Item where department "Személyiség-, Klinikai és Egészségpszichológiai Tanszék" and date of item 2018

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | F | G | H | K | M | N | O | P | R | S | T | Á
Number of items: 41.

A

Antalffy, Erzsébet (2018) A demens időseket ellátók pszichés és mentális igénybevétele. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bagosi, Réka (2018) A munkahely szociofizikai környezetének szerepe az orvosokat érintő kiégés-szindrómában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Dr. Bernadett (2018) Klaszteralapú személyiségprototípusok vizsgálata az ötfaktoros modell alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boldvai, Krisztina (2018) Vagyon elleni bűncselekmények áldozatainak megküzdési stratégiáik, társas támogatásuk és érzelmi reakcióik. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bori, Ildikó (2018) Traumatikus események vizsgálata a depresszió, szorongás, társas támogatás és megküzdési stratégiák tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csizmadia, Eszter (2018) A munkahelyi elégedettség és stressz jellemzői vezetők és beosztottak körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fazekas, Emese (2018) Torz tükör : a fittspirációs képek hatása a fiatal felnőtt nők testképére és önértékelésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ferencz, Tamás (2018) Az irodavezetői pozícióban dolgozó munkavállalók esetében észlelt stressz és a munkahely szociofizikai környezete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Boglárka (2018) Szívinfarktuson átesett személyek érzelemszabályozási stratégiáinak és pszichológiai jellemzőinek vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fuszkó, Zita (2018) Az online információkeresési szokások és az elektronikus egészségműveltség vizsgálata a baby boom generáció körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Geisel, Tímea (2018) Az egészséggel kapcsolatos internethasználat, az egészségmagatartás és az egészségműveltség összefüggései különböző életkori csoportokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gillichné Krupincza, Eszter (2018) A baba-mama csoportok szülői jóllétre gyakorolt hatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hidegkuti, Nikolett Petra (2018) A kiégés protektív- és rizikófaktorainak feltárása orvosok körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Mária Dóra (2018) Akut szívinfarktus rizikó- és protektív tényezőinek összefüggései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Karvalics, Dóra Niké (2018) A COPD-s betegek egészségértése és self-menedzsmentje a megélt distressz tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keresztúri-Nagy, Klára (2018) A tünetattribúciós stílus és szomatizációs hajlam összefüggései az anyaság percepciójával kisgyermekes anyáknál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Adelina Anett (2018) Internethasználat és egészségműveltség összefüggései a egészségmagatartással és az egészségi állapottal. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Komlovszki, Eszter (2018) A magyarországi krónikus betegeket ellátó szervezetek működésének alapjai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kormányos, Ákos (2018) A klinikai osztályon dolgozók testi-lelki állapotának összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Rebeka (2018) A felnőttkori figyelemzavaros hiperaktivitás zavar (ADHD) mérésére szolgáló rövid szűrőteszt magyar nyelvű validációja, valamint a felnőttkori ADHD-s jegyek kapcsolata a szenzoros feldolgozási érzékenységgel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Rita (2018) Pszichológiai tényezők vizsgálata magas vérnyomás betegségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magyar, Kornélia Katalin (2018) Ember és kutyája személyiségének összefüggései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mangult, Mónika (2018) Környezeti önszabályozás mintázatai a rész-, teljes munkaidős dolgozók és túlórázók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Miglécz, Anita Zsófia (2018) A testsúlykontroll, a páros megküzdés és a párkapcsolati elégedettség összefüggéseinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mányai, Adrienn (2018) Az észlelt szülői páros megküzdés és a saját páros megküzdés összefüggésének vizsgálata együtt élő párok körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Német, Mirella (2018) Különböző narratív struktúrájú filmek befogadásvizsgálata szóasszociációs módszerrel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ocsovszky, Zsófia (2018) Nyitott szívműtéten korai életkorban átesett gyerekek megküzdésének vizsgálata : kutatásmódszertani dilemmák és a fejlesztés lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pataki, Zsuzsa (2018) A megküzdési módok, az életminőség, az egészségkontroll és az egészségértés vizsgálata lymphoedemás személyeknél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pribék, Ildikó Katalin (2018) Az egyszeri nagyivás, az alkoholfogyasztási motivációk és a személyiség összefüggéseinek vizsgálata egyetemisták körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pungor, Gábor (2018) Kognitív és környezeti önszabályozási stratégiák használatának összefüggései a szociális szorongással. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Réti, Daniella Éva (2018) Diabétesz mellitusszal élők egészségértése Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Siklódi, Nikolett (2018) A munkahelyi jóllét összefüggéseinek vizsgálata a munkahelyen kielégíthető alapszükségletekkel, munkamotivációval és anyagi jólléttel klaszterelemzés módszerrel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyi, Sándorné (2018) A munkahelyi stresszt befolyásoló érzelmi folyamatok a felső és középvezetők körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Stankovic, Mona (2018) A személyes niche megteremtése a munkahelyen - pályakezdők tapasztalatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Balázs (2018) Az internetes egészségügyi információkeresés hatása a digitális egészségértésre és az orvoslátogatásokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sziráki, Mariann (2018) A személyes növekedés társas-ökológiai szempontú, kvalitatív vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sárközi, Vanda (2018) COPD-s betegek egészségműveltsége és egészséghatékonysága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tercs, Szonja Mária (2018) Alexitímia, érzelemszabályozás és életminőség vizsgálata krónikus fájdalommal élők körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Rita (2018) A szabadidős fizikai aktivitás összefüggései az érzelmekkel és gondolatokkal pszichológus hallgatók körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ács, Adrienn Réka (2018) Kulisszák mögött: Flow - és antiflow-élmények vizsgálata az Eysenck-féle személyiségdimenziók és a pszichológiai immunitás tükrében táncművészek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Árpási-Kmoskó, Eszter Julianna (2018) A depresszió, a szorongás és a helytelen stresszkezelő magatartás szerepe evészavarokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 02:37:40 CET.