Item where department "Pénzügytani Szakcsoport" and date of item 2011

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | J | K | L | M | N | P | S | T | V | Á
Number of items: 47.

A

Altmár, György (2011) Székelyföld és annak autonómiatörekvései a rendszerváltást követően. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Balogh, László (2011) A magyar bankszektor 20 éve és a Bázel II. bevezetése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bessenyei, Nóra (2011) A magyarországi jelzáloglevél-piac bemutatása, kiemelve a jelzáloglevelekbe történő befektetéseket. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borsi, Adrienn Mária (2011) A 2008-2009-es válság hatásai a kis- és középvállalkozások rövid távú pénzügyi döntéseire egy építőipari vállalat példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csima, Beáta (2011) Ellenőri szemmel: Belső kontrollrendszerek jogszabályi kialakulása és gyakorlati alkalmazása a költségvetési szervek életében. Kutatás Baja Város Önkormányzat irányítása alatt működő költségvetési szerveknél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csíkos, Anita (2011) A devizaalapú lakáshitelezés felfutása, válsága és a megoldási lehetőségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csúri, Péter (2011) A magán-nyugdíjpénztárak helye a nyugdíjrendszerben, és megvalósításuk Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Danis, Éva (2011) A helyi önkormányzatok költségvetése és pénzellátása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Derecskey, Zsolt Attila (2011) A gazdaságetika érvénye, a magyar protestáns gazdaságetika aktualitása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Mariann (2011) Lakás-takarékpénztárak Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fáskerti, Zsuzsa (2011) A hatékony piacok elméletének fejlődése; a hatékonyság vizsgálata rövid és hosszú távú szimulált hozamokkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Füvesi, Dr. Gábor (2011) A bankkonszolidáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gácser, Dr. Tamás (2011) A magyar bankrendszer konszolidációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Görbe, Edit (2011) A private banking szolgáltatás – nemzetközi és hazai változások és hatásaik. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Havranek, Péter (2011) Pénzügyi egyensúlyhiány Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegyesi, Dr. Imre (2011) A pénzügyi spekuláció okai és hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Juhász, Judit (2011) A Magyar Fejlesztési Bank és szerepe a kis- és középvállalkozások finanszírozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kiss, Balázs (2011) A pénzügyi tervezés és a magyarországi pénzügyi kultúra helyzete és hiányosságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Csaba (2011) A Szerencsejáték Zrt. esélyei a magyar szerencsejáték piac privatizációjában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kozák, Mátyás (2011) A tőzsdei bevezetés bemutatása és egy valóságos példa elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Losonczi, Zsófia (2011) A lakótelepek lakáscélú állami támogatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Löfl, Györgyi Mária (2011) Az önkéntes kölcsönös nyugdíjpénztárak megalakulásának szükségessége és működésük. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Makai, Dorina Mária (2011) Kis- és középvállalkozások a gazdasági válság éveiben: egy könyvelői iroda ügyfélköréből összeállított minta finanszírozásának és pénzügyi helyzetének elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Makra, Dr. Jenő Szilveszter (2011) Egy egészségügyi intézmény kontrollingja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Makra, Norbert (2011) A hazai közoktatás felépítése és finanszírozási rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Marton, Gergő (2011) Monetáris és fiskális eszközök a válságkezelésre – USA és Kína gazdasági helyzete és eltérő reakciói. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mekis, András (2011) Az Új Magyarország Fejlesztési Terv hatásai a békés megyei KKV-kra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Móra, Dániel (2011) Makroprudencia a Bázeli Tőkeszabályozásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Erika (2011) Az informális kockázati tőke szerepe a fiatal növekedésorientált és innovatív vállalkozások finanszírozásában és fejlődésében a Solvo Biotechnológiai Zrt. példája alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Gábor (2011) Deviza alapú lakossági eladósodás: „Bűnösök és áldozatok”. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Lajos Zoltán (2011) Devizahitelezés problematikája Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nyerges, Gábor (2011) A kötelező gépjármű–felelősségbiztosítás megjelenése, története, jellegzetességei Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pandur, Ádám (2011) Állami szerepvállalás a kockázatitőkepiacon, különös tekintettel a Jeremie-programra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Petrovics, Nikolett (2011) Az állam szerepvállalása a spanyol informális kockázatitőke piac ösztönzésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sihelnik, Emese (2011) Magyarország foglalkoztatást ösztönző intézkedései, nemzetközi összehasonlításban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Angéla Nicolette (2011) A részvényanalízis technikai megközelítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Anita (2011) A lakásjelzálog-hitelezés Magyarországon, kitérve az amerikai jelzálogpiaci válságra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Brigitta (2011) A lakossági (deviza)hitelezés 2008 és 2010 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai, Ildikó (2011) A lakossági jelzáloghitelezés alakulás a válság előtt és után Magyarországon, kiemelve a törlesztőrészletek csökkentésének lehetőségét a devizaalapú hitellel rendelkezőknek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai, Jenő Norbert (2011) A Private Banking kialakulása, helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Andrea (2011) A vállalati válság bemutatása az adóhatóság által végzett végrehajtási eljárás szemszögéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tari, Szabolcs (2011) Tőzsdén kereskedett alapok és tőzsdén kereskedett jegyek, valamint a követési hiba összetett vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Timár, Ferenc Attila (2011) Az egykulcsos adórendszer és magyarországi bevezetése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Judit (2011) A magyar és a német jegybanki szabályozás, különös tekintettel a jegybankfüggetlenség kialakulására és az euró bevezetésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, András (2011) A magyar államadósság alakulása és finanszírozása különös tekintettel a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vári, Ádám (2011) A dereguláció szerepe az USA subprime válságának kialakulásában, poszt-krízis szabályozás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ágyas, Roland (2011) Szerbia és Magyarország gazdasági kapcsolatai a rendszerváltozást követően. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 20. 08:44:01 CEST.