Item where department "Pénzügytani Tanszék" and date of item 2000

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | H | K | N | O | P | S | T | V
Number of items: 23.

B

Bajkó Zsolt Krisztián (2000) Az Esztergom és Vidéke Takarékszövetkezet tevékenységének értékelése, a takarék-szövetkezet(ek) előtt álló kihívások az ezredfordulón. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Gyárfás (2000) A kockázati tőke szerepe a vállalkozásfinanszírozásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hanga Péter (2000) Az árszínvonal különbségek alakulása az Európai Unión belül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Csaba (2000) Vállalkozásfinanszírozás, különös tekintettel a Florin Vegyipari és Kereskedelmi Rt. finanszírozási gyakorlatára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kapás József (2000) A házasságkötések alakulása és jellemzői Magyarországon a II. világháború után. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen Balázs (2000) Controlling az UNIVER Szövetkezetnél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kemenes Daniella (2000) Az új, vegyes finanszírozású nyugdíjrendszer, különös tekintettel a magánnyugdíjpénztárak működésére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis Zsuzsanna (2000) A társadalombiztosítási költségek szerepe egy Magyarországon működő áruházlánc költségstruktúrájában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kosztopulosz Andreász (2000) Kisvállalkozás-fejlesztés - különös tekintettel a mikrohitelre és az informális kockázati tőkére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Szilvia (2000) A nyugdíjrendszer átalakítása, kiemelten a tőkefedezeti elven működő új intézmények. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kádár Mónika (2000) A magánnyugdíjpénztárakról és az önkéntes kölcsönös biztosító pénztárakról. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy Péter (2000) Befektetési alapok Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Olasz András (2000) Az Európai Unió regionális politikája, különös tekintettel annak pénzügyi vonatkozásaira. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Dr. Percz Péter (2000) A mai magyar bankrendszer - ezredfordulós helyzetkép. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Dr. Simala Zoltán (2000) Magyarország Európai Uniós csatlakozásának pénzügyi vetületei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Stern Gábor (2000) Finanszírozási politika, finanszírozási lehetőségek a MOL Rt. gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor Ildikó (2000) A lízing kialakulása, jogi szabályozása és a lízingpiac fejlődése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tamási Attila (2000) A részvényárfolyamok elemzésének irányzatai, különös tekintettel a számítástechnikában alkalmazható statisztikai módszerekre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Imre (2000) Születések számának csökkenése Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Péter (2000) A Magyar Értéktőzsde kialakulása és fejlődése a kezdetektől napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Roland (2000) Közép-európai értéktőzsdék. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga Krisztina (2000) A lízing szerepe és szabályozása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vörös Éva (2000) A Medikémia Rt. finanszírozási gyakorlata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. december 6. 07:14:33 CET.