Works by discipline "Engineering"

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | Z | Á | Ó
Number of items at this level: 276.

A

Abonyi, Said Szelina (2020) Speciális diétákban alkalmazható sütőipari termékek kifejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Alt, Norbert (2021) A gyulai húsipar helyzetének alakulása az új trendek függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Antal, Nóra Kata (2020) Kereskedelmi és gyártói márkás pulykamell sonkák összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Antal, Renáta (2020) A vendéglátóipari vállalkozások által működtetett önellenőrzési rendszerek hatása a készételek minőségére és biztonságára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bagi, Bence Zsigmond (2020) Gyümölcsfeldolgozó üzem létesítésének pénzügyi előkészületei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barcsa, Fanni (2020) Csökkentett cukortartalmú, dúsított karamella termékek és fejlesztésük. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barna, Dorina Bettina (2020) A fekete berkenye beltartalmi értékeinek változása különböző készítmények esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Barta, Máté (2020) A fehérje szerepe a sportolók étrendjében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bartalis, Dezső (2020) Lakáscélú ingatlanok karbantartási és energetikai fejlesztési lehetőségei, különös tekintettel a családi házakra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baráth, Nikolett (2020) Élelmiszeripari szennyvizek dielektromos jellemzőinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bernát, Renáta (2020) A kárminvörös színezék kiváltásának lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bobekné, Szeg Ildikó (2020) IFS alkalmazása a 100%-os gyümölcslé gyártásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Boka, Péter (2020) A máktermesztés aktuális helyzete és jövőképe Magyarországon, különös tekintettel a Dél-Alföldre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bokros, Hubert (2020) Okosotthon megoldások és biztonságtechnikai lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbás, Barbara (2020) Egy baromfifeldolgozó üzem, takarítási, tisztítási és fertőtlenítési folyamatának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borbély, Balázs (2007) Egyéni vállalkozás alapítása a mai Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borbély, Barbara Mária (2020) Hazai pálinka minták összetételének vizsgálata GC-MS módszerrel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bottyán, Mihály (2020) Fékbetétek dielektromos tulajdonságainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozóki, Zita (2020) Árvízkapu építése a Dong-éri főcsatornán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bucsi, Endre Bence (2020) Vasúti közlekedésben alkalmazott diesel motorok üzemi és karbantartási vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bujdosó, Bence (2020) Csőköteges hőcserélő tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bujdosó, Imre (2020) Görgős pályaszakasz üvegszállító asztalainak átalakítási lehetőségei a Guardian Orosháza Kft bevonósori részlegén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Busa, Balázs Máté (2019) Szállítmányozás lebonyolítása élelmiszeripari nagyvállalatoknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bánfi, Tibor (2020) MSK raklap zsugorfóliázó gép csere a Villeroy & Boch Kft.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bíbok-Csikós, Anett (2021) Martfűi ivóvíz tisztító technológia bemutatása és optimalizálása az ivóvízminőség javítása céljából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bóta, Szabolcs (2020) Önkiegyensúlyozó rendszer megvalósítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Börcsök, Norbert (2020) Szalámi hámozásához szükséges erő mérését szolgáló berendezés tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csatári, Enikő (2020) Növényi tejhelyettesítők alkalmazhatósága a pszeudotejcsokoládé fejlesztéséhez. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csepregi, Milán (2020) Piretroid peszticid maradékok vizsgálata méhészeti termékekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csikós, Gábor (2019) Fahántoló gépek műszaki fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csirik, Marianna (2010) Vasúti személy- és teherszállítás változásának viszgálata Orosházán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csuka, Anikó (2021) Különböző kenyér adalékanyagok hatásának vizsgálata eltérő minőségű búzaliszteken. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csurai, Boglárka (2021) Cukorhelyettesítés lehetősége sütőcukrászati termékben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, Ágnes (2020) Öko-farmgazdaság bemutatása és vizsgálata és a biotermékek keresletének elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csízi, Krisztina (2020) Biológiai hatóanyag tartalmú kitozán filmbevonat hatása gyümölcsök mikrobiológiai állapotán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csóka, Nándor (2020) Pszeudocereáliák finomaprítása eltérő körülmények között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csúzi, László (2020) Egy játszótér teljes megalkotásának és telepítésének elemzése a Haász Kft.-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Daróczi, Dénes (2021) Paprikás szárazáruk érzékszervi tulajdonságainak nyomon követése a minőségmegőrzési idő alatt. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Deák, Zsombor (2020) Az Airrari Classic pneumobil pneumatikus rendszerének megtervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dittrich, Kata (2020) Fajtamézekből készült mézes sütemények receptúrájának optimalizálása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dohány, Tamás (2020) Zajszint mérése munkahelyi környezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Drahota, Beatrix (2020) Gluténmentes ostyatermékek fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Drégely, Dalma (2020) Struktúraváltás és fogyasztói elégedettség vizsgálat a Kunsági Majorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dóczi, Nikolett (2021) Tönköly DH vonalak fruktán tartalmának változásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Erhardt, Bálint János (2020) A bor fogyasztási kultúrája Bács-Kiskun megyében, valamint kapcsolata a bormarketinggel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fabó, Ferenc (2021) Biológiai hatóanyagok hatása élelmiszerről izolált bakteriális biofilmeken. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Cintia Viktória (2020) Kézműves gyümölcsös sörök gyártása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Gergő (2020) Rubik-kocka megoldó algoritmus megvalósítása FPGA segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, József (2020) Meggybefőtt gyártásának felülvizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, László (2020) Öntözőrendszer és szivattyújának áramlástechnikai és energetikai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Zsanett Emese (2020) Tejipari védőkultúrák egyes tejtermékek eltarthatóságára gyakorolt hatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas-Csamangó, Imre (2020) Az információáramlás folyamatainak menedzselési lehetőségei a BV intézményrendszerében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Péter Efraim (2020) Egy juhtenyésztéssel foglalkozó családi gazdaság bemutatása és fejlesztési lehetőségeinek feltérképezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér, Dorina (2020) Drónok a mezőgazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér, Nándor (2020) Kézműves sörök gyártástechnológiája és gyártásuk felülvizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Péter (2020) Nanoszűrés és többlépcsős eljárások lehetőségeinek kutatása a tejiparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ferentzi, Andrea Mária (2020) Magyarországi termálvíztartalmú CH4 meddőkutak bemutatása, kísérőgáz energetikai hasznosításának lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Lívia Katalin (2020) Illóolaj tartalmú zselatin filmbevonat hatása a csirkemell mikrobiológiai állapotán Enterobacter sp. és Staphylococcus aureus való szennyezés esetén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Forgó, Anna (2020) Műanyag kompozitok összehasonlító vizsgálata és elemzése a műszaki gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián, Fruzsina (2020) Glutén és Laktózmentes müzliszelet. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp, Péter (2020) Tej eredetű pácolóanyagok használhatóságának vizsgálata a húsiparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Garai, Dzsenifer (2020) Ultraszűrő polimer membránok tesztelése tejipari modell szennyvizekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Garbacz, Bálint (2020) BD 25t/25m bakdaru tervezés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gelencsér, Bálint Lajos (2021) A zsírégetés szerepe a sportolók étrendjében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Grecsó, Zsófia (2020) A talajon és a kőzetgyapot táptalajon hajtatott étkezési paprika paramétereinek összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gubina, Tamás (2021) HACCP elemzése a szállodai vendéglátásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gujás, Veronika (2021) Zöldségfélék antioxidáns hatásának változása feldolgozáskor. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás, Enikő Judit (2020) Cukorkafélék készítése liofilizált gyümölcsökkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyetvai, Rita (2020) Bean to bar tejcsokoládé fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyevi-Szabó, Viktória (2020) Szénhidrát dúsítás lehetőségei kenyérben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyulai, Edit (2020) Dél-Magyarországi virágkertészetek összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyulai, Réka Lídia (2020) Fagyasztott leveles tészta vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyöngyösi, Gergő (2020) Gomba termőzsákot töltő gép tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gácser, Máté (2020) A magyar húsjuh ágazat állományösszetételének és termelési eredményeinek elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Szimonetta (2020) Aszalt gyümölcsök felhasználása kolbászban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Görbe, Lilla (2020) Rövid élelmiszerláncok mikrobiológiai kérdései, fogyasztók ismereteinek felmérése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdu, Nóra (2020) Műanyag felületen kialakult bakteriális biofilmek eltávolítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Halászi, Tímea Katinka (2020) Rizssziruppal dúsított mézek detektálása HPLC módszerrel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűsné Kővágó, Katalin (2016) Portfólió. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horvát, Kristóf (2020) Közvetlen kapcsolat tervezése és megvalósítása egy gyártó és csomagoló gép között a hatékonyság növelése valamint a folyamat egyszerűsítése érdekében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Evelin (2020) Fogyókúrák háttere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Péter (2020) Okos napelem tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Veronika Gabriella (2020) Különböző FAO- számú takarmánykukorica fajták összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Viktor (2020) Szervizszolgáltatás fejlesztés, termeléstámogató szoftver használatával a GEA F.S. Magyarországi Fióktelepnél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Zsuzsanna (2020) A Szegedi Tudományegyetem kísérleteihez szükséges élő állat beszerzési folyamatának optimalizálása, az átfutási idők csökkentésének érdekében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth-Gaudi, Miklós (2020) Szelénnel dúsított cipó kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár, Csilla (2020) Az Erasmus program hatása a gazdaságra. A programban való részvétel hatása az elhelyezkedési esélyekre, személyes kompetenciákra és a nyelvtudásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Illyés, Nikolett Szilvia (2021) Eltérő összetételű csokoládé modellrendszer viszkozitás, szemcseméret és antioxidáns tulajdonságainak vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Illés, Ingrid (2020) A nóniusz fajta múltja, jelene és jövője. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Juhász, Dávid Tibor (2020) Az online marketing módszerek alkalmazása az elektronikus kereskedelemben a logisztikai szempontok figyelembevételével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Dóra (2020) Fehér tölteni való paprika és Kápia paprika termesztés-technológiájának piaci lehetőségeinek és jövedelmezőségének összehasonlítása egy családi gazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász-Dora, Krisztina (2020) Ásványi anyaggal dúsított tészta gyártása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jurák, Róbert (2020) Demonstrációs célű anyagvizsgálati törő-és szakítógép tervezése és kivitelezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jákob, Zsolt (2020) Magyar és helyi termékek fogyasztói megítélése a környezettudatosság jegyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jákói, Zoltán Péter (2020) Protein eredetű biológiailag aktív anyagok vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kabai, Vivien (2020) Eltérő műtrágyaszintek hatása őszibúza fajták sikér, esésszám és próbacipó jellemzőire. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kacsán, Dávid (2020) Címkéző manipulátor fejlesztése, tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kaponyás, Emese (2020) Különböző zöldség chipsek előállítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Karai, Péter (2021) Wetland és akvapónia rendszerek szerepe a fenntartható élelmiszer előállításban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Katona, András (2020) 3D nyomtatásban alkalmazott műszaki műanyagok szilárdságtani jellemzőinek összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Katona, Imre Máté (2020) Hódmezővásárhelyi kézműves csokoládé értékesítése és fogyasztási szokásai Csongrád megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Katona, Zsuzsanna (2013) A Fontana Credit Takarékszövetkezet humán erőforrás menedzsment politikája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kecskés, Dániel Gyula (2020) RepRap 3D nyomtató tervezése, kivitelezése, tesztelése és minőségi vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keller, Norbert Attila (2020) Különböző ízesítésű zöldségkrémek kisüzemi gyártása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keresztély, Klaudia (2020) Természetesen gluténmentes élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói szokások elemzése- a lisztérzékenyek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keszeg, Kornél Tibor (2020) Személygépkocsi vizsgálata motorfékpadon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Vén, Ákos (2020) A precíziós gazdálkodás esetleges bevezetésének vizsgálata különböző méretű gazdaságokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Klára (2021) A termékfejlesztés során az optimális hőkezelési paraméterek kialakítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Csilla (2007) A konferenciaturizmus nemzetközi, hazai és szegedi vonatkozásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Panna (2020) Gluténmentes gabonalisztek mikrobiológiai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Tekla (2020) Dielektromos jellemzők vizsgálata szárítás során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Tibor (2020) Sonka jellegű készítmény és sonkakészítmény összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Knap-Bela, Lili (2021) Mézek tulajdonságainak változása hőkezelés hatására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kojó, Laura (2020) Különböző módon hőkezelt chia mag alkalmazhatósága édesipari gyártmányokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koleszár, Natália (2020) Egyedi körasztal tervezése és legyártása hegesztéshez. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Koleszár, Olga (2020) Az információs folyamatok menedzselésének kihívásai a DHL Freight Magyarország KFT. esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kondorosi, Lili Dóra (2020) A dohányzással kapcsolatos attitűdök, motivációk, magatartás felmérése a szegedi és a szolnoki fiatalok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Konkoly, Ákos Norbert (2020) Terep osztályozására alkalmas rendszer megvalósítása mobil robot segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Anikó (2020) A COVID-19 hatása a gunarasi Ideal működésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Bence Simon (2020) Az ELI-ALPS A – épület Gépészeti szintjének valós méretű háromdimenziós modelljének ellenőrzése és annak menete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Gusztáv Márk (2020) Családi ház energetikai korszerűsítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Judit (2020) Zöldség és gyümölcspüré eltarthatóságának növelése illóolaj hozzáadásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Krisztina Margit (2020) Virágvásárlási szokások Orosházán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Pál (2020) A monori borászok együttműködésének vizsgálata a közösségi bor és az általuk szervezett rendezvények fényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tamás (2020) Enzimes és fermentációs folyamatok hatékonyságának nyomon követése dielektromos mérésekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tamás Gábor (2020) Vákuum sütési technológia kidolgozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tímea Katalin (2020) Mártómassza keverő tartály tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Ákos (2020) Kiskunfélegyháza Város Integrált Településfejlesztési Stratégiájának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Éva (2020) Bát- Grill Baromfivágóban a Vágó üzemrész fejlesztésének hatásai a késztermék minőségére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kravjár, Olga (2020) Kólák fizikai és kémiai paramétereinek összehasonltó vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kukucska, Petra (2020) Zöld teák összehasonlítása antioxidáns- és citromsav-tartalom alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kunos, Enikő Andrea (2020) Különböző növényi olajok és állati zsiradék összehasonlító vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Róbert (2020) A hibrid autók hatása a gépjármű-értékesítésre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kódor, Gábor (2020) A fiatal gazda pályázat hatása az elöregedő agráriumban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lakatos, Katalin (2020) A táplálék allergiák és intoleranciák mint élelmiszer-biztonsági kérdések a közétkeztetésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Laszli, Nikolett (2020) A zabból készült termékek fogyasztási szokásainak vizsgálata a dél-alföldi régióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Laurinyecz, Nóra (2020) Hűtőház bővítésével kapcsolatos gazdaságosság mérése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Losoncz, Péter Mihály (2013) Betonipari öntősablon fáradásos törésének szilárdságtani vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lovász, Csaba (2020) Munkakörnyezet kialakítása ergonómiai igények figyelembevételével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ludányi, Gábor Krisztián (2020) Családi ház energetikai korszerűsítése és egy napelem rendszer kiépítése, megtérülése napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

László, Viktória (2020) Takarmányozási és tartási körülmények hatása a GMO-mentes tej előállítására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lénárt, Larion (2020) Húsfogyasztás napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrincz, Ádám (2020) Módszer fejlesztés csokoládé és kakaós mártómassza szemcseméretének meghatározására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Madácsi, Csenge Anna (2021) Édesipari kisüzem vegán termékek gyártására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Magony, Gergely (2020) Quadcopter irányítására alkalmas rendszer tervezése és megvalósítása szenzorfúzió segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Magyari, Bence (2020) Ipar 4.0 alapú tömegmérő automatizálás webes felülettel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Major, Dóra Noémi (2020) Pénzügyi kultúra mérése és bankkártya használati szokások vizsgálata az SZTE MK nappali tagozatos hallgatóinak körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Major, Ildikó (2020) Cink felhasználása sütőipari termékben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Makay, Zsolt (2020) Lengéscsillapító vizsgálata személygépjárműben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mayer, Szilvia (2020) Biológiailag lebomló műanyag élelmiszeripari csomagolóanyagok fejlesztése és ezek helyzete Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Menczinger, Péter (2020) Dinitrogén-oxid tároló tartályokhoz vezérlőrendszer tervezése és kivetelezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Meszlényi, Tamás János (2020) Rovaralapú élelmiszerek fogyasztói megítélése hazánkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mezei, István (2020) A zöldségek színváltozásának nyomonkövetése a fagyasztva tárolás során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mintál, Bettina (2020) Családi gazdaságok szerepe napjaink mezőgazdaságában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mityók, Medárd Ferenc (2020) Tesla turbinát felhasználó légszűrő berendezés kivitelezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Bertalan (2020) Zöldségfélék termesztéstechnológiájának elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Dániel (2020) Biometrikus azonosítás alapú gépjármű indításgátló rendszer megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Monostori, Kevin (2020) Biológiai hatóanyag tartalmú kitozán filmbevonat hatása pulykahús mikrobiológiai állapotán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mándli, Balázs (2010) Banki, pénzügyi információs rendszerek Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mátyus, Olga (2020) Ásványi)makro) elemekkel való dúsítás édesipari zselé termékekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, József (2020) Magyar pálinka a vidéki életben - Kisüsti pálinkafőzés napjainkban és régen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Módra, Csaba (2020) Pénzérme osztályozó rendszer megvalósítása akusztikai jellemzők segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Anita (2020) Munkadarab mérőkészülék tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Ferenc (2020) Minőségellenőrzések során feltárt raszterméreti problémák és erre irányuló intézkedések. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Gergő (2020) A forgalomirányítás a MÁV életében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyulas, Péter Pál (2020) Csicsókachips gyártásának gazdasági elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyúl-Kardos, Viola (2021) Kemény (gumi) zselétermékek fejlesztési lehetőségei kombinált zselírozó anyagok felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nédó, Tünde (2020) Egy zöldmezős beruházás megvalósulását követő karbantartási rendszer kiépítésének folyamata, különös tekintettel egy a folyamatos termelés szempontjából kiemelt fontosságú berendezés üzemviteli feladataira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Roland (2021) Különböző szárítási technológiák hatása gyümölcsök fizikokémiai tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Melinda (2020) Sertéshús eltarthatóságának növelése különböző illóolajok alkalmazásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Nándor (2020) Talajművelés gépesítése és a technológiák fejlődése, szántás műveletének bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Richárd (2020) Szállítószalagon alkalmazott csigahajtás javításának kidolgozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Zita Réka (2020) Ipari mosoda gőzellátásának tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ornyikné Turzó, Barbara Éva (2020) A hazai fokhagymatermesztés sajátosságai és nehézségei napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pakai, Tamás (2020) Az online marketing eszközei a közösségi médiában, az influencerek megjelenése és szerepe, jelenlegi trendjei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papdi, Gábor (2020) A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben megvalósult elfolyó termálvizes hőszivattyús rendszer hatékonyságának növelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Gellért József (2020) Körtöltéses tógazdaság haltermelésének ökonómiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Patkó, Annamária (2020) Bio és hagyományos zöldség és gyümölcslevek összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pepó, Richárd Győző (2020) Házi és ipari ételízesítő összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Podmaniczky, Lilla (2020) Pulykacombon végzett különböző hőkezelések termékre gyakorolt egyes hatásainak összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Prcic, Alen (2020) Szállítóberendezés megvalósítása méréstől függő útválasztással. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, Dávid (2020) Az SZTE ÁOK Petri Gábor klinikai tömb haemodinamikai és elektrofiziológiai kezelőinek steril levegőellátását biztosító légkezelő berendezés áttervezése, az üzembiztonság és karbantarthatóság növelése érdekében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, Gabriella (2020) Tejtermelésre alapozott családi gazdaság működésének bemutatása, fejlesztési lehetőségeinek feltérképezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Regina (2020) Intézkedések a koronavírus járvány idején a Sole-Mizo Zrt. Bácsbokodi üzemében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Szilveszter (2020) Malmi őrléstechnológia komplex értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Péli, Viktória (2020) Stratégiai menedzsment a Kelvin-Technologie Insulation Kft.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pólya, Zsolt Máté (2020) Konvencionális és hidrokultúrás rendszer összehasonlítása a paprikatermelésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rafael, Bence (2020) A vitaminok ismerete és hatásainak megítélése a Mérnöki Kar hallgatói körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ritecz, Ákos (2020) A szeletelő technológia fejlesztés hatásainak vizsgálata az MCS Vágóhíd Zrt.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rostás, Sándor (2008) Szerves hulladék szerepe az alternatív energiahasználatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rupp, Zoltán (2020) Egy mikrovállalkozás fejlődésének folyamata (Monelly Kft.). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa, Veronika (2021) Folyékony füst antimikrobiális hatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa, Csaba (2020) TPM bevezetés a ContiTech Rubber Industrial Kft. Szegedi telephelyén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa, Ákos (2020) Új festék bevezetése, a Continetal Contitech Fluid Automotive Hungária Kft-nél a bélyegzések optimalizálásának érdekében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sajben, Csilla (2020) Természetes és mesterséges édesítőszerek összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sajti, Fanni (2020) Szabad és zárt tartású baromfihúsok összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Simonyi, Krisztina (2020) Különböző összetételű virslik kedveltségi vizsgálata és jelentőségük a fogyasztók körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Bence Bálint (2020) Munkafolyamati veszteségfeltárás a makói Continental Kft.