latroknak is játszott című trilógiájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bogschütz, Dániel (2005) Valóban a "Mi autónk"? A Magyar Suzuki Rt. public relations tevékenysége az imázs és az arculat tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bokory, Orsolya (2005) Kereskedelmi televíziózás és hatása a magyar társadalomra az elmúlt évtizedben. Az RTL Klub és a TV2 egyes műsorainak vizsgálata alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bollók, Zoltán (2005) Az ingyenes programmagazinok (Pesti Est pozíciója). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bondár, Sándorné (2005) "Ukko, te fenn az égben..." - A finnugor népek teremtésmondáinak motívumrendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borenszkiné Imre, Éva (2005) Szervezetdiagnosztika és szervezetfejlesztés egy nevelési-oktatási intézményben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Borkuti, Szilvia Ildikó (2005) A lázadás formanyelvi kifejezése a filmművészetben Eizenstein, Hitchcock és Truffaut munkássága nyomán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Boros, Gábor Dávid (2005) Kuba és a média. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borsos, Attila (2005) A XXI. századi nemzeti könyvtár. Kihívások és megoldási kísérletek, nemcsak a számítógépesítés terén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borus, Eszter (2005) A különböző típusú iskolarendszerek hanyatlásának bemutatása filmen a II. világháború után a tanár diák viszonyában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bozsik, József (2005) A magyar lovas szaksajtó kialakulása és fejlődése a kezdetektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Brieger, Éva Andrea (2005) A helyi - ezen belül is a budapesti - rádiók létjogosultsága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Buda, Boglárka (2005) "A pisztoly másodszor is eldördült..." Kosztolányi Dezső két Aranysárkány című regényében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Budai, János (2005) Egy adott oktatási intézmény internet-kommunikációs felülete a hallgatóság felé. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Budai, Klára (2005) Választási plakátok Magyarországon, a rendszerváltás után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bába, Nándor (2005) Kutya éji dala (Djuna Barnes Éjerdő című regényéről). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Csaba (2005) A korszerű dokumentumfilm problémái. Három kortárs dokumentumfilm tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Erzsébet (2005) A statisztikatanítás eredményessége a kerettanterv, az alkalmazható tudás és a korrelatív gondolkodás tükrében gimnázium kilencedik évfolyamán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Katalin (2005) Egy csodálatos elme. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Orsolya (2005) A boldogságkeresés motívumának megjelenítődése Balázs Béla Embermese című művében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Báló, Edina (2005) Főtér: országjáró útifilm-sorozat. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bánfalvi, Laura (2005) Bulvárhírek megjelenése a nyomtatott és elektronikus sajtóban: a témaválasztás és -feldolgozás azonos szempontjai és különbségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bánóczki, Edit (2005) Kulcs a minőséghez : a tataházi Általános Iskola szakmai munkájának értékelése, a minőségfejlesztés lehetőségei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bártfai, Endre (2005) Információs technológia alkalmazások a szállodaiparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bárácz, Tünde (2005) Petőfi Sándor a népiesség és a póriasság mezsgyéjén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Békefi, Zsóka (2005) Férfi és női sztereotípiák és megjelenésük a magyar reklámokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Békési, Richárd (2005) Magyarország az elektronikus kereskedelem forgatagában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Béres, Katalin (2005) Az "igazi " áldokumentumfilm - Az áldokumentumfilm hatásmechanizmusának és eszközrendszerének elemzése három magyar áldokumentumfilm segítségével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró, Szabolcs (2005) Szövegfeldolgozás SGML/XML alapokon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bódi, Zsuzsánna (2005) Az Internet, mint egy irodalmi alkotás médiuma - Jake Smiles 1 link c. regényének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bödő, Edit (2005) A Nő mítosza - Női tudat női aspektusból avagy egy értelmezési kísérlet Németh László Iszony című regényéről. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Börcsök, Etelka (2005) Nyelvjárási jelenségek vizsgálata a szegedi boszorkányper anyagában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Ceglédi, Anna (2005) József Attila: Szabad-ötletek jegyzéke - Egy nem szürrealista költő szürrealista alkotásáról. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csaplárné Molnár, Zsuzsanna (2005) Nyolcadik osztályos tanulók algebra tudása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Cseh, Anetta Györgyi (2005) Változó nők, változó újságok. A női szerepek változásának tükröződése 2000-től napjainkig, egy modern és egy klasszikus hetilapban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csehó-Kovács, Beáta (2005) „Bár ehhez is fér még egy- két vajon” : a nagyidai cigányok Arany János epikájában való elhelyezési és interpretációs nehézségei a kritikai fogadtatás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csepregi, Csilla (2005) Hátrányos helyzetű gyerekek iskolai és társadalmi attitűdje. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csepregi, Tamás (2005) Discipline: Number One Problem of Education? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Cser, Gabriella (2005) Narratíva Tamási Áron novelláiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Cseresnyési, Eszter (2005) A japán vizuális kultúráról a 21. század elején - szórakoztatás, hirdetések és reklámok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csermák, Annamária (2005) Hollywood aranykora. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csernák, Andrea (2005) Elfáradás, belefáradás, kiégés, avagy a hatékony vezetés eszközei a megelőzésben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Csibi, Szilvia (2005) Korunk vallása a Szépség, avagy a média felelőssége a kultusz terjedésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csomós, Éva (2005) Kányádi Sándor jelzős szintagmáinak szerkezettípusai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csorba, Eszter (2005) Itt a jövő, avagy az információs társadalom. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csorba, Eszter (2005) Reklámférfi, reklámnő, avagy a nemi sztereotípiák megjelenése a reklámokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csáki, Márton (2005) Az Egyenlőség című zsidó hetilap szerepe a politikai és felekezeti életben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csókás, Marcell (2005) A magyar film finanszírozási rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csóli, Virág (2005) Az interkulturális kommunikáció szerepe a brit, magyar, cigány kultúra tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csősz, László (2005) Pap Károly: Zsidó sebek és bűnök : előtörténet és recepció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csősz, László (2005) Pap Károly: Zsidó sebek és bűnök - Előtörténet és recepció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czeglédi, Ágnes (2005) Lándzsa a szívünkbe, bandzsa a szemünkbe avagy a sokkreklám helye a reklámok világában hazai és nemzetközi viszonylatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czene , Annamária (2005) A marketingkommunikáció hatása az idegenforgalomra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czili, Réka (2005) Örkény István három drámája: Pisti a vérzivatarban, Vérrokonok, Kulcskeresők. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Cziráki, Katalin Virág (2005) Sárközy István könyvtára - elektronikus dokumentum. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czirók, Dóra (2005) Az Internetes kommunikáció, avagy az írott beszélt nyelv. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dajka, Balázs (2005) Magyar hírportálok az interneten. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dalocsa, Ágnes (2005) Kriptográfia és elektronikus aláírás avagy valóban bonyolult, vagy csak annak látszik? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Danyi, Róbert (2005) A tulajdonnevek megértése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Darai, Orsolya Györgyi (2005) A játék ismeretelsajátító szerepe óvodáskorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Darvas, Krisztina (2005) Diskurzus és konstruált világ - Médiaelemzés Gyurcsány Ferenc kifütyülése kapcsán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Debreceni, Mihály (2005) Az Ungvári Televízió és Rádió magyar szerkesztőségének története és politikai harcai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Deme, László (2005) Színház és hatalom - A Szegedi Nemzeti Színház 1998. évi igazgatóválasztásának kritikai diskurzuselemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Detrői, Krisztina (2005) A Gyöngy magazin átalakulása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Deák, Sándor (2005) A híradó, és ami mögötte van. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Deák, Veronika (2005) A sajtónyelv néhány jellegzetessége - Szövegszerkezeti vizsgálatok a rövidhírekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dittmayer, Adrienn Izabella (2005) A jövő kiszámíthatatlan, de biztosítható - Az AEGON Általános Biztosító Rt. arculatának és szervezeti kommunikációjának bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Djurovic, Vladimir (2005) Upotrazi za identitetom (na primeru dela Aleksandra Tisme i Donalda Majkla Tomasa). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dobos, Gábor (2005) A sport és a média kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dudás, Marcell (2005) Cigánykérdés a Kádár-korszakban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dukai, Virág (2005) Állandósult szókapcsolatok a vajdasági Oromhegyesen és környékén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dávid, Szilvia (2005) Színes képzelet. Színek, képzetalkotás és marketingkommunikáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dávid, Szilvia (2005) Színes képzelet. Színek, képzetalkotás és marketingkommunikáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dékány, Dóra (2005) Az ember tragédiája Szegeden 2000. augusztus 12-én. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dénes, Eszter (2005) Az életmódmagazinok befolyásoló szerepe táplálkozási szokásainkra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dénes, Teodóra (2005) A két Zrínyiász - Zrínyi Miklós Szigeti veszedelmének adaptációja, hogyan jelenik meg Mikszáth Kálmán Új Zrínyiász című művében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dósa, Ildikó (2005) Ilosvai Varga István, a festő és kunhegyesi kötődései - virtuális kiállítás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Ecker, Zoltán (2005) "Őszirózsától választásig" : Makó város a polgári forradalomtól az 1920 nyári választásig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Egyed, Zsuzsanna (2005) Motívumok és szövegváltozatok - Kosztolányi Dezső: (Az) Aranysárkány. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Erdélyi, Margit (2005) Önéletírás Radnóti prózájában - Az Ikrek hava és a Napló elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Erdősy, Zsuzsanna (2005) PR a földön és a levegőben: a Malév Rt. kommunikációs tevékenysége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Faddi, Katalin (2005) A 19.-20. századi gyermekfelfogás változásának hatásai a magyar irodalomra; ennek nyomai Színi Gyula, Ady Endre és Kosztolányi Dezső műveiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Faddi, Nikolett (2005) Műfajok "párbeszéde" - Arany János leveleinek és műveinek viszonyrendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Faller, Gábor (2005) A helyi televíziók szerepe a XXI. század elején. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Faragóné Hajdok, Ilona (2005) A minőségfejlesztés és a felnőttoktatási akkreditáció. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Livija (2005) Slika 18. veka и “Seobama” Milosa Crnjanskog. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkasné Eszes, Andrea (2005) Egy üldöztetés krónikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fazakas, Judit (2005) A léthatár felé - Hajnóczy Péter: Embólia kisasszony. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Ágnes (2005) "Csak a szívem gyalogolt" (Kormos István N. N. bolyongásai című kötetének elemző bemutatása). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Ágnes (2005) A Szeged folyóirat története a kezdetektől 2005-ig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér, Judit Ágnes (2005) Az Internet kialakulása és fejlődése 1937-2000 között az Amerikai Egyesült Államokban és Magyarországon végbement fejlődés tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér, Katalin (2005) A Microsoft PC-s operációs rendszerei (a kezdetektől napjainkig). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fejes, Edit (2005) Kommunikációtanítás a középiskolában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Csilla (2005) Irodalmi öntudat - nemzeti öntudat a két világháború közti erdélyi magyarság életében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Dorottya (2005) A belső PR jelentősége és módszerei a szervezetek működésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ferencz, Patrícia (2005) Public relations szerepének bemutatása a Rexona No Para integrált kommunikációs kampányában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ferenczné Kristóf, Judit (2005) Az Ericsson Magyarország belső kommunikációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ferentzy, Zoltánné (2005) A média és az orvoslás kölcsönhatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ficzere, Bogáta (2005) A magyar koherenciajelölők rendszerezése kognitív primitívumok alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Figeczki, István (2005) Az obi-ugor medvekultusz vizsgálata néprajzi, humán etológiai és pszichológiai szempontok alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Filus, Erika (2005) Székely népmesék vizsgálata nyelvi-nyelvhasználati sajátosságok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Firis, Zorica (2005) Infinitiv u srpskom jeziku. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fisli, István (2005) Minőségirányítási rendszer bevezetése a Keszthelyi VSZK-ban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Foltin, Hajnalka (2005) A televízió hatása a családok időfelhasználására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Foltin, Hajnalka (2005) A televízió hatása a családok időfelhasználására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fontos, Zsóka (2005) Csáth Géza átdolgozott novelláinak vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Frankné, Gyarmati Stefánia (2005) A nyomtatott napi sajtó hangvételváltása a XX. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Friczné Rausch, Katalin (2005) A projekt-team működése a 12 Évfolyamos Károlyi István Gimnáziumban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Friss, Tamás (2005) Új eszközök és lehetőségek az elektronikus kommunikációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Furucz, Anita (2005) A média szerepe egy kisváros életében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fátyol, Éva (2005) A holocaust cigány áldozatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fónyad, Judit (2005) Minőségirányítási rendszer kiépítése a gyakorlatban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Földes, Tamásné (2005) A nem önkormányzati közoktatási intézmények működésével kapcsolatos jegyzői feladatok. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Földes, Veronika (2005) A Westel Mobil Távközlési Rt. márkanévváltása T-Mobile-ra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Földváry, Mónika (2005) Külső és belső vállalati kommunikáció. Public relations a gyakorlatban a Xerox Magyarországnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Földváry, Mónika (2005) A vállalati kommunikáció tervezése. Public relations stratégia elemei a Xeroxnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp, Beáta (2005) A plasztikai sebészet a kezdetektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fürst, Gábor (2005) A szakértői munka, szakértői etika. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gajer, Emese (2005) Reklámeszközök összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Galambos, Róbert (2005) Internetes vállalkozás bevezetése online és offline PR eszközökkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gantner, Barnabás (2005) Ki nézi? Kinek készít műsort a Duna Televízió? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Garas, Eliza (2005) "Két világ között, félúton." - Ferdinandy György Fényképem Balzackal című kötetének vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gazsó, Rita (2005) Hagyományok, ízek, régiók Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gaál, Anna (2005) Mesés áltörténelmi regény - Darvas László A könnymutatványosok legendája című művének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gaál, Erzsébet (2005) A közszolgálati televíziók jelene, jövője különös tekintettel a Magyar Televízióra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gergely, Lívia (2005) PR-tervezés a Jászárokszállás és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezetben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gerő, Iván (2005) A televíziós licencműsorok kulturális beágyazottsága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gleichner, Péter (2005) Halál a médiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Goldgruberné Héjj, Katalin (2005) Az önfejlesztő iskolai modell működtetése a szakiskolai fejlesztési programban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gombkötő , Csaba (2005) A 168 óra szerepe a médiapiacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gregor, Judit (2005) A kommunikáción innen és túl. Kommunikációs és proxemikai viszonyulások a japán kultúrában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Greksa, László (2005) Az alapfokú művészeti iskola (zeneiskola) pedagógiai programja és helyi tanterve mint a fejlesztés eszköze. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Greminger, Katalin (2005) A verbális kommunikáció szövegtípusai - A vita és az érvelési stratégiák. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyarmati, Andrea (2005) A felsőoktatásban végzett nők bekapcsolódása a gazdaságba, különös tekintettel a karrierlehetőségekre, családi hátterük vizsgálatával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyenes-Eckbauer, Miklós (2005) A hátrányos helyzetű gyermekek oktatása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gyuris, Réka (2005) Népi építészet és lakáskultúra szakszókincse Bakson. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyuris, Éva (2005) Buborékok egy pohár Coca-Colában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurmánczi, Katalin (2005) Szervezetfejlesztés - szervezeti kultúra : (egy óvoda szerkezeti és szervezeti felépítése). Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Györffy, Gabriella (2005) A kiskunmajsai Városi Könyvtár honlapja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Győrffi , Diána (2005) A magyar társadalom tájékoztatása az Európai Unióról - a csatlakozás előtt és után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Győri, Nikolett Ramóna (2005) A napfény városa az 1920-as években, avagy Szeged Móra Ferenc, Juhász Gyula és József Attila életében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gádor, Krisztina (2005) Vitatott viták - A televíziós elnöki viták szavazat-befolyásoló hatása az Egyesült Államokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Mihály (2005) Elektronikus kereskedelem a fejlett országokban és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gámán, Zsuzsanna (2005) Politikai közbeszéd. Napjaink politikai kommunikációja, különös tekintettel az elektronikus médiára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gáspár, Andrea (2005) A Budapesti Közlekedési Vállalat Rt. arculata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gáspár, Kornélia (2005) Kulturális tartalomszolgáltatás mobiltelefonon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gáspár, Róbert (2005) A trianoni békediktátum hatása az 1920 és 1934 között megjelent középiskolai tankönyvekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gémes, Tímea (2005) Gyógyszerkommunikáció Magyarországon a fogamzásgátló gyógyszerek piacán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gévai, Júlia (2005) Értékvilág változás az amerikai animációs filmekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Görgényiné Surányi, Anett (2005) A pedagógus morális felelőssége az iskolai szocializációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Görög, Csilla (2005) Klitikumok a románban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Göttler, Anna (2005) Márka a nonprofit szektorban. Az adományozási hajlandóságot növelő tényezők a kommunikációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajduné Holló, Katalin Szilvia (2005) Az elemi kombinatív képesség fejlődésének kritériumorientált diagnosztikus feltárása 4-8 évesek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hajnal, Marianna (2005) A nemzeti öntudat ébredése és a nyelvi reformok a XIX. századi finn és magyar nyelvben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halmos, Krisztina (2005) Internetfüggőség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halmágyi, Miklós (2005) A szerencsefelfogás változása az epikus magyar énekmondásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halápi, Zsolt István (2005) Áttérés az önkéntes-hivatásos haderőre és ennek kommunikációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halász, Vivien (2005) Európa képernyői egyesüljetek! Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hanti, Gábor (2005) Az e-világi (sport)újságírás - az online sportsajtó jelene és jövője. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hanula, Zsolt (2005) A Mátrix-labirintus. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Haszán, Zoltán (2005) Az etalon újságírás fekete éve, avagy a New York Times Csernobiljától a hírműsorok Titanicjáig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Haszán, Zoltán (2005) Az etalon újságírás feketeéve, avagy a New York Times Csernobiljától a hírműsorok Titanicjáig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Haszán , Zoltán (2005) Az etalon újságírás fekete éve, avagy a New York Times Csernobiljától a hírműsorok Titanicjáig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Havas, Anikó (2005) A Közlöny - Az 1848/49-es szabadságharc hivatalos lapja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegyi, Gábor (2005) A gazdasági reklámtörvény módosításáról szóló egyes sajtótermékekben 2001 februárjától júliusig megjelent, dohányzással kapcsolatos írások minőségi vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Heidrich, Zsuzsanna (2005) Bábel tornya. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Herczeg, Ágnes (2005) Az Internet PR, marketing és üzleti szempontból az állásportálok magyarországi történetének és működésének szemléltetésével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hidasi, Katalin (2005) Az amerikai függetlenségi háború. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hideg, János László (2005) Hajnóczy Péter vallásos motívumainak világa. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hidegkuti, Petra (2005) Környezeti kihívások, trendek: a témakezelés szakterületének helye a public relations elméletében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hirsch, Veronika (2005) Krzysztof Kieślowski: Három szín trilógia. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hivert, Daniella (2005) Az integrált kommunikáció hiánya a Hungimpex Kft. és a Promecom Kft. esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hoffmann, Anna (2005) A Pécsi Körzeti Stúdió és nemzetiségi szerkesztőségeinek kialakulása és fejlődése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hoffmann, Éva (2005) A Tücsökzene "tücskei". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Holler, Anett (2005) Juhász Gyula szerelmi költészete és nőalakjai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horniák, Balázs Viktor (2005) A média és a politika. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hornyák, Péter Dániel (2005) Mit takar a bársonyfüggöny, avagy miben rejlik David Lynch egyedisége? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hornyák , Péter Dániel (2005) Mit takar a bársonyfüggöny, avagy miben rejlik David Lynch egyedisége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horti, Zsófia (2005) A média szerepe a rendszerváltás utáni magyar közéletben, a politikusi imázsteremtésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hortolányi, Anikó (2005) A Kádár korszak, és a napjainkban publikált sajtófotográfiák összehasonlító elemzése (A kép, mint manipulatív eszköz). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváczy, Emese (2005) Befolyásolás a rendőrségi kommunikációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Adrienn (2005) Kultúra az eEurópában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Andrea (2005) Háy János: Dzsigerdilen és Darvasi László: A könnymutatványosok legendája című regényének összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Judit (2005) A pokoli kísértés - Az RTL KLUB Kísértés című valóságshow-jának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth-Gergely, Enikő (2005) Az apróhirdetések világa az 1940-es évek Magyarországán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth-Varga, Mónika (2005) A diáknyelv kognitív metaforái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth-Varga, Mónika (2005) A lokális diskurzusstruktúra elemzése a központiság elméletének keretében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváthné Moldvay, Ilona (2005) Attitűdvizsgálat pedagógusok körében az integrált nevelésről. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hruska, Emese (2005) A szlovákiai magyar nyomtatott sajtó elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hubert, Tamás (2005) Magyar fantasy weblapok kalauza. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hudák, Regina (2005) Propagandaelemek Hitler beszédeiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hunorfi, Erika (2005) Heves vármegye politikai, egyházi, kulturális és társadalmi életének korrajza 1800-1848-ig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Huri, Éva Ágnes (2005) A II. világháborút követő változások és hatása a magyar filmre az 1945-1950 közötti időszakban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hámori, Balázs (2005) A szövegértés oktatása az írott sajtó szövegeinek felhasználásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Ifkovicsné Karasz, Ildikó (2005) Intézményértékelés : az Arany János Általános Iskola értékelése az oktatás képzés területén. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Ignácz, Péter (2005) Film noir: az 1940-es és 50-es évek amerikai bűnfilmjei, és hatásuk a filmművészetre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ilcsik, Dávid Csaba (2005) Háború és tömegtájékoztatás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Illés, Anett (2005) A Megatrend 2000 Informatikai Rt. kommunikációjának bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Illés, Béla (2005) Sajtópiaci változások Magyarországon a nyolcvanas években és a rendszerváltozás idején. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Illés, László (2005) A kommunikáció mint a bűnmegelőzés és a nyomozati munka elősegítésének lehetséges eszköze. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Imre, Viktorné (2005) Digitalizálás a Somogyi Könyvtárban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Inoka, Judit (2005) A Vállalatok Társadalmi Felelősségvállalása és alkalmazása az Avon gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Istvánné Laták, Éva (2005) A kémia és a mindennapi élet kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jakity, Attiláné (2005) A mélykúti Fenyő Miksa Könyvtár honlapja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jandó, Krisztina (2005) Magyar olimpikonok doppingbotránya a hazai sajtó tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jankó, Bálint (2005) A parlamenti pártok kampánya a 2004-es magyarországi európai parlamenti választásokon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Janurik, Boglárka (2005) A műveltetés morfoszintaktikai vonatkozásai az erza-mordvin nyelvben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jenei, Gyula (2005) "Én már kivert kutya is itt akarok lenni" - A Barbaricum otthonossága Körmendi Lajos munkásságában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jenet, Gyula (2005) Az új típusú, közép szintű matematika érettségi vizsgálata a debreceni Erdey-Grúz Tibor Vegyipari Szakközépiskola végzős tanulóin. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jobbáné Szabó, Enikő (2005) Szemészeti folyóiratok bibliometriai vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhos Józsefné Laurinyecz, Mária (2005) Социологические и общественные проблемы в романах Улицкой: Медеяи её дети и Казус Кукоцкого. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, László (2005) A szakképzés-fejlesztési stratégia és megvalósulásának hatása az Esély Kövessi Erzsébet Szakképző Iskola szervezetére. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Anna (2005) Film nyelv. A szimbólumalkotás jellemzői a filmben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Edit (2005) "Passiójáték, bikaviadal: halhatatlanság-élmény" Hajas Tibor önkifejezési módjainak változása a költészettől a performance-ig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Jánosné (2005) Ady szerelmi költészete a Léda- és Csinszka-versek tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jung, Zoltán Dávid (2005) Egy alternatív mitológia bemutatása - Olviero Toscani és a Benetton. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jákli, Viktória (2005) Márai Sándor Füves könyvének retorikai elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jánosik, Tímea Anna (2005) Hedwig Courths-Mahler az irodalmi giccs szülőanyja. Beléphet-e a történelmi valóság egy álomvilágba? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jóföldi, Hajnalka (2005) Weblapszerkesztés könyvtárépítészet témakörben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jónyer, Mária Ildikó (2005) Az Országos Internet Szaknévsor változásai az ügyfélkapcsolati menedzsment bevezetése által. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

József, Zsuzsanna Anna (2005) Kampánystratégiák és választási dilemmák az Amerikai Egyesült Államok 2004-es elnökválasztásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kabainé Tóth, Dr. Mária Klára (2005) Ismeretek és attitűdök a Szent István Közgazdasági Középiskola tanulói körében az európai integrációval kapcsolatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kalina, Judit (2005) A Magyar Televízió arculata. Az intézmény filozófiája avagy kezdjük az elején. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kalmár, Nóra (2005) A "görögös" Németh László. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kammerer, Edina (2005) "Aki kudarcot vall a felkészülésben, felkészülhet a kudarcra" - A válságkommunikáció tervezhetőségének bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kapitány, Etelka (2005) Szemléleti és poétikai hasonlóságok Kosztolányi Dezső és Karinthy Frigyes novellisztikájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kapui, Lívia (2005) Divatban a divat. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kassay, Barbara (2005) A PR tervezése a gyógyszerkommunikációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Katona, Erika (2005) A magyar mozi története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Katona, Sándor Ádám (2005) Beszélő díszletek - avagy a magyar filmek díszletvilága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kazinczi, Katalin (2005) Játékos feladatok alkalmazása a helyesírás-tanításban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kazsuk, Andrea (2005) Általános iskolai tanulók eszköztudása szövegszerkesztésből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kekk, Adrienn (2005) Digitális kultúra és az EU. Fejezetek az Európai Unió kulturális tevékenységéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keményné Kiss, Barbara (2005) A public relations és az arculat definíciójának értelmezése két napilapban és egy havilapban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kenyeres , Rózsa (2005) Talkshow-k pszichológiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kerülő, Balázs (2005) Új cég a piacon: avagy a megismertetés kommunikációjának lépcsői és buktatói egy megtörtént eset alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keszler, Ágnes (2005) Védtelen férfiak, avagy a férfiszerep változásai Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kicherer, Nóra (2005) A fogyatékos emberek médiája, médiumok fogyatékosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Péter (2005) Ketyeg a panelbomba. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Roland (2005) Orbán Viktor beszédeinek retorikai szempontú elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kismartoni, András (2005) Előzés az infosztrádán? Az autómagazinok nyomtatott és online generációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kispál, József (2005) A szövegszerkesztés tudásszintjének mérése a nyolcadik évfolyamon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kispál, Katalin (2005) A "feleségek felesége" kálváriája - Szendrey Júlia megítélése Petőfi halála után a kritika és a dráma műfajában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kispál, Márta Krisztina (2005) Reklámzabáló kicsik? A tévéreklámok hatása óvodáskorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kispéterné Kotogán, Erzsébet (2005) Amit ma megtehetsz... : /Móra Ferenc AMK minőségfejlesztési folyamata/. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Anikó (2005) A Waberer's csoport új arculatának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Anita (2005) A kulturális sokk. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Annamária (2005) Egy cikluskompozíció mint az Ady-életmű istenes verseinek szintézise (Az Illés szekerén kötet A Sion-hegy alatt című ciklusa). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Gergely Balázs (2005) Az észleléstől a vonzódásig (Em Griffin Szerezzünk barátokat című könyve alapján). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Janka (2005) Az IKEA külső kommunikációja és társadalmi szerepvállalása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Tímea (2005) Az elektromos és elektronikai berendezésekből származó hulladékok kezelésével és feldolgozásával foglalkozó gazdasági társaság külső public relations tevékenysége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss-Antal, Korinna (2005) "Centrumban az agrármarketing". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kissné, Éles Erika (2005) A tiszai ciánmérgezés a Népszabadság, a Magyar Hírlap és a Magyar Nemzet hasábjain. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kisvárdai, László (2005) A nevelőtestületi légkör vizsgálata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsa, Beáta (2005) Erőszak a televíziós műsorokban: a televízió és az erőszak kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Aranka Zsuzsanna (2005) Magyarország és a Forma 1: a 2004-es futam PR és marketing terve és a Forma 1 országimázs formáló hatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Erzsébet (2005) Köszönés és megszólításformák használata a törökszentmiklósi Bercsényi Miklós Gimnázium és Kollégium diákjainak körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Koleszár, Annamária (2005) A szponzorálás szerepe a hazai és nemzetközi nagyvállalatok kommunikációs stratégiájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kollár, Csaba (2005) A digitális ősködtől az Ego-televízióig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kolontár , Elvira (2005) Színszimbolika a weben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kolontár , Elvira (2005) Színszimbolika a weben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kolozsvári, Krisztina (2005) Korunk új szenvedélybetegsége: az internetfüggőség?! Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Konkoly, Tünde (2005) Álom-világ. Fiatalkorúak kábítószer-fogyasztása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Koricsánszky, Dóra (2005) Témaválasztás, súlypontok és szerkesztési metodikák a magyar közszolgálati és kereskedelmi televíziók híradóiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Korom, Mónika (2005) A kisebbségi magyar irodalom "sípjai" - Az erdélyi "síp" írója: Bálint Tibor. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Korpa, Ildikó (2005) Benyomáskeltési stratégiák az internetes csevegőfórumokon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Koseluk, Anna (2005) Különbségek a férfi és a nő kommunikációjában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kostyák, Borbála (2005) A romániai magyar televíziózás helyzete a kezdetektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kottner, Viktória (2005) Kisvárdai keresztnévadási szokások 2000-ben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kottász, Zoltán (2005) A reklámozás hatékonyságának mérése és a média mérőszámai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, András (2005) A rendszerváltozás hatása a magyar rádiózásra, a kereskedelmi és egyéb rádiók kialakulása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Bálint (2005) Sportpszichológia - a média hatása az utánpótlás-kosárlabdázókra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Dóra (2005) Nógrád várának múltja, jelene és jövője. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Gabriella Anna (2005) Kerry - Bush: 3 - 0. A 2004-es amerikai elnökválasztások vitáinak elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Klára Anikó (2005) A televízió szerepe a gyermekek lelki és testi fejlődésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Krisztina (2005) A pragmatikai kompetencia fejlődése és fejleszthetősége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Márta (2005) Integráció a Tóth Pál Általános Iskolában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tímea (2005) A szervezeti kommunikáció és a belső public relations vizsgálata az elméletben és egy gyakorlati példán keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tünde Berta (2005) Politikai arculat és imázs az internetes pártportálokon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Viktória (2005) Romaoktatás Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Ágnes (2005) A koncertszervezés gyakorlatának bemutatása a Multimédia Concerts Kft. példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács-Németh, Henriett (2005) Nyelvünk eredetének lehetőségei az elmélet és gyakorlat tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Illovai , Krisztina (2005) A bűnözés és a társadalmilag peremre szorult rétegek összefüggései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kozma, Mariann (2005) "Ilyen a világ, kérem..." - Füst Milán Máli néni és Margit kisasszony című drámáinak elemző bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kriskó, Edina (2005) A Concorde Alapkezelő PR tevékenysége a 2003/2004-es év során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kristóf, Norbert (2005) Elektronikus kereskedelem (Fókuszban a tartalom értékesítése). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Krivinger, Gábor (2005) A belső PR szerepe és fontossága a válsághelyzetek kezelésében: válságkezelés egy autókereskedésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kucsmár, Orsolya (2005) Állami gondozottak otthona. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kuczora, Edina (2005) Könnyűzene a média tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kulcsár, Balázs (2005) A public relations alkalmazási lehetőségei egészségügyi intézményben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kulcsár, Béláné (2005) Üzleti levelezés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kun, Andrea (2005) Dráma egy meg nem született drámáról: Pirandello filozófiai ütközete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kundi, Mária (2005) Szervezetdiagnosztika, szervezetfejlesztés egy nevelési-oktatási intézményben : egy adott szervezet diagnosztizálása, a diagnózis alapján konkrét fejlesztési terv készítése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kunné Tóth, Enikő (2005) A természettudományos műveltség fejlődése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kurkó, Gyula (2005) Csillagok háborúja a folyamat, ami átalakította a közönségfilm gyártást. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kurkó, Gyula (2005) Csillagok háborúja, mint médiajelenség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kurucz, Péter (2005) Hogyan került a narancs a kirakatba, avagy a Fidesz-MPP 1998-as és 2002-es választási kampányának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Eszter (2005) Púder és tűsarok?! Női sztereotípiák a reklámokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kárpáti, Piroska (2005) Egy intézmény szervezetfejlesztése az elmúlt öt év tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kátai, Gábor (2005) Térszabályozás a virtuális világban az állam és a fiatalok között, az Európai Bizottság Ifjúság 2000-2006 programját működtető Nemzeti Ügynökségek oldalain. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kékesi, Ilona (2005) A Guano Barlangjáró Csoport honlapja (HTML szerkesztés). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kéri, Adrienn (2005) Miért halt meg David Kelly? Avagy a Brit Kormány és a BBC harca Irakról. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya, István (2005) A függvények témakör tanítása 9. évfolyamon számítógépes oktatási környezetben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Körmendy, Dóra (2005) A mediáció, mint alternatív konfliktuskezelési módszer alkalmazása a családokkal, gyermekekkel és fiatalokkal történő szociális munkában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Körmöczi, Júlia (2005) Az Erotika hatalma. A szexualitás mint manipulációs eszköz a médiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kövécs, Ildikó (2005) A Szegedi Hittudományi Főiskola Könyvtárának automatizációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kübeki, Katalin (2005) Az elfeledett Ottlik-kötet - Ottlik Géza: A Valencia-rejtély. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kőváry, Anett (2005) „Megyó lemondott!" Medgyessy Péter bukásának elemzése kommunikációs szempontból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Labancz, Edit (2005) Dr. Joó István által hagyományozott könyvek lajstroma - 1882. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Labundy, Norbert (2005) Tényfeltáró újságírás Magyarországon a rendszerváltás előtt és a rendszerváltást követően (1984-1995). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Laczka, Gyuláné (2005) A pedagógus létforma és stabilitás, különös tekintettel az aktuális közoktatási változásokra. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Laczkó, Adrienn (2005) Az arculatépítés elméleti kérdéseinek vizsgálata egy esettanulmány segítségével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Laczó, Tamás (2005) Bod Péter Könyvtárhasználati Verseny - elektronikus kiállítás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Laklia, Márta (2005) Konfliktushelyzetek és a konfliktuskezelés gyakorlata a gyakorlóiskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Lampek, Bernadett (2005) A krízis hatása, következményei a szervezet hírnevére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lampért, Zsófia (2005) A szervezeti identitás, az arculatépítés és a public relations kapcsolatának vizsgálata esettanulmányok felhasználásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lehotai, Edit (2005) Dráma- és színháztudomány elektronikus formában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lelovics, Orsolya (2005) Zenekommunikáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Letenai, Mária (2005) Bartos Galéria - Bartos Endre képzőművész honlapja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Levitin, Dávid (2005) Kommunikációs stratégiák a Frei-botrányban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lex, Orsolya Valéria (2005) "Most élnek a holtak is: A puszta beszél..." (Pásztorvilág és pásztormitológia Sinka István prózai írásaiban). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lippai, Kitti (2005) Színházelmélet dialógusban (Nádas Péter: Temetés). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Losonczi, Júlia (2005) A nyom felbukkanása, a nyomot hagyó eltűnése: az írás a XX. század második felének francia filozófiájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lukács, Erika (2005) A finnugor népmesék közös motívumai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lukács, Margit (2005) Bajor és dunántúli városi könyvtárak által készített honlapok elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lukács, Zoltán (2005) Államforma, politika, média 1945-1946: a média politikai szocializációs, politikai alakító szerepe az államforma kérdésével kapcsolatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lukácsy, Anikó (2005) Dzsentrik a látszat és valóság világában Mikszáth Kálmán regényeiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lábodi, Norbert (2005) A stílusos oroszlán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lábodi, Norbert (2005) A stílusos oroszlán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai, Róbert Sándor (2005) Mezőtúr a forradalmak idején. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrincz , Éva (2005) Borsod-Abaúj-Zemplén megye imázskampánya. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrinczi, Enikő (2005) Mozgókép- és médiaismeret tantárgy oktatása Budapest általános és középiskoláiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mack, Sándorné (2005) Szakértő a közoktatásban A közoktatási etika. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Maczelka, László (2005) Az angol Jókai nyomában - A Nincsen ördög és a Dr. Dumány's Wife. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Madarászné Weinrauch, Ivett (2005) Egy kétéves korú gyermek anyanyelv elsajátításának állapotfelmérése, különös tekintette a szövegalkotó képességre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Madár, Beáta (2005) A hazai és az EU-s médiaszabályozás, különös tekintettel a tartalomszabályozásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Madár, Beáta (2005) A hazai és az EU-s médiaszabályozás, különös tekintettel a tartalomszabályozásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, Zsolt (2005) A dzsentri alakja a XIX. század második felében és a századforduló magyar irodalmában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, Árpád (2005) "...válópört indítottak egymás ellen: ő meg a legújabb kor" - Tóth Kálmán (utó)életéről. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mandity, Krisztina (2005) Lirika Dure Jaksica. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mandrilla, Andrea (2005) A marketingstratégia jelentősége a szolgáltató vállalat életében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mariánovich, Dániel Zoltán (2005) Multimédiás tankönyv készítése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Markó, András (2005) A szocialista értékrend bomlásának tartalmi jelei a nyolcvanas évek televíziós kereskedelmi reklámjaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Markója, Szilárd (2005) A Felsőoktatási Digitális Tankönyvtár és a DocBook XML leíró nyelv. A Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ (HIK) digitalizáló projektje. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Martini, Tamás (2005) Médiakutatási eredmények hatása a marketingkommunikációs döntéshozatal folyamatában. A "Lakáskultúra Élőben kiállítás" ATL kommunikációjának stratégiai irányvonalai a piackutatás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Marton, Frida (2005) Pszichoanalízis és művészet: a tudattalan hatása a vizuális művészetre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Marton, Sándorné (2005) A kémia tantárgyban a hagyományostól eltérő oktatási módszerek és információfeldolgozás hatása a tanulók teljesítményére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Matyasovszky, Nóra (2005) Szenvedélyünk a betegségünk: avagy szenvedélybetegségek a mindennapokban, különös tekintettel az internetfüggőségre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mautner, Márta (2005) A média és a civil szektor kapcsolata, avagy miért nincs hírértéke a civil hírnek? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mazalik, Katalin (2005) Iskolai könyvtárak és az elektronikus dokumentumok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Menyhárt, Klára (2005) A századforduló asszonyainak választásai Kaffka Margit három regényének tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Menyhárt, László (2005) Germán típusú sztárgyár, avagy az ökölvívás halála. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Merkovity, Norbert (2005) Kommunikáció a politikában - Gondolatok a jelenlegi folyamatok értelmezéséhez. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mester, Nikoletta (2005) Az amerikai média visszatükröződése az amerikai filmben, avagy negyedik hatalmi ág-e média. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mesztig, Emese Krisztina (2005) A televízió hatása a kisgyermekek személyiségfejlődésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mezei, Katalin Éva (2005) A középosztálybeli nők érvényesülése az oktatás területén, a viktoriánus korabeli Angliában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mihály, Renáta (2005) Szarvas nagyközség történetének főbb jellemzői, különös tekintettel a román megszállásra (1918-1920. március 2.). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Miklós, Krisztina (2005) A tisztesség ára Budapesten. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Milyó, Enikő (2005) Márai Sándor: A gyertyák csonkig égnek c. regényének külföldi fogadtatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Miskolczi, Györgyi (2005) A kémiatudás diagnosztikus vizsgálata a 9. évfolyamos gimnáziumi tanulók körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mizser, Attila (2005) Jánoshalma negyedszázada 1885-1910. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mogyoróssy, Ilona (2005) A sikeres tanulás menedzselésének pszichológiai szempontjai. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Mojzes, Anikó (2005) A munkahelyi csoportok kialakulása és működése az ügynöki tevékenység keretei között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Judit (2005) Литературная политика в Советском Союзе между 1953 и 1964 годами. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Márta (2005) Menedzserszemléletű óvodavezetés napjainkban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Beáta (2005) A reneszánsz festészetének témakörei és szimbólumrendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Emese (2005) A magyar népi hangszerek elnevezéseinek eredete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Eszter (2005) "Szól a rádió": a rádiózás világa. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Nikoletta (2005) Régi magyar gyümölcsnevek Lippay János Posoni kert című művében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Piroska (2005) Pár?kapcsolatok - Fókuszban a szinglik. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Piroska (2005) A tájékoztatás lehetőségei CD-ROM-ok segítségével (Tájékoztató segédlet CD-ROM-ok használatához). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Tamás (2005) Könyvlista a prés alatt. XML dokumentumok megjelenítési lehetőségei böngészőben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Zsuzsanna (2005) Kritikai gondolkodás fejlesztésének lehetősége a gyermekfilozófia módszerével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Ágnes Alexa (2005) Sportnyelvi fordulatok régen és ma. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnárné Kolozsvári, Irén (2005) Az Atomok és elemek témakör diagnosztikus vizsgálata 7. évfolyamon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnárné Mocsár, Edit (2005) A nemfémes elemek és vegyületeik témakör diagnosztikus vizsgálata a 8. évfolyamon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnárné Vörösmarti, Ágnes (2005) A Gutenberg-galaxis átalakulása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Monostori, Diána (2005) A Kommunikációs Iroda létrejötte, tevékenysége a 80 éves Magyar Rádió tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Monostori, Diána (2005) A vállalati arculat kommunikációs szerepe és feladata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mozsár, Attila (2005) A Del Valle gyümölcslé bevezetése a hazai piacra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mravik, Henriett (2005) A könyvkiadás és a könyvterjesztés alakulása az elmúlt 15 évben, a public relations szerepe a szakmában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Munding, Márta (2005) A barbár nőalakok Curtius Rufus művében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mán, Zsuzsanna (2005) Családon belüli erőszak és a média. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Márta, Attila István (2005) A "kritikán kívüli" Gyulai Pál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mátyus, Imre (2005) Ember a hálózatban - A „virtuális" identitás lehetősége az interneten. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, Csaba (2005) Rendőrségi kommunikáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, Csaba (2005) Rendőrségi kommunikáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mátés, Beatrix (2005) A digitális kor és a digitális könyvtár. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Méhész, András (2005) Autizmussal élő gyermekek kommunikációja és fejlesztési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Andrea (2005) Prezentációs technikák. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Glória (2005) Létértelmezés spirális körökben - Jókai Anna Ne féljetek c. regényének tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Krisztina (2005) Kommunikációfejlesztés tréning-módszerrel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Károly (2005) Márkamagazin születik: a Corporate Publishing elmélete és gyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Zoltán (2005) A zirci Műemlékkönyvtár kincsei - virtuális kiállítás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Éva (2005) Az OBI belső kommunikációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Adrienn (2005) A public relations és a reklám különbségeinek levezetése a Matáv Rt.-n keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Anna (2005) A kommunikációs képességek fejlesztése az értékközvetítő és képességfejlesztő programban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Diána (2005) A hazafias költészet átformálódása a 18. századi magyar sajtóban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Gergő (2005) Nemi sztereotípiák és megjelenésük a médiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Julianna (2005) A public relations helyének bemutatása a kommunikáció tudomány ismeretanyagában egy speciális szakterület, a pénzügyi kommunikáció segítségével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Noémi (2005) Baba-mama kommunikáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Zsoltné (2005) A Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Diákotthon és Gyermekotthon honlapja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Zsófia (2005) Családi idill a 19. század közepén - A „Vasárnapi Ujság" és a „Die Gartenlaube" című illusztrált családi lapok első évtizedének összehasonlítása alapján - (1853/54-60). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Farkas, Csilla (2005) A természettudományos ismeretek gyakorlati alkalmazása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Szabó, Ildikó (2005) Mértékegységváltás és feladatmegoldás a hosszúságmérés témakörében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Wagner, Andrea (2005) Tanulási motiváció és tanulási stílus vizsgálata és elemzése a mogyoródi Szent László Általános Iskolában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nedró, Mária (2005) A szakértői munka, szakértői etika. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nemes, Éva (2005) Képek és képzetek : metaforavizsgálat egy katolikus iskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nika, Erika Zsuzsa (2005) Füst Milán: A feleségem története és a Nevetők című regények összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nyíri, János István (2005) A fekete színészek által játszott karakterek ábrázolása az amerikai filmekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nyírő, Gizella (2005) A Baranya Táncegyüttes történetét bemutató CD készítési munkálatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Judit (2005) A pedagógusmunka értékelése : értékelési rendszer kidolgozása, és bevezetésének lehetőségei iskolámban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Mónika (2005) Проблематика добра и зла в романе Достоевского "Идиот". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Andrea (2005) Szemléleti és regénypoétikai újdonságok a XX. század második felének magyar irodalmában - Németh László: Iszony - Szilágyi István: Kő hull apadó kútba - Závada Pál: Jadviga párnája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Barnabás (2005) Egy irodalmi mű útja a megfilmesítésig - Sarkadi Imre Kútban című novellájának filmadaptációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Erika (2005) Botticelli kései korszaka - Különös tekintettel a Dante Isteni színjátékához készített rajzaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Hajnalka (2005) A b-szókezdet alakulása és etimológiai rétegződése a magyar nyelvben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Károly (2005) Radnóti Miklós Naplója tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Márton (2005) Az északi országok könyvtárügye az új információs kor kihívásai között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh , Ildikó (2005) Az AsiaCenter marketingkommunikációs stratégiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Olasz, Júlia (2005) Infoscreen - hírek a föld alatt. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Olesnyovics, Veronika (2005) A nyelvi kreativitás fejlesztése játékokkal az ige szófajának tanítása során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oláh, Aranka Ilona (2005) A tanulási motiváció vizsgálata enyhe értelmi fogyatékos, 6-12 éves gyermekeknél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oláhné Szabó, Anita (2005) Társadalmi elvárások a művészetoktatással szemben napjainkban, egy empirikus vizsgálat tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Oravetz, Tímea (2005) Konfliktusdinamika. Hogyan kezeljük helyesen mindennapjaink konfliktusait? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Orgovány, Rudolf (2005) A média szabályozása az Európai Unióban és Magyarországon: a jogharmonizáció folyamata az audiovizuális szektorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Orosz, Imréné (2005) A matematika, mint a problémamegoldás színtere, a középiskolás tanulóknál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oszkocsil , Milán (2005) Pest megye őskori, ókori erődítései és várai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pajor, Anita (2005) La inquisición espanola у Fray Luis de León. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Paku, Veronika (2005) A fiatalok problémáinak ábrázolása a 90-es évek és napjaink filmművészetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Andrea (2005) Előítéletek az iszlám kapcsán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Parti, Tamás (2005) A kereszt- és szenvedésmotívum Rónay György költészetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Paróczai, Krisztina (2005) Halál és kommunikáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pataki, Sára (2005) Az információs társadalomtól a tudástársadalomig? Az info-kommunikációs eszközök és az Internet szerepe és jelentősége a társadalmi folyamatok alakításában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Patakiné Ács, Erika (2005) A történelemtanulás és a szövegértés kapcsolatának vizsgálata a 10-14 éves tanulók körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pelentai, Csilla (2005) Vas Gereben és olvasói. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pelentai, Csilla (2005) Vas Gereben és olvasói. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Persányi, Norina (2005) Gyermekké tettél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pfeifer, Katalin (2005) Viva - a magyar zenecsatorna. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Burus Sándor (2005) Az archaikus spirituális kommunikáció. A zsidó-keresztény vallást hordozó társadalmakban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Polgár, Péter (2005) Az önkormányzati kommunikáció és a helyi írott sajtó kapcsolata a csepeli tapasztalatok alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Polonyi, András (2005) Tendenciák a magyar videoklipgyártásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Polz, Anita Ágnes (2005) Graffiti - A falak üzenete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Potondi, Eszter (2005) A 2004. december 5-ei népszavazás a nyomtatott sajtó tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pozsár, Angéla (2005) A Jelenkor folyóirat története (1958-tól napjainkig). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Puskás, Éva (2005) A kódok hálója Németh László Iszony és Gyász című regényeiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Páczai, Edit Patrícia (2005) Jó, hogy van rádiónk? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Páhy, Bernadett (2005) Public relations a parkok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pájer, Anikó (2005) Van az a pénz! Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, Attila (2005) Особености на двувидовите глаголи в българския език. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, Erna (2005) Krasznahorkai László Háború és háború című regényének és Mario Merz Iglujának kapcsolata - Korim és az a "bizonyos hely". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pálmai, Erika (2005) Az igazságszolgáltatás nyivánosságának korlátai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pálszabó, Zoltán (2005) A lelátók harcosai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pálúr, Krisztina (2005) A három hazai mobilszolgáltató televíziós reklámjainak összehasonlítása 2003 őszétől 2004 tavaszáig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pámándy, Hedvig (2005) A matematikai tudásszint az alapkészségek és a motiváció összefüggései 6. osztályban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Katalin (2005) Táplálkozási zavarok bemutatása és elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pénzesné, Dengyel Éva (2005) A színikritika tendenciái, létjogosultsága az írott sajtóban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pósa, Róbert (2005) Innovatív pedagógiai és pszichológiai módszerek értékelése egy speciális nevelési intézményben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rabcsánszki, Laura Lúcia (2005) A Magyar Demokrata Fórum 2004-es Európai Parlament-i választások idején folytatott kampányának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Radnainé Árgyelán, Diána (2005) A bélelt üdítő, a házmester és társaik - Italok neveivel és részegséggel kapcsolatos szómagyarázatok, szólások és közmondások gyűjteménye. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Radó, Gábor (2005) Deviancia a tömegkommunikáció tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rajk, András (2005) A parlagfű elleni totális küzdelem Magyarországon a sajtó tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Regös, István Attila (2005) Nietzsche hatása a huszadik századi magyar sajtóban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Reinerné Mihályi, Borbála (2005) Minőségirányítási rendszer építése a székesfehérvári Nefelejcs utcai Óvodában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Rezsek, Győző (2005) Inforádió - a hírforrás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Riczkó, Zsuzsanna (2005) Kommunikáció a jog hálójában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rozsi , Marianna (2005) A kibeszélő showk hatása a tizenéves korosztályra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ráczné Gálik, Márta (2005) Néhány történelmi fogalom értelmezésének vizsgálata az 5-8. évfolyamon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ráduly , Zsolt (2005) Az informatikai alapismeretek tudásszintjének és a háttérváltozók kapcsolatának vizsgálata hetedik évfolyamon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rákos, Dóra (2005) A public relations szerepének bemutatása egy prémium kategóriás autómárka kommunikációján keresztül: "Volvo for life". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rákos, Sándor (2005) Az Internet, mint új médium megjelenése és használatának terjedése Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rédl, Ágnes (2005) A T-Mobile Rt. belső PR tevékenységének változása a 2004-es DEF felmérés alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rójáné Oláh, Erika (2005) A régi típusú és az új típusú középszintű matematika érettségi vizsga összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sagyibó, Melinda (2005) Válságkommunikáció, avagy kommunikációs válság a Magyar Köztársaság Rendőrsége tájékoztatási gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Salamon, Eszter (2005) Internet a társadalmi aggályok tükrében - Okolható-e az internet a változásokért? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Salgó, Attila (2005) Szentendrei Nyár. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sallak, Kinga (2005) A lelki egészség rádiója. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sasvári, Krisztina (2005) A non-profit szervezetek helyzete Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Seben, Pálné (2005) Minőségirányítási rendszer építése a Napsugár Integrált óvodában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Sebestyén, Erika (2005) Pro és kontra a reklámról. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Seres, Olga (2005) Elektronikus információszolgáltatás a Kecskeméti Főiskola Könyvtár- és Információs Központjában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sike, Renáta (2005) Kormányok sportpolitikai összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Brigitta (2005) Sorstalanság. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Ildikó (2005) Az 1945 utáni orosz szavak hangtani beilleszkedése a magyar nyelvbe. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Orsolya (2005) "Minden másképpen van" - Karinthy világszemléletének megjelenése a gulliveriádákban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simonits, Edina (2005) Vörösmarty Világos után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Singer, Éva (2005) Az eleki német nemzetiség története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sinkó, Zsuzsa (2005) Élet és irodalom kapcsolata Szabó Magda regényeiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sirghel, Izabella (2005) A Fővárosi Állat- és Növénykert kommunikációjának természetvédelmi vonatkozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sitkei, Levente (2005) Az iszlám világ válaszai a modern kor kihívásaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Skordai, Anna (2005) Az orosz-magyar kulturális évad illeszkedése Magyarország imázsába. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Solymosy, Zsuzsanna (2005) Kisebbségből kisebbségbe: Majoros Sándorral készült narratív interjú a sajtóinterjúk fényében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Stefán, Éva (2005) Érett nők a felsőoktatásban és a család. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Stenzel, Rita (2005) "...és fiát a szél el nem hagyja" - A lélek tájain megbúvó anya motívuma József Attila költészetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Stumpf-Biró, Balázs (2005) Hippokratész, a kereskedő. A magyar egészségügy helyzetének elemzése jogi, gazdasági és kommunikációs aspektusból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Stöckert, Gábor (2005) A magyar szórakoztatóinformatikai papírmagazinok sajtótörténete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sugár, Judit (2005) A magyarországi zsidóság története 1790-től az 1848/49-es szabadságharcig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Andrea (2005) Akasztják a hóhért!- avagy magyar PR ügynökségek az Interneten. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Anita (2005) Az identitáskeresés irodalmi megjelenése Dalos György: A körülmetélés és Németh Gábor: ZSIDÓ vagy? című regényében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Anita (2005) Makó Jeruzsálemtől. Fejezetek a makói zsidóság történetéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Csaba (2005) Egy televíziós műsor kommunikációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Frigyesné (2005) A magyar jogtudomány elektronikus időszaki kiadványai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Gabriella (2005) Virtuális kiállítás Vörösmarty Mihály Marót bán című drámájáról. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Letícia Ágnes (2005) A média értékközvetítő szerepe a tizenévesek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Lilla (2005) Az anyaság etikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Veronika (2005) Kommunikáció és szervezeti kommunikáció - Public relations a Csőszer Berendezéseket Szerelő Rt.-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Ágnes (2005) A vaktérkép - Kazinczy Ferenc és az Erdélyi Levelek. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Búr, Gabriella (2005) A Neumann János Digitális Könyvtár és Multimédia Központ Kht. és a KSH Könyvtár Dokumentációs Szolgálat OLIB integrált könyvtári rendszerének összehasonlítása - különös tekintettel a katalogizáló modulra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szakács, Eszter (2005) A Hadtörténeti Intézet és Múzeum közönségkapcsolatai avagy egy kulturális közintézmény public relations tevékenysége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szalay, László Zoltán (2005) Babits görög tárgyú versei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szandaváriné Pflum, Dr. Gizella (2005) A matematikai és olvasási képesség fejlődése 10-12 éves korban: egy longitudinális mérés tapasztalatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szathmári-Nagy, Nikolett (2005) Elektronikus folyóiratok kialakulása és keresése az Interneten. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szegal, Hanna (2005) Filmproducerség Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szegedi, Béla (2005) Digitális filológia nálunk és más nemzeteknél : Az Effectus Amoris. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Erzsébet (2005) Az oldódás, oldatok témakör elsajátítása 10-14. évfolyamon környezetgazdálkodási szakközépiskolában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szeles, Annamária (2005) Kassák Lajos számozott költeményei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szeles, Éva Anikó (2005) A Z+É Kft vállalkozás továbbfejlesztésének üzleti terve és annak tapasztalatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szemán, Adrienn (2005) A Kosztolányi-novella változatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szendrő, Tamás (2005) A rajzfilmkészítés műhelytitkai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szendyné Horváth , Julianna Zsuzsanna (2005) Az önálló magyar diplomácia kezdetei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szentendrei, Angéla (2005) Kommunikáció a magyar rendőrségen belül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szentes, László (2005) Balatonboglár város public relations terve. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szerencsés, Anett (2005) Hibrid könyvtár. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szerencsés, Tilla (2005) A kommunikáció tanítása a középiskolában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szigeti, Péter (2005) A vakok és gyengénlátók kapcsolata a tömegkommunikációs eszközökkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szikora, Eszter (2005) Márai Sándor újságírói munkássága a két világháború között és a Szabad Európa Rádiónál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szikra, Andrea (2005) A reformkor jeles alakjai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Szilvia (2005) A magyar sportsajtó kialakulása - „Ki mozog, az élni meg nem szűnt!" (Széchenyi István). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szinai, Zsuzsanna (2005) Egy hazai vállalat bemutatása, marketingkommunikációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szirányi Péter, Jánosné (2005) Humán erőforrás menedzselése : ideák és realitások érvényesülése egy intézmény bemutatásának segítségével. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szkotniczky, Éva (2005) A non-verbális kommunikáció elemeinek megnyilvánulási formái Milan Kundera Anyuka című írásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szokolay, Klára (2005) A kelta mitológia - virtuális kiállítás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szokoli, Bernadett (2005) Public relations elemek a politikai kommunikációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szolnoki, Tünde Júlia (2005) Beszélő képek. Vizuális kultúra hétköznapi piktogramok ismeretének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sztraczinszki, István (2005) Zeppelinek - interaktív kiállítás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szurdi, Réka Linda (2005) A "Jóban Rosszban" bevezető kommunikációs kampányának elemző bemutatása és a szappanoperák nézőcsalogató világa. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szuromi, Ernesztina (2005) Uloga i znacaj Sentandreje u srpskoj kulturi: Jakov Ignjatovic. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szutor, Lászlóné (2005) Iskolatörténeti problémaelemzés 1909-1914. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szántai, Borbála (2005) A reklám hatása a gyerekekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szántó, Szandra (2005) A magyar zenetévé története a kezdetektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szávai, Krisztina (2005) A novellaíró Pálffy Albert. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Székely, Andrásné (2005) Változások menedzselése, szervezetfejlesztési célok és azok megvalósításának módszerei, eszközei iskolám hosszú távú történetében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Székely, Anikó (2005) Vörösmarty és Krúdy novelláinak összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Székely, Zsófia (2005) A terrorizmus megjelenítése a médiában. A nemzetközi terrorizmus és a nemzetközi média kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Székelyné Veres, Ilona (2005) Lant ólomból - Tinódi Lantos Sebestyén dallamai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szívós, Erzsébet (2005) A novellista Szini Gyula pályakezdése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke, Bernadett (2005) Kísérlet a magyar birtokos szerkezet minimalista leírására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szőkéné Halász, Éva (2005) A kommunikáció, mint tantárgy jelentősége az egészségügyi oktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, L. Barna (2005) Erőszak a vásznon, erőszak az életben - Fejt-e ki káros hatást az erőszakos film a fiatalkorú nézőre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Viktor (2005) Digitális fényképezés a könyvtári reprográfiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Éva Ivett (2005) Madách Imre: Az ember tragédiájának narratológiai szempontú vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűrszabó, Gabriella (2005) Jézus passiójának motívumai Pilinszky János költészetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta, Marietta (2005) A tömegmédia torzító hatása az egyéni értékrendekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sári, Beáta (2005) Hűtlenek hűsége (Motívumok Áprily Lajos költészetéből). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sári, Márton (2005) Miért szép a szép? - Fogalmi ambivalenciák az Ady-recenzióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sárközi, Jánosné (2005) A minőségirányítási program előzményei, és bevezetésének folyamata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Süli, Gabriella (2005) A sajtónyelv sajátosságai a kommunikációs folyamat szempontjából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sümegi, Krisztina (2005) Ifjúsági drogfogyasztás Szegeden és a civilszervezetek szerepe. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Judit (2005) "A köztes lét"- konfliktuskezelés egy munkaközösség-vezető szemével. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Alíz (2005) Kulturális műsorok a magyar televíziózásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Krisztina (2005) Gasztronómia a médiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Tamás (2005) Szervezeti stressz. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Viktória (2005) Az Internet és a Média kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Talpai, Attila Gábor (2005) HTML dokumentumok tipográfiája stíluslapokkal. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tamaskó, Katalin (2005) Motívumok és emblémák Mészöly Miklós Megbocsátásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tamás, Dóra (2005) Metakommunikáció Németh László Gyász és iszony című regényeiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tamás, Georgina (2005) A XV-XVII. századi konyha és berendezési tárgyai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tamás, Miklós (2005) A protokoll, mint stratégiai eszköz a Premed Pharma Kft-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tankovicsné, Beregi Katalin (2005) Arc fehér aranyból - A Herendi Porcelánmanufaktúra arculata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tasi, Brigitta (2005) A napútszínekkel festett röpirat - Csontváry Kosztka Tivadar Energia és művészet. A kultúr ember tévedése című röpiratának szövegelemzése különös tekintettel annak szimbólumrendszerére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tegzes, Dániel (2005) Szentendre, a szerencsés város - Kommunikációs és pr elemzés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Telegdi, Zsófia (2005) Az egész része, avagy a Westel Rt. kommunikációja és a Találkozások magazin. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Thurzó, Katalin (2005) Terítéken az országimázs avagy a média felelössége egy szakma szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tikos, Csaba (2005) A személyiségi jogok és a sajtó. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tinnyei, István (2005) Mobiltévé - televíziózás mobiltelefonokon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Toldi, Lóránt (2005) Forradalomból ellenforradalom - egy község politikai evolúciója. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tombor, Gabriella (2005) A többszörösszemélyiség-zavar, és annak megjelenítése A legbelső félelem és az Azonosság című filmben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tombácz, Róbert (2005) Kis magyar fanzintörténet - Zenei és politikai gerillasajtó a kilencvenes évek első felében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tomkó, Viktor (2005) A török közigazgatás Szolnokon című szakdolgozat webes feldogozásának lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tugya, Beáta Ilona (2005) Kisvárda története a polgári demokratikus forradalomtól a román megszállás végéig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tugyi, Istvánné (2005) Az elfeledett költő, Reményik Sándor. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Turcsányi, Áron Bálint (2005) Ladvánszky József építőmunkás, Dél-Alföld és Szeged munkásmozgalmának kiemelkedő harcosa / 1889-1940/. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tálas, Katalin (2005) Мифологические подтексты в повестях Чингиза Айтматова „Белый пароход” и „Пегий пес, бегущий краем моря”. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Bernadett (2005) Mikszáth prózája a szóbeliség tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Mónika (2005) Az ókori görög kultúra hatása Németh Lászlóra - Tanulmányai tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Péter (2005) Heltai Gáspár Hálója és eszmetörténeti háttere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Anita (2005) Szerkezet és nyelv vizsgálata Kosztolányi Dezső Esti Kornéljában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Elvira (2005) Katt rám, és dumcsizunk. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Erzsébet (2005) A Deszki Művelődési Ház és Könyvtár könyvtári honlapjának elkészítése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Hajnalka (2005) Mikszáth Kálmán fogadtatása az angolszász nyelvterületen. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Olga (2005) Összehasonlító közmondáskutatás az Istennel és ördöggel kapcsolatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Xénia (2005) Magyarország európai uniós csatlakozásának marketingkommunikációs kampánya. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné, Bach Erika (2005) Szó-beszédes média. A médiapletyka. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Varga, Szilvia (2005) Szervezeti kultúra : a Szabadhegyi Közoktatási Központ szervezeti kultúrájának vizsgálata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Török, József (2005) A nyelvpedagógiai hozzáadott érték kimutathatósága egy középiskola tanulói esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Zoltán (2005) A személyi számítógépek kora (történeti áttekintés). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tőkés, Róbert (2005) Mobil-kommunikáció, mobil Internet. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

U

Udvardy, Regina (2005) Televíziózás Miskolcon - a Trió Tévé története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ujvári, András (2005) A 2004. augusztusi miniszterelnök-váltás a magyar országos politikai napilapokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ujvári, Barbara (2005) Egy lemezkiadó cég public relations tevékenységének bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ujvári, Ferenc (2005) Délvidéki magyarság (1918-2005). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vajda, Piroska (2005) A Petőfi Népe története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vajta, Zoltán (2005) Az iszlám előítéletes ábrázolása a médiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Valachi, Gábor (2005) A Vodafone Magyarország Rt belső pr tevékenysége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vantara, Lászlóné (2005) Minőségbiztosítás a Napsugár Óvodában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Csaba (2005) Weöres Sándor és Fülep Lajos szellemi kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Noémi (2005) "...hogy ... ezen a vidéken legyenek őrállói a magyar életnek.” Telepítések a magyaróvári járásba 1938-40-ben - különös tekintettel a rónafői és a pünkösdvásári telepítésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Edit (2005) A XXI. század - az elektronikus média kora: a digitális forradalom hatása a tömegkommunikációra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Erika (2005) A televízió hatása az óvodás korú gyermekekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Erika (2005) A televízió hatása az óvodás korú gyermekekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, László (2005) Kommunikáló hírügynökség. A Magyar Távirati Iroda Rt. külső-, belső kommunikációjának átalakulása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Lívia (2005) A nyelvi hátrány és nyelvhasználat. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Máté Benedek (2005) A DVD alkalmazása és felhasználási lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Mónika (2005) A jövő könyvtára és az Országos Széchényi Könyvtár, mint nemzeti könyvtár lehetőségei a digitalizáció korában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Nikoletta (2005) A nyelvfilozófia rövid története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Nikoletta (2005) A történelemfilozófia motívumának bemutatása Vörösmarty Mihály néhány művén keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Patrícia (2005) Csak a 18-49 éveseké a világ? A TV2 célközönségének változása 1997 és 2004 között (A TV2 fejlődéstörténete). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Tünde (2005) A Zala Rádió megalakulásának története, jelenlegi helyzete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Zsolt (2005) A sárvári televíziózás története 1993 és 2003 között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Zsolt István (2005) Erőszak a vizuális médiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vargáné Szőke, Márta (2005) Az intézmény finanszírozását meghatározó tényezők vizsgálata a Déri Miksa Ipari Szakközépiskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Varjasi, Judit (2005) Az Európai Unió oktatási és képzési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vas, Beatrix (2005) A hagyományos tartalomfeltárástól a szemantikus webalkalmazásokig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Antal (2005) A lét abszurditása Csehov „kis trilógiájában” : az abszurd és groteszk látásmód megjelenése A. P. Csehov kis trilógiájában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Anikó (2005) Élet-halál(őrület) - Egy méltánytalanul elhanyagolt Radnóti-versről. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Judit (2005) Az M1 és az RTL Klub esti híradójának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Veress, Anikó (2005) Földi Péter festészete - egy honlap készítésének menete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vermes, Gábor (2005) Hírek és hírügynökségek a III. évezred küszöbén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vermes, Orsolya (2005) Az amerikai és az európai film összehasonlítása. (Producer- és rendezőközpontú gyártási rendszer szempontjából). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vida, Lóránd (2005) Az innováció szükségessége és lehetőségei a középfokú művészetoktatásban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze, Istvánné (2005) A közoktatás gazdasági feltételei, az SZTE Ságvári E. Gyakorló Ált. Iskola finanszírozását meghatározó tényezőinek vizsgálata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze, Gabriella (2005) A média hatása a fiatalokra. A középiskolás korosztály médiafogyasztása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vinczi, Réka (2005) Kempis Tamás Krisztus követése és egy magyar fordítás-kézirat. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vlahosz, Kornélia (2005) Sajtó, információ a XX. század végén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ványi, Hajnalka (2005) Milyen a jó vezető? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Várfalviné Vincze, Ágnes (2005) Szavak mögötti tartalmak kutatása Móricz Zsigmond Barbárok című novellájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Várkonyi, Rita (2005) Az Ericsson külső public relations tevékenységének bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vécseiné Kikindai, Hermina (2005) Egy egyesületi óvoda működése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Vékás, Anna (2005) Az írás kialakulása és fejlődése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vígh, Katalin (2005) Олесь Гончар : Собор - мict мiж минулим i майбутнiм. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Völgyesi, Lívia (2005) Egy magyar piaci vállalkozás elhelyezése Egyiptomban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vörös, Róbert (2005) Virtuális kiállítás László Gyuláról és a kettős honfoglalásról. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

W

Wahlner, Veronika (2005) 400 év, 118 remekmű, 300 ezer ember. (A Mesterművek - 400 év francia festészete c. kiállítás kampányának hatékonyság elemzése). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Warholik, Zoltán (2005) Média-evangelizáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Werovszky , Veronika (2005) Az élmény társadalma. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Werschitz, Annamária (2005) A pozitív befolyásolás, mint a hatékony meggyőzés eszköze. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Winkler, István (2005) Animációs mese (Songuku vs. Ludas Matyi). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Wittinger, Mária (2005) A Matáv Rt. márkaváltása Magyar Telecom Rt.-re. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Wrzava, Alexandra (2005) A rekreáció hatása az egyénre és a szervezetekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zahoránné Pavelka, Ildikó (2005) Paul Auster Üvegvárosa a középiskolai irodalomoktatásban - Módszertani kiegészítés a "Paul Auster Üvegvárosa: a detektívregény nekrológja?" című szakdolgozathoz. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zalavári, Nikoletta (2005) Az amerikai média visszatükröződése az amerikai filmben, avagy negyedik hatalmi ág-e a média. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsilinyiné Tóth, Ágnes (2005) A szövegértés szerepe az egyenletekkel megoldható feladatokban a középiskola 9. évfolyamán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsolnai, Éva (2005) "Átvetjük egymást a halálon" - Szilágyi István: Kő hull apadó kútba. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zuberecz, Dóra (2005) A rendőrség és a média kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zádorné Simon, Éva (2005) Német nyelvi olvasás-szövegértés vizsgálata 8. évfolyamon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ákos, Judit (2005) A másodfokú egyenletek és ahhoz kapcsolódó problémák megoldásának tudásszintje és motívumok változása 10-12. osztályban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Árendásné, Gulyás Gabriella (2005) A Bajai Rádió bajai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Árpás, Angelika (2005) Az amerikai western és bűnügyi film válasza a történelmi-társadalmi változásokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

É

Érsek, Dóra (2005) Média és politika kapcsolatának értelmezése 1988-ban és 1989-ben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ökrös, Tímea (2005) A marketingkommunikáció szerepe és jelentősége Budapest turizmusában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ökördi, Mariann (2005) "Csibe csipog" - Móricz Zsigmond Csibe-novelláinak bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 08:15:59 CEST.