Item where faculty "Faculty of Law and Political Sciences" and date of item 2014

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z | Á | Ö | Ú | Ő
Number of items: 562.

A

Abonyi, Bianka (2014) Tájvédelem szabályozása az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Aldrich, Karin (2014) A véleménynyilvánítás szabadsága és a nemzetközi jog, különös tekintettel az Emberi Jogok Európai Bíróságának joggyakorlatára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Alexy, Zsanett (2014) A Tipikus Nők Atipikus foglalkoztatási lehetőségei Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Algay-Vajda, Márta (2014) Egy vállalat munkaügyi kapcsolatai, érdekegyeztetési rendszere (a Béres Zrt. példája). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Alács, Miklós (2014) A képviselő–testület (közgyűlés) bizottságainak szervezete és működése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ambrus, Miklós Róbert (2014) A határon túli magyarság demográfiai sajátosságai különös tekintettel a déli-szláv államokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Andrási, Ilona (2014) Egy lábbelit gyártó cég munkajogának belső ellenőrzése, és ennek jogi következménye a külső hatóságoknál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Apagyi, Adél (2014) Magyarország érdekérvényesítési lehetőségei az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Arató, Edina (2014) Adatvédelem és információszabadság szabályozása kezdetektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bacsa, Márta Ilona (2014) Adatvédelem,a Budapest Főváros Kormányhivatala Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szervnél humánpolitikai szemszögből. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bacsek, Júlia (2014) A műtárgy-restitúció nemzetközi magánjogi illetve magyar szabályozása és annak történeti áttekintése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bagaméri, Izabella (2014) Az előzetes letartóztatás végrehajtása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bajnóczi, Petra (2014) A munkáltató közterhei és az ehhez kapcsolódó kedvezmények átalakulási folyamata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bajzák, Bettina (2014) A magyar társadalom életszínvonalának alakulása napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bajáki, Melinda (2014) Fejlesztési programok a megújuló energiafelhasználás növelésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bak, Krisztián (2014) A diplomáciai vitarendezés eszközei, különös tekintettel a nemzetközi szervezetekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Baka, Kitti (2014) A gyermek- és fiatalkorú bűnözés a statisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bakai, Péter (2014) A Magyar hadkötelezettség és hadszervezet alakulása a XVIII. századtól a XX. század kezdetéig az Alkotmányos értékeink között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baki, Zsuzsanna (2014) Információszabadság és az önkormányzatok. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Evelin (2014) A vízszolgáltatás jogi szabályozása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baltás, Daniella (2014) Szellemi alkotások védelme a nemzetközi jogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Banos, Benjámin (2014) Pártegységtől a pártszakadásig: az MSZMP 1989-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyi, Annamária (2014) Az imázs és az amerikai elnökválasztások a tévéreklámok tükrében 1952-1988. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barna, Csenge (2014) A büntetőügyekben alkalmazott közvetítői eljárás elmélete és gyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Barna, Eszter (2014) A menekültvédelem fejlődése a nemzetközi jogban és Magyarországon az 1950-es évektől napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barta, Ágnes (2014) Politikai kommunikáció a 21. században. A fiatalok politikai hírfogyasztása az interneten. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bartos, Csilla (2014) A Kereskedelmi Világszervezet vitarendezési eljárásának fejlődése GATT-tól a dohai fordulóig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Batkiné Sebők, Erika (2014) A családpolitika első száz éve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bencsik, Attila (2014) A munkaviszony megszűnése és megszüntetése az azonnali hatályú felmondás kivételével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bende, Laura (2014) A távmunka és a munkanélküliség közötti összefüggések vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bera, Szilvia Katalin (2014) A jogi oktatás története az Egyesült Államokban, Angliában, Európában és Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berczi, Kristóf (2014) Praxis jog a háziorvosi tevékenység tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bereczki, Nándor (2014) A gazdasági válság hatása a munkaerőpiacra 2008-tól 2012-ig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berki, Julianna (2014) A testi sértés alap- és minősített esetei és elhatárolási kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bernschütz, Bálint (2014) A választottbírósági eljárás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bikki, Mónika (2014) Belső adatvédelmi audit egy követeléskezelő cégnél. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bisztrán, Beáta (2014) A közfoglalkoztatás, kiemelten a téli közfoglalkoztatási. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodorné Tavaszi, Anita (2014) Családtámogatási ellátások nemzetközi összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár, Viktória (2014) A családtámogatás jelene és jövője. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bogyó, Kitti Katalin (2014) Az emberölés büntetőjogi megítélése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bohus, Nikolett (2014) Olajárak változásának vizsgálata és hatásuk elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bonyhádi, Anita (2014) Az Önkéntes Egészségpénztár, mint az öngondoskodás egyik eszköze. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbíró, Rebeka (2014) Munkahelyi veszélyek: stressz és kiégés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borgulya, Hajnalka Klaudia (2014) Szociális dimenziók és foglalkoztatottság az Európai Unióban és Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bori, Tünde (2014) Az atipikus foglalkoztatás az Európai Unióban és Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boros, Norbert (2014) Szíriai polgárháború hatása a nemzetközi kapcsolatokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Boros, Tamás (2014) A zenei művek és a szerzői jog : változó felhasználási lehetőségek és fogyasztói szokások a XXI. század hajnalán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Boros, Annabella (2014) Magyarország részvétele a nemzetközi fejlesztési együttműködésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borzási, Bence (2014) Az internetes hozzáférés alapjogi és szerzői jogi problematikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bozsogi, Zita (2014) Igazságügyi szakértők szerepe a polgári peres eljárásokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bozsó, Zsófia (2014) A közfoglalkoztatási rendszer bemutatása és megvalósulása Maroslelén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozó, Inez (2014) A fogvatartott anyák és várandós nők körülményei a hazai és nemzetközi büntetés-végrehajtási intézetekben, különös tekintettel az anya-gyermek részlegekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bozó, Kitti (2014) Fiatalok és pályakezdők foglalkoztatása – nehézségek és megoldási lehetőségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozóki, Mónika (2014) "Ép testben ép lélek"- Az életmód szerepe az elhízás megelőzésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Brand, Eszter (2014) Az Orbán-kormány és a bírói függetlenség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Braunné Wagner, Éva (2014) Az autizmussal élők társadalmi helyzetének bemutatása Magyarországon és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Buczkó, Katalin (2014) Családok támogatásai és szociális ellátásai, kiemelten a nagycsaládban nevelkedő gyermekek után és a nagycsalád kapcsolata a nevelőszülői hálózattal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bujdosó, Csenge (2014) A helyi önkormányzatok feletti törvényességi felügyelet eszközrendszerének változása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bus, Andrea Katalin (2014) A nemzetközi bűnügyi együttműködés az Európai Unióban, különös tekintettel az irányelvek és kerethatározatok implementációjára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Buzás, Benedek Sándor (2014) A hivatásos sportolók munkajogviszonya, különös tekintettel a sportszolgáltatási szerződésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Nikolett Katalin (2014) Egy 1969-es születésű személy járulékfizetési kötelezettségei 1987 és 2013 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Renáta (2014) Betegségek megelőzésének jelentősége hazai viszonylatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint-Buzás, Anita (2014) Az anyasághoz kötődő ellátások bemutatása egy biztosított személyen keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Báló, Diána Ágnes (2014) A nem-kormányközi szervezetek helyzete és szabályozása a nemzetközi jogban, különös tekintettel az együttműködési lehetőségekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bánfi, Norina (2014) Határon túli magyarság demográfiai sajátosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bárkai, Anikó (2014) Munkaügyi viták típusai és jellemzői, mediáció versus jogorvoslat. