Item where department "Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék" and date of item 2013

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | E | K | L | M | P | S | T | V | Z
Number of items: 28.

A

Andrásy, Bálint (2013) Krízislélektan a büntetés-végrehajtásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Balázs, Tímea Melinda (2013) Depresszió és öngyilkosság gondolata serdülőkorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Benke, Orsolya (2013) Az időskorúak helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bezzeg, Noémi (2013) A családon belüli erőszak hatása a bűnelkövetőkre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bonnyai, Sándor (2013) "A hét törpe úton a bányába" avagy egy szociális munkás hallgató csoportfoglalkozásai egy erdélyi árvaházban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csorba, Zoltán (2013) Lakáspolitika Magyarországon a rendszerváltás előtt és napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Erőss, Irén (2013) Gyermekbántalmazás a családban és a személyiségformálódás összefüggései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Katona, Dániel (2013) Az alkoholfüggőség jellemzői és a kezelés lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Bálint (2013) Pillanatfelvétel a csengődi tanyavilágról. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kokrehel, Julia (2013) Evés-és testképzavarok előfordulásának gyakorisága a vajdasági hivatásos színházak színésznőinek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kolozsvári, Viktória (2013) Az egészség szerepe a munkavégzés során, azaz egészségfejlesztés, közösségfejlesztés, foglalkozás-egészségügy a szolnoki Víz -és Csatornaművek Koncessziós ZRt. -nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lajos, Csaba (2013) Múlt, jelen, jövő - Generációk útkeresése a falusi átalakulás sodrában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ludányi, Renáta (2013) A fiatalkorú bűnelkövetés és a szocializáció összefüggései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mihály, Éva (2013) A baksi cigány közösségi ház integrációs szerepe. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Erika (2013) A romák oktatási intézményekben és munkaerőpiacon való részvétele, helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp, Melinda (2013) Testkép- és evészavarok a 21. században. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Piszár, Csilla (2013) Családi normák, szülői nevelői stílus, hatása a felnövekvő gyermek későbbi párválasztási szokásaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pördi, Márta Melinda (2013) Szülővé válás krízise a gyermek születését követő hat hónapot vizsgálva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sutka, Zsófia (2013) A humán segítők attitűdjei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szedlacsek, Éva Margit (2013) A mozgásszervi fogyatékkal élők integrációja a nevelési- oktatási intézmények tekintetében és munkaerőpiaci helyzetük. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Zoltán Bálint (2013) A legújabb szerfogyasztási trendek és ehhez kapcsolódó kezelési stratégiák a szociális munkában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Számfira, Enikő (2013) A gyermekkorban átélt sérelmek és traumák hatása a fiatal felnőttkorban kialakított társas kapcsolatokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Ottóné (2013) "Drogoztam, de segítő leszek, hogy én legyek a jó értelemben vett rossz példa" - A család és kortársak szerepe a fiatalkori kábítószer-fogyasztás kialakulásában, a függővé válás okai és hatása az egyénre és családi életére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth, Anita (2013) A szubsztitúciós kezelések jellemzői és hatékonyságuk vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Kata (2013) SzoKeReSz?/Mit csinálsz? : keresztény roma fiatalok helyzete a felsőoktatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vidács, Ivett (2013) A serdülőkori krízis megjelenése és az anya-lánya kapcsolatban történő változások a különböző családtípusokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsigó, Judit (2013) A gyermekek szociális védelme, személyes gondoskodást nyújtó gyermekjóléti alapellátások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zádori, Szeréna (2013) A segítő személyiség formálódása szociális munkások szemével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 20. 09:05:35 CEST.