Item where department "nincs megadva" and date of item 2005

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z | Á | É | Ö
Number of items: 870.

A

Agócs, Andrea (2005) Szegvár oktatásügyének története a kezdetektől a századfordulóig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Alapi, Orsolya (2005) Az internet, mint tömegmédium és a weboldal, mint ennek eszköze. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

André, Melinda (2005) A médiasztár, mint árucikk. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Antal, Gabriella (2005) Мотивы и мифологемы в повести Алексея Ремизова Крестовые сестры. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Apáti, Adrienn (2005) Egészségügyi és szociális céllal hasznosított kastélyok és kúriák földrajza Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Apáti-Nagy, Gáborné (2005) Új vezetői kompetenciák. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Aradi, Szilvia (2005) A Felső-Tisza vidéki és a Kis-Küküllő vidéki népi építészet a XIX-XX. században. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ary, Krisztina (2005) A politika és a társadalom a Pesti Napló Képes Műmelléklete fényképeinek tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Avramucz, György (2005) A nevelőtestületi klíma mérése mint a vezetői önértékelés eszköze. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

B

Babinecz, Zsuzsanna (2005) A nyilvános közvetlen politikai beszéd. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Babolcs, Adrienn (2005) A Magyar Televízió és a politikai befolyás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baginé Szalka, Eszter (2005) A Gyümölcskosár kötet - Weöres Sándor gyermekverseinek dimenziói a vers és a zene szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bagó, Zoltán (2005) A televízió hatása a gyerekekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baji, Ágnes (2005) A takarékszövetkezetek lehetőségei a magyar pénzpiacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bakonyi, Attila (2005) Az újhullámos japán filmművészet,Takeshi Kitano munkái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos, Gábor (2005) Az Európai Unió mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásai különös tekintettel Magyarország csatlakozása utáni időszakában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baky, Zsolt (2005) Különböző tanulási módszerek hatékonyságának összehasonlítása a felsőoktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balatoni , Anna Bianka (2005) A Dóm Hotel lehetőségei a szegedi idegenforgalmi versenyben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Gábor (2005) Az ópiátok szerepének vizsgálata a prekondicionálás korai antiarrhythmiás hatásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Anikó (2005) Magatartási és társadalmi beilleszkedési zavarok a berettyóújfalui Arany János Kollégiumban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Ildikó (2005) A mezőgazdasági vállalkozások forrásösszetétele a csatlakozás tükrében (Orosháza kistérségben). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, dr. Sándor András (2005) Az emberi erőforrás gazdálkodás jelene és jövője a magyarországi kórházakban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Tünde (2005) Szenvedélybetegek helyzete és ellátásaik. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh , dr. Sándor András (2005) Gyermek rehabilitációs központ magvalósíthatósági tanulmánya. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Enikő (2005) A francia tengerentúli megyék helye és szerepe az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barkóczi, Dóra (2005) Spanyol regionális politika. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Barsi, Nikoletta (2005) "A lefegyverzett író" Lovik Károly novelláinak néhány kérdése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Barta, Tibor Bálint (2005) Az elektronikus számlázás szabályozása és gazdasági jelentősége Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bartha, Pávelné (2005) Szülés és kommunikáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bartos, Zoltán (2005) Az Irányított Betegellátási Rendszer alakulása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Basics, Ferencné (2005) Minőségbiztosítási rendszer kialakítása a szegedi régióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Becze, Katalin (2005) Reklámkerülés elleni alternatív reklámeszközök. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bede, dr. Lilla (2005) Egy gyógyszercég hatékonyságának növelése a belső szerkezet racionalizálásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bejczy, Tímea Judit (2005) A Budapesti Elektromos Művek Rt. átalánydíjas rendszerének bevezetését övező kommunikációs tevékenység. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bencsáth , Gergely (2005) Politikai marketing és PR Magyarországon napjainkban, különös tekintettel a 2004-es kettős állampolgárságról és kórház privatizációról szóló népszavazás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bende, Kornélia (2005) Tündérmesei motívumok Lázár Ervin meséiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bene, Andrea (2005) Zsugorított számok alkalmazása elemi feladatok megoldása során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bene, Andrea (2005) Zsugorított számok alkalmazása elemi feladatok megoldása során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bengő, Anett (2005) Mezőgazdasági kisvállalkozások finanszírozási lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Benke, József (2005) Tandemsakk. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berczeli, Sándor (2005) Az Egyesült Nemzeti Szocialista Párt története az 1941-es nyilas egységig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berczelly, András (2005) "Nagyító" (Középiskolások Iskolán Kívüli Képzése Alapítvány), mint nonprofit szervezet PR-jének megtervezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berecz, Ágnes (2005) A hatékony vezetés eszközei a stressz kezelésében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Berecz, Róbert (2005) A PAK Rt. marketing stratégiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bereczki, Annamária (2005) A kulturális finanszírozás kihívásai a mai modern társadalmakban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berkecz, Dávid Miklós (2005) A TEAM Számítástechnikai Magániskola : a számítástechnika tanfolyami oktatása Szentesen a rendszerváltás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berkecz, Zoltán (2005) A Móricz Zsigmond és Babits Mihály által szerkesztett Nyugat. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berkó, Emese (2005) Ritmikai sokszínűség Weöres Sándor gyermekverseiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berényi, Margit (2005) A szelektív hulladékgyűjtés, mint a környezeti nevelés egyik lehetősége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berényi-Pálfalvi, Edit (2005) A párizsi békekonferencia visszhangja a korabeli magyar sajtóban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Besenyő, Ágnes (2005) A Magyar Televízió kincsei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Besenyői, Dorottya (2005) Bútorok régen és ma : a téma megjelenése a technika órán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Birkás, Barnabás Ábel (2005) Az angol hadiflotta a XVI. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bisztricz, Anett (2005) A pápa, a média és az egyház. II. János Pál pápa személyi kultuszának és halálának megjelenése a médiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bitó, dr. Tamás (2005) Beruházás megtérülés modellezése és vizsgálata egy konkrét egészségügyi vállalkozásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Blahó , László (2005) A Call Center fogalma és alkalmazása a szervezet kommunikációjában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Blaskó, László (2005) Deviza-, és tőkepiaci kockázatok és kezelésük. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bodnár, Klára (2005) Политическая и социальная пропаганда 1910-1950 г. на материале плакатов и афиш. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodonyi, Andrea (2005) Öltözködés a közszolgálati médiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodor, Okszána (2005) Kогнитивный анализ антропоморфной метафоры пo материалам российckих СМИ. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodrogközi, Gergő (2005) A teljeskörű minőségbiztosítás néhány kérdése a mérnöki tevékenység területén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bokory, Orsolya (2005) Kereskedelmi televíziózás és hatása a magyar társadalomra az elmúlt évtizedben. Az RTL Klub és a TV2 egyes műsorainak vizsgálata alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bollók, Zoltán (2005) Az ingyenes programmagazinok (Pesti Est pozíciója). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bolyhos, István (2005) Élőhelyfejlesztési lehetőségek a Kunsági Dózsa Vadásztársaság tiszagyendai területén. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bondár, Sándorné (2005) "Ukko, te fenn az égben..." - A finnugor népek teremtésmondáinak motívumrendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bordásné Nyíregyházi, Mária (2005) A kommunikáció szerepe az iskolavezetésben. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.

Borenszkiné Imre, Éva (2005) Szervezetdiagnosztika és szervezetfejlesztés egy nevelési-oktatási intézményben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Boros, Gábor Dávid (2005) Kuba és a média. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borus, Eszter (2005) A különböző típusú iskolarendszerek hanyatlásának bemutatása filmen a II. világháború után a tanár diák viszonyában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Boschné Balogh, Andrea (2005) Új termék bevezetése az egészségügyi piacra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bozsik, József (2005) A magyar lovas szaksajtó kialakulása és fejlődése a kezdetektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bozsik, Zoltán (2005) A rendszerváltás utáni magyar politikai kultúra helyzetének alakulása a parlamenti választások tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bozsó, Bence (2005) Digitális-kép szerkesztő program. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bozóki, Klára (2005) Számítógépes segédanyag a háromszögekkel kapcsolatos ismeretek középiskolai tanításához. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Boáné dr. Pinke, dr. Ildikó (2005) Egészségügyi intézmények integrációjának projektje. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Brevákné Nánássy, Erika (2005) A munkanélküliség alakulása az ezredfordulón a Hajdú-Bihar megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Brilla, Róbert (2005) Élőhelyfejlesztés és vadgazdálkodás a Szikszói Széchenyi Zsigmond Vadásztársaság területén. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Buborné Zámbó, Etelka (2005) Innovációs folyamatok a Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskolában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Buda, Boglárka (2005) "A pisztoly másodszor is eldördült..." Kosztolányi Dezső két Aranysárkány című regényében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Budai, Klára (2005) Választási plakátok Magyarországon, a rendszerváltás után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Buleca, Jenő (2005) Felkészítés, felkészülés az egy életen át tartó tanulásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bába, Nándor (2005) Kutya éji dala (Djuna Barnes Éjerdő című regényéről). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Orsolya (2005) A boldogságkeresés motívumának megjelenítődése Balázs Béla Embermese című művében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Zsolt (2005) A Maroslelei Általános Iskola fejlődése a II. világháborútól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bánfalvi, Laura (2005) Bulvárhírek megjelenése a nyomtatott és elektronikus sajtóban: a témaválasztás és -feldolgozás azonos szempontjai és különbségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bányai, dr. Zsuzsanna (2005) Cukorbetegek egészségügyi ellátása Magyarországon a XXI. sz. elején. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bánóczki, Edit (2005) Kulcs a minőséghez : a tataházi Általános Iskola szakmai munkájának értékelése, a minőségfejlesztés lehetőségei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Békefi, Boglárka (2005) A patikák gazdasági helyzete a magánosítástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Békefi, Zsóka (2005) Férfi és női sztereotípiák és megjelenésük a magyar reklámokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Békési, Richárd (2005) Magyarország az elektronikus kereskedelem forgatagában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Béres, Katalin (2005) Az "igazi " áldokumentumfilm - Az áldokumentumfilm hatásmechanizmusának és eszközrendszerének elemzése három magyar áldokumentumfilm segítségével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró, dr. János (2005) A régiók szerepe a magyar egészségügy fejlesztésében - a Közép-Dunántúli Regionális Egészségügyi Tanács. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró, dr. János (2005) A régiók szerepe a magyar egészségügy fejlesztésében - a Közép-Dunántúli Regionális Egészségügyi Tanács. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bódi, Zsuzsánna (2005) Az Internet, mint egy irodalmi alkotás médiuma - Jake Smiles 1 link c. regényének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Ceglédi, Anna (2005) József Attila: Szabad-ötletek jegyzéke - Egy nem szürrealista költő szürrealista alkotásáról. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csala, Károly (2005) HACCP és ISO minőségmenedzsment integrált dokumentációs és folyamatmodellje. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csamangó, Szilvia (2005) Az euró bevezetésének tapasztalatai. Magyarország csatlakozása az eurózónához. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csapó, Zsuzsanna (2005) Humán erőforrás gazdálkodás a Matáv-nál különös tekintettel a kiválasztásra és az Assessment Center alkalmazására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Cseh, Anetta Györgyi (2005) Változó nők, változó újságok. A női szerepek változásának tükröződése 2000-től napjainkig, egy modern és egy klasszikus hetilapban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csepregi, Csilla (2005) Hátrányos helyzetű gyerekek iskolai és társadalmi attitűdje. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Cseresnyési, Eszter (2005) A japán vizuális kultúráról a 21. század elején - szórakoztatás, hirdetések és reklámok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csernák, Andrea (2005) Elfáradás, belefáradás, kiégés, avagy a hatékony vezetés eszközei a megelőzésben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Csernákné Bálint, Krisztina (2005) Az elmúlt évek magyarországi inflációs tendenciái és az infláció szerepe az euróövezethez való csatlakozásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csinos, József (2005) A kárókatona (phalacrocorax carbo) kártétele és az alkalmazott védekezési eljárások a Szegedfish Kft. halastavain. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Csizi, Tamás (2005) A speciális nevelési igényű gyermekek fejlesztése - az autizmus. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csontos, Tímea (2005) Önkéntes kölcsönös biztosító pénztárak Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csorba, Eszter (2005) Itt a jövő, avagy az információs társadalom. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csorja, dr. Klaudia (2005) Javaslatok a hazai háziorvosi ellátórendszer működőképességének javítására a pályakezdő rezidens szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csák, dr. Krisztina (2005) A közgyógyellátás problémái egy budapesti praxis adatai alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csáki, Márton (2005) Az Egyenlőség című zsidó hetilap szerepe a politikai és felekezeti életben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csáki, Tibor (2005) A nagy gazdasági világválság hatása Kecskemét Törvényhatósági Város gazdálkodásásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, Márta (2005) A jelzálogbankok működésének jellemzői, az agrárágazat jelzálog-hitelezésének korlátai Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csókás, Marcell (2005) A magyar film finanszírozási rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csúri, Edina (2005) 6. osztályos tanulók tanulmánykirándulásának szervezése Orfű és környékére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csősz, László (2005) Pap Károly: Zsidó sebek és bűnök - Előtörténet és recepció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czeglédi, Ágnes (2005) Lándzsa a szívünkbe, bandzsa a szemünkbe avagy a sokkreklám helye a reklámok világában hazai és nemzetközi viszonylatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czene , Annamária (2005) A marketingkommunikáció hatása az idegenforgalomra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czigene, dr. Zoltán (2005) PR tevékenység szerepe a gyógyszer-kommunikációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czili, Réka (2005) Örkény István három drámája: Pisti a vérzivatarban, Vérrokonok, Kulcskeresők. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czöndör, Szabolcs (2005) Az elektronikus kereskedelem adóztatása az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dajbukát, László Levente (2005) Magyarország villamosenergia-külkereskedelme a piaci liberalizáció folyamatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dankó, Ervin (2005) „ A világ nem talált hozzám utat ” avagy az autizmus. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Darabos, Orsolya Katalin (2005) Az Európai Unió támogatási programjai a települési önkormányzatok szolgálatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Darai, Orsolya Györgyi (2005) A játék ismeretelsajátító szerepe óvodáskorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Darvas, Krisztina (2005) Diskurzus és konstruált világ - Médiaelemzés Gyurcsány Ferenc kifütyülése kapcsán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Deli, Betty (2005) A jogharmonizáció mibenléte, a magyar jogharmonizáció a közbeszerzés területén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Deme, dr. Gábor (2005) Új orvosi eljárások és eszközök finanszírozási befogadásának nehézségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Deme, László (2005) Színház és hatalom - A Szegedi Nemzeti Színház 1998. évi igazgatóválasztásának kritikai diskurzuselemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dervaricsné Vella, Bernadett (2005) Az önkéntes és magánnyugdíjpénztárak rendszere, működése az OTP Nyugdíjpénztárain keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Detrői, Krisztina (2005) A Gyöngy magazin átalakulása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Deák, dr. Zoltán (2005) A Kalocsa Városi Önkormányzat Kórház-Rendelőintézet komplex működési rendszerének reingeneering folyamata. A kódolás folyamatjavítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dittmayer, Adrienn Izabella (2005) A jövő kiszámíthatatlan, de biztosítható - Az AEGON Általános Biztosító Rt. arculatának és szervezeti kommunikációjának bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Djurovic, Vladimir (2005) Upotrazi za identitetom (na primeru dela Aleksandra Tisme i Donalda Majkla Tomasa). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Doba, Zsolt (2005) A fogyatékos gyermekek életesélyei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobos, Gábor (2005) A sport és a média kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dobó, Beatrix (2005) A Homokháti Kistérség jelentősége a dél-alföldi tanyavilág fejlődésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Doktor, Zoltán (2005) Iskolai Mentálhigiénia : (14-18 éves fiatalok szexuális magatartása kérdőíves felmérés alapján). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Domonkos, Adrienn (2005) Fogyasztóvédelem az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Doszkocs, Rita (2005) Mátrix-rendszer, hatása a humánerőforrás-gazdálkodásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dreska, Tímea (2005) A francia és a magyar önkormányzati költségvetés sajátosságainak bemutatása, az Európai Unióhoz történő csatlakozás várható hatásai az önkormányzatok költségvetési gazdálkodására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Drexler, Donát (2005) Az Irányított Betegellátási Rendszer felépítése, a benne szereplők együttműködésére irányuló motivációinak elemzése, és összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dudás, Marcell (2005) Cigánykérdés a Kádár-korszakban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dudás, Szilvia (2005) Az Inter- Európa Bank Rt. adóminősitési szabályai a lakossági ügyfelek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dukai, Zsolt (2005) Ügyfélminősítésen alapuló banki kockázatkezelés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dura, Ágnes (2005) Gazdaságos-e az egyedi magisztrál gyógyszerkészítés a 3. évezredben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Duray, dr. Gergő (2005) A feltőkésítés jelentősége egy egészségügyi intézmény vonatkozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dálnoky, Noémi (2005) Kohéziós Alap támogatások fogadása és reformja különös tekintettel a hazai környezetvédelmi szektorra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dávid, Szilvia (2005) Színes képzelet. Színek, képzetalkotás és marketingkommunikáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dénes, Eszter (2005) Az életmódmagazinok befolyásoló szerepe táplálkozási szokásainkra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dénes, Teodóra (2005) A két Zrínyiász - Zrínyi Miklós Szigeti veszedelmének adaptációja, hogyan jelenik meg Mikszáth Kálmán Új Zrínyiász című művében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dóczi, László (2005) Az edzőtermek világa. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dóczi, Tibor (2005) A kockázatkezelés a banki gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Ecker, Zoltán (2005) "Őszirózsától választásig" : Makó város a polgári forradalomtól az 1920 nyári választásig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Egyed, Zsuzsanna (2005) Motívumok és szövegváltozatok - Kosztolányi Dezső: (Az) Aranysárkány. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Erdélyi, Margit (2005) Önéletírás Radnóti prózájában - Az Ikrek hava és a Napló elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Falusi, Erika (2005) A Magyar Államvasutak Részvénytársaság kontrolling rendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Faragó, Lajos Zoltán (2005) Az áruk nemzetközi adásvételére vonatkozó szerződés szabályozása a Bécsi Vételi Konvenció és a magyar Polgári Törvénykönyv tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Faragóné Hajdok, Ilona (2005) A minőségfejlesztés és a felnőttoktatási akkreditáció. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Livija (2005) Slika 18. veka и “Seobama” Milosa Crnjanskog. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, dr. Attila (2005) Az Szegedi Tudományegyetem II. sz. belgyógyászati Klinikájának logisztikai vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Istvánné (2005) A játék jelentősége a gyermek személyiségének fejlődésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Lajos (2005) A Marcali Polgári Iskola története (1908-1945). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Mónika (2005) Lakástámogatások, különös tekintettel a lakás-takarékpénztárakra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Ágnes (2005) "Csak a szívem gyalogolt" (Kormos István N. N. bolyongásai című kötetének elemző bemutatása). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér, Edit (2005) A mezőgazdaság hosszú távú finanszírozásának lehetőségei (egy hosszú távú hitel felvételének elemzése). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Csilla (2005) Irodalmi öntudat - nemzeti öntudat a két világháború közti erdélyi magyarság életében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Mónika (2005) A vadászkutya kiválasztásának, alkalmazásának állategészségügyi szempontjai. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Nagy, Borbála (2005) A Dél-alföldi régió agrárvállalkozásainak lehetőségei az EU-s támogatások elérhetőségének szempontjából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fentős, Ágnes (2005) A veszélyeztetett gyermekek tartós gondozásba vételének okai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferencz, Patrícia (2005) Public relations szerepének bemutatása a Rexona No Para integrált kommunikációs kampányában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ferentzy, Zoltánné (2005) A média és az orvoslás kölcsönhatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Feró, Angelika (2005) A dán ifjúságpolitika Európai Unión belüli sajátosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Firis, Zorica (2005) Infinitiv u srpskom jeziku. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fisli, István (2005) Minőségirányítási rendszer bevezetése a Keszthelyi VSZK-ban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Foltin, Hajnalka (2005) A televízió hatása a családok időfelhasználására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fontos, Zsóka (2005) Csáth Géza átdolgozott novelláinak vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Frankné, Gyarmati Stefánia (2005) A nyomtatott napi sajtó hangvételváltása a XX. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Friczné Rausch, Katalin (2005) A projekt-team működése a 12 Évfolyamos Károlyi István Gimnáziumban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Fridrich, dr. Márta (2005) Nemzetközi stratégia helyi érvényesítési lehetőségei, különös tekintetel az ipar-felsőoktatás kapcsolatára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Friss, Tamás (2005) Új eszközök és lehetőségek az elektronikus kommunikációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Furucz, Anita (2005) A média szerepe egy kisváros életében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián Nagy, Gábor (2005) Tessedik Sámuel élete és munkássága. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fónyad, Judit (2005) Minőségirányítási rendszer kiépítése a gyakorlatban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Földes, Tamásné (2005) A nem önkormányzati közoktatási intézmények működésével kapcsolatos jegyzői feladatok. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Földes, Veronika (2005) A Westel Mobil Távközlési Rt. márkanévváltása T-Mobile-ra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Földi, Gergely (2005) Lakásfinanszírozási fejlemények Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Földi, Mónika (2005) A projektmenedzsment gyakorlati oldala. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Földváry, Mónika (2005) A vállalati kommunikáció tervezése. Public relations stratégia elemei a Xeroxnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp, Beáta (2005) A plasztikai sebészet a kezdetektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp, Orsolya (2005) A lakossági jelzáloghitelezés helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp, Zsolt (2005) A vállalkozásfinanszírozás bemutatása a K&H-nál, különös tekintettel az értékesítési célú lakásépítési hitelre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fürst, Gábor (2005) A szakértői munka, szakértői etika. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gajer, Emese (2005) Reklámeszközök összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Galambos, Róbert (2005) Internetes vállalkozás bevezetése online és offline PR eszközökkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gali, Szilvia (2005) Derive alkalmazása az oktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gali, Tímea (2005) A szolgáltatásmarketing sajátosságai a légi utasszállításban a Malév példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gallai, Norbert (2005) Beruházási kontrolling a DWA Kft.-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Galló, Linda (2005) Arculat a médiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gantner, Barnabás (2005) Ki nézi? Kinek készít műsort a Duna Televízió? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Garas, Eliza (2005) "Két világ között, félúton." - Ferdinandy György Fényképem Balzackal című kötetének vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gazsó, Rita (2005) Hagyományok, ízek, régiók Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gaál, Anna (2005) Mesés áltörténelmi regény - Darvas László A könnymutatványosok legendája című művének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gaál, Erzsébet (2005) A közszolgálati televíziók jelene, jövője különös tekintettel a Magyar Televízióra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gergely, Lívia (2005) PR-tervezés a Jászárokszállás és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezetben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gerhát, Renáta (2005) A fascioloides magna fertőzöttség összehasonlító elemzése a Gemenc Rt. szekszárdi és hajósi erdészeténél (1998-2004). Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gerő, Iván (2005) A televíziós licencműsorok kulturális beágyazottsága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gesztes, Olympia (2005) Az iskolán kívüli ifjúsági képzések a lisszaboni stratégia tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Godámé Forrás, Bernadett (2005) Fogyatékos gyermek fejlesztésének módszerei különös tekintettel a játékra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gogolákné Trepák, Ágnes (2005) Kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei általában és a Magyar Külkereskedelmi Bank Rt. gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Goldgruberné Héjj, Katalin (2005) Az önfejlesztő iskolai modell működtetése a szakiskolai fejlesztési programban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gombkötő , Csaba (2005) A 168 óra szerepe a médiapiacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gregor, Judit (2005) A kommunikáción innen és túl. Kommunikációs és proxemikai viszonyulások a japán kultúrában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Greksa, László (2005) Az alapfokú művészeti iskola (zeneiskola) pedagógiai programja és helyi tanterve mint a fejlesztés eszköze. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Grosz, Péter (2005) Generali-Providencia Biztosító Rt. startégiaalkotási folyamatának bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás, Szilvia (2005) Az Európai Beruházási Bank és a Kereskedelmi és Hitelbank Rt együttműködési vetületei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gurin, Tamás (2005) A zárttéri vadtartás értékelése a Pilisi Parkerdő Rt. bajnai erdészeténél. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gyaraki, Judit (2005) Az érettségi vizsgák története Magyarországon : az új érettségi vizsga rendszere. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gyebnár , Edit (2005) Finanszírozási változások, annak hatásai és kezelése egy szolgáltató szervezet gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyenes-Eckbauer, Miklós (2005) A hátrányos helyzetű gyermekek oktatása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurmánczi, Katalin (2005) Szervezetfejlesztés - szervezeti kultúra : (egy óvoda szerkezeti és szervezeti felépítése). Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Győrffi , Diána (2005) A magyar társadalom tájékoztatása az Európai Unióról - a csatlakozás előtt és után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Győri, Nikolett Ramóna (2005) A napfény városa az 1920-as években, avagy Szeged Móra Ferenc, Juhász Gyula és József Attila életében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gáborné Makra, Klára (2005) Hová vezet a „Minél többet minél hamarabb!” elv : olvasási szokások felmérése a sándorfalvi Pallavicini Sándor Általános Iskola 10-14 éves tanulói körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gádor, Krisztina (2005) Vitatott viták - A televíziós elnöki viták szavazat-befolyásoló hatása az Egyesült Államokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Mihály (2005) Elektronikus kereskedelem a fejlett országokban és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gáll, Tímea (2005) Gyermekrajzok elemzése óvodás korú kisgyermekek családrajzai alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gámán, Zsuzsanna (2005) Politikai közbeszéd. Napjaink politikai kommunikációja, különös tekintettel az elektronikus médiára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gáspár, Andrea (2005) A Budapesti Közlekedési Vállalat Rt. arculata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gáspár, Kornélia (2005) Kulturális tartalomszolgáltatás mobiltelefonon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gáspár, Róbert (2005) A trianoni békediktátum hatása az 1920 és 1934 között megjelent középiskolai tankönyvekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gévai, Júlia (2005) Értékvilág változás az amerikai animációs filmekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gézárt, Lászlóné (2005) Az értelmileg akadályozott fiatalok munkába állításának lehetőségei, reális helyzete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Görbe, Tünde (2005) Makó város jeles szülöttei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Göttler, Anna (2005) Márka a nonprofit szektorban. Az adományozási hajlandóságot növelő tényezők a kommunikációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gőgh, Zsolt (2005) A szerves műveltség lehetőségei a környezeti nevelésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajek, Csilla (2005) A magyar munkavédelem és munkaügy betagozódása az EU szabályozási rendszerébe. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hajnal, Anita (2005) Hódmezővásárhely története, térszerkezetének alakulása, úthálózatának fejlődése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halmos, Helga (2005) Dél-alföldi Regionális Programozás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halmos, Krisztina (2005) Internetfüggőség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halápi, Zsolt István (2005) Áttérés az önkéntes-hivatásos haderőre és ennek kommunikációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halász, Imre (2005) A korszerű mezőgazdaság igénye a munkába álló fiatalokkal szemben. A mezőgazdasági kisvállalkozó tevékenységszerkezetének vizsgálata, a képzés követelményrendszerének kialakulása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Halász, István (2005) A Vám-és Pénzügyőri Iskola története, szakképzési rendszerének alakulása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halász, Vivien (2005) Európa képernyői egyesüljetek! Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halász, Zsuzsanna (2005) A pénzügyi szektor és az EU-csatlakozás szabályozási feltételei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Haraga, Viktória (2005) A minőségmenedzsment alkalmazásának egy lehetősége a klinikai gyógyszerészetben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Harangozó, Károly (2005) Az átlagtól eltérő gyermek. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hargitai, Gábor (2005) Mintafeladatok kidolgozása adatbázis-kezelés oktatásához. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Haszán, Zoltán (2005) Az etalon újságírás fekete éve, avagy a New York Times Csernobiljától a hírműsorok Titanicjáig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Havas, Anikó (2005) A Közlöny - Az 1848/49-es szabadságharc hivatalos lapja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Edit (2005) Csongrád megye idegenforgalmi látványosságainak bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegyi, Gábor (2005) A gazdasági reklámtörvény módosításáról szóló egyes sajtótermékekben 2001 februárjától júliusig megjelent, dohányzással kapcsolatos írások minőségi vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Heidrich, Zsuzsanna (2005) Bábel tornya. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Herczeg, Zoltán (2005) Blokkalapú szövegtömörítés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Herczeg, Ágnes (2005) Az Internet PR, marketing és üzleti szempontból az állásportálok magyarországi történetének és működésének szemléltetésével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hideg, János László (2005) Hajnóczy Péter vallásos motívumainak világa. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hodoniczkiné dr. Gilyán, dr. Judit (2005) Public Relations az egészségügyi intézményekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hoffmann, Éva (2005) A Tücsökzene "tücskei". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Holcz, Tamás (2005) Egy 3-dimenziós játék és animáció Java-ban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Holler, Anett (2005) Juhász Gyula szerelmi költészete és nőalakjai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horniák, Balázs Viktor (2005) A média és a politika. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hornok, Zsolt (2005) Digitális retusálás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hornyák, Péter Dániel (2005) Mit takar a bársonyfüggöny, avagy miben rejlik David Lynch egyedisége? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hornyák , Péter Dániel (2005) Mit takar a bársonyfüggöny, avagy miben rejlik David Lynch egyedisége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horti, Zsófia (2005) A média szerepe a rendszerváltás utáni magyar közéletben, a politikusi imázsteremtésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hortolányi, Anikó (2005) A Kádár korszak, és a napjainkban publikált sajtófotográfiák összehasonlító elemzése (A kép, mint manipulatív eszköz). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváczy, Emese (2005) Befolyásolás a rendőrségi kommunikációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Andrea (2005) Háy János: Dzsigerdilen és Darvasi László: A könnymutatványosok legendája című regényének összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Judit (2005) A pokoli kísértés - Az RTL KLUB Kísértés című valóságshow-jának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Márton (2005) A magyarországi nyugdíjreform és a további fejlődés lehetséges modellje. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Péter (2005) Webes kezelőfelület készítése feladat-értékelő rendszerhez. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, dr. Péter Károly (2005) Az Európai Unió versenykorlátozó megállapodásokra vonatkozó szabályai, különös tekintettel a vertikális versenykorlátozó megállapodásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Tamás (2005) Elosztott tárolást támogató rendszer fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Zsolt (2005) Komplex kollégiumi nyilvántartási rendszer. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Zsolt (2005) Nemdeterminisztikus véges automaták redukálása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Zsolt János (2005) Az állami lakáshitel-politika változása a hatvanas évektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hricsovinyi, József (2005) A Békéscsaba környéki tanyák bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hunorfi, Erika (2005) Heves vármegye politikai, egyházi, kulturális és társadalmi életének korrajza 1800-1848-ig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hupczik, Andrea (2005) Flash-el támogatott matematikaoktatás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár, Zoltán (2005) A MÁV Rt. személyszállítási értékesítési rendszere és fejlesztésének lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Héczei, András (2005) Sorbanállási protokollok vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Héger, Péter (2005) Adatbázis alapú információs rendszer fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hülber, László (2005) A póker játék és számítástechnikai megvalósítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Ifkovicsné Karasz, Ildikó (2005) Intézményértékelés : az Arany János Általános Iskola értékelése az oktatás képzés területén. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Ignácz, Péter (2005) Film noir: az 1940-es és 50-es évek amerikai bűnfilmjei, és hatásuk a filmművészetre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ilcsik, Dávid Csaba (2005) Háború és tömegtájékoztatás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ilonka, István (2005) Webes környezet kialakítása optimális termékstruktúra meghatározásához. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Iványi, Zoltán (2005) Termelőgép beruházás megvalósítása európai uniós támogatással a RotaPack Rt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jagadics, Arnold (2005) Vázkijelölés több-szintű képeken. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jandó, Krisztina (2005) Magyar olimpikonok doppingbotránya a hazai sajtó tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jankó, Bálint (2005) A parlamenti pártok kampánya a 2004-es magyarországi európai parlamenti választásokon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jarolicsné Fábri, Ildikó (2005) Waldorf pedagógia : a nevelés művészete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, László (2005) A szakképzés-fejlesztési stratégia és megvalósulásának hatása az Esély Kövessi Erzsébet Szakképző Iskola szervezetére. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Anna (2005) Film nyelv. A szimbólumalkotás jellemzői a filmben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Csaba József (2005) 3D stratégiai játék készítése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Edit (2005) "Passiójáték, bikaviadal: halhatatlanság-élmény" Hajas Tibor önkifejezési módjainak változása a költészettől a performance-ig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Istvánná (2005) Beilleszkedési-magatartási nehézségek Óvodás korban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Jánosné (2005) Ady szerelmi költészete a Léda- és Csinszka-versek tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jung, Zoltán Dávid (2005) Egy alternatív mitológia bemutatása - Olviero Toscani és a Benetton. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jureczky, Bálint (2005) Interprocessz kommonikáció Solaris rendszereken. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jurity, Zoltán (2005) Integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésének controlling szempontjai a Hammertstein Bt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jánosik, Tímea Anna (2005) Hedwig Courths-Mahler az irodalmi giccs szülőanyja. Beléphet-e a történelmi valóság egy álomvilágba? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jéga, Zsolt (2005) Logikai ügyességi játék készítése OpenGL felhasználásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jónyer, Mária Ildikó (2005) Az Országos Internet Szaknévsor változásai az ügyfélkapcsolati menedzsment bevezetése által. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jóné Trényi, Szilvia (2005) A viselkedés és életfelfogás alakulása a szakközépiskolából a főiskolára kerülve a XXI. században. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

