Item where department "Statisztikai és Demográfiai Tanszék" and date of item 2003

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | D | G | I | J | K | M | P | S | T | V | Ó
Number of items: 36.

A

Ambrus, Róbert (2003) Adatvédelem és információgazdagság, személyiségi jogi kitekintéssel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Balázs, Krisztina (2003) Az öngyilkosság múltja és jelene történelmi vázlat adatszerű megközelítéssel különös tekintettel Bács-Kiskun és Csongrád megyére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Benedek, Tibor (2003) Az információs alapjogok átfogó bemutatása, kiemelt szerepük a közigazgatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodor, Beatrix (2003) Kerekegyháza település demográfiája - Egy várossá alakulás története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbély, Balázs (2003) A lakásügy társadalomstatisztikai összefüggései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dancs, Gergely (2003) A népszámlálás jogi feltételei, különös tekintettel az érzékeny adatokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Delyné Patocskai, Krisztina (2003) A gyermekvédelmi törvény a számok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Ganczer, Tamás (2003) A minimálbér változása, a minimálbér emelésének hatása a kis- és középvállalkozásokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gondor, Anna (2003) A lakáskérdés és gazdaság kapcsolódásai Magyarországon statisztikai adatok megközelítésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gömör, Iván (2003) Magyarországi urbanizáció aktualitásai, különös tekintettel Budapest esetére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Inczédy, Anita (2003) A hajléktalan jelenség átfogó elemzése Magyarországon - Különös tekintettel a szegedi intézmények nyilvántartásainak adataira -. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jova, Anikó (2003) A számítógépes bűnözés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kabók, Erika (2003) A vagyonvédelem statisztikai elemzése 1998-2003. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kopcsák, Zoltán (2003) Statisztikai adatok az ezredfordulós magyarországi munkaerőpiacról a KSH felmérésének tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kormos, Katalin (2003) Az oktatásügy adatainak elemzése a mai Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Gábor (2003) Az elektronikus kereskedelem jogi informatikai aspektusokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kádi, Péter (2003) Fogyasztás és életstílus adatai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kékkői, Zoltán (2003) A reprezentatív megfigyelés hibája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magyar, Kata (2003) A bűnözés demográfiai vonatkozásai napjainkban Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mityók, Edit (2003) A lakáskérdés és a jog a mai Magyarországon - adatszerű megközelítésekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Munka, Gábor (2003) Urbanizációs tendenciák az új évezred küszöbén az adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Posta, Krisztina (2003) Kis- és középvállalkozások alakulása és összehasonlítása a magyar gazdaság és az EU-s vállalkozások között a statisztika tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pénzes, József (2003) Lakáshelyzet Nyíregyházán az 1990-es években. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pőcze, Tünde (2003) Születésszabályozás, családalapítás és együttes hatásuk vizsgálata a magyar, illetve a külföldi családok helyzetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sarnyai, Zsuzsanna (2003) Lakásviszonyok Magyarországon napjainkban - A Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Judit Rita (2003) A lakáshelyzet főbb jellemzői a rendszerváltás előtt és után különös tekintettel a szociális vonatkozásokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Zoltán (2003) Munkanélküliség Magyarországon a rendszerváltás utáni első évtizedben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Ildikó (2003) Helyünk Európában a demográfiai és társadalomstatisztikai adatok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szöginé Lajkó, Erika (2003) A kiskunmajsai kistérség demográfiai helyzete és társadalomstatisztikai viszonyai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tarr, Lajos (2003) A közoktatás helyzete Magyarországon a statisztikai és demográfiai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Judit Adél (2003) A migráció és az Európai Unió. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Ágnes (2003) A lakáshelyzet alakulása 1998-2002 között a statisztika fényében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Túrós, András (2003) A magyarországi kriminalitás jellemzői 1991 és 2001 között adatszerű megközelítésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vecsernyés, Irén (2003) A II. világháborús emberveszteség - A demográfiai "hullám csökkenésének kezdete". BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze, Balázs (2003) A kultúra állapota Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Ótott-Kovács, József (2003) Pusztamérges község demográfiai helyzetének bemutatása napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 06:17:57 CEST.