Item where department "Személyiség-, Klinikai és Egészségpszichológiai Tanszék" and date of item 2017

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | G | K | M | P | S | T
Number of items: 13.

B

Boldizsár, Kitti (2017) A párkapcsolati elégedettséggel összefüggő tényezők vizsgálata: A páros megküzdési módok és a stressz-kommunikáció hatása a párkapcsolati elégedettségre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Anna (2017) Állami gondoskodásban élő serdülők megküzdése, stressz-szintje, önértékelése és egészségmagatatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bársony, Barbara (2017) A párkapcsolati hűtlenség személyiségtényezői. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csikós, Péter (2017) Intimitás, szexuális élettel való elégedettség és a páros megküzdés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gregus, Henrietta (2017) Páros megküzdés, célok és elégedettség összefüggései a párkapcsolatokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyányi, Ditta (2017) Egészségértés vizsgálata normál testsúlyúak, túlsúlyosak és elhízottak között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kinceli, Antal (2017) Az intelligencia mérés modern irányai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Lőrinc (2017) A munkahelyi motiváció összefüggéseinek vizsgálata hazai munkavállalók viszonylatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kreidl, Márta (2017) Szerencsejáték érintettség alkoholhasználati zavarban: pszichopatológiai jegyek az SCL-90-R dimenziói mentén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Márián, Anett (2017) A szomatizáció jelenségének vizsgálata a tudatelméleti működés függvényében női elítéltek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pécsi-Bodócs, Lilla (2017) Szkizofréniával diagnosztizált személyek hozzátartozói a pszichológiai jóllét és a megküzdés tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szűcs, Bence (2017) A kompetitív és kooperatív videojátékokkal játszók motivációs hátterei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tajti, Franciska (2017) A kiégés vizsgálata a munkahelyi társas kapcsolatok és a munkahellyel való elégedettség tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 15:40:50 CEST.