Item where department "Regionális és Gazdaságfejlesztési Szakcsoport" and date of item 2008

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | F | G | H | K | M | N | P | R | S | T | U | V | Z
Number of items: 26.

B

Berényi, Zsuzsanna (2008) Ipari parkok szerepe a rurális kistérségek gazdaságfejlesztésében a Homokhát Térségi Agrár-Ipari Park példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bozóki, Éva (2008) Kísérlet a magyar Triple Helix megalkotására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Brasnyó, Szilárd (2008) Vajdasági régió versenyképességének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fogas-Kiss, Ágnes (2008) Magyarország kutatás-fejlesztési politikájának értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Guganovich, Réka (2008) Környezeti Kuznets-görbe - Üvegházhatású gázok elemzése Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyapjas, Tibor (2008) A Szegedi Tudományegyetem regionális gazdaságfejlesztési szerepvállalása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hipszki, Nóra (2008) Az emisszió-kereskedelem összefüggései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kaszaki, Zoltán (2008) A megújuló energiaforrások lehetőségei és a fenntarthatóság problematikája a hazai villamosenergia-rendszerben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Arnold (2008) A tudás-intenzív üzleti szolgáltatások szerepe a kis- és középvállalkozások fejlődésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tünde (2008) A bioetanol és a biodízel előállításának gazdasági, agrárpiaci és környezetvédelmi szempontjai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Muntean, Iulia-Andreea (2008) K+F politika alakulása a felsőoktatásba és kis- és középvállalkozások körében Romániában. Románia két éve az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, László (2008) Útfüggőség és bezáródás a regionális gazdaságok fejlődésében, a jelenségek bemutatása Vallónia példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy-Biblia, Mónika (2008) A napenergia hasznosítása a fenntartható fejlődés jegyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Tamás (2008) Fair trade, egy alternatív kereskedelmi módszer bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Palusek, Emília (2008) A napenergia és annak felhasználási lehetőségei lakossági szinten. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rapcsák, Melinda (2008) Vállalati fenntarthatóság a környezettudatosság jegyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Somogyi, Ágnes (2008) A Szilícium-völgy legendája. - Legenda? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Enikő Erzsébet (2008) Vállalatok Társadalmi Felelősségvállalása. A kis- és középvállalkozások társadalmi felelősségvállalási gyakorlata két esettanulmány alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Judit (2008) Határmenti együttműködések egy elmaradott régióban. A román-magyar-szerb határtérség fejlesztési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Mónika (2008) A megújuló energiaforrások - különösen a biomassza - szerepe hazánk mezőgazdaságában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sátai, Rudolf (2008) A környezettudatos vállalkozás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tyetyák, Zsuzsanna (2008) Ökohatékonyság evolucionista szemszögből - A technológiai változás természete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Mónika (2008) Az ökológiai lábnyom és a környezettudatos fogyasztói magatartás. A Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak körében végzett kutatás eredményeinek bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

U

Udvari, Beáta (2008) Az Európai Unió fejlesztési politikájának értékelése a Loméi Egyezmények alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vas, Zsófia (2008) Szoftveripar klaszteresedésében a közelség lehetséges szerepe (Szegeden és vonzáskörzetében). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zimancsek, Anikó (2008) Turisztikai célú fejlesztések gazdasági hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 24. 15:47:06 CEST.