Item where department "Statisztikai és Demográfiai Tanszék" and date of item 2004

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | F | G | H | J | K | M | N | P | R | S | T | U | Ó
Number of items: 45.

B

Bujdosó, Melinda (2004) A demográfiai faktorok összefüggése a bűnözéssel napjainkban Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csernik, Antal (2004) Az oktatásügy helyzete a mai Magyarországon a statisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csikós, Gábor (2004) Csongrád megye közbiztonsági statisztikája 1999-2003. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csúcs, Áron (2004) Társadalmi beilleszkedési zavarok a mai Magyarországon, az igazságügyi statisztikában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Faragó, Ede (2004) A XIX-XX. századi magyar családfejlődés történeti és jogszabályi háttere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Zoltán (2004) A lakáskörülmények és a szociális helyzet megváltozásának hatásai az alapfokú oktatás minőségi színvonalára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Friss, Kitti (2004) Foglalkoztatottság a magyar és az uniós statisztikai adatok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gombkötő, Csaba László (2004) Létminimum és megélhetés Magyarországon a Központi Statisztikai Hivatal társadalomstatisztikai adatai alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Grünwald, Imre (2004) Internet, MP3 és szerzői jogok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Guo, Jian Minné (2004) Népesedéspolitika és demográfiai helyzet a Kínai Népköztársaságban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hazai, Gábor (2004) A magyarországi lakásárak társadalomstatisztikai összefüggései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jenei, Antónia (2004) A születések számának alakulása Magyarországon a XX. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kardos, Mónika (2004) Népességváltozások és népességmozgások Somogy megyében 1939 és 1949 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kavocska, Edit (2004) A magyar társadalom a jelzőszámok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kecskeméti, Anikó (2004) Munkanélküliség az elmúlt évtizedben Békés megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keller, Zsuzsanna (2004) Lakáshelyzet, életszínvonal és gazdasági kapcsolódásai Magyarországon adatszerű megközelítésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Beáta Ibolya (2004) Békés megye igazságügyi statisztikai adatainak elemzése 1992 és 2002 között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Gergely (2004) Lakáshelyzet a mai Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Géza (2004) Az urbanizáció aktualitásai adatszerű megközelítésekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya, Ferenc (2004) Demográfiai vizsgálódások Szegeden a 2001. február 1. népszámlálási adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Körmendi, Sándor (2004) Magyarország demográfiai, nemzetiségi és felekezeti változásai a honfoglalástól a trianoni békekötésig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magyar, Miklós (2004) A bűnözés, mint deviáns magatartás elemző bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Makra, Zita (2004) Munkanélküliség az elmúlt évtizedben Csongrád megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Miklós, Judit (2004) Munkanélküliség Tolna megyében, területi összehasonlító statisztikai adatok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Márton, Tibor (2004) A városiasodás problémái a világ fejlett és fejlődő országaiban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Viktória (2004) A házasságon kívül született gyermekek számának alakulása 1970-től napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy-Czirok, Noémi (2004) Az életmód és életszínvonal változásai a rendszerváltozás után Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Krisztina (2004) Kis- és középvállalkozások alapítása és támogatása az Európai Unióhoz csatlakozás tükrében - statisztikai adatokkal alátámasztva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pintér, Dóra Gabriella (2004) Munkával való elégedettség a statisztikai adatok jegyzése szerint Magyarországon és az Európai Unió egyes országaiban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rideg, Beáta (2004) Nők helyzete a munkaerőpiacon a statisztika tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Simon, Ágnes (2004) Munkanélküliség adatai Bács-Kiskun megyében az elmúlt öt évben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sipeki, Gergely (2004) A gazdasági bűnözés tendenciái a rendszerváltás után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Svircevic, Nikola (2004) A viktimizáció és a bűnözéstől való félelem: a kiemelt bűncselekmények sértettjei és egyes speciális áldozatcsoportok vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabados, János (2004) Non-profit és civil szervezetek helyzete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Bernadett (2004) A munkanélküliség és hatásai az Európai Unióban az eurostatisztikai adatok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szenttornyay, Beáta (2004) A családok helyzete a társadalomstatisztika tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szigeti, Marcell (2004) Az elektronikus aláírásról szóló törvény elemzése és gyakorlati problémái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Szabolcs (2004) Magyarország legnagyobb faluja, avagy Érd város urbanisztikai szemmel nézve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szántóné Novák, Eszter (2004) Paks város demográfiai és társadalomstatisztikai bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Turpinszky, Béla (2004) Családok helyzete Magyarországon és Nyugat-Európában a XX. században és napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tábith, Andrea (2004) Igazságügyi statisztikai adatok az adózással összefüggésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Erika (2004) Hátrányos és veszélyeztetett szociális helyzet tükröződései a magyarországi lakásstatisztikai adatokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Marianna (2004) Munkanélküliség Magyarországon napjainkban regionális statisztikai adatok összehasonlításában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Utassy, Csaba (2004) Helyünk Európában társadalomstatisztikai és demográfiai szempontok alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Ódor, Beáta (2004) Az abortusz megítélésének változása Európában és Magyarországon a XX. században statisztikai, demográfiai és igazságügyi megközelítésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 01:02:55 CET.