Item where department "Világgazdaságtani és Európai Gazdasági Integrációs Szakcsoport" and date of item 2006

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: C | F | G | H | J | K | M | O | S | V
Number of items: 17.

C

Csuhaj, Katalin (2006) Integrációs válság és gazdasági problémák: az EU a lisszaboni folyamat félidejében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Forczekné Veszelovszki, Brigitta (2006) Az Európai Unió Foglalkoztatási Stratégiájának hatása a Kiskunmajsai Kistérség munkaerőpiacára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gyurcsik, Dr. Nóra (2006) A csődeljárás, felszámolás szabályai Magyarországon és európai uniós kitekintésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Halasy, Krisztina (2006) Közlekedéspolitika - fenntartható fejlődés "Itt az idő dönteni". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Joó, Anna (2006) Az energia ára - fenntartható megújulók az energiaszektorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kenéz, Csaba (2006) A Nemzeti Fejlesztési Terv öt operatív programjának bemutatása, összehasonlító értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keszőcze, Adrienn (2006) A biogazdálkodó képzésének rendszere és a partnerek közötti információáramlás helyzete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kubinyi, Lili (2006) Kína és az Európai Unió kapcsolatainak áttekintése a '70-es évektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Tímea Kata (2006) A lisszaboni stratégia fejlődése és a magyar szerepvállalás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Martonosi, Dr. Éva (2006) A kínai munkavállalók a befektetők és az Európai Unió tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Oravecz, Dr. Ágota (2006) Kis- és középvállalkozások szabályozása az Európai Unióban és Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sarkadi, Dr. Anita (2006) Magyarországon megvalósuló Európai Uniós vidékfejlesztési pályázatok - egy dél-alföldi község tapasztalatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabados, Gábor (2006) Az Európai Unió vidékfejlesztési politikája és az agrártámogatások rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sólyomné Sóti, Bernadett (2006) A munkaerő szabad mozgása és annak korlátozása az Európai Unió legújabban csatlakozott tagállamaira vonatkozóan. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sós, Miklós Vilmos (2006) A Európai Unió kapcsolata az ázsiai országokkal, különös tekintettel Kínával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Anikó (2006) A 2002. évi Phare CBC Magyarország-Románia támogatási program jellemzői és eredményei, különös tekintettel "A tudás nem ismer határokat" című projektre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Villő (2006) ESPON - az európai területfejlesztés folyamatának tudományos programja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 28. 21:22:09 CET.