Item where department "Statisztikai és Demográfiai Tanszék" and date of item 2010

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | K | L | M | N | P | R | S | T | U | V | Z | Ö
Number of items: 82.

A

Alattyányi, Dóra (2010) Bács-Kiskun megye munkaerő piaci helyzete az ezredfordulótól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Andó, Katalin (2010) Társadalomstatisztikai adatok a nők esélyegyenlőségéről a rendszerváltás után Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Barta, Andrea (2010) Az életszínvonal alakulása Magyarországon 2000-től. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bencsik, Gábor (2010) Az erdélyi és a felföldi magyarság demográfiai és társadalomstatisztikai sajátosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Benák, Dóra (2010) A munkanélküliség alakulása a rendszerváltás után és napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Biró, Karolda Boglárka (2010) Bűnügyi helyzet Csongrád megyében és Szegeden 1996-2008 között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Boda, Szilvia (2010) Gazdasági aktivitás, foglalkoztatottság és munkanélküliség alakulása Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodnár, Viktória (2010) Demográfiai helyzetjelentés a mai Magyarországról. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cseresnyés, Szilárd (2010) A magyar országgyűlési-, önkormányzati- és az európai parlamenti választások eredményeinek vizsgálata a statisztikai adatok alapján, különös tekintettel a választás arányosságára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csizmadia, Bettina (2010) A Romániában élő magyarság demográfiai és társadalomstatisztikai sajátosságai a XX. században. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csuti, Anita (2010) Diákok foglalkoztatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, Katinka (2010) A távmunka magyar és nemzetközi összehasonlító adatok tükrében, napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Császárné Somogyi, Tünde Mária (2010) A Mórahalmi kistérség demográfiája és társadalomstatisztikai képe. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Czobor, Gábor (2010) A média hatása életmódunkra, reklámok és fogyasztói trendek kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dargó , Balázs (2010) A Nemzeti Fejlesztési Terv értékelése és hatásának statisztikai elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dóra, Lajos (2010) A közbeszerzések helyzete a statisztika tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Brigitta (2010) Budapest székesfőváros és agglomerációja demográfiai és társadalomstatisztikai bemutatása nemzetközi kitekintéssel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Felbáb, Melinda (2010) A munkaerő-piaci helyzet és a munkanélküliség alakulása Magyarország 2008-ban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fenyős, Helga (2010) A munkanélküliség regionális különbségei napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Frankné Farkas, Ida (2010) A Mórahalmi kistérség demográfiája, különös tekintettel a munkanélküliség helyzetére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gelencsérné Hideg, Eszter (2010) Életmód, életszínvonal a KSH adatai alapján Magyarországon az elmúlt tíz évben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gombár, Angéla (2010) A határon túli magyarság demográfiai sajátosságai: Szerbia az utolsó népszámlálás óta. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyöngyösi, Nóra (2010) Az aprófalvak helyzete Magyarországon demográfiai és társadalomstatisztikai megközelítésekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gémesné Sinyi, Ildikó (2010) A szegénység Magyarországon 1989.-2009. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hasulyó, Bernadett (2010) A személy elleni bűncselekmények statisztikai mutatói, különös tekintettel az élet és testi épség elleni bűncselekményekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Holló, Márton (2010) Az oktatásügy helyzete, továbbfejlődés a magyar iskolarendszerben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kamenszky, Petra Anna (2010) Az elítéltek helyzete Magyarországon az igazságügyi statisztikák tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kancsár, Edina (2010) Munkanélküliség, a friss diplomások körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Karácsonyi, Edit (2010) Munkaügyi ellenőrzések a mai Magyarországon a munkaügyi statisztikai adatok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kende, Zsófia Zsanett (2010) Igazságügyi statisztikai adatok a szerzői jogi jogsértésekről és a szerzői jog védelméről hazai és nemzetközi adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Andrea (2010) Magyarság a határon túl. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Koczkás, Réka (2010) A családok helyzete a mai Magyarországon és Európában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Korcsik, Rafael (2010) A magyar szociális rendszer fejlődése a demográfiai és statisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Anikó (2010) Statisztikai vizualizáció a gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tamás (2010) A határon túli magyarság demográfiai sajátosságai, különös tekintettel a délvidéki magyarság jellemzőire. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kucora, János Andor (2010) A Kárpát-medencei magyarság fejlődéstörténete napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Orsolya (2010) A foglalkoztatottság és munkanélküliség alakulása Magyarországon az ezredforduló után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kánai, Ibolya (2010) Életszínvonal, megélhetés. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kánnai, Éva (2010) A gyógyszerügy és a mai magyar társadalom kapcsolatrendszere társadalomstatisztikai példákkal. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laczkó, Erika (2010) Munkanélküliség demográfiai helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lesán, Enikő Annamária (2010) Az elöregedı társadalom és e folyamat ellensúlyozását szolgáló állami eszközök 1990-2009. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lusztig, Enikő (2010) A munkanélküliség alakulása Bács-Kiskun megyében a rendszerváltást követően. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Makádi, János (2010) Az életszínvonal változása Magyarországon az elmúlt 10 évben a KSH tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mihály, Ágnes (2010) Csongrád megye munkaerő -piaci helyzete a 2006 és a 2010 közötti időszakban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Monostori, Edina (2010) Illegális foglalkoztatás a mai Magyarországon a munkaügyi statisztikai adatok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Márk, Annamária (2010) A székelység demográfiai sajátosságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Adrienn Ildikó (2010) Gyermekvállalás összehasonlítása a hátrányos helyzetű családok demográfiai jellemzőivel Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Dóra (2010) A munkanélküliség statisztikai, jogi illetve szociológiai vetületei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Gertrúd (2010) Az emancipáció ára: női bűncselekmények és női áldozatok a közvélemény tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Novák, Bence (2010) A munkanélküliség Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Melinda (2010) Foglalkoztatás és munkanélküliség a Nyugat- Dunántúli régióban az ezredfordulótól napjainkig -különös tekintettel a Zala megyei helyzetre-. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp, Tibor Gyula (2010) A kábítószer-fogyasztás és a fiatalkori bűnözés összefüggései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, Georgina (2010) Az abortusz megítélésének és szabályozásának változásai, valamint demográfiai vonatkozásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pál-Szabó, Kata (2010) Kerekegyháza és környéke népesedéstörténete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pölös, Mónika (2010) Választások rendszere a rendszerváltástól napjainkig Csongrád megyében a statisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rácz, Diána (2010) A munkanélküliség alakulása a rendszerváltás utáni Magyarországon a munkaügyi statisztika tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Schleisz-Bognár, Péter (2010) A szakiskolák helye, szerepe a magyar közoktatás rendszerében, a szakiskolások továbbtanulási, elhelyezkedési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Seres, Alíz Ivett (2010) Tengerentúli magyarok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Staskó, Julianna (2010) Magyarország népesedéstörténete az 1800-as évektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Helga (2010) Gender Studies – a nemek társadalmi esélyegyenlőségének kihívásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Nagy, Anikó (2010) A szervtranszplantációk jogi szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szanka, Boglárka Anikó (2010) A foglalkoztatottság és a munkanélküliség alakulása Magyarországon a rendszerváltás után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szikszai, Krisztina (2010) Ingatlanfejlesztés a magyar lakásstatisztika tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szili, Katalin (2010) Munkanélküliség Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tobak, Lajos (2010) Békéscsaba Megyei Jogú Város demográfiai és társadalomstatisztikai sajátosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tornya, Dr. Zoltán (2010) Az oktatás megtérülési rátái, külső és belső hatékonysága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Turán, Csaba (2010) Migráció és foglalkoztatáspolitika Magyarországon és az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Adrienn (2010) A munkanélküliség alakulása és a munkanélküli ellátási rendszer változásai Békés megyében a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Bernadett (2010) Az életszínvonal alakulása Magyarországon egyes társadalomstatisztikai mutatók tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Katalin (2010) Ausztria demográfiai és társadalomstatisztikai viszonyai napjainkban az osztrák népszámlálások tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Ákos (2010) A bűnözés és a feltételes elítélés intézményei Magyarországon a statisztika tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