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bárkai, Ágnes (2014) A hosszú időtartamú szabadságvesztés-büntetések végrehajtása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Báthoryné Licska, Anikó (2014) A hódmezővásárhelyi oktatási rendszer változásai a statisztika és a jogszabályok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bérces, Gyula Lajosné (2014) Egészségügyi szolgáltatási járulékfizetési kötelezettség szabályai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró, Ágota (2014) A tömegpusztító fegyverek nemzetközi szabályozása, különös tekintettel az atomfegyverekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bódi, Aliz (2014) Az elítéltek foglalkoztatása a szabadságvesztés-büntetés végrehajtása során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Böröndy, János (2014) A mediáció munkajogi hátterének változásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bús, Diána (2014) A nők hátrányos helyzete a munkaerő-piacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cimber, Zsuzsanna (2014) A fiatalkorúak elleni büntetőeljárás alapvető szabályai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csajbók, Edit (2014) A nők sajátos helyzete a japán munkaerőpiacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csajbók, Tünde (2014) Az emberi jogok védelmének modern kihívása: az állami szuverenitás és a védelmi felelősség koncepciója. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Cseh, Imre (2014) A bűnözés mai helyzete a kriminálstatisztika tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csepregi, Adrienn (2014) Érvek és ellenérvek az esküdtszék működéséről hazánkban, a jogtudomány szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csikós, Botond (2014) A katonai büntetőeljárás, különös tekintettel a rendőrökre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csikós, Gabriella (2014) A Magyar Államkincstár mint társadalombiztosítási kifizetőhely. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csonki, Anna Vera (2014) Az ENSZ Biztonsági Tanácsának reformja létrehozásától napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csontos, Karola (2014) A munkaügyi viták és azok rendezésére irányuló alternatív eszközök. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csókási, Zita (2014) Magyarország és az Európai Unió a társadalomstatisztikai adatok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csótiné Frank, Ágnes (2014) Gyermekmunka a törvények és a gyakorlat tükrében – a XIX. századtól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Czinkóczki, Nóra (2014) Az ingatlan-nyilvántartás anyagi jogi szabályai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Cziráné Kőházi-Kis, Tímea (2014) A tanári életpálya-modell egyes elemei az Európai Unió tagállamaiban, különös tekintettel a magyar pedagógus-társadalom minőségére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dani, Tímea (2014) A nők foglalkoztatási helyzete, különös tekintettel munkajogi védelmükre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Debreczeni-Lincoln, Telma (2014) Alkotmányvédelem az alkotmánybíráskodás európai modelljeiben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Deák, Dávid Gábor (2014) Az emberölés és minősített esetei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Deákné Kocsis-Savanya, Szilvia Edina (2014) Egészségtudatosságra nevelés az általános iskola felső tagozatos tanulóinál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobák, Sára (2014) Autonómia elméleti és gyakorlati háttere a székely autonómia törekvés vonatkozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dohóczki, Judit (2014) A Bitcoin jogi megítélése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Doktor, Emerencia (2014) A családon belüli erőszak és a nemi élet szabadsága, mint alapjog összefüggései az 1978. évi IV. törvény és a 2012. évi C. törvény tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Doma, Laura (2014) Jugoszlávia felbomlása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Drozdik, Lilla (2014) Az életminőség változása, életszínvonal Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dudás, Attila (2014) A vagyon elleni erőszakos bűncselekmények minősítési és elhatárolási kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dudás, Zita Bianka (2014) Kultúra helyzete Magyarországon a II. Világháború után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dulai, Edina (2014) Környezetvédelmi termékdíjra vonatkozó jogi szabályozás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dékány, Enikő (2014) Az 56-os magyar forradalom hatása a két német állam kapcsolatának alakulására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dénes, Andrea (2014) Fontosabb a divat, mint az egészség. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dénes, Anikó (2014) A magyar nyugdíjrendszer, fókuszban a nők kedvezményes öregségi nyugdíjának kérdése, kitekintve az Európai Unió országaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dózsa, Zoltán (2014) Az épület és a föld jogi helyzete, különösen a ráépítéskor. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dúl, János (2014) Az örökös jogállása a társasági jogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Egri, Zsolt (2014) A modern viktimizáció sajátos terepe: a rendőrségi szervezet. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

El-Maghraby, Tarekné (2014) A szegénység Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Emődi, Gábor (2014) Az emberölés minősített esetei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Engi, Alexandra (2014) A magyar társadalom általános bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Enyedi, Petra Krisztina (2014) A reszocializáció lehetséges irányai, a javítóintézeti nevelés végrehajtása során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Eszteró, Rebeka (2014) A munkavédelem pragmatikus megközelítése, az emberi tényezők vizsgálatával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Falusi, Henriett (2014) Erdély népességtörténete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Faragó, László (2014) A házastársak különvagyona, és a vagyonelkülönítési rendszer az új Ptk. Családjog Könyvében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Faragó, Vivien (2014) Az állampolgárok védelme külföldön a nemzetközi jog alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Beáta (2014) A közfoglalkoztatás kialakulásának szakaszai a 90-es évektől napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Fruzsina (2014) Az állam kártérítési felelőssége az uniós jog megsértése esetén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Kristóf (2014) A közszolgáltatók adatkezelési tematikája. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Mihály (2014) A munkavállaló kártérítési felelőssége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Tamás (2014) Ikrek,vagy csak testvérek? : az adatvédelmi szabályzat és az informatikai biztonsági szabályzat formai és tartalmi összehasonlítása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Bálint Róbert (2014) A munkaviszony megszűnésének, megszüntetésének vizsgálata a 2012. évi I. törvény alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Ferenc (2014) Az otthoni szakápolás jelene Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Éva Réka (2014) Ukrajna és az Európai Unió. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér, Beáta (2014) Betegjogok a gyakorlat tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekecs, Dénes (2014) Az igazságügyi statisztika alkalmazási területei, megállapításai, az igazságszolgáltatás szereplői által alkalmazott rendszerek, metódusok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Rózsa (2014) Atipikus foglalkoztatás, különös tekintettel a részmunkaidőre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Viktor (2014) Az Európai Unió közlekedéspolitikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Felföldi, Andor (2014) A nemzetközi bűnügyi együttműködés szabályinak változása az európai integráció hatására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fellegi, Nándor (2014) Ésszerű előreláthatóság - Horizont a polgári jogi felelősség látképén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fenyvesi, László (2014) A házasság megszűnésének szabályozása és a bírói gyakorlat. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Filus, Andor (2014) A gazdasági világválság hatása a munkanélküliségre Magyarországon, különös tekintettel Bács-Kiskun megyére, megoldást célzó intézkedések és programok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Flaisz, Tamás (2014) A választási reform vitája a parlamenti pártok törvénytervezetei és javaslatai alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Anikó Margit (2014) Legyenek „családbarát munkahelyek” Magyarországon? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Nelli (2014) Cigánykérdés Magyarországon a parlamenti naplók tükrében 1867-1944. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fohsz, Réka (2014) Foglalkoztatás-politikai kihívások az Európai Unióban az Európa 2020 stratégia tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Forrai, Ditta (2014) A szólásszabadság és korlátai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fricska, Marianna (2014) Orvos és orvosi tevékenység az ókorban és ma. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Frányó, Zita Dorottya (2014) A tartalomszolgáltatás elektronikus kereskedelmi és szerzői jogi vonatkozásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián, Judit (2014) A kulturális örökség védelme - Az épített környezet védelmének szabályozása Békés városában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fári, Anna (2014) Igazságügyi statisztika, fiatalkorú bűnelkövetők. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fáth, Anita (2014) Házastársak szerződései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fényi, Viktória (2014) Az internet és a magánszféra, különös tekintettel az IT környezetre és a Google privacy irányelveire. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp, László (2014) Az elítéltek munkáltatása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Füvesi, Dóra (2014) A politikai nyelvezethez való hozzáállás és a tudatos és nem tudatos politikai beállítottság a felsőoktatásban levők körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fődi, Zoltánné (2014) Életszínvonal a mai Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Garaczi, Vivien (2014) Munkaerő-felvétel a HR gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gazsó, Nikolett (2014) A klaszterek szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gera, Petra (2014) Az egészségbiztosítás finanszírozása és az Egészségbiztosítási Alap bevételeinek változása 1995-2012 között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gila, Noémi (2014) A munkahelyi ellenőrzés jogi háttere és gyakorlata Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Girizd, Árpád (2014) Vajdaság Autonóm Tartomány: Alkotmányos autonómia és politikai valóság. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gofjár, Nikoletta (2014) A jogi oktatás története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gombár, Fanni (2014) Gyermekek jogán járó ellátások, különös tekintettel a fogyatékos gyermekekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gubics, Dóra (2014) Szüléshez kötődő ellátások Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás, Nóra (2014) A demokratikus átláthatóságot biztosító eszközök az Európai Unióban a Lisszaboni Szerződés után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gura, Anett Erzsébet (2014) A cselekvőképességet érintő gondnokság szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyenes, János (2014) Munkanélküliség napjainkban a mai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyémánt, András (2014) Az online zeneipar terjeszkedőben - Szerzői jogi kilátások az internet korában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Győrik, Tímea (2014) Családtámogatás alanyi jogon az 1990-es évektől napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Nikoletta (2014) A vagyon kezelésével kapcsolatos vagyon elleni és gazdasági bűncselekmények és elhatárolási kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gégény, Barbara Szandra (2014) A kulturális javak védelme fegyveres konfliktus idején. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gömöri, Roland (2014) A kopt közösség szerepe a 20. század egyiptomi politikájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Habara, Mónika (2014) A munkaerő-kölcsönzés szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hajnal, Péter (2014) Az előzetes letartóztatás elméleti és gyakorlati kérdései, különös tekintettel az elrendelése feltételeire, foganatosítására és helyettesítő intézményeire. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hajós, Attila (2014) Az ügyész jogállása a büntető eljárásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halasi, Éva (2014) Másnak születtek – Tények és tévhitek az LMBT emberek megítélésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Harkai, István (2014) A kalózkodás nemzetközi bűncselekményének meghatározása és az érte való nemzetközi jogi felelősség, különös tekintettel Szomáliára, mint bukott államra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hattayer, Róbert Attila (2014) A magyarországi nyugdíjrendszer fenntarthatósági problémái a demográfiai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedüs, István (2014) A sajtókommunikáció alkotmányjogi aspektusai a büntetőeljárás nyomozati szakaszában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegyi, Kornél Gyula (2014) A tanúvédelem hazai eszközrendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Heka, Dária Zsuzsanna (2014) Európán kívüli politikai rendszerek: Az Argentin Köztársaság. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hencz, János László (2014) A gazdasági társaságok és az információszabadság. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Herczeg, Sándor Lajos (2014) Egyenlőtlenek az egyenlők között : független képviselők a parlamenti jog és a gyakorlat tükrében 1990–2014. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Herzsán, Gábor Ferenc (2014) A bizonyítás alapkérdései a büntető eljárásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Holló-Szabó, László Dávid (2014) Az EU kohéziós politikája (2014-2020) a hazai szabályozás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hollósi, Hajnalka (2014) A család alaptörvényi szabályozásának kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horti, Tamás (2014) Büntetőjog az arab iszlám társadalmakban (halálbüntetés). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Adrienn (2014) Jogorvoslati eljárás kérelem alapján a közigazgatási hatósági eljárásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Alexandra (2014) Munkanélküliség és hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Bettina (2014) Női szerepvállalás, azaz család vagy karrier. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Edina (2014) Gazdasági bűnözés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Istvánné (2014) A közoktatásban bekövetkezett változások és hatásai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Zsuzsa (2014) Az elítéltek foglalkoztatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Zsuzsanna Kitti (2014) A tanúvallomás jogszerű megtagadásának elméleti és gyakorlati dilemmái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Ágnes (2014) Szellemitulajdon-intenzív gazdaság és a védjeegy gazdaságban betöltött szerepe. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hulej, Álmos (2014) Lengyelország, Magyarország és Csehszlovákia politikai átalakulása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hunyadvári, Zara (2014) A felmondás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Husztik, Balázs (2014) A fegyelmi eljárás szabályainak változása az új Munka Törvénykönyve bevezetésével és gyakorlati alkalmazásuk egy hazai vállalatnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár, Adrienn Éva (2014) A házasság felbontatásának eljárásjogi szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Héja, Ágnes (2014) A társadalmi innováció és annak alapjogi összefüggései a civil szektorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hódi, Emese Zsuzsanna (2014) "Tágra zárt tárgyalótermek" : a bírósági tárgyalások nyilvánossága, különös tekintettel a bíróságok és a sajtó kapcsolatára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hős, Nikolett (2014) A nemzetközi békével és biztonsággal kapcsolatos reformok az ENSZ-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Illés, Szilárd (2014) Az előzetes letartóztatás végrehajtása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ivanova, Bianka (2014) Dekolonizáció, nemzettudat kialakulása és az etnikai viszonyok kapcsolata a Karib-térségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Izsák, Gábor (2014) A kiskorú veszélyeztetése és a kapcsolattartás akadályozása a 2012. évi C. törvény alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jakab, Zoltán (2014) Lakásviszonyok, lakáshelyzet, lakás-életminőség ma, nemzetközi összehasonlításban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jaksa, Emese (2014) Az EU fejlesztés- és kereskedelempolitikája az ACP-országokkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jakusovszkiné Vank, Hajnalka (2014) Az idősgondozás, ápolás Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Janusek, Lilla Kitti (2014) Az életminőség változása. Jólét vagy jóllét? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jenei, Szabolcs György (2014) Börtönügy helyzete külföldön. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jorda, Zoltán (2014) Az Európai Unió egyes tagállamainak munkavédelmi összehasonlítása a magyarországi szabályozások tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Judák, Viktor Ambrus (2014) Munkaviszony létesítésére, a munkaszerződés tartalmi elemeire vonatkozó törvényi rendelkezések és kollektív megállapodások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhos, Bernadett (2014) A mai Dél-Korea társadalma demográfiai és társadalomstatisztikai szempontokból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhos, Csilla (2014) A fiatalkori drogfogyasztás háttere, valamint az ezzel összefüggő bűncselekmények. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Renáta Noémi (2014) A kábítószerekkel összefüggésben elkövetett bűncselekmények és a büntetőjogi útról elterelés szabályai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Nagy, Péter (2014) Motiváció és ösztönzés a kis és középvállalkozásokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász-Nagy, Alíz (2014) Az általános forgalmi adó az adójogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jéga-Szabó, Brigitta (2014) Jogintézmények és szabályozási módszerek az Európai Unió környezetvédelmi szabályozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kalapács, Elvira (2014) Az üzemi baleset fogalma, társadalombiztosítási és munkaügyi következménye. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kallai, Kata Sára (2014) Az emberölés alap- és minősített esetei és büntetőjogi megítélése Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kamenszky, Anna Ágnes (2014) A gyermekkorú és fiatalkorú bűnözés Magyarországon az igazságügyi statisztikák tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kanizsai, Gabriella (2014) A munkaviszony megszüntetésének és megszűnésének esetei, különös tekintettel a csoportos létszámleépítésre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kanyó, Mónika (2014) A konfliktusok és a munkahelyi pszichoterror hatása a munkaügyi kapcsolatokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Karasz, Barbara (2014) A büntetés-végrehajtás megoldásra való problémái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kardos, Dóra Nikolett (2014) A válás folyamata és az egyszülős családok jellemzői pszichológiai és szociológiai megállapítások tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Karhesz, Klaudia (2014) Munkaviszony jogellenes megszüntetése és szankciói. Változások az 1992. évi XXII. törvényhez képest. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Karsa, Roland (2014) A Kkt. és Bt. jogi személyiségűvé válásának folyamata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kaszap, Mária (2014) A fiatalkorúak javítóintézeti nevelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Katus, Noémi (2014) Az európai uniós állampolgárok munkaerő szabad mozgásával kapcsolatos jogai a munkavállalói státusz megszerzéséig az Európai Unióban, illetve ezek érvényesülése Magyarországon és Németországban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kempf, Róbert (2014) Az előzetes letartóztatás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kendrusz, Gábor Dávid (2014) A szakszervezeti tagság jelentősége Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kenéz, Gabriella (2014) A tengeri kalózkodás nemzetközi jogi problémái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekes, Anikó (2014) A Munka Törvénykönyvének változásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kertész, Patrik (2014) A magyarok külföldi munkavállalása, a külső migráció, különös tekintettel a skandináv világ sajátosságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kerék, Krisztián (2014) A per ésszerű [észszerű] időn belüli befejezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keserű, Klaudia (2014) Az orvos büntetőjogi felelőssége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keszthelyi, Erika (2014) A fiatalkorúak elleni büntetőeljárás alapvető szabályai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kindernay, Zsuzsanna Éva (2014) Az elítéltek foglalkoztatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Adél Anna (2014) A kormánytisztviselők közérdekből nyilvános - személyes - adatainak megismerésének határai. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Molnár, Katalin (2014) A társadalombiztosítási kifizetőhelyek igényelbírálási és folyósítási eljárásainak jogszabályi alapjai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Gábor (2014) Rendőrség és Önkormányzat együttműködése Pest megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, László (2014) Az egészségügyi szolgáltató kártérítési felelőssége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Mónika Diána (2014) A házasság felbontásának eljárásjogi szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Nikolett (2014) A történelmi kapcsolatok hatása a szlovák-magyar, lengyel-magyar gazdasági együttműködésre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Klagyivik, Elvira (2014) Az EU költségvetésének fejlődése, különös tekintettel a 2014-2020 közötti többéves pénzügyi keretre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Krisztina (2014) A tisztességes eljáráshoz való jog érvényesülése a polgári eljárás során, különös tekintettel az ügyek ésszerű időn belül való elbírálásának követelményére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Enikő (2014) Az idegenekkel kapcsolatos távolságtartó magatartás társadalmi összefüggései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koller, Dezső (2014) Személyiségi jogok védelme,különös tekintettel az adatvédelemre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kolozsvári, Márk (2014) A régi és az új Munka Törvénykönyve munkaviszony megszűnésére és megszüntetésére vonatkozó szabályainak összehasonlítása, elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Koncz, Noémi (2014) Magyarország és az Egyesült Királyság demográfiai és társadalomstatisztikai sajátosságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kopasz, Péter (2014) Úton egy békésebb világ felé: a nukleáris fegyverek non-proliferációja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kotró, Anita (2014) Gyermekgondozási segély kialakulása, szabályozása kezdetektől napjankig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Anna Bella (2014) A megújuló energia jogi szabályozása az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Barbara (2014) A gyermek származásának megállapítására vonatkozó családjogi szabályok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Bálint (2014) Alternatív vitarendezési módszerek a magyar munkajogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Dorottya (2014) A települési hulladékkezelés jogi szabályozása és gyakorlata az új hulladéktörvény tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Edina (2014) Az elítéltek foglalkoztatása Magyarországon, napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Edina (2014) A munkaviszony megszüntetésének elméleti és gyakorlati problémái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Emese (2014) A pályakezdő fiatalok munkanélkülisége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Erika (2014) A toborzás, kiválasztás folyamatának és technikáinak bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Lászlóné (2014) Fogyatékos gyermek a családban és a társadalomban - különös tekintettel az értelmi fogyatékosságra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Máté (2014) A digitális forradalom aktuális és jövőbeli kihívásai az adatvédelem és információszabadság területén Richard Posner gazdasági jogelméleti felfogásának tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Rezső (2014) Minősített adatvédelem a közigazgatásban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Sándorné (2014) A szegénység csapdájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tímea (2014) A HR szerepe munkaerő megtartás, ösztönzésmenedzsment és vállalati kommunikáció tekintetében egy vidéki nagyvállalat példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Zsuzsanna (2014) Választottbíráskodás Magyarországon belföldi ügyekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Kósa, Ildikó (2014) Európai Uniós fejlesztési támogatások a ceglédi kistérség viszonylatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Papp, Amarilla (2014) A terhességi-gyermekágyi segély és a gyermekgondozási díj kialakulásának története, foglalkoztatáspolitikára gyakorolt hatása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kozák, Dominika Kata (2014) Férfiak és nők közötti egyenlő bánásmód és esélyegyenlőség a munka világában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Krajcsovicz, Anita (2014) Agrártámogatások rendszere és jogszabályi háttere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Krámli, Tamás (2014) A bírósági végrehajtás egyes kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kuli, Petra (2014) A végelszámolási-, a csőd,- és a felszámolási eljárás szabályai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kurucz, Viktor (2014) A védő joghelyzete a büntető eljárásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kántor, Balázs (2014) Egészségügyi dokumentáció kezelése és a levéltárak. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kéri, Judit (2014) Az egyenlő bánásmód betegjogi érvényesíthetősége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kómár, Szilárd Dénes (2014) Három csapás típusú törvények bevezetése az USA-ban, és hatásuk a bűnügyi statisztikákra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya, Krisztián (2014) Társadalomstatisztikai helyzetkép a mai Magyarországról. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya, Lívia Hilda (2014) A lopás minősítési rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kóródi, Krisztina (2014) A brit pártrendszer fejlődése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó, Anita Réka (2014) Fizetési módok a nemzetközi kereskedelemben, különös tekintettel az okmányos meghitelezésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ködmön, Ildikó (2014) A munkavállaló kártérítési felelőssége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Labos, Bence (2014) A nemzetközi büntető bíráskodás fejlődése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Laci, Renáta (2014) Innováció, versenyképesség és az Európai Unió jövője. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Laczkó, Dóra (2014) Az egyéni és társas vállalkozók biztosítási jogviszonya és járulékfizetési kötelezettsége Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Laczkó, Kitti (2014) Határon átnyúló családtámogatás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lajos, Ramóna (2014) Az életfogytig tartó szabadságvesztés végrehajtása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Laki, Tibor (2014) Az információs javak védelmi keretrendszerének vállalati gyakorlata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Lantos, Lehel (2014) Az egyéni sportok amatőr és hivatásos sportolóinak jogállása, különös tekintettel a munkatevékenységre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Laskovics, Bianka (2014) Az Európai Unió kohéziós politikájának várható változásai, 2014-2020. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lehotai, Orsolya (2014) A nők választójogának parlamenti megítélése a jogalkotás és az 1945-ös választások tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel, Nóra (2014) A nemzetközi űrjog szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel, Viktória (2014) Pártpolitikai ellenzék és koalíciós viták a magyar politikában a rendszerváltás után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lipcsei, Zsuzsanna (2014) A betegek önrendelkezési jogáról, az egészségügyi kártérítési perek bírósági gyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lipták, Dóra (2014) A fiatalok munkaerő-piaci helyzete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Liszkai, Szilvia (2014) A munkáltató kártérítési felelőssége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Loboda, Endre (2014) A titkos információgyűjtés és a titkos adatszerzés elhatárolása, valamint eredményének felhasználása a bírósági eljárásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lojek, Balázs (2014) Fiatalkori munkanélküliség az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

