Item where department "Regionális és Alkalmazott Gazdaságtani Tanszék" and date of item 2004

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | G | H | I | K | P | R | S | T | V | Z
Number of items: 23.

B

Bullás, Mónika (2004) Környezetközpontú irányítási rendszerek a kis- és középvállalkozásoknál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csák, Andrea (2004) A Gyula és Környéke kistérség versenyképességének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czank, Máté (2004) A számítógéppel megvalósított találmányok (computer-implemented inventions) szabadalmaztathatóságról szóló európai uniós direktívatervezet megalkotásának körülményei, indokai, kritikái, lehetséges hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dudás, Krisztina (2004) A Turkui és az Oxfordi Tudományos Park működésének és gazdasági fejlődésben betöltött szerepének összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dér, Natália (2004) Az olasz textilipari körzetek és tapasztalataik magyarországi adaptálása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Godó, Zsanett (2004) Szükségletteremtő innovációs folyamat egy textilipari termék példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Halmai, Csongor (2004) Informatikai klaszter kialakítása Szegeden - realitás vagy utópia. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Harmati, Péter (2004) Az emisszió kereskedelem lehetősége és hatása az Európai Unió gazdaságára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Illés, Ágnes (2004) A magyar települési hulladékgazdálkodás helyzete és feladatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Katona, Dániel (2004) A San Diego-i biotechnológiai és gyógyszeripari klaszter - annak kialakulása, jellemzése és versenyelőnyei, különös tekintettel a UCSD és a CONNECT szerepére, illetve fejlesztési tapasztalatainak szegedi alkalmazásának lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keresztély, Éva (2004) Két vállalkozásfejlesztő ügynökség elemző bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kertész, Péter (2004) Az olasz iparági körzetek kialakulásának lehetősége a Homokháti Kistérség zöldség-gyümölcs ágazatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Virág (2004) Az Európai Unió 2007-2013 közötti kohéziós politikája és a környezetvédelem fejlesztése Csongrád megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pap, Krisztina (2004) A helyi gazdaságfejlesztés lehetőségei a Kiskunmajsai kistérségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Prasch, László (2004) Az ivóvíz és szennyvíz kezelés szabályozása az Európai Unióban és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pribojszki, György (2004) A magyar-román határmenti együttműködési programok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rózsa, Endre (2004) Jász-Nagykun-Szolnok megye gazdasági versenyképességének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Soczó, Edit (2004) Az önkéntes környezeti megállapodások, mint a környezetpolitika eszköze. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tari, Judit (2004) Lokális gazdaságfejlesztés a homokháti kistérségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Erzsébet (2004) Heves megye versenyképességének javítása - A kis- és középvállalkozások fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata az olasz modell alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vidovenyecz, Erika (2004) A Békés megyei kis- és középvállalkozások gazdaságfejlesztéseit támogató egyes pályázati lehetőségek összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ványai, Beáta (2004) A regionális politika új intézményi keretei Nagy - Britanniában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zádori, Mónika (2004) A technológiai inkubátorok működési lehetőségei Magyarországon - Ennek egyik mintája az Innotech. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 28. 12:04:12 CET.