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Soós, Ádám (2020) Az Etyek külterületében élőket érő hátrányok vizsgálata és a számukra induló tanyagondnokszolgáltatás elindításának lépései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sustyák, Dóra (2020) A folyamatos továbbfejlesztés megvalósítása a minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági rendszer segítségével tejfeldolgozó mikrovállakozásnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sutyinszki, János (2020) Adatgyűjtő rendszer tervezése és megvalósítása állattenyésztő telep termelésének ellenőrzése és optimalizálása céljából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabad, Alex (2020) Magas fehérje tartalmú müzliszeletek kifejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Dóra (2020) Napelemes rendszer és energiatárolás megtervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Klaudia Fanni (2020) Az álgabonák fogyasztási szokásainak vizsgálata a szegedi egyetemisták körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Nedda Lejla (2020) Élelmiszeripari minőségű bioetanol hűtésére szolgáló csőköteges hőcserélő méretezése és tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Tamás (2020) Illóolajjal kezelt eperminták gázkromatográfiás vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Tamás (2020) Összeállító és hegesztő készülék tervezése a Csaba Metál ZRt-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Tímea (2020) Eltérő műtrágyaszintek hatása őszibúza fajták tészta-reológiai tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalma, Attila Zoltán (2020) Sportital gyártó gépsor kialakítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szatmári, Tamás (2020) Pneumatikus megfogó tervezése és megvalósítása ABB IRB 140 robothoz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Cintia (2020) A 2016-2017-es madárinfluenza járvány hatásai a magyar baromfi ágazatra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Kornél (2020) Rovarfehérje felhasználásának lehetőségei az élelmiszerekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szerencsés, Szabolcs Gyula (2020) Működtetési paraméterek hatásvizsgálata szennyvizek vibrációs membránszeparációjában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szijjártó, Kitti (2020) Különböző ízesítéssel, sous-vide eljárással készült csirkehús termékek fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szikora, Dávid (2020) Pneumatikus hajtás elemzése a hatékonyság fokozása érdekében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Csaba (2020) Mikrovezérlős tolómérőberendezés tervezése és kivitelezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Fanni (2020) Kombinált gabonaszelet kifejlesztése funkcionális élelmiszerként. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Mihály (2020) A marhahús értékei és fogyasztási szokásainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Zsuzsanna (2020) Magas energia- és fehérjetartalmú diéta kialakítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szimon, Miklós (2020) Candida diéta. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szrnka, Zoltán (2020) Fehérjével dúsított kávéital. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szucsán, Tamás (2020) Eldobott tárgyak elkapására alkalmas robotkar alapú rendszer megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szuhaj, Katinka Kinga (2020) Egy nehézgép gyártó vállalat által előállított termék folyamatközi és végellenőrzése során felmerülő hibáinak elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szurap, Adolf (2020) Az almatermesztés kialakulása, valamint piaca Kupuszinán és környékén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsi, Tamás (2020) Otto-motor körfolyamatába víz befecskendezés hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szórád, Henrietta (2020) Természetes fűszerek és fűszeraromák összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szöllösi, Anikó (2021) Bakteriális cellulóz előállítása kombucha fermentációval. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke, Laura (2021) A Na-nitrit élelmiszertoxikológiai vonatkozásai, kiváltásának lehetőségei a húsiparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sági, Viktória (2020) Élelmiszerről izolált baktériumok biofilm képzése és a kialakult biofilm eltávolítása zöld megoldással. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Imre Tamás (2020) Gázkompresszor rekonstrukció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sárközy, Henrietta (2020) A hagyományos fagyasztás teljes tojáslé tulajdonságaira gyakorolt hatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sóki, Tamás (2020) DMC kód alapú automatizált vizuális ellenőrző rendszer megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Ádám (2020) Extrudergép beüzemelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Ágota (2020) Gluténmentes tartós teasütemény fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Talpai, János (2020) 13-18 év közötti fiatalok táplálkozási szokásainak felmérése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tari, Balázs (2020) Méhészetben alkalmazott fúvógép fejlesztése, avagy megújuló energiaforráson alapuló hajtásrendszer megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tarjányi, Éva (2020) Szőregi rózsa, mint „hungarikum". BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Taál, Evelin (2020) "Minden" mentes élelmiszerek a táplálkozásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Timár, Dávid (2020) Különböző csomagolású nyers pulykahús mikrobiológiai és kereskedelmi összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tolmácsi, Tamás (2020) Mikotoxin szennyezettség vizsgálata a malmi őrléstechnológia során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Torma, Dávid Ferenc (2020) Ipari robotok programozásának oktatását segítő asztal fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Turi, Petra (2020) A hódmezővásárhelyi szennyvíztelep szivattyúból és villanymotorból álló gépláncainak diagnosztikai és energetikai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tényi, Zsófia (2020) Nagy nyomtatási területű 3D nyomtató tervezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Anita (2021) Okos csomagolás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Krisztina (2020) Az idő szerepe és jelentősége egy nemzetközi divatcég ellátási láncában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Kármen (2020) Elsődleges növénytermesztésben alkalmazható minőségirányítási rendszerek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Mónika (2020) Az almatörköly hatása a kenyér állományra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Gyurgyik, Ramóna (2020) "Intelligens iskola" IKT eszközök bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Kovács, Edit (2020) Az állatvédelmi és állatjóléti szabályozás szerepe az állattartásban és az élelmiszeriparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Túri, Andrea Mária (2020) Kalciumtartalom húskészítményekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Uhrin, Dávid (2019) Forgatás nélküli talajművelés technológia vizsgálata a Dél-keleti régióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ujj, Krisztián (2020) Ipa és Ale sörök összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Urbán-Szolnoky, Rebeka (2021) Kockázatalapú megközelítés alapelvének megvalósítása a minőségirányítási rendszerekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Bence (2020) Tisztateret ellátó légtechnikai rendszer ellenőrzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Enikő (2020) Rizssütemények készítése és háziasítása hazai barackkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Gyöngyi (2020) Cirok nemesítési vonalak genetikai diverzitásvizsgálata tannin tartalomra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Katalin (2020) Gyümölcskivonatok hatása néhány tejsavbaktérium növekedésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Zoltán (2020) A földeáki könyvtár szerepe a helyi közéletben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Ádám (2019) Vasútfelújítási munkák során keletkező hulladékok további felhasználásának lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga-Szalai, Judit Margit (2020) Magyarországi ökoközösségek jellemzése fenntarthatósági szempontból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varjasi-Kispéter, Norbert (2020) Nonprofit szervezetek társadalomra és gazdaságra gyakorolt hatása Domaszéken A településen fogható helyi érdekeltségű televízió működésén keresztül vizsgálva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Veres, Adrienn Erika (2020) Minőség- és a környezetvédelem egyes elemeinek vizsgálata egy gépjármű akkumulátor-szaküzlet esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Veres, Bence (2020) ABB robotok ipari kommunikációjának vizsgálata és komplett mázolási feladatának szimulációja RobotStudio környezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Veszelovszki, Anita Erika (2020) Az akvakultúra szerepe a lakosság fehérjeellátásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze, Vilmos (2020) ADLK-4000 Kéttengelyes, lapátos keverőgép hajtáslánc tervezése az Abraziv Kft-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi-Pelikán, Nóra (2021) GK Fehér tönkölybúza fajta kekszipari alkalmazhatóságának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Végvári, Zsolt Ferenc (2020) Látványtechnikai galvoszkenneres lézershow projektorok képalkotásának támogatása DSP processzorral. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vékony, Vanessza (2020) A vegán táplálkozás helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vízhányó, Dániel (2020) A szegedi szelektív hulladékkezelés nehézségei, és a hatékonyság növelésének lehetőségei a németországi példa alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vörös, Dorina (2021) Napraforgódara fehérjetartalmának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zakupszki, Zita Boglárka (2020) Gluténmentes lisztek keményítőtartalmának polarimetriás módszerrel történő meghatározásának kidolgozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsótér, Edit (2019) Egy Ópusztaszeri étterem beruházásának gazdaságossági vizsgálata, figyelemben véve az NPV, IRR, PI, PB, és diszkontált megtérülési időt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahám, Roland (2020) Automatizált üzemanyag adagoló kútrendszer vezérlésének tervezése és kivitelezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Árendás, Péter (2020) Bioetanol keverési arányának hatása a motor teljesítményére illetve fogyasztására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Ócsai, Tibor (2020) Szekvenciális váltó tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ódor, Henrietta (2020) Vörösáru sótartalmának csökkentése zabkorpa felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2022. augusztus 10. 11:03:52 CEST.