London, Edina Anna (2014) A nők és a megváltozott munkaképességűek helyzete a munkaerő-piacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lorencz, Dalma (2014) A munkaviszony megszűnése és megszüntetése az új Munka Törvénykönyve alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lovászi, Gergely (2014) HR tanácsadók, és szolgáltatásaik szerepe a vállalati HR stratégiák között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lucsik, János (2014) Eljárási akadályok a közbeszerzési jogorvoslati eljárásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ludányi, Regina Olimpia (2014) Észak-Korea és az Egyesült Államok kapcsolatai: az Egyesült Államok külpolitikai lehetőségeinek vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lukácsi, Adél (2014) Az Európai Bizottság szerepe az Európai Unió intézményrendszerében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Láda, Flóra (2014) Az Értékelő Központ alkalmazása során felmerülő jogi problémák a hazai és nemzetközi gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

László, Döniz (2014) Családtámogatási rendszer nemzetgazdasági kérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lázár, István (2014) Az Alaptörvény legitimitásának kérdése : a megalkotás folyamata, és kialakult politikai konfliktusok elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lázár, Károly (2014) A betegjogok szabályozása és érvényesítése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lóczi, Andrea Ilona (2014) A kollektív tárgyalások és szerződések gyakorlata Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lódri, Szabina (2014) Mire és mennyit költenek a kiskunmajsaiak, ha az egészségükről van szó? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrincz, Fanni (2014) A családi ellátások demográfiai hatásai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mackó, Katalin (2014) A drog megjelenése és hatása a fiatalok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Maginyecz, Kata (2014) „Földig esett sorsunkban hathatós segedelmet” : hajléktalan emberek kirekesztése, befogadása, esélyegyenlősége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, Flóra Anna (2014) A nemi önrendelkezés elleni bűncselekmények, különös tekintettel a szexuális kényszerítésre, a szexuális erőszakra és a szexuális visszaélésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, Hajnalka (2014) A kormánytisztviselői és köztisztviselői jogviszony jellemzői, sajátosságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Magyari, Anna (2014) Családtámogatási ellátások Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Majlát, Beatrix (2014) A nemzeti parlamentek szerepe az Európai Uniós döntéshozatalban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Makra, Ivett (2014) Szülés kapcsán igénybe vehető ellátások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mamira, Zoltán (2014) Információs önrendelkezés a publikus felhőben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Marik, Alexandra (2014) A rehabilitációs célú foglalkoztatás jogszabályi háttere és gyakorlata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Martinov, Ádám (2014) Munkanélküliség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Masir, Norbert (2014) Civil és nonprofit szervezetek helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mayer, Erzsébet (2014) A bányák magáncélú hasznosításának egyes kérdéseiről a római jogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Medovarszki, Ágnes (2014) A munkahelyi stressz összefüggése a munkahelyi balesetekkel és megbetegedésekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Medve, Dóra (2014) A munkáltatói felmondás szabályozása és joggyakorlata, különös tekintettel az azonnali hatályú felmondásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Merlák, Tibor (2014) Vezérdemokrácia : egy elmélet gyakorlata a magyar politikai viszonyok foglalatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mihályi, Dóra (2014) Iskolaszövetkezetek alapítása és működése, iskolaszövetkezeti munkavállalás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mikulássné Donka, Andrea (2014) A CLAAS Hungária Kft. munkaügyi kapcsolatai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mikuska, Katalin (2014) Életszínvonal, megélhetés a mai Magyarországon a társadalomstatisztikai adatok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mogyorósi, Szilárd (2014) Euroszkepticizmus mint politikai attitűd : csak egy divatos szerep vagy egy régi démon? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Anna (2014) A sérelemdíj megállapítását befolyásoló körülmények összehasonlító jogi vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Erzsébet (2014) A gazdálkodó szervezet vezető tisztségviselőjének párhuzamos büntetőjogi felelőssége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Judit (2014) A helyi önkormányzatok szerepe az Alaptörvényben, különös tekintettel a helyi demokrácia gyakorlásának alkotmányosságára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Márta Anita (2014) A szegénység Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Monori, Zsuzsanna Éva (2014) Zaklatás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mucsi, Alexandra (2014) Családok helyzete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mucsi, Dóra (2014) A termőföld használat szabályozásának módosulása a Földforgalmi törvény tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mufics, Anna Marina (2014) Az örökbefogadás jogintézménye. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Márki, Lúcia (2014) A bűnözés statisztikája különös tekintettel a visszaeső bűnözésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mátó, Zsolt (2014) Bűnözéstől való félelem a szegedi Odessza lakótelepen. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mélykuti, Tibor Máté (2014) A földhaszonbérlet szabályozása a Földforgalmi törvény alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mérges, Alexandra (2014) Szakszervezeti pluralizmus az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Edina (2014) A nevelőszülői jogviszony. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mézes, Ádám (2014) Munkanélküliség kialakulása és megoldása a mai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nacsa, Nóra Margit (2014) Az Európai Unió támogatáspolitikája és a pályázás magyar rendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Beatrix Havaska (2014) Információszabadság tegnap és ma. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Dániel László (2014) Az öregségi nyugdíjat érintő változások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Dóra Adriána (2014) A gazdasági társaságok adatkezelései : különös tekintettel a multinacionális vállalkozásokra. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Endre (2014) Munkáltatói felmondás az új Munka törvénykönyv alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Eszter (2014) A foglalkoztatás és a munkanélküliség alakulása a rendszerváltás időszakában és az 1990-es évek első felében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Katalin (2014) Nők harminc év feletti gyermekvállalása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Nóra (2014) Az előzetes letartóztatás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Petra (2014) A sztrájk szabályozása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Renáta (2014) Tipikus és Atipikus foglalkoztatás Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Viktória Éva (2014) A hulladékjog helyzete Magyarországon és az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Zita (2014) A katonai büntetőeljárás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Barna, Krisztina (2014) Szerződési jogunk fejlődésének színes terméke: a szindikátusi szerződés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Narancsik, Fanni (2014) Charles de Gaulle portréja és külpolitikai munkássága, s annak szerepe korának nemzetközi kapcsolatrendszerének alakulásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nemcsokné Rusz, Mariann Edit (2014) A szülői felügyelet, kapcsolattartás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Novics, Ildikó (2014) Az emberölés tényállása, elhatárolása egyéb az élet, a testi épség és az egészség elleni bűncselekményektől. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nyiri, Attila (2014) Horvátország és Magyarország parlamentális rendszerének összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nyuzó, Marietta (2014) Agrár támogatás rendszere, jogszabályi háttere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nédó, Ramóna (2014) Fiatalkorúak szabadságvesztés-büntetésének végrehajtása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Négyökrű, Petra (2014) [A tetoválás megítélése és elfogadása]. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Német, Anikó (2014) Az átlagéletkor növekedésének hatása az öregségi típusú nyugdíjakra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Anikó (2014) Kötelezettségszegés megállapítása iránti perek következtetései az Európai Bíróság jogeseteinek fényében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Eszter (2014) Az előzetes letartóztatás szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Róbert (2014) Az Európai Unió büntetőügyekben való igazságügyi együttműködési rendszerének bemutatása különös tekintettel az Európai Ügyészség létrehozására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Valéria (2014) A fogyatékossággal élő, megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatása Magyarországon társadalmi és jogi értelemben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ollé, György Gábor (2014) A jelenkori magyar sztrájkjogi szabályozás, figyelemmel a gyakorlati alkalmazás lehetőségeire. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oltean, Sándor (2014) Az Európai Unió gazdaságpolitikája és gazdasági válságkezelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oláh, Bettina (2014) Nők a munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Oláh, Mihály (2014) Szegedi adóösszeírások a török korban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Orcsik, Dóra (2014) A munkanélküliség alakulása Magyarországon a 2010-es évek elejéig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ormándi, Beáta (2014) A közfoglalkoztatás szerepvállalása a munkanélküliség kezelésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Orosz, Anett (2014) Az Orosz Föderáció, Ukrajna és a Belorusz Köztársaság közjogának fejlődése a Szovjetunió szétesése után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Orvos, Nelli (2014) A magyarországi fogyasztói békéltető testületi eljárás problematikái az alternatív vitarendezési módszerek tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

P. Nagy, Róbert (2014) A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Palkó, Dóra (2014) Az Egyesült Államok társasági joga, különös tekintettel a társasági formákra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Palotai, Miklós (2014) A jogi oktatás története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Palya, István (2014) A munkavállalók szabad mozgáshoz való joga és az egyenlő bánásmód követelménye az Európai Bíróság esetjogának tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papdi, Barbara (2014) A munkahelyek áldozatai – A zaklatás, a pszichoterror és a mobbing kialakulása és megelőzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Fruzsina (2014) Hazánk gyógyfürdőiben igénybe vehető fürdőgyógyászati szolgáltatások jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Gergely (2014) A védő szerepe a büntetőeljárásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Mónika Judit (2014) A szabad bizonyítás elve és a polgári perbeli bizonyítás egyes kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pataki, Gábor (2014) Az internetes jog szabályozása, a közösségi oldalak és szolgáltatók joga, avagy adatvédelmi aggályok és vajon felejt-e az internet. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Patyi, Zsófia (2014) Jogsértések az interneten - különös tekintettel a szerzői jogsértésekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pengő, Bianka (2014) Az oktatásügy helyzete, továbbfejlődés a magyar iskolarendszerben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Perei, Péter László (2014) A munkavállaló bér és bér jellegű juttatásainak szabályai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pesti, Katalin (2014) EU-s dimenziójú versenyjogi jogsértések miatti kártérítési igényekkel kapcsolatos nemzetközi magánjogi kérdések. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Petrovicsné Nemes, Rita (2014) Az elítéltek foglalkoztatásának lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Petra (2014) Segítség a hatékony vezetéshez. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Sára Bíborka (2014) A nők hátrányos munkaerőpiaci helyzete és az ebből fakadó stressz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Éva (2014) A közérdekű munka végrehajtása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Éva (2014) Önfoglalkoztatók biztosítási és járulékfizetési kötelezettsége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pipicz, Attila (2014) Alternatív vitarendezési módok a munka világában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Plentri, Anna (2014) Ahol az élsport kezdődik, ott az egészség véget ér. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Plentri, Nikolett (2014) A családokról a társadalomstatisztikai és demográfiai adatok tükrében a mai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Plesovszki, Tímea (2014) A nem vagyoni kártérítés összegszerűségét befolyásoló tényezők - Az Emberi Jogok Európai Bírósága és Magyarország joggyakorlata tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pojcsik, Csaba (2014) A közmunka a statisztikai összefüggések fényében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pojcsik, Csilla (2014) Gyermekjogok megvalósulása a munkavilágában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Polgár, Antal (2014) Az egészségügyi tevékenység végzésére irányuló jogviszonyok szabályozása és gyakorlati problémái Magyarországon. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pomozi, Veronika (2014) Az abortusz jogi szabályozása : az abortusz kérdésköre - Van megoldás? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pongó, Tamás (2014) A "pursuit of happiness" alkotmányjogi aspektusai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Práger, Zsuzsanna (2014) A magyar és az angol fogászati alapellátás összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pusztai, Dorina (2014) A szerződéses jog előreláthatósági szabályának kérdése a Bécsi Vételi Egyezmény tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Páldeák, Áron Bence (2014) A férfiakkal való emberkereskedelem. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pálos, Péter Pál (2014) Új kihívások a házassági vagyonjogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Jácint (2014) Az előadóművészek jogainak védelme, a zenekaron belüli jogviszonyok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pékó, Erika Barbara (2014) Prostitúcióval összefüggésben elkövetett bűncselekmények elemzése, különös tekintettel a prostitúciós bűncselekmények áldozatainak védelmére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Péter, László (2014) „Ép testben, ép lélek.”. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pétervári, Máté (2014) Az első magyar csődtörvény elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pópity, Sarolta (2014) A szovjet hírszerzés és brit kémelhárítás konfliktusai (Cambridge 5 eset). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pölös, Izabella Barbara (2014) Vitarendezés a Kereskedelmi Világszervezetben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Regős, Eszter (2014) Egészségügyi adatkezelés a munkahelyen? Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Rostás, Hajnalka (2014) Roma lét a 20-21 században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rozsnyai, Erika (2014) Fürdőgyógyászati ellátások igénybe vétele Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rudinszki, Ines (2014) A német szövetségi és a magyar alkotmánybíráskodás összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rumpler, Viktória (2014) Az önként végzett munka jogi minősítése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rutai, Balázs (2014) Atipikus munkavégzési formák jogi szabályozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rádai, Péter (2014) Az Európai Uniós csatlakozás hatása Magyarországon a munkanélküliségre 2004- 2013 időszakban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rádiné Tabi, Anita Brigitta (2014) Térségi szinten koordinált közös intézményi közbeszerzés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rátai, Renáta (2014) Az azonos nemű személyek párkapcsolata, különös tekintettel a bejegyzett élettársi kapcsolat jogintézményére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ráthgéber, Tamás (2014) A Növényvédő szerek engedélyezésének és használatának jogi feltételei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rónyai, László (2014) A nők szerepe a zsidó és a keresztény jogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Salamon, Bianka (2014) Okirati bizonyítás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sallay, Viktória (2014) Pályakezdő fiatalok munkaerő-piaci helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Samu, Judit (2014) Munkáltatói kártérítési felelősség, különös tekintettel az üzemi balesetekre és foglalkozási megbetegedésekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sarkadi, Máté (2014) Az éghajlatváltozással kapcsolatos nemzetközi egyezmények és politikák, illetve hazai vonatkozásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sejben, Adrienn (2014) Diákfoglalkoztatás napjainkban Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Seres, Henrietta Krisztina (2014) Egészségbiztosítás Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Seres, Rita (2014) A fiatalkorúak sértetti és elkövetői minősége napjainkban Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Shams, Alireza (2014) A külföldiek földtulajdonszerzésének lehetőségei Magyarországon és Európában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Simits, Ágnes (2014) A sajtó-helyreigazítás, az objektív felelősség és a sajtójog - internet kapcsolatának egyes problémái napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, József (2014) A nevelési és társadalmi valamint a környezeti hatás, mint enyhítő