Item where department "Pszichológiai Intézet" and date of item 2019

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | D | K | P | R | S | T | V | Z | Ö
Number of items: 32.

B

Balázs, Orsolya Ildikó (2019) A kiégés vizsgálata a reziliencia, megküzdési stratégia, PTSD és személyiségvonások tükrében a magyar mentődolgozók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Durkó, Péter László (2019) Az alvásminőség és a figyelmi teljesítmény kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kovács-Berta, Renáta Andrea (2019) Az ante- és posztnatális időszakban előforduló hangulati zavarokat befolyásoló tényezők vizsgálata. Különös tekintettel a szociális, szociodemográfiai és intrapszichés tényezőkre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Piskoltiné Tápai, Dorina (2019) Megküzdési stratégiák és a tanulmányi eredményesség összefüggései serdülőkorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rostás, Vanda (2019) Iskolai sikeresség vizsgálata a tanulmányok iránti elköteleződés, az önértékelés és a reziliencia függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sain-Halmen, Ágota Eszter (2019) Az osztályfőnök hatása az osztályba járó tanulók lelki jóllétére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Salgó, Ella Flóra (2019) Érzelemszabályozás és sémamódok kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Seller, Péter András (2019) Kognitív kísérlet elvitelre - reakcióidő-mérési lehetőségek mobil eszközökön. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sinkó, Rebeka Piroska (2019) A kapunyitási pánik a családi szocializációs hatások, élettel való elégedettség, vallásosság, illetve az énhatékonyság tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabadi, Ferenc (2019) Tanulási stratégiák a személyes célok tükrében középiskolásoknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Edit (2019) Gyermekes és gyermektelen nők testképe. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szappanos, Csilla (2019) Az észlelt kontroll szerepe a tanári kiégésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szente-Hajnal, Anita (2019) A kapunyitási pánik vizsgálata felsőoktatásban tanuló és dolgozó fiatalok körében, a társas támogatottság, az élettel való elégedettség, a reziliencia és a szándékos önszabályozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szikszai, Katalin (2019) Egyetemisták marihuána használatát befolyásoló tényezők és a marihuána fogyasztás kapcsolata a jóllét egyes összetevőivel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szitás, Benjámin (2019) Műalkotások és műészlelés – Képzőművészeti alkotások által kiváltott mentális történések mérhető testi vonatkozásainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sziveri, Zsófia (2019) A személyiség és a munkahelyi környezet interakciója a munkafüggőség kialakulásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szénási, Szilvia Krisztina (2019) Nevelőszülői hivatás az énhatékonyság, az életelégedettség, megküzdés és stressz kontextusában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Talpai, Dorottya (2019) A tabu és erőszakos szavak hatása a kognícióra az agresszió függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tolnai, Balázs (2019) Az impulzivitás szerepe az alkoholdependencia kialakulásától a relapszusig : egy elméleti modell bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vadas, Tamás (2019) Az egészségkontrollhit, egészségszorongás, reziliencia és szubjektív jóllét összefüggéseinek feltárása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Ramóna Enikő (2019) A tanulói teljesítménymotiváció és a diákok leterheltsége közötti összefüggés a követelmény-erőforrás modell tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Vivien (2019) Az el(nem)engedés pszichológiája az időperspektíva és az önértékelés tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Ádám (2019) Videójátékok és agresszió. Miért megosztott a szakirodalom? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga-Urbán, Erika (2019) A készülődő felnőttkor vizsgálata a reziliencia, a szándékos önszabályozás, az élettel való elégedettség és a szülői bánásmód tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vatai, Katalin (2019) Különböző intelligencia struktúrák tehetségtípusokban való megnyilvánulása és kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vig, Annabella (2019) Az agresszióval és viktimizációval kapcsolatban álló szociálisprobléma-megoldó készségek. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi, Judit Csilla (2019) A tánc, a testséma, az önértékelés, valamint a pszichológiai jóllét összefüggései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Végh, Mariann (2019) Párkapcsolatai elégedettség és interdependencia: összefüggések a felnőttkori kötődés és az intimitás, mint közvetítő változók függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zipperer, Bernadett (2019) Adalékok a személyiségzavarok empirikus vizsgálatához - kísérlet a SASPD kérdőív validálására és korrelátumai vizsgálatára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsarkó, Beáta (2019) A tudatelmélet és empátia szerepe az előítéletek kialakulásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsivkov, Alen (2019) Dohányzásellenes médiakampányok eredményessége szorongással küzdő és egészséges populációkra nézve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ötvös, Martina (2019) A hallgatói kiégés, motiváció és a kapunyitási pánik vizsgálata egyetemisták körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 23:10:37 CEST.