József, Zsuzsanna Anna (2005) Kampánystratégiák és választási dilemmák az Amerikai Egyesült Államok 2004-es elnökválasztásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Júrás, Etelka (2005) Környezetvédelmi oktatás a szakközépiskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kakuszi, Olga (2005) Az életbiztosítás, mint befektetés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kalina, Judit (2005) A Magyar Televízió arculata. Az intézmény filozófiája avagy kezdjük az elején. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kallai, dr. Árpád (2005) Az irányított betegellátási rendszer az ellátásszervező szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kalmár, Nóra (2005) A "görögös" Németh László. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kammerer, Edina (2005) "Aki kudarcot vall a felkészülésben, felkészülhet a kudarcra" - A válságkommunikáció tervezhetőségének bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kapitány, Etelka (2005) Szemléleti és poétikai hasonlóságok Kosztolányi Dezső és Karinthy Frigyes novellisztikájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Karagity, Henriett (2005) Magyar agrárcsatlakozás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Karakásné Csurgó, Ilona (2005) Közforgalmú gyógyszertár jövedelmezőségét befolyásoló tényezők. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kardos, Péter (2005) Háromdimenziós pinball pályaszerkesztő fejlesztése OpenGL-ben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kassay, Barbara (2005) A PR tervezése a gyógyszerkommunikációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kasza, Ádám (2005) Forráskódmodell transzformációja belső szoftverminőség javítására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kasza, Éva Andrea (2005) Felhasználói felület diszkrét tomográfiai programhoz. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Katona, Erika (2005) A magyar mozi története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kaufmann, Zsolt (2005) Schneider Electric Rt. általános termékpolitikája, egy új termék bevezetésének tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kecskeméti, Andrea (2005) A Humánerőforrás-fejlesztés Operatív Program megvalósulása Magyarországon és az Európai Unió más tagállamaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kellerné Mencser, Mária (2005) A Bartha János Szakképző Iskola története. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kemecsei, Szabolcs Ákos (2005) Tervezési minták keresése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keményné Kiss, Barbara (2005) A public relations és az arculat definíciójának értelmezése két napilapban és egy havilapban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kenyeres , Rózsa (2005) Talkshow-k pszichológiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kerülő, Balázs (2005) Új cég a piacon: avagy a megismertetés kommunikációjának lépcsői és buktatói egy megtörtént eset alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keszler, Ágnes (2005) Védtelen férfiak, avagy a férfiszerep változásai Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keszthelyi, Tibor (2005) Vadkárelhárítás környezet-kímélően. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kicherer, Nóra (2005) A fogyatékos emberek médiája, médiumok fogyatékosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kincses, Katalin (2005) A pneumónia antibiotikus terápiája és gyógyszergazdálkodási vonatkozásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kincsesné dr. Ágoston, dr. Zsuzsanna (2005) Irányított betegellátás - túl a modellkísérleten. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiri, Ibolya (2005) A közúti közforgalmú személyszállítási közlekedés szerepe és finanszírozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Gábor (2005) A mai magyar bankrendszer kialakulása és területi szerkezete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Imre (2005) Webes felületű előjegyzési naptár speciális online ütemezéseinek megvalósítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Péter (2005) Ketyeg a panelbomba. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Anita (2005) Számítógépes segédanyag geometriai transzformációk középiskolai tanításához. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Judit (2005) Német nemzetiségiek helyzete Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Zoltán (2005) Vadkár és az ellene való védekezés szükségszerűsége és lehetőségei a Bokros Ellésparti Vadásztársaság területén. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Elek, Dolli (2005) A vállakozások adókötelezettségeinek alakulása az Európai Unióhoz való csatlakozás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Jakab, Zoltán (2005) Hangátvitel Interneten. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kismartoni, András (2005) Előzés az infosztrádán? Az autómagazinok nyomtatott és online generációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kispál, Edina (2005) Családközpontú szülészet : apás szülés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kispál, Márta Krisztina (2005) Reklámzabáló kicsik? A tévéreklámok hatása óvodáskorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kispéterné Kotogán, Erzsébet (2005) Amit ma megtehetsz... : /Móra Ferenc AMK minőségfejlesztési folyamata/. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, László (2005) 50 év Szegeden : a Kiss Ferenc Erdészeti szakközépiskola fél évszázada. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Sándor (2005) Egy kétegyházi iskola története. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, András (2005) Az országos ifjúsági vadászvetélkedő tapasztalatainak felhasználása a vadgazdaságtan tantárgy elméleti és gyakorlati oktatásában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Anikó (2005) A Waberer's csoport új arculatának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Anita (2005) Kutatás-fejlesztési és innovációs programok - Magyarország számára hasznosítható tanulságok ír és finn példák alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Dávid (2005) A Kontaset KFT anyagnyilvántartása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Gergely Balázs (2005) Az észleléstől a vonzódásig (Em Griffin Szerezzünk barátokat című könyve alapján). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Gyula (2005) Gímszarvasbikák agancsfejlődésének vizsgálata a bőszénfai szarvasfarmon. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Janka (2005) Az IKEA külső kommunikációja és társadalmi szerepvállalása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Melinda Anna (2005) A tanulási szokások, attitűdök vizsgálata és a tanulás fejlesztése az általános iskolában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Mónika (2005) Az SAP leképezése egy adott vállalat pénzügyi folyamataira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Tibor (2005) Capitaly társasjáték megvalósítása OpenGL és C++ használatával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Tímea (2005) Az elektromos és elektronikai berendezésekből származó hulladékok kezelésével és feldolgozásával foglalkozó gazdasági társaság külső public relations tevékenysége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Tímea (2005) A modenai-kódexek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Zsolt (2005) Visual C++ alapú GPS szoftverfejlesztés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kissné, Éles Erika (2005) A tiszai ciánmérgezés a Népszabadság, a Magyar Hírlap és a Magyar Nemzet hasábjain. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kisvárdai, László (2005) A nevelőtestületi légkör vizsgálata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kletner, Orsolya (2005) A matematika és a zene kapcsolata : „A zene az érzelem matematikája, a matematika az értelem zenéje.” (Sylvester). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kletner, Orsolya (2005) A matematika és a zene kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Ádám László (2005) A válságkezelés szükségessége és fontossága az egészségügyben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Attila (2005) A videoszerver alkalmazásának lehetősége az oktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, István (2005) Az őzagancs minőségének vizsgálata a populációsűrűség függvényében Csongrád megye területén. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Mária (2005) Fenntartói ellenőrzés és értékelés Szeged Megyei Jogú Város önkormányzati fenntartású nevelési-oktatási intézményeiben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Noémi (2005) „Szenvedélyek viharában” : avagy a családon belüli erőszak, az alkoholizmus és a játékszenvedély hatása a gyermek lelki fejlődésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kollár, Tünde (2005) A nulla. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kollár, Csaba (2005) A digitális ősködtől az Ego-televízióig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kolontár , Elvira (2005) Színszimbolika a weben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kolozsvári, Krisztina (2005) Korunk új szenvedélybetegsége: az internetfüggőség?! Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kondacs, Viktória (2005) Alternatív szülészeti módszerek a XXI. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kondorossy, András (2005) Tanszabadság a magyar nevelés történetében, a tanszabadság és a szabad iskolaválasztás értelmezése és érvényesülése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Konkoly, Ágnes Krisztina (2005) Az állatvédelem, mint a személyiségformálás egyik lehetősége a Gregus Máté Mezőgazdasági Szakközépiskola és Szakiskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Konkoly, Tünde (2005) Álom-világ. Fiatalkorúak kábítószer-fogyasztása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Koricsánszky, Dóra (2005) Témaválasztás, súlypontok és szerkesztési metodikák a magyar közszolgálati és kereskedelmi televíziók híradóiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kormányos, Attila (2005) A Szegeden tanuló határon túli magyarok Kollégiumának portálja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Korom, Mónika (2005) A kisebbségi magyar irodalom "sípjai" - Az erdélyi "síp" írója: Bálint Tibor. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Koseluk, Anna (2005) Különbségek a férfi és a nő kommunikációjában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kostyák, Borbála (2005) A romániai magyar televíziózás helyzete a kezdetektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kottász, Zoltán (2005) A reklámozás hatékonyságának mérése és a média mérőszámai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, József (2005) Multimédiás eszközök az oktatásban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, András (2005) A rendszerváltozás hatása a magyar rádiózásra, a kereskedelmi és egyéb rádiók kialakulása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Bálint (2005) Sportpszichológia - a média hatása az utánpótlás-kosárlabdázókra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Dóra (2005) Nógrád várának múltja, jelene és jövője. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Gabriella Anna (2005) Kerry - Bush: 3 - 0. A 2004-es amerikai elnökválasztások vitáinak elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Gergely (2005) Student csomag készítése a Maxima komputeralgebrai rendszerhez. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, János (2005) A Rama Créme Bonjour szendvicskrém család piaci bevezetése, különös tekintettel a bevezető kampányra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Katalin (2005) Triominó játék megvalósítása OpenGL-ben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Klára Anikó (2005) A televízió szerepe a gyermekek lelki és testi fejlődésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, László (2005) Az értéktőzsde szabályozása, továbbfejlesztésének irányai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Márta (2005) Humánerőforrás-gazdálkodás, humánerőforrás-tervezés a közoktatási intézményekben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Márta (2005) Integráció a Tóth Pál Általános Iskolában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tímea (2005) A pozicionális termékek sorsának alakulása a fogyasztói társadalmakban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Ádám (2005) Kliens-szerver architectúrájú Parlay telefonhívás-szimulátor C++ nyelven, Linux platformon, a Parlay szervezet nyílt, CORBA interface specifikációjának felhasználásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Ágnes (2005) A koncertszervezés gyakorlatának bemutatása a Multimédia Concerts Kft. példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács-Sebestyén, Mariann (2005) A takarékszövetkezetek ellenőrzési rendszere (A PSZÁF helyszíni ellenőrzésének bemutatása konkrét példán keresztül). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Lele, Gabriella (2005) A Magyar Könyvtáros Egyesület vándorgyűlésének története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kozenkai, Karola (2005) Nagy-Britannia regionális gazdasága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kozinszky, dr. Zoltán (2005) A terhességmegszakítás demográfiája és közgazdasági vonatkozásai klinikánk anyagában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kozma, Sándor (2005) A nagykőrösi Toldi Miklós Élelmiszeripari Középiskola, Szakiskola és Kollégium múltja, jelene ... és esetleges jövője. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kozma, Gábor (2005) Student csomag készítése a Maxima komputeralgebrai rendszerhez. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kozma, Mariann (2005) "Ilyen a világ, kérem..." - Füst Milán Máli néni és Margit kisasszony című drámáinak elemző bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kozma, dr. Róbert (2005) Otthonápolási szolgálat megvalósíthatósági tanulmánya. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kozma, dr. Róbert (2005) A gyógyszeripari marketing helyzete Magyarországon, és változási lehetőségei az európai tendenciák tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kozma, Zsolt (2005) A Start Rehabilitációs Vállalat munkaerő gazdálkodása, kiválasztása, toborzása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kriskó, Edina (2005) A Concorde Alapkezelő PR tevékenysége a 2003/2004-es év során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kristóf, Norbert (2005) Elektronikus kereskedelem (Fókuszban a tartalom értékesítése). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kroll, Orsolya (2005) Magyarországon működő gyógyszercégek eladási és marketing tevékenysége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kucsmár, Orsolya (2005) Állami gondozottak otthona. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kucsák, Erzsébet (2005) A betegek jogai és kötelezettségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kuczora, Edina (2005) Könnyűzene a média tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kun, Andrea (2005) Dráma egy meg nem született drámáról: Pirandello filozófiai ütközete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kundi, Mária (2005) Szervezetdiagnosztika, szervezetfejlesztés egy nevelési-oktatási intézményben : egy adott szervezet diagnosztizálása, a diagnózis alapján konkrét fejlesztési terv készítése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kurpé, dr. László (2005) Minőségbiztosítás az alapellátásban Az MSZ EN ISO 9001:2001 jelű szabvány alkalmazhatósága a családorvosi gyakorlatban saját tevékenységem alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kurucz, Péter (2005) Hogyan került a narancs a kirakatba, avagy a Fidesz-MPP 1998-as és 2002-es választási kampányának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kurunczi, Mariann (2005) A turizmus helyzete és pénzügyi forrásai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kállai, Kornél (2005) Elosztott tárolást támogató rendszer fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kármán, Tamás (2005) Kombinatórikus játékok: Az Y játék. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Károlyi, Balázs (2005) Megbízható optimalizálás a Matlab INTLAB csomagja segítségével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kárpáti, Piroska (2005) Egy intézmény szervezetfejlesztése az elmúlt öt év tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kátai, Gábor (2005) Térszabályozás a virtuális világban az állam és a fiatalok között, az Európai Bizottság Ifjúság 2000-2006 programját működtető Nemzeti Ügynökségek oldalain. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kávai, Csaba (2005) SyncML szerver tervezése és implementálása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kém, Zsuzsanna (2005) Az SAP R/3 Treasury moduljának bevezetése és gyakorlati alkalmazása a MOL Rt.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Körmendy, Dóra (2005) A mediáció, mint alternatív konfliktuskezelési módszer alkalmazása a családokkal, gyermekekkel és fiatalokkal történő szociális munkában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Körmöczi, Júlia (2005) Az Erotika hatalma. A szexualitás mint manipulációs eszköz a médiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Köteles, Mónika (2005) A játék szerepe az oktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kúsz, Tibor (2005) A Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség feladata a Regionális Operatív Program megvalósításában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kübeki, Katalin (2005) Az elfeledett Ottlik-kötet - Ottlik Géza: A Valencia-rejtély. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kőkutiné dr. Orvos, dr. Hajnalka (2005) Mérhetetlen kincsünk, a hatásos anya-nővédelmi prevenció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kőváry, Anett (2005) „Megyó lemondott!" Medgyessy Péter bukásának elemzése kommunikációs szempontból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laczka, Gyuláné (2005) A pedagógus létforma és stabilitás, különös tekintettel az aktuális közoktatási változásokra. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Ladányi, Ditta (2005) A SAPARD és az AVOP pályázati rendszer gyakorlatának összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Laklia, Márta (2005) Konfliktushelyzetek és a konfliktuskezelés gyakorlata a gyakorlóiskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Laurinyecz, Mihály (2005) Fuzzy távolság-transzformáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lelovics, Orsolya (2005) Zenekommunikáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Levitin, Dávid (2005) Kommunikációs stratégiák a Frei-botrányban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lex, Orsolya Valéria (2005) "Most élnek a holtak is: A puszta beszél..." (Pásztorvilág és pásztormitológia Sinka István prózai írásaiban). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lippai, Kitti (2005) Színházelmélet dialógusban (Nádas Péter: Temetés). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lipták, Krisztina (2005) Vezetői Információs rendszer kialakítása és működtetése egy mezőgazdasági vállalat esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lipták, Mátyás (2005) Játék fejlesztése OpenGL-lel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lovas, László (2005) WEB-es portál alapelemek fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ludányi, Tünde (2005) Takarékszövetkezeti integráció Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lukács, Andor (2005) A Topolyai Mezőgazdasági Iskola múltja, jelene és jövője. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Lukácsy, Anikó (2005) Dzsentrik a látszat és valóság világában Mikszáth Kálmán regényeiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Láng, Péter (2005) Háromdimenziós objektumok vágása OpenGL-ben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai, Róbert Sándor (2005) Mezőtúr a forradalmak idején. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai, Zsuzsanna (2005) Személyi jövedelemadózás mint társadalmi probléma Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrincz, Andrea (2005) Dinamikus geometriai szerkeszthetőség az Euklides nevű geometriai szerkesztőprogrammal. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrincz , Éva (2005) Borsod-Abaúj-Zemplén megye imázskampánya. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mack, Sándorné (2005) Szakértő a közoktatásban A közoktatási etika. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Maczelka, László (2005) Az angol Jókai nyomában - A Nincsen ördög és a Dr. Dumány's Wife. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Madár, Beáta (2005) A hazai és az EU-s médiaszabályozás, különös tekintettel a tartalomszabályozásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Madár, Beáta (2005) A hazai és az EU-s médiaszabályozás, különös tekintettel a tartalomszabályozásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Magera, András (2005) Socket-kezelés Symbian-ban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Magony, Emőke (2005) Nonprofit szervezetek pályázati lehetőségei az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, Béla (2005) Tulajdonnév-adatbázis készítése természetes-nyelvfeldolgozás számára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, Csilla (2005) A protestáns egyházak szervezeti kialakulása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, Zoltán (2005) Utazási iroda információs rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, Zsolt (2005) A dzsentri alakja a XIX. század második felében és a századforduló magyar irodalmában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, Árpád (2005) "...válópört indítottak egymás ellen: ő meg a legújabb kor" - Tóth Kálmán (utó)életéről. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Major, Balázs (2005) GPS útvonalak nyilvántartása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Major, Ágnes (2005) Az üzleti inkubáció elméleti és gyakorlati kérdései a Békéscsabai Vállalkozási Központ és Inkubátorház példája alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Majoros, Orsolya (2005) A lízing, mint finanszírozási forma és bemutatása egy cégcsoport esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Makkai, Kinga (2005) Montenegró, és az Európai Unió turizmusának bemutatása és összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mandity, Krisztina (2005) Lirika Dure Jaksica. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Marancsik, Andrásné (2005) A kisiskolák szerepe, lehetőségei a település /környezet/ műveltségi szintjének növelésében /felmérés, elemzés/. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Maros, Tamás Zoltán (2005) Internetes áruház készítése Windows környezetben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Martini, Tamás (2005) Médiakutatási eredmények hatása a marketingkommunikációs döntéshozatal folyamatában. A "Lakáskultúra Élőben kiállítás" ATL kommunikációjának stratégiai irányvonalai a piackutatás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Maróti, András (2005) Elosztott tárolást támogató rendszer fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Maróti, Krisztina (2005) Kamerák kalibrálása és pozíció meghatározás több nézetből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Meleghegyi, Izabella (2005) Céginformáció jelentősége a pénzügyi döntésekben - avagy az információ hatalom. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Menyhárt, Klára (2005) A századforduló asszonyainak választásai Kaffka Margit három regényének tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mester, Nikoletta (2005) Az amerikai média visszatükröződése az amerikai filmben, avagy negyedik hatalmi ág-e média. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mesztig, Emese Krisztina (2005) A televízió hatása a kisgyermekek személyiségfejlődésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Miháczi, András (2005) Analysis of a module for an Advanced Planning System. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mihály, Renáta (2005) Szarvas nagyközség történetének főbb jellemzői, különös tekintettel a román megszállásra (1918-1920. március 2.). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Miklós, Krisztina (2005) A tisztesség ára Budapesten. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mikó, Adrienn Erzsébet (2005) A tömegkommunikáció és a propaganda hatása egyénre és közösségre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Milassin-Bárdos, dr. Anna (2005) A radiológia biztonsága avagy a sugárprevenció cost-benefitje. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Milinker, Norbert (2005) Serdülőkorú fiatalok családképének vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Milodánovics, István (2005) Linux alapú GPS szoftver. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Minik, Géza (2005) Tehetséggondozás. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Miskolczi, Péter (2005) Java forráskód séma és modellépítés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mizsák, Krisztián (2005) Megerősítéses tanulás a Hearts kártyajátékban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Moczó, István (2005) A kisvállalatok finanszírozása az OTP Bank Rt-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mogyoróssy, Ilona (2005) A sikeres tanulás menedzselésének pszichológiai szempontjai. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Molitérusz, Józsefné (2005) Czimbalmos Endre tanár úr élete és munkássága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Judit (2005) Литературная политика в Советском Союзе между 1953 и 1964 годами. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Márta (2005) Menedzserszemléletű óvodavezetés napjainkban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Mónika (2005) A tanya helye, szerepe napjaink településszerkezetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Dániel (2005) Dinamikus Weboldal az oktatás szolgálatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Gyula (2005) Biztonságos, bővíthető levelezőrendszer E-mail kliens weben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Mariann (2005) Numerikus algoritmusok fejlesztése a Maple rendszerben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Nikoletta (2005) A fogyatékkal élők helyzete szülővárosomban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Zoltán (2005) A Kárpáthús-Ker Kft. árpolitikája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Ágnes (2005) Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzat gazdálkodásának elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Monoki, Attila Róbert (2005) A Sínek világa című folyóirat repertóriuma 1981-1990. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Monostori, Diána (2005) A Kommunikációs Iroda létrejötte, tevékenysége a 80 éves Magyar Rádió tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Moró, Eszter (2005) A számítógép mint motivációs eszköz az általános iskolai matematika oktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mravik, Henriett (2005) A könyvkiadás és a könyvterjesztés alakulása az elmúlt 15 évben, a public relations szerepe a szakmában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Muhel, Gábor (2005) Minőségirányítás a közoktatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mán, Zsuzsanna (2005) Családon belüli erőszak és a média. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mátyás, Ferenc Miklós (2005) Szakköri feladatok számelméletből az általános iskola 8.osztályosai számára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, András (2005) Matematikai fontok használata Linuxon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, Csaba (2005) Rendőrségi kommunikáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Méhész, András (2005) Autizmussal élő gyermekek kommunikációja és fejlesztési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Dr. Mátyás Zoltán (2005) Pénzmosás, a szervezett bűnözés szíve, avagy a pénzmosás bűncselekménye elleni küzdelem nemzetközi és magyar jogi szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Glória (2005) Létértelmezés spirális körökben - Jókai Anna Ne féljetek c. regényének tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Krisztina (2005) Kommunikációfejlesztés tréning-módszerrel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Éva (2005) Az OBI belső kommunikációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Edit (2005) A Voronoi diagram alkalmazásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Ágnes (2005) Fraktálok a természetben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Alexandra (2005) Fogyatékossággal élő emberek az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Anna (2005) A kommunikációs képességek fejlesztése az értékközvetítő és képességfejlesztő programban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Balázs (2005) Dr. Várkonyi Nándor főiskolai tanár életútja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Diána (2005) A hazafias költészet átformálódása a 18. századi magyar sajtóban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Endre (2005) Élfüggetlen Hamilton-körök keresése gráfokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Gergő (2005) Nemi sztereotípiák és megjelenésük a médiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Melinda (2005) Lakáshitelezés, lakástámogatás Magyarországon. A magyar lakáspiac megoldásra váró problémái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Ágota (2005) Az Universitas-Szeged Kht. működése és gazdálkodása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy-György, Judit (2005) On-line algoritmusok gépköltséges MSR modellben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Papp, Ildikó (2005) Az Ópusztaszeri lakásotthon pedagógiai hatásrendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Szabó, Ildikó (2005) Mértékegységváltás és feladatmegoldás a hosszúságmérés témakörében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nedró, Mária (2005) A szakértői munka, szakértői etika. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nemes, Éva (2005) Képek és képzetek : metaforavizsgálat egy katolikus iskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nika, Erika Zsuzsa (2005) Füst Milán: A feleségem története és a Nevetők című regények összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nyerges, Gábor (2005) Gyermekvédelem az 1997-es gyermekvédelmi törvény tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyíri, János István (2005) A fekete színészek által játszott karakterek ábrázolása az amerikai filmekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nánássy, Dániel (2005) Általános SNMP NMS (network Management Station) megvalósítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Judit (2005) A pedagógusmunka értékelése : értékelési rendszer kidolgozása, és bevezetésének lehetőségei iskolámban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Mónika (2005) Проблематика добра и зла в романе Достоевского "Идиот". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Nikolett (2005) Újkígyós mezőgazdaságának jellemző vonásai és jövője. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Barnabás (2005) Egy irodalmi mű útja a megfilmesítésig - Sarkadi Imre Kútban című novellájának filmadaptációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Erika (2005) Botticelli kései korszaka - Különös tekintettel a Dante Isteni színjátékához készített rajzaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Károly (2005) Radnóti Miklós Naplója tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, dr. Zsuzsanna (2005) Az irányított betegellátási modell és várható hatásai a magyarországi gyógyszergyártók promóciós tevékenységére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh , Ildikó (2005) Az AsiaCenter marketingkommunikációs stratégiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Olasz, Júlia (2005) Infoscreen - hírek a föld alatt. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oláh, Annamária (2005) Az egészségügy finanszírozása és problémái Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oláhné Szabó, Anita (2005) Társadalmi elvárások a művészetoktatással szemben napjainkban, egy empirikus vizsgálat tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Oravetz, Tímea (2005) Konfliktusdinamika. Hogyan kezeljük helyesen mindennapjaink konfliktusait? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Osvald, Ágnes (2005) Korlátos és egészértékü lineáris programozási feladatok megoldásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oszkocsil , Milán (2005) Pest megye őskori, ókori erődítései és várai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oszlánczi, dr. András (2005) Meningit-gyógyszermarketing a mai gyakorlatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Paku, Veronika (2005) A fiatalok problémáinak ábrázolása a 90-es évek és napjaink filmművészetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pallag, János (2005) A mezőgazdasági szakképzés történeti áttekintése és fejlesztési lehetőségei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pankotai, Zsolt (2005) Integrált ügyviteli rendszer fejlesztése Visual C++ környezetben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Andrea (2005) Előítéletek az iszlám kapcsán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Katalin (2005) A pénzügyi szektor és az EU csatlakozásszabályozási feltételei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Kornélia (2005) A partnerség alapelvének érvényesülése az EU strukturális politikájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Szilvia (2005) Magyar Posta Rt. gazdasági, szervezeti felépítése, illetve a beérkező számlák kezelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Parti, Tamás (2005) A kereszt- és szenvedésmotívum Rónay György költészetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Paróczai, Krisztina (2005) Halál és kommunikáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Patik, Illés (2005) KÉSZ Kft. acélszerkezet-gyártó üzemének értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Patik, Máté (2005) A Diákhitelezés története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pató, Tímea (2005) Videó mozaikozás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Persányi, Norina (2005) Gyermekké tettél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pete, Róbert (2005) Lomblevelek fenoloid-tartalma és hatása a kérődző vadfajok emésztésére. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Peterdy, Tamás (2005) Informatikai alkalmazásokat felügyelő rendszer fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Petes, Gyula (2005) Tessedik Sámuel élete és munkássága, különös tekintettel pedagógiai tevékenységére. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pethő, Anett (2005) A magyar kis- és középvállalatok pénzügyi helyzete, finanszírozási lehetőségei és fennmaradásának feltételei az Európai Unióhoz csatlakozás után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Petrik, Orsolya (2005) Faktoring ügyletek jelentősége napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Petrikné Zseni, Andrea (2005) Idegennyelvi politika az EU és Magyarország dimenziójában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Petró, András (2005) A reneszánsz kor filozófiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Peták, Eszter (2005) A hitelállomány alakulása a Szegedi Megyei Jogú Város Önkormányzatánál a 2003. és a 2004. évben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pető-Farkas, Éva Anita (2005) Az egészségügyi finanszírozás gyakorlati megoldásai az Európai Unió tagországaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pfeifer, Katalin (2005) Viva - a magyar zenecsatorna. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pinjung, Emil (2005) Az élőhelyváltozás hatása az apróvadállomány alakulására Csongrád megyében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pinnyey, Dr. Szilárd (2005) Vaddisznóskert létesítésének vizsgálata, különös tekintettel az állategészségügyi vonatkozásokra. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pintácsi, Benő (2005) A bankkártyák jelene és jövője Magyarországon a biztonsági szempontokat is érintve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Burus Sándor (2005) Az archaikus spirituális kommunikáció. A zsidó-keresztény vallást hordozó társadalmakban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Róbert (2005) Magatartási zavarokkal küszködő fiatalok vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pintérné Csillag, Ildikó (2005) A hiperaktív gyermek : "Csak a maga útján járja". BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Plaukity, Tünde (2005) Az európai uniós csatlakozás hatása a magyar bankszektor lakossági üzletágára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Polgár, Péter (2005) Az önkormányzati kommunikáció és a helyi írott sajtó kapcsolata a csepeli tapasztalatok alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Polgári, Ferenc (2005) SZERENA vasúti információs- és jegykiadó rendszer. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Polonyi, András (2005) Tendenciák a magyar videoklipgyártásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Polyák, dr. Brigitta (2005) Minőségbiztosítás az egészségügyben és annak bevezetése a Hetényi Géza Kórházban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Polz, Anita Ágnes (2005) Graffiti - A falak üzenete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Potondi, Eszter (2005) A 2004. december 5-ei népszavazás a nyomtatott sajtó tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Preszner, Sándor (2005) Csongrád megye nagyvad állományának változása 1991-2004 között. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pribelszki, Katalin (2005) Webes kereső program/módszer kidolgozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Puskás, Hajnalka (2005) A Dél-alföldi Régió humánerőforrás fejlesztése EU-s források segítségével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Puskás, Ágnes (2005) A pénzügyi kockázatok kezelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Puskás, Éva (2005) A kódok hálója Németh László Iszony és Gyász című regényeiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Páczai, Edit Patrícia (2005) Jó, hogy van rádiónk? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pájer, Anikó (2005) Van az a pénz! Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, Attila (2005) Особености на двувидовите глаголи в българския език. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, Margit Mónika (2005) Középiskolások művelődési szokásainak vizsgálata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, Erna (2005) Krasznahorkai László Háború és háború című regényének és Mario Merz Iglujának kapcsolata - Korim és az a "bizonyos hely". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pálfi, Anikó (2005) A népszerű matematika:érdekességek, melyekkel egy tanóra színesebbé tehető. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pálmai, Erika (2005) Az igazságszolgáltatás nyivánosságának korlátai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pálúr, Krisztina (2005) A három hazai mobilszolgáltató televíziós reklámjainak összehasonlítása 2003 őszétől 2004 tavaszáig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pámándy, Hedvig (2005) A matematikai tudásszint az alapkészségek és a motiváció összefüggései 6. osztályban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Páska, Norbert (2005) Németh László vásárhelyi évei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Katalin (2005) Táplálkozási zavarok bemutatása és elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pénzesné, Dengyel Éva (2005) A színikritika tendenciái, létjogosultsága az írott sajtóban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pósa, Róbert (2005) Innovatív pedagógiai és pszichológiai módszerek értékelése egy speciális nevelési intézményben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rabcsánszki, Laura Lúcia (2005) A Magyar Demokrata Fórum 2004-es Európai Parlament-i választások idején folytatott kampányának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rabina, Györgyi (2005) A vadgazdálkodás és az erdőgazdálkodás kapcsolatának vizsgálata a Pilisi Parkerdő Rt. Visegrádi Erdészeténél. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Radó, Gábor (2005) Deviancia a tömegkommunikáció tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Raj, Pál (2005) Az FHB Rt. lakáscélú jelzáloghitelezése Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rajk, András (2005) A parlagfű elleni totális küzdelem Magyarországon a sajtó tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rapcsák, Zsolt József (2005) Tandemsakk gépi játékosának megvalósítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Raskó, Zsuzsanna (2005) A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórházának minőségirányítási rendszere a betegelégedettség tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rasztik, Milán (2005) A magyar húsipar helyzete az Európai Unió piacán, a PICK Szeged Rt. példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Reinerné Mihályi, Borbála (2005) Minőségirányítási rendszer építése a székesfehérvári Nefelejcs utcai Óvodában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Rekedt-Nagy, Zoltán (2005) A közoktatási intézmény belső ellenőrzésének rendszere, az ellenőrzés területei és módszerei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Rezsek, Győző (2005) Inforádió - a hírforrás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ribárszki, Csilla (2005) Sajátos nevelési igényű gyermekek képzésének helye a magyar oktatási rendszerben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Riczkó, Zsuzsanna (2005) Kommunikáció a jog hálójában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Roszik, Gáborné (2005) A felnőttnevelés lehetőségei a posta szervezeti kultúrájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rozgonyi, Glória (2005) A személyiség, mint a nevelhetőség alapja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rozsanyi, István (2005) Gyógyszermarketing, különös tekintettel a Fastum gél marketing kommunikációjára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rozsi, Ákos (2005) Magyarország Európai Uniós csatlakozása és annak következményei a magyar egészségügyre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rozsi , Marianna (2005) A kibeszélő showk hatása a tizenéves korosztályra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ruzsán, Krisztina (2005) Könyvelési előírások és szokások a Római Birodalomban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, András (2005) Kecsketenyésztés tanításának kompetencia vizsgálata egy szakközépiskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, Máté (2005) On-line forgalomirányítási modellek. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rády, András (2005) Vadkár vizsgálata gyümölcsösökben a kisvárdai "Rétköz" Vadásztársaság területén. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Rádóczi, Tímea (2005) Egy parasztcsalád sorsa. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rákos, Dóra (2005) A public relations szerepének bemutatása egy prémium kategóriás autómárka kommunikációján keresztül: "Volvo for life". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rákos, Sándor (2005) Az Internet, mint új médium megjelenése és használatának terjedése Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rázga, Áron (2005) Rachmaninov élete, művei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rémán, Gyöngyi (2005) Lakberendező program OpenGL-ben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Révész, Júlia (2005) A munkajog érvényesülése az oktatási intézményekben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Révész, Péter (2005) Gyártási önköltség számítása egy nagyvállalat példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sagyibó, Melinda (2005) Válságkommunikáció, avagy kommunikációs válság a Magyar Köztársaság Rendőrsége tájékoztatási gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sajti, Gréta (2005) Egészségbiztosítási ellátások finanszírozása Magyarországon a XXI. században. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Salgó, Attila (2005) Szentendrei Nyár. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sallai, Anikó (2005) Sporttal a szenvedélybetegségek elleni harcban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sallak, Kinga (2005) A lelki egészség rádiója. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sarkadi, Árpád (2005) A lakásfinanszírozási rendszer egyes aspektusai az OTP Bank Rt. gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sarok, Anita (2005) Az Európai Unió szociális biztonsági rendszere, érvényesülése a magyar jogrendszerben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Schiffner, Noel (2005) Az adósminősítési és hitelinformációs rendszerek szerepe a banki hitelkockázat kezelésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Seben, Pálné (2005) Minőségirányítási rendszer építése a Napsugár Integrált óvodában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Sebestyén, Ildikó (2005) Egy endocannabinoid, az arachidonil-etanolamid hatásának vizsgálata kísérletes szívizominfarktus korai szakaszában, patkányban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sebestyén, Erika (2005) Pro és kontra a reklámról. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sebőkné Császár, Anikó (2005) Az Európai Unió kutatás-fejlesztési politikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Secerov, Olga (2005) Személyes adatokat védő profilfelfedő algoritmusok vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sibinger, Eszter (2005) A magyar és a nemzetközi számviteli rendszerek összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sike, Renáta (2005) Kormányok sportpolitikai összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Brigitta (2005) Sorstalanság. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Orsolya (2005) "Minden másképpen van" - Karinthy világszemléletének megjelenése a gulliveriádákban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Viktória (2005) Reguláris kifejezéshez véges automata megadása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Virág (2005) GPS pontok megjelenítése 3D térképen. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simonits, Edina (2005) Vörösmarty Világos után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Singer, Éva (2005) Az eleki német nemzetiség története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sinkó, Zsuzsa (2005) Élet és irodalom kapcsolata Szabó Magda regényeiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sirghel, Izabella (2005) A Fővárosi Állat- és Növénykert kommunikációjának természetvédelmi vonatkozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sitkei, Levente (2005) Az iszlám világ válaszai a modern kor kihívásaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Skordai, Anna (2005) Az orosz-magyar kulturális évad illeszkedése Magyarország imázsába. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Solymosy, Zsuzsanna (2005) Kisebbségből kisebbségbe: Majoros Sándorral készült narratív interjú a sajtóinterjúk fényében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Somkutas, Péter (2005) Aspektus-orientált programozás .NET-ben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sramkó, Anita Mária (2005) Négyrétegű alkalmazás-fejlesztői környezet. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Staller, Krisztina (2005) A biztosító társaságok képzési rendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Stampfer, Tímea (2005) Az aknakereső játék bonyolultságelméleti vonatkozásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Stefán, Éva (2005) Érett nők a felsőoktatásban és a család. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Stenzel, Rita (2005) "...és fiát a szél el nem hagyja" - A lélek tájain megbúvó anya motívuma József Attila költészetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Stumpf-Biró, Balázs (2005) Hippokratész, a kereskedő. A magyar egészségügy helyzetének elemzése jogi, gazdasági és kommunikációs aspektusból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Suba, Csaba (2005) A matematika érettségi vizsga története Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sugár, Judit (2005) A magyarországi zsidóság története 1790-től az 1848/49-es szabadságharcig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sulik, Norbert (2005) Vállalati menedzsmentinformációs rendszerek és az OLAP a vállalatok működésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Suri, Zsolt (2005) J2ME E-mail kliens tervezése és implementálása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Surányi, Gabriella (2005) Az értelmi fogyatékossággal élők érzelmi kötődései és a segítő kapcsolat. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Andrea (2005) Akasztják a hóhért!- avagy magyar PR ügynökségek az Interneten. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, András (2005) Táblajátékok Bridg-it. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Anita (2005) Makó Jeruzsálemtől. Fejezetek a makói zsidóság történetéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Csaba (2005) Egy televíziós műsor kommunikációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Dóra (2005) A szerepjátékosok fogyasztási szokásainak a vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Edit (2005) Pénzügyi helyzet, finanszírozási stratégiák a Dégáz RT-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Ferenc (2005) Többváltozós polinomokból álló egyenletrendszerek megoldása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Lilla (2005) Az anyaság etikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, László (2005) Szentesiek összehasonlító életmód vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Tímea Dóra (2005) Nevelő értékek Lázár Ervin meséiben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Zoltán (2005) ESZA források felhasználásának bemutatása az ESZA Kht. 2000. és 2001. évi Phare programjain keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Ágnes (2005) A vaktérkép - Kazinczy Ferenc és az Erdélyi Levelek. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Nánási, Orsolya (2005) A Dewinter Kft. marketing tervének kialakítása az EU-csatlakozás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalainé Megyeri, Eszter (2005) A magyarországi evangélikus egyház szervezeti kialakulása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szalay, László Zoltán (2005) Babits görög tárgyú versei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szamosközi, Dr. István (2005) A közvetett adók harmonizációja az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szana, Andrea (2005) Iskolaválasztás : a szülők iskolaválasztási motivációi Kiskunfélegyházán. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szatai, Edina (2005) Az adósminősítés szerepe a vállalati hitelezés folyamatában és alkalmazása egy kereskedelmi bank gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szautner , Szilvia (2005) A pályázatok szerepe a kis-és középvállalkozások finanszírozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szecsődi, Nikoletta (2005) Az Öreglaki Körzeti Általános Iskola társadalmi környezete, működése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Anita (2005) A controlling, tervezés és gördülő tervezés szerepe a vállalatok életében. Esettanulmány a kecskeméti Thyssen Krupp Nothelfer Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Lóránt (2005) A helyi adók szerepe Putnok város önkormányzatának költségvetésében nemzetközi és hazai összehasonlításban 1999 és 2003 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Péter (2005) Minőségbiztosítás a felsőoktatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Szabolcs (2005) A magyarországi intézményi kockázati tőke bemutatása és a kockázati tőkebefektetés lehetséges vállalatértékelési technikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szeles, Annamária (2005) Kassák Lajos számozott költeményei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szeles, Éva Anikó (2005) A Z+É Kft vállalkozás továbbfejlesztésének üzleti terve és annak tapasztalatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szemán, Adrienn (2005) A Kosztolányi-novella változatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szendrő, Tamás (2005) A rajzfilmkészítés műhelytitkai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szentadrássy, Adrienn (2005) A lakáspiaci helyzet Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szentendrei, Angéla (2005) Kommunikáció a magyar rendőrségen belül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szentesi, Gábor (2005) Építészeti-, épülettervező program megvalósítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szentesi, Tibor (2005) A tőzsdei derivatív piacok kockázatkezelési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szentirmayiné Flöhlich, Edit (2005) Cash management termékek a BNP Paribas Banknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szentmihályi, Ádám (2005) Az Ericsson Telecom Server Platform teljesítménymérő keretrendszerének validállása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szepesi, Edit (2005) A nők és a mezőgazdaság. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szikora, Eszter (2005) Márai Sándor újságírói munkássága a két világháború között és a Szabad Európa Rádiónál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szikszai, Sándor (2005) Bevetésirányítás a térinformatikában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Gábor (2005) Játék szerepe a gyógytestnevelésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyiné Szabó, Lilla (2005) Egészségügyi ellátásszervezés Magyarország közigazgatási régióiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyiné Szokolai, Ágnes (2005) A felsőoktatásra fordított közkiadások és az intézményrendszer alakulása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sziráki, Miklós (2005) A közös közlekedéspolitika hatása a közforgalmú autóbuszközlekedésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szirányi Péter, Jánosné (2005) Humán erőforrás menedzselése : ideák és realitások érvényesülése egy intézmény bemutatásának segítségével. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szkotniczky, Éva (2005) A non-verbális kommunikáció elemeinek megnyilvánulási formái Milan Kundera Anyuka című írásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szolga, András (2005) Hálózati eszköz menedzselő alkalmazás fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szurdi, Réka Linda (2005) A "Jóban Rosszban" bevezető kommunikációs kampányának elemző bemutatása és a szappanoperák nézőcsalogató világa. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szuromi, Ernesztina (2005) Uloga i znacaj Sentandreje u srpskoj kulturi: Jakov Ignjatovic. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szutor, Lászlóné (2005) Iskolatörténeti problémaelemzés 1909-1914. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szántai, Borbála (2005) A reklám hatása a gyerekekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szántó, Szandra (2005) A magyar zenetévé története a kezdetektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szász, Imre (2005) Középiskolai oktatást támogató rendszerek fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsi, Jenő (2005) Befektetési stratégiák összehasonlítása a BÉT-en. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsiné Dr. Bánki, dr. Magdolna (2005) Orvosszakmailag lehetséges - gazdaságilag megengedhető? Elemzések a gyulai Pándy Kálmán Kórház gazdálkodásából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Székely, Andrásné (2005) Változások menedzselése, szervezetfejlesztési célok és azok megvalósításának módszerei, eszközei iskolám hosszú távú történetében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Székely, Zsófia (2005) A terrorizmus megjelenítése a médiában. A nemzetközi terrorizmus és a nemzetközi média kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Székelyné Veres, Ilona (2005) Lant ólomból - Tinódi Lantos Sebestyén dallamai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Széles, Elek Lóránt (2005) A röptetett réce ökonómiai vizsgálata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Széll, Anikó Gabriella (2005) Virtuális múzeum készítése VRM segítségével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szívós, Erzsébet (2005) A novellista Szini Gyula pályakezdése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szökrönyös, Attila (2005) Versek reprezentációja XML-ben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke, József (2005) Család nélkül családban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szőkéné Halász, Éva (2005) A kommunikáció, mint tantárgy jelentősége az egészségügyi oktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Gábor (2005) Digitáliskép szerkesztő program megvalósítása Visual C++-ban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, L. Barna (2005) Erőszak a vásznon, erőszak az életben - Fejt-e ki káros hatást az erőszakos film a fiatalkorú nézőre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Éva Ivett (2005) Madách Imre: Az ember tragédiájának narratológiai szempontú vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűrszabó, Gabriella (2005) Jézus passiójának motívumai Pilinszky János költészetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Dániel (2005) Kontrolling rendszerek informatikai támogatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta, Marietta (2005) A tömegmédia torzító hatása az egyéni értékrendekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sántha, Botond (2005) A helyi adók rendszere Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sántha, Réka (2005) Számítógépes segédanyag függvények középiskolai tanításhoz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sápi, Andrea (2005) E-learning alkalmazások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sári, Márton (2005) Miért szép a szép? - Fogalmi ambivalenciák az Ady-recenzióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sárközi, Jánosné (2005) A minőségirányítási program előzményei, és bevezetésének folyamata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Süli, Gabriella (2005) A sajtónyelv sajátosságai a kommunikációs folyamat szempontjából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Süli, Katalin (2005) Az önkéntes kiegészítő nyugdíjpénztárak működése, befektetési tevékenysége és fejlődése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tajti, László (2005) A Pascal programozási nyelv tanítása középiskolában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Judit (2005) "A köztes lét"- konfliktuskezelés egy munkaközösség-vezető szemével. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Nóra (2005) A térszemlélet fejlesztése és a GEOMAG készlet matematikai alkalmazhatósága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Alíz (2005) Kulturális műsorok a magyar televíziózásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Anikó (2005) Oktatási anyag készítése vonal- és éldetektáláshoz. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Krisztina (2005) Gasztronómia a médiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Lajos (2005) Internet kávézóba ügyviteli, kontroll rendszer fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Tamás (2005) Szervezeti stressz. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Viktória (2005) Az Internet és a Média kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tamás, Miklós (2005) A protokoll, mint stratégiai eszköz a Premed Pharma Kft-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tankovicsné, Beregi Katalin (2005) Arc fehér aranyból - A Herendi Porcelánmanufaktúra arculata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tari, Antal (2005) Távolság-alapú vázkijelölés 3D-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tari, Szabolcs (2005) A Hotel Szilvás Kft. pénzügyi és informatikai rendszerének változása megalakulástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tarjáni, Tünde (2005) A kontrolling szerepe és feladatai, valamint megvalósulása egy hazai nagyvállalat gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tegzes, Dániel (2005) Szentendre, a szerencsés város - Kommunikációs és pr elemzés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Telegdi, Zsófia (2005) Az egész része, avagy a Westel Rt. kommunikációja és a Találkozások magazin. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Temesi, Dániel (2005) Mintaillesztés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Thurzó, Katalin (2005) Terítéken az országimázs avagy a média felelössége egy szakma szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tihanyi, Violetta (2005) Rendőrség és a gyermekvédelem a D.A.D.A. program és emberi erőforrás háttere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tikos, Csaba (2005) A személyiségi jogok és a sajtó. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tinnyei, István (2005) Mobiltévé - televíziózás mobiltelefonokon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tokai, Edit (2005) Az előkészítő és alapfokú oktatás finanszírozása Kecskeméten. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Toldi, Lóránt (2005) Forradalomból ellenforradalom - egy község politikai evolúciója. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Toldiné Pauló, Márta (2005) Békés Megyei Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium története a rendszerváltást követő években. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tolnay, Ágnes (2005) Internetes nyelviskola fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tolvaj, dr. Ildikó (2005) Egy szociálisan hátrányos helyzetű háziorvosi praxis sajátosságai és ezek gazdasági hatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tombor, Gabriella (2005) A többszörösszemélyiség-zavar, és annak megjelenítése A legbelső félelem és az Azonosság című filmben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tugya, Beáta Ilona (2005) Kisvárda története a polgári demokratikus forradalomtól a román megszállás végéig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Turcsányi, Áron Bálint (2005) Ladvánszky József építőmunkás, Dél-Alföld és Szeged munkásmozgalmának kiemelkedő harcosa / 1889-1940/. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tálai, Tibor (2005) Az átlagostól eltérő tanuló : (a magatartászavarok megítélése közmegegyezés kérdése). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tátrainé Tari, Gizella (2005) Az Európai Unió regionális politikájának magyarországi kapcsolódásai különös tekintettel a SAPARD előcsatlakozási alapra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Péter (2005) Heltai Gáspár Hálója és eszmetörténeti háttere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Adrienn (2005) Calciumcsatorna blokkolók farmakoökonómiája, szerepük a hypertónia és egyéb cardiovascularis megbetegedések terápiájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Anita (2005) Szerkezet és nyelv vizsgálata Kosztolányi Dezső Esti Kornéljában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, dr. Beáta (2005) A magyarországi aestivum és durum vertikum gazdasági hatásvizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, dr. Ervin (2005) Marketing és praxismenedzsment a kisállat praxisban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Hajnalka (2005) Mikszáth Kálmán fogadtatása az angolszász nyelvterületen. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, József (2005) Otthon lakás - lakásotthon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Ágnes (2005) Controlling, mint a sikeres vezetés eszköze az Interfruct Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, dr. Ágota Judit (2005) A minőségbiztosítás szerepe és jelentősége az egészségügyben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Abonyi, Monika (2005) A Helicobacter pylori eradikáció hatásosságának és költséghatékonyságának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Dóber, Beáta (2005) A motiváció hatása az iskolai teljesítményre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Varga, Szilvia (2005) Szervezeti kultúra : a Szabadhegyi Közoktatási Központ szervezeti kultúrájának vizsgálata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Tömösvári, Zsolt (2005) Az exportfinanszírozás szerepe a vállalkozások tőke ellátottságában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Anikó (2005) Magyarországon előforduló, emberre is veszélyes vadbetegségek. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Anikó (2005) Vámeljárások az európai uniós csatlakozást követően. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Eszter (2005) A fúziókontroll közösségi szabályozásának fejlődése az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Gábor (2005) Pénzt! De honnan? Avagy hosszú és rövid távú finanszírozás mikro-, kis- és középvállalkozások gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Judit (2005) Csávoly község népességének alakulása 1784-1990 között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Török, József (2005) A nyelvpedagógiai hozzáadott érték kimutathatósága egy középiskola tanulói esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Török, dr. Ágnes (2005) A hatékonyság kérdése egy vezető halálok nemzeti kezelésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Törőcsik, Erika (2005) Az egészségügyi reform Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Túri, Zita Sarolta (2005) Lakásfinanszírozás Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tűhegyi, Tibor (2005) Egészségügyi intézmények válságmenedzselése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

U

Udvardy, Regina (2005) Televíziózás Miskolcon - a Trió Tévé története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ujvári, Barbara (2005) Egy lemezkiadó cég public relations tevékenységének bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ungár, Krisztina (2005) Az aktív fekvőbeteg-szakellátás teljesítményarányos finanszírozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vadász, Csaba (2005) Ügyfélmegtartás a hűségprogramok segítségével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vajda, Anett (2005) Felgyorsított amőba. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vajnai, Viktória (2005) A határidős tőzsdei ügylet, mint hatékony elehtőség a pénzügyi kockázatok kezelésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vajta, Zoltán (2005) Az iszlám előítéletes ábrázolása a médiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vakulya, Szilvia (2005) Hosszú és rövidtávú finanszírozás a HVB Bank Rt. példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Valachi, Gábor (2005) A Vodafone Magyarország Rt belső pr tevékenysége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vantara, Lászlóné (2005) Minőségbiztosítás a Napsugár Óvodában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Melinda (2005) Üzleti terv készítés tanításának módszertani kérdései marketing szempontból Galamb József Szakképző Iskolában az agrárközgazdasági és áruforgalmi technikus évfolyamok részére (13-14. évfolyam). Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Noémi (2005) "...hogy ... ezen a vidéken legyenek őrállói a magyar életnek.” Telepítések a magyaróvári járásba 1938-40-ben - különös tekintettel a rónafői és a pünkösdvásári telepítésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Dávid (2005) PostScript file nézegető .NET Compact Framework alá. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Erika (2005) A televízió hatása az óvodás korú gyermekekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Erika (2005) A televízió hatása az óvodás korú gyermekekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, László (2005) Kommunikáló hírügynökség. A Magyar Távirati Iroda Rt. külső-, belső kommunikációjának átalakulása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Nikoletta (2005) A nyelvfilozófia rövid története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Nikoletta (2005) A történelemfilozófia motívumának bemutatása Vörösmarty Mihály néhány művén keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Patrícia (2005) Csak a 18-49 éveseké a világ? A TV2 célközönségének változása 1997 és 2004 között (A TV2 fejlődéstörténete). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Tünde (2005) A Zala Rádió megalakulásának története, jelenlegi helyzete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Viktória (2005) A vendéglátóipari kis- és középvállalkozások állami támogatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Zsolt (2005) A sárvári televíziózás története 1993 és 2003 között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Zsolt István (2005) Erőszak a vizuális médiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vargáné Kossuth, Zsuzsa (2005) A szorongás és a szorongást okozó helyzetek kisiskoláskorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vargáné Szőke, Márta (2005) Az intézmény finanszírozását meghatározó tényezők vizsgálata a Déri Miksa Ipari Szakközépiskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Varjasi, Judit (2005) Az Európai Unió oktatási és képzési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Judit (2005) Az M1 és az RTL Klub esti híradójának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Nóra (2005) Közúti árufuvarozási üzletág kialakítása egy magyarországi középvállalkozásnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Veres, Zsolt (2005) A fiskális politika hatása az árfolyamra a rendszerváltás utáni időszakban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vermes, Gábor (2005) Hírek és hírügynökségek a III. évezred küszöbén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vermes, Orsolya (2005) Az amerikai és az európai film összehasonlítása. (Producer- és rendezőközpontú gyártási rendszer szempontjából). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Veszpiné Vagyon, Edit (2005) Konfliktuskezelés az iskolában : /megfeneklett az intézményvezetés szekere.../. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Vida, Lóránd (2005) Az innováció szükségessége és lehetőségei a középfokú művészetoktatásban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Vidáné Jávor, Tímea (2005) Így is lehet! : tanulásmódszertani kísérletek egy alapítványi iskolában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vigh, Gábor (2005) Az agrárinformatikai technikus képzés szakmai követelményei és tanulói elvárásai a Galamb József Szakképző Iskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze, Istvánné (2005) A közoktatás gazdasági feltételei, az SZTE Ságvári E. Gyakorló Ált. Iskola finanszírozását meghatározó tényezőinek vizsgálata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze, Gabriella (2005) A média hatása a fiatalokra. A középiskolás korosztály médiafogyasztása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vinczi, Réka (2005) Kempis Tamás Krisztus követése és egy magyar fordítás-kézirat. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Virág, Zsuzsanna (2005) Agrárstratégiai elemek a dél-kelet-magyarországi Eurorégióban a csatlakozás időszakában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Virágos-Kis, Csanád (2005) Online járóbeteg-ellátást átfogó, nyilvántartó, tervező, irányító rendszer. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vozárné Szász, Mónika (2005) Szervezeti magatartás megjelenése a társadalombiztosításban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ván, Hajnalka (2005) A hazai pályázati rendszer fejlődése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ványi, Hajnalka (2005) Milyen a jó vezető? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi, Andrea (2005) Kultúra és marketingkommunikáció Magyarországon az elmúlt másfél évtizedben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi, Andrea (2005) Kultúra és marketingkommunikáció Magyarországon az elmúlt másfél évtizedben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Várfalviné Vincze, Ágnes (2005) Szavak mögötti tartalmak kutatása Móricz Zsigmond Barbárok című novellájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Várkonyi, Imre (2005) Önkormányzati vagyongazdálkodás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Várkonyi, Rita (2005) Az Ericsson külső public relations tevékenységének bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vécseiné Kikindai, Hermina (2005) Egy egyesületi óvoda működése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Vékás, Anna (2005) Az írás kialakulása és fejlődése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vér, István (2005) A közbeszerzési törvény hatása a kórházi gyógyszergazdálkodásra - SWOT analízis. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vígh, Krisztián (2005) A magyarországi lakáshelyzet finanszírozása és a Fundamenta Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Rt. szerepe a lakásfinanszírozásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Völgyesi, Lívia (2005) Egy magyar piaci vállalkozás elhelyezése Egyiptomban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vörös, Zoltán (2005) Ausztria 1995-ös EU csatlakozása óta bekövetkezett társadalmi és gazdasági változások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

W

Wahlner, Veronika (2005) 400 év, 118 remekmű, 300 ezer ember. (A Mesterművek - 400 év francia festészete c. kiállítás kampányának hatékonyság elemzése). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Warholik, Zoltán (2005) Média-evangelizáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Werovszky , Veronika (2005) Az élmény társadalma. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Werschitz, Annamária (2005) A pozitív befolyásolás, mint a hatékony meggyőzés eszköze. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Will, Béla (2005) Gyermek- és ifjúságvédelmi tevékenység az általános iskolában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Wittinger, Mária (2005) A Matáv Rt. márkaváltása Magyar Telecom Rt.-re. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Wolff, Ödönné (2005) Magyarországon, a családsegítésben, a gyermek - és ifjúságvédelem feladata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Wrzava, Alexandra (2005) A rekreáció hatása az egyénre és a szervezetekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zalavári, Nikoletta (2005) Az amerikai média visszatükröződése az amerikai filmben, avagy negyedik hatalmi ág-e a média. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zimányi, dr. Márta (2005) A public relations szerepe az egészségügyi intézményekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsolnai, Éva (2005) "Átvetjük egymást a halálon" - Szilágyi István: Kő hull apadó kútba. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zumbok, Jánosné (2005) Másság és az emberi minőség (Sérült gyermek a családban). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Záhonyi, Lóránd István (2005) Véges impulzusválaszú struktúrák optimalizálása derivációs fán alapuló genetikus programozással. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ágoston, Mihályné (2005) A csongrádi Síp Utcai Általános Iskola története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Árendásné, Gulyás Gabriella (2005) A Bajai Rádió bajai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Árgyelán, Erzsébet (2005) BabaPiacKutatás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Árpás, Angelika (2005) Az amerikai western és bűnügyi film válasza a történelmi-társadalmi változásokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Árva Nagy, Sándorné (2005) A szakképzési rendszer, a szakképzés átalakulása, szakképzési rendszerünk fejlesztésének távlatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

É

Égető, Norbert (2005) Oktatási anyag készítése képfeldolgozásból a Fourier-transzformációhoz. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Éliás, Krisztián (2005) A helyi önkormányzatok pénzintézeti kapcsolatai, és a Dél-alföldi önkormányzatok bankválasztási stratégiái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ökrös, Tímea (2005) A marketingkommunikáció szerepe és jelentősége Budapest turizmusában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 16:26:08 CET.