Item where department "Vizuális Kultúra és Irodalomelmélet Tanszék" and date of item 2014

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | J | K | L | M | R | S | T | W | Z
Number of items: 30.

A

Antal Anna (2014) A posztmodern játéka: Az intertextualitás vizsgálata Bán Zsófia Madame de Merteuil megrázza magát és Heiner Müller Kvartett című szövegeiben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Armai Danila (2014) Teatralitás Jeles András filmjeiben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Berényi Csaba (2014) A mozgókép és jelentés. Barkácsolás és jelentéstulajdonítás a Final Cutban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbola Terézia (2014) Filmes antropológia - etnográfiai dokumentumfilmek a kolonializmus után. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cseh Judit Klára (2014) A Rocky Horror Picture Show műfaji hibriditása. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Cseuz Árpád (2014) Az emberi metamorfózis és a vérfarkas-jelenség a filmművészetben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csirmaz Arnold (2014) A technikai képrögzítés kultúrtörténeti szerepének tanítási metódusai. A képolvasás és képelemzés készségének fejlesztő gyakorlata a 14-18 éves korosztályi csoportokban. Adaptációs változatok formanyelvi megközelítésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

D

D. Nagy Gábor Bence (2014) Kereszténység a filmművészetben 1990-től napjainkig. Other, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fritz Andrea (2014) Történet, elbeszélés és narratív identitás a MetaXában (Garaczi László, 2005) és az Eredetben (Inception. Christopher Nolan, 2010). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gáncsos Kármen (2014) A furcsa hurok mintázatai a kortárs vizuális tömegkultúra Én-reflexív narratíváiban. A filmtől a selfie-ig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajnal Márton (2014) Színház és építészet. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Halász Gábor Attila (2014) A videojátékok kapcsolata a filmművészettel és az újmédiával. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Hevesi Nóra (2014) Az amerikai és a kelet- és közép-európai animációs filmek összehasonlító vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Anita (2014) A test szerepe az ezredforduló utáni magyar filmekben. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár János (2014) A musical-szekvenciák stilisztikája a Disney-rajzfilmekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Járki Angéla Gyöngyvér (2014) Impresszionista látásmód. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kellner Balázs (2014) A (re)konstrukció aktusa. Esettanulmány Joshua Oppenheimer Az ölés aktusa című dokumentarista fikciójáról. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Király Csaba (2014) Filmkép az újmédiában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laczkó Attila (2014) "Személyes részvétel" - Az On the Spot című dokumentumfilm-sorozat Törzsek évadának elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lónárt Adrienn (2014) A küzdelem ábrázolása a kínai filmművészetben. A wuxia és a kung-fu művészete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mészáros Anita (2014) Szerzőiség és zsánerkérdés a posztmodern musicalekben (Lars von Trier és Baz Luhrmann példáján keresztül). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Reke Balázs (2014) Egzisztencialista szorongás, valóságélmény, test és apokaliptikus próféciák az ezredvég amerikai filmjeiben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rozgonyi Ádám (2014) Az 1956-os forradalom és szabadságharc interpretációja az 1980-as évek magyar filmművészetében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szabó Dorisz (2014) Digitális jellegzetességek narratív megnyilvánulásai (Film és videojáték). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai Máté (2014) A magyar mozihálózat zsugorodását előidéző legfőbb tényezők 1980 és 1995 között. Other, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács Ábel Botond (2014) A kortárs televíziós sorozatok jellegzetességeinek és kulturális hátterének vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Dávid (2014) A királyi nőtípusok rétegződése, különös tekintettel a vamp megjelenési formáira - a magyar melodrámák horizontján. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Marcell (2014) Tanár-diák kapcsolattartás az információs társadalom új kommunikációs formáinak tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Waszlavszki Tímea (2014) A Wes Anderson-menet. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zugor Zoltán (2014) Az utcai arcképrajzolás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2021. április 18. 10:53:10 CEST.