körülmény értékelése a büntető bíráskodás során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Miklós Mátyás (2014) Az öregségi nyugdíjkorhatár alakulása az elöregedő társadalomban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Simonka, Éva (2014) Az iskolaszövetkezeti munkavégzés és a munkaerőkölcsönzés a gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sin, Stella (2014) A szocialista munkamorál 1945–1989 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Orsolya (2014) Túlzsúfolt büntetés-végrehajtási intézetek Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Sandra (2014) A kormánytisztviselők jogviszonyának jogi szabályozása különös tekintettel a köztisztviselőkre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Siposné Szabó, Anikó (2014) Az egyenlő bánásmód jogi és pszichológiai szempontú megközelítése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Slezák, László (2014) A prostitúcióhoz kapcsolódó bűncselekmények minősítési elhatárolási kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Styecz, Nikolett (2014) A szegénység helyzete Magyarországon, különös tekintettel a legveszélyeztetettebb társadalmi csoportokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sutyinszki, Petra (2014) A perorvoslatok, különös tekintettel a felülvizsgálati eljárásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Adrienn Mária (2014) Emberi jogok védelme a 20-21.században, különös tekintettel az Amerika-közi Emberi Jogi Bíróság döntéseire. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Bálint Gábor (2014) Bük és Csepreg demográfiai, társadalomstatisztikai bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Erika (2014) Cegléd város településrészeinek szociális helyzete, a szociális ellátórendszer működése és a fiatalkorú bűnelkövetés statisztikai felmérése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Gyula Máté (2014) A védelmi felelősség koncepciója. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Klaudia (2014) A német tartós ápolási biztosítás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Nikolett (2014) Az új nemzeti közfoglalkoztatási programról Békés megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Ágnes (2014) Út a pedagógus életpályamodell bevezetéséhez. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Tönki, Albert (2014) A nem konvencionális olajkitermelés hatása a nemzetközi kapcsolatokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó-Batancs, Cintia (2014) Összefogás a nemzetközi terrorizmus ellen Nemzetközi szervezetek terrorizmusellenes tevékenysége 9/11 után, különös tekintettel Európára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szakadáti, Szabolcs (2014) A KSH múltjában gyökerező statisztikai adatvédelem szabályozása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szakadáti, Szabolcs (2014) A KSH múltjában gyökerező statisztikai adatvédelem szabályozása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szakál, Fanni (2014) A Közös Agrárpolitika és a hozzá kapcsolódó magyar agrártámogatási rendszer kialakulása és szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai, Péter (2014) A migráns munkavállalók magyarországi munkavállalásának jogi keretei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szalma, Borbála (2014) Know-how a szolgálati találmány „üzleti titka". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szaniszló, Mariann (2014) Az ügyészség alkotmányjogi helyzete és történeti gyökerei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szarvas, Rita (2014) A nemzetközi választottbíráskodásról, kitekintéssel a hazai szabályozásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szarvas, Áron (2014) Környezettudatos foglalkoztatás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szaváriné Bakonyi, Lídia (2014) Tolna (vár-) megye népesedéstörténete a kezdetektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szeleczki, Rita (2014) Adatkezelés a bírósági eljárásokban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szentesi, Annamária (2014) Európai Unió energiapolitikája és Oroszország. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sziebig, Orsolya Johanna (2014) A nemzetközi környezeti jog egyes alapkérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szikszai, Anna (2014) Magyarok török földön az 1848–49-es szabadságharc után Katonák és orvosok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Dóra (2014) Az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló törvény bemutatása a diszkrimináció témakörében, különös tekintettel az Alkotmánybíróság gyakorlatára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyiné Papp, Ágnes (2014) A magyar és német munkajog tartalmának összehasonlítása - különös tekintettel a munkaidőre, a pihenőidőre és a munkabérre vonatkozóan- a RAFI GmbH&Co.KG-n és leányvállalatán a RAFI Hungaria Kft-n keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szirovicza, Róbert (2014) A testi sértés egyes minősítési és elhatárolási kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szoboszlay, Árpád (2014) A szovjet titkosszolgálat, a KGB utóélete a Szovjetunió felbomlása után kialakult politikai és történelmi helyzetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szokolay, Fanny (2014) Atipikus munkavégzési formák, különös tekintettel a diákok foglalkoztatására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szubin, Adrienn (2014) Klímakonferenciák az üvegházhatású gázok csökkentésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szvoboda, Kinga (2014) Az önkéntes egészségpénztárak szerepe és helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szántó, Szilvia (2014) Magyarországon a bűncselekmények hátterében álló társadalmi, kulturális és demográfiai okok a statisztika tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szász, Balázs (2014) Módosult jogintézmények az új földforgalmi törvényben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsi, Annamária (2014) Az orosz nyelvű kisebbségek politikai képviselete Észt-és Lettországban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Székely, Szilvia (2014) Atipikus munkavégzési formák. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Székács, Diána (2014) A munkaügyi konfliktusok és viták rendezésének eszközei, különös tekintettel az alternatív módszerekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Széll, Kata (2014) A német tartományok érdekképviselete az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Széllné Fodor, Edina (2014) Anya vagy dolgozó nő? Munka- és családvállalás a mai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szélpál, Szilvia (2014) Oktatók és kutatók helyzete a felsőoktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szélpál, Tamás (2014) A határon túli magyarság demográfiai sajátosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szöllősi, Tamara Pálma (2014) Az erőszakos nemi bűncselekmények szabályozásának fejlődése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke, Tamás (2014) Az elítéltek foglalkoztatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Bálint (2014) Kína külkapcsolatainak alakulása a 20. századtól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Szilvia (2014) A mediáció, mint a munka egészségkultúrájának értékalapú újraértelmezése az egyéni munkaviszonyban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Karina (2014) A munkadíjazás motiváló hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Katalin Kitti (2014) A nőkkel szembeni hátrányos megkülönböztetés tilalma a nemzetközi jogban és az Európa-jogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Orsolya (2014) A fájlcserélés jogi problematikája különös tekintettel a torrentekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sápi, Sándor (2014) A rablás törvényi tényállásának története, elhatárolási és rendbeliségi problematikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sáreczki, Dóra (2014) A fizikai és a pszichikai munkakörnyezet hatása a teljesítményre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sárközi, Zsanett (2014) Közfoglalkoztatás Gádoroson. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sütő, Kitti (2014) Gyermekszegénység és a társadalmi kirekesztés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tajti, Dávid (2014) Az Európai Unió sportpolitikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Emese (2014) A megélhetés és az életszínvonal változásai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Kitti (2014) A magyar munkavállalók munkavállalási lehetőségei az Európai Unióhoz történő csatlakozást követően. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Mariann (2014) Munkavállalás az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tamás, Georgina (2014) A büntetőeljárást gyorsító és egyszerűsítő külön eljárások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tamási, Anita (2014) A közös kül- és biztonságpolitika kialakulása és intézményrendszere az európai integráció fényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tanács, Edit (2014) Az oktatáshoz való jog kérdései az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tanács, Viktor (2014) A megújuló- és nem megújuló energiaforrások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tari, István (2014) A know-how magánjogi védelme. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tarkó, Valéria (2014) A Kárpát-medencében élő határon túli magyarság demográfiai sajátosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tatár, Zsófia (2014) Veszélyeztetett munkavállalók munkajogi védelme nemzetközi és magyar viszonylatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Temesvári, Anita (2014) Konfliktusok nélkül... : családi konfliktusok és a megoldás lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Terhes, Réka (2014) A Nemzeti Adó- és Vámhivatal kormánytisztviselőire vonatkozó törvényi szabályozás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ticsinyin, Anton (2014) A pártfogó felügyelet végrehajtása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tomicsek, Norbert (2014) A Natura 2000-es területek földhasználati szabályai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tornyai, Gergely (2014) A bűnszervezettel kapcsolatos büntetőjogi rendelkezések értelmezésének problémái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Trnovszki, Ákos (2014) Életszínvonal alakulása és az azt befolyásoló tényezők Magyarországon (1990-2013). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tsereteli, Otari (2014) Georgia és Magyarország demográfiai és társadalomstatisztikai bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Turcsik, Kármen (2014) Vita megelőzési és vitamegoldási módszerek a munkajogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Turi, Melinda Zsuzsanna (2014) Az alapelvek érvényesülése a közigazgatási perekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Turuc, Krisztina (2014) A diploma gender összefüggései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tutkovics, Éva (2014) A környezeti jogi felelősség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tweneboah, Georgina (2014) Magyarország kulturális kapcsolatainak alakulása a rendszerváltozástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tárkányi, Evelin (2014) A szegénység alakulása Magyarországon a rendszerváltást követően napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Adrienn (2014) Munkavállalók személyhez fűződő jogai, különösképpen a munkahelyi adatvédelem szabályai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Bianka Lilla (2014) Törökország, mint regionális hatalom. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Diána (2014) Szabálytalanságkezelés az uniós forrásból finanszírozott projektek esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Enikő (2014) Közalkalmazotti jogviszony létesítése és megszűntetése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Erika Teréz (2014) Munkával való elégedettség és a szakszervezet. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Fruzsina (2014) Minősített adatok kezelése és vizsgálata a büntetőeljárásban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Gabriella (2014) Az orosz szerepvállalás a Balkánon a Jugoszlávia felbomlását követő időszakban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Kitti (2014) Áralapú visszaélések az EUMSz 102. cikkének tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, László Krisztián (2014) Az európai jogharmonizáció elmélete és gyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Melinda (2014) Az európai civil társadalom problémái Különös tekintettel a fiatalok demokratikus részvételi formáira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Nikolett (2014) Az uniós polgárok jogállása az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Szilvia (2014) A feladat-orientált költségvetés alkalmazásának lehetőségei a rendőrségi szerveknél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Zsanett (2014) Az új típusú biztonsági kihívások és azok kezelési stratégiái az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Zsófia (2014) Munkanélküliség Magyarországon és a Dél-Alföldön. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Csilla (2014) „A szépnek annyi arca van, ahány szem ráfigyel.” : a szépségideál változása a társadalmi korok és elvárások tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Helga Klára (2014) Az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó bűncselekmények Magyarországon – különös tekintettel a dél-alföldi régió igazságügyi statisztikájára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

U

Ujfaludi, László Zoltán (2014) Információszabadság a Magyar Honvédségben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Brigitta (2014) A vezető tisztségviselő felelőssége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Dóra (2014) A munkavédelem és a munkahelyi baleset vizsgálata egy megtörtént baleset függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Dóra (2014) A szegénység Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Katinka Hajnalka (2014) Munkáltató kártérítési felelőssége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Ramóna (2014) A jogos védelem a magyar büntetőjogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Renáta (2014) A vad által okozott károkért való felelősség szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Zsanett (2014) Fogyasztóvédelem a közigazgatási jog szervezetrendszerében és a fogyasztók tájékozottsága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga-Orvos, Zoltán (2014) Kártérítési perek az egészségügyben a kár szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vastag, Erika Irén (2014) Foglalkoztatásra vonatkozó jogszabályok változása Magyarország Uniós csatlakozásától napjainkig a munkaügyi ellenőrzés tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vastag, Lilla (2014) Az iparjogvédelem körébe eső szellemi alkotások – különösen a know-how – vagyoni értéke. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Veréb, Olga (2014) A sztrájk szabályozásának alakulása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vetró, Judit (2014) Szülői felügyeleti jog tartalma. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vidók, Kinga (2014) Jövőbeli nyugdíjhelyzetkép. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze, Beatrix Zsanett (2014) Az elöregedő társadalom hatása az idősek munkaerő-piaci helyzetére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vizi, Tünde (2014) Európai kisebbségek : magyarok Angliában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vámos, Hédi (2014) A délszláv háború és a vajdasági magyarság sorsa. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi, Krisztina (2014) Magyarország és Franciaország kapcsolódási pontjai az Európai Unió Közös Agrárpolitikájában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vécsey, Dániel (2014) Bosznia-Hercegovina választási rendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vörös, Zsuzsanna (2014) Rejtett foglalkoztatás és a visszaszorítására tett intézkedések. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vőneki, Antal László (2014) A határozott- illetve a részmunkaidős foglalkoztatás Magyarországon és az EU-ban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

W

Walter, Viktor (2014) Az üvegházhatású gázok kibocsátásának szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Weszely, Dalma Flóra (2014) Az elítéltek nevelése a szabadságvesztés végrehajtása során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Wágenhofferné Szilágyi, Anna (2014) A családok helyzete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zajácz, Dorina Olga (2014) A büntetőeljárást gyorsító jogintézmények. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zambó, Veronika Julianna (2014) A fiatalkorúak javítóintézeti nevelésének végrehajtása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zemniczky, Ágnes Erzsébet (2014) Családtámogatási ellátások Magyarországon és az Európai Uniós államokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zimányi, Csenge (2014) Munkaerő-kölcsönzés előnyei, hátrányai és gyakorlati megvalósulása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsemberi, László Tamás (2014) Munkanélküliség a Dél - Alföldi régiban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsikóné Kendra, Klára (2014) Az önkormányzati adóhatóságok adatkezelése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Zsiros, Kata Anna (2014) Fiatalkorúak elleni büntető eljárás alapvető szabályai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsiros, Szilvia (2014) Családtámogatási ellátások célja, szerepe a gyermeket nevelő családok jövedelmében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zádori, Beáta Helga (2014) Apport az új Ptk. tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zádori, Ivett (2014) A munkáltatók járulékfizetési kötelezettségei és ehhez kapcsolódó kedvezmények. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahám, Angéla (2014) Zöld munkahelyek A környezettudatos irányítás módszerei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ámán, Ildikó (2014) Fogalmi problémák a fogyasztóvédelmi jogban (A termék). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Árkosy, Lilla (2014) Az eladói kellékszavatosság a klasszikus római jogban : (Különös tekintettel a rabszolgák adásvétele esetén). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ármós, Erika (2014) A jogcím és szerzésmód kapcsolata : a tulajdon átruházás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Árva-Tóth, Bianka (2014) A családbarát munkahely koncepció, mint a munka és a magánélet összeegyeztetésének eszköze, kiemelt figyelemmel a kisgyermekes nők helyzetére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ördög, Bence Áron (2014) A magyar társasági jogi szabályozás : a diszpozitivitás és kogencia kérdése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ördög, Orsolya (2014) Nők és férfiak közötti esélyegyenlőség a munkaerőpiacon, az Európai Unióban és Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ötvös, Tamásné (2014) A helyi szociális helyzet a demográfiai faktorok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ú

Újházi, Szabina (2014) A munkáltató kártérítési felelőssége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ő

Őze, Péter (2014) A bírói véleménynyilvánítási szabadságjog. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 28. 18:13:16 CET.