Item where department "Pénzügytani Tanszék" and date of item 2000

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | H | K | N | O | P | S | T | V
Number of items: 23.

B

Bajkó, Zsolt Krisztián (2000) Az Esztergom és Vidéke Takarékszövetkezet tevékenységének értékelése, a takarék-szövetkezet(ek) előtt álló kihívások az ezredfordulón. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Gyárfás (2000) A kockázati tőke szerepe a vállalkozásfinanszírozásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hanga , Péter (2000) Az árszínvonal különbségek alakulása az Európai Unión belül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Csaba (2000) Vállalkozásfinanszírozás, különös tekintettel a Florin Vegyipari és Kereskedelmi Rt. finanszírozási gyakorlatára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kapás, József (2000) A házasságkötések alakulása és jellemzői Magyarországon a II. világháború után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen, Balázs (2000) Controlling az UNIVER Szövetkezetnél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kemenes, Daniella (2000) Az új, vegyes finanszírozású nyugdíjrendszer, különös tekintettel a magánnyugdíjpénztárak működésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis , Zsuzsanna (2000) A társadalombiztosítási költségek szerepe egy Magyarországon működő áruházlánc költségstruktúrájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kosztopulosz, Andreász (2000) Kisvállalkozás-fejlesztés - különös tekintettel a mikrohitelre és az informális kockázati tőkére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Szilvia (2000) A nyugdíjrendszer átalakítása, kiemelten a tőkefedezeti elven működő új intézmények. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kádár, Mónika (2000) A magánnyugdíjpénztárakról és az önkéntes kölcsönös biztosító pénztárakról. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Péter (2000) Befektetési alapok Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Olasz, András (2000) Az Európai Unió regionális politikája, különös tekintettel annak pénzügyi vonatkozásaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Percz, Dr. Péter (2000) A mai magyar bankrendszer - ezredfordulós helyzetkép. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Simala, Dr. Zoltán (2000) Magyarország Európai Uniós csatlakozásának pénzügyi vetületei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Stern, Gábor (2000) Finanszírozási politika, finanszírozási lehetőségek a MOL Rt. gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Ildikó (2000) A lízing kialakulása, jogi szabályozása és a lízingpiac fejlődése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tamási, Attila (2000) A részvényárfolyamok elemzésének irányzatai, különös tekintettel a számítástechnikában alkalmazható statisztikai módszerekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Imre (2000) Születések számának csökkenése Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Péter (2000) A Magyar Értéktőzsde kialakulása és fejlődése a kezdetektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Roland (2000) Közép-európai értéktőzsdék. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Krisztina (2000) A lízing szerepe és szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vörös , Éva (2000) A Medikémia Rt. finanszírozási gyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 24. 13:14:10 CEST.