Item where department "Pénzügytani Szakcsoport" and date of item 2013

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | F | G | H | J | K | M | N | P | R | S | T | V | W | Á
Number of items: 31.

A

Aszalai, Sándor (2013) Helyi pénzek: nemzetközi tapasztalatok és magyarországi lehetőségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bodó, Andrea (2013) Lakáspiac helyzete Magyarországon - Lakáspiac alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata 1990-2011. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bánfi, Orsolya (2013) A Magyar Fejlesztési Bank finanszírozási szerepe a KKV-szektorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Béres, Renáta (2013) Pénzügyi szektorok összefonódása - a bankbiztosítás sajátosságai a hazai gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Csaba (2013) Működőtőke-beruházások Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Földházi, Dr. Zsolt (2013) A lízing mint finanszírozási forma. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Győrffy, Adrienn Zsanett (2013) A magyar önkormányzatok külső forrásbevonásának problémái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Horváth, Csaba (2013) Lánctartozások az építőipari kkv körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jánvári, Csaba (2013) Unit-linked életbiztosítás - Pénznyelő vagy a jövő megtakarítása? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kis, Attila (2013) A pénzügypolitikai döntések vizsgálata Csehországban, Magyarországon és Lengyelországban a rendszerváltás óta eltelt két évtizedben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Róbert Tibor (2013) A deviza alapú jelzáloghitelek által közvetített hatások a KKV szektorra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Ilona (2013) Az Európai Unió küzdelme a pénzügyi stabilitásért: A Bázel III. és a bankunió. A monetáris unió mélyülésének újabb állomásai? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kobrehel, Rita (2013) Lakossági jelzáloghitelezés az OTP Bank Nyrt. gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Gábor (2013) A külföldi banki működőtőke szerepe és viselkedése a válságokhoz vezető folyamatokban Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Petra (2013) A lakáscélú állami támogatások, a lakás-takarékpénztárak, különös tekintettel az OTP Lakástakarék Zrt.-re. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Szilvia (2013) Sportcélú önkormányzati PPP-projektek Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Lénárd (2013) Bankrendszer és tőkeáramlás: lehetőségek és veszélyek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Megyeri, Gábor (2013) Osztrák-Magyar Monarchia: sikertörténet, avagy kudarcok sorozata? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Meszes, Mónika (2013) Magyarország bankrendszerének alakulása a bankválságok idején az 1990-es években és 2008 után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nógrádi, Tamás (2013) Monetáris és fiskális eszközök a válságkezelésben a visegrádi országok államaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp, Mariann (2013) A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Priskin, Nóra (2013) A magyar közoktatás finanszírozási jellemzői és hatása a minőségre a rendszerváltást követően. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Reményfi, Zsófia (2013) A Magyar Államkincstár önkormányzatok finanszírozásával kapcsolatos feladatai, különös tekintettel az ellenőrzési tevékenységére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Schreiber, Éva Fanni (2013) Felelősségbiztosítások elemzése, a KGFB biztosítás bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szentgyörgyi, Beatrix (2013) A hitelgarancia-intézmények szerepe a kis- és középvállalkozások finanszírozásában Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Andrea (2013) A hazai készpénzkereslet alakulása és az arra ható tényezők vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Terhes, Gréta (2013) A kis- és középvállalkozások hitelellátottsága a pénzügyi válság tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Levente Viktor (2013) Magyar kötvénypiac a rendszerváltás után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Enikő (2013) Az Új Széchenyi Terv, mint finanszírozási lehetőség a kis- és középvállalkozások számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Walter, Dóra (2013) Nonprofit szervezetek - Finanszírozási lehetőségek hazai és nemzetközi példán szemléltetve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahám, Éva (2013) Az autókereskedők piaci helyzete a 2008-2009-es gazdasági válság előtt és után Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 24. 17:56:57 CEST.