Item where department "Vadgazdálkodási Tanszék" and date of item 1978

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | D | F | G | H | J | L | M | N | S | V
Number of items: 19.

B

Bachul, László (1978) A hódmezővásárhelyi "Előre" VT őz állományának felmérése és struktúrájának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Bíró, Zoltán (1978) Gödöllő környéki vadásztársaságok vaddisznóállományának felmérése, strukturális és minőségi vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

D

Domanovszki, Pál (1978) A tótkomlósi "MHSZ" Vadásztársaság őzgazdálkodásának elemző vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

F

Flender, Mihály (1978) DEFAG sarkadremetei fácántelepének elemző vizsgálata különös tekintettel a csibék utódnevelésére és kihelyezésére a vadászterületre. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

G

Gajda, István (1978) A MAVOSZ árpádhalmi intenzív fácántelepének tartástechnológiai problémái, különös tekintettel a kelési és felnevelési százalékra. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Garami, Ákos (1978) A vadgazdálkodás és természetvédelem összehangolása a zselici tájvédelmi körzetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

H

Hevesi, István (1978) A guthi vadrezervátum természeti adottságai és hatása az őz és dámállományra. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Horváth, János (1978) A gímszarvas állomány és a természeti viszonyok közötti összefüggések vizsgálata a ZEFAG üzemi vadászterületein. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

J

Janovics, Tibor (1978) Az üreginyúl életmódjának és táplálkozásának vizsgálata a nagykőrösi termelőszövetkezetek erdőgazdaságának területén. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Járási, Tamás (1978) A börzsönyi szarvasállomány elemző vizsgálata a trófeabírálat tükrében. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

L

Lukács, Ferenc (1978) Fészekrabló fajok hatása az apróvad vadontenyésztésére. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

M

Magyar, Zoltán (1978) A vajszlói szarvasállomány minősége és az élőhelyi adottságok közötti összefüggések vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Mező, Ferenc (1978) A hortobágyi vadréce tenyésztési rendszer elemző vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Molnárné Asztalos, Katalin (1978) A Csaj-tó madármozgalmai 1976-ban különös tekintettel a vízivadra. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

N

Nagy, Márton (1978) A gödöllői szarvasállomány minőségi és strukturális vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Neumann, Péter (1978) A gyulaji dám-populáció elemző vizsgálata a trófeabírálat és a környezeti adottságok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

S

Szabó, Csaba (1978) A magyar vizsla tenyésztése és idomítása. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Szirmai, János (1978) A "Zamárdi Erdészet" területén folyó dámszarvas telepítés elemző vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

V

Vitje, László (1978) A modern agrotechnikai ártalmak hatása a vadállományra Csongrád megyében. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

This list was generated on 2024. április 24. 12:56:28 CEST.