U

Umheiser, Kamilla (2010) A mai Villány város a társadalomstatisztikai és demográfiai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Urbán, Attila Imre (2010) Út a fogantatástól az örökbefogadott utógondozásáig, avagy népmozgalmi és szociális adatok az adoptáció aspektusából, nemzetközi kitekintéssel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Csilla Erika (2010) Békés megye a munkanélküliség tükrében napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Erzsébet (2010) Kecskemét társadalomstatisztikai bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Katalin (2010) Munkanélküliség az Európai Unióban az összehasonlító statisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Dr. Gergely (2010) Lakásviszonyok Magyarországon különös tekintettel a Dél-Alföld és Szeged adataira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vörös-Balog, Eszter (2010) A munkanélküliség alakulása Somogy megyében – különös tekintettel Kaposvárra – az elmúlt tíz év tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zellei, Bernadett (2010) Magyarország és Kiskunhalas népesedéstörténete, valamit népességváltozása Kr.u. 895-től napjainkig. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Zsiray, Zsófia (2010) Magyarország turisztikai mutatóinak alakulása a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsiros, Adrienn (2010) Békés megye népmozgalmi- és egyes társadalomstatisztikai jellemzői. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ördög, Anita (2010) Amerikai és magyar jogászképzés összehasonlítása nemzetközi oktatásügyi statisztikai adatok alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 24. 22:11:44 CEST.