Item where department "Szociálpedagógus-képző Tanszék" and date of item 2020

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | E | F | H | K | M | P | S | T | V
Number of items: 27.

B

Bagi, Valentina (2020) Családból kiemelt gyermekek problémái Magyarország és Szerbia gyermekvédelmi rendszereiben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyai, Gréta (2020) Az iskolai zaklatás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bernátné Kovács, Zsófia (2020) Az integráció megvalósulási lehetőségeinek vizsgálata egy általános iskolában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bolla, Nikolett (2020) A közösségi média lehetőségei és veszélyei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csatári, Petra Liza (2020) A koronavírus járvány okozta veszteségek életkori sajátosságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dobák, Marianna (2020) Állatasszisztált terápia hatásai a gyermekek fejlődésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dunai, Valéria (2020) A szociális segítőkkel kapcsolatos vélemények, sztereotípiák, attitűdök. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Elekes, Péter (2020) Szubkultúrákhoz tartozó serdülők megítélése az oktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Faragó, Aranka Julianna (2020) Megküzdés a családból való kiemeléssel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Vivien (2020) A kortárs és családi szocializáció hatása a személyiségfejlődésre serdülő és fiatal felnőttkorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Horváth, Enikő (2020) Gyermekbántalmazás szakmai szemmel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hruska, Emese Lívia (2020) A megküzdés és veszteség feldolgozás kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hunyadi-Vinkó, Vivien Nikoletta (2020) A válás hatása a személyiségfejlődésre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kapitány, Réka (2020) A válás és a halál okozta gyászfolyamat feldolgozása serdülőkorban -hasonlóságok, különbségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Debóra (2020) Az Y generáció olvasási szokásai a felgyorsult világban. Nyomtatott könyv versus interaktív könyv. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kissné Gál, Gabriella (2020) Idős, demens ellátás Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocovski, Lívia (2020) Egyetemisták családalapítási tervei és az ezt befolyásoló tényezők. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Károlyi, Anna (2020) Mit jelent ma cigánynak lenni a magyarországi oktatási rendszerben, a kiskundorozsmai roma közösség szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mitrik, Laura (2020) A szociálpedagógus preventív lehetőségei a szuicid intenció tekintetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Márki, Tünde (2020) A szülők válásának hatása a gyermek felnőttkori kapcsolataira- Az Y és Z generáció gondolatai a párkapcsolatokról, házasságról és válásról. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Palusek, Edit (2020) Az óvodai és iskolai szociális segítő munka múltja, jelene és jövője. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pisák-Király, Noémi (2020) A szülők társadalmi és szociális hátterének hatása az iskola életében betöltött szerepükre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Salamon-Tóth, Krisztina (2020) A szülők attitűdjei az óvodáskorú gyermekek médiahasználatával kapcsolatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Fruzsina (2020) Halmozottan hátrányos helyzetű roma származású gyermekek szocializációs sajátosságainak megjelenése a köznevelési intézményekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tomka, Lilla (2020) Az Erzsébet Táborok világa. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Deme, Aliz (2020) A Kiskunmajsai Család-és Gyermekjóléti Szolgálat tevékenysége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vér, Vivien (2020) A finn és magyar oktatási rendszer összehasonlítása a PISA felmérések tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 13:47:52 CET.