Item where department "Neveléstudományi Tanszék" and date of item 2007

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | F | G | J | K | M | P | R | S | T | V
Number of items: 26.

B

Baloghné Balogh Mária (2007) A szöveges értékelés megítélésének vizsgálata a Bartók Béla Általános Iskolában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbély Zoltán (2007) Intézményértékelés az iskolai attitűdök és tanulmányi terhelés vizsgálatán keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fodor Mariann Erika (2007) Portfolió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gyulai Éva (2007) Portfolió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jeneiné Bartha Lívia (2007) A zenetanulás motivációs háttere zeneiskolás tanulók körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhászné Bóka Szilvia (2007) A nyelvi alapkészségek fejlettsége magyar-német két tannyelvű 6. és 8. osztályokban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kertes Gabriella (2007) Az Ősz a kertben témakör diagnosztikus vizsgálata 5. évfolyamon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Király Rita (2007) A helyesírási készség mérése az általános iskola 4. és 8. évfolyamán, valamint tanulásban akadályozott nyolcadikos tanulók körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Károly (2007) Az integráció helyzete a körösladányi Tüköry Lajos Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Edina (2007) Az alapműveleti számolási készség és a tanulási motiváció összefüggése tanulásban akadályozottak 4-8. évfolyamán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mezősi Edina (2007) A szocialitás fejlődése óvodáskorban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mokbelné Bacsa Éva (2007) A tanulási célok az angol nyelvtanulás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pataki Edit (2007) Szociális készségek vizsgálata 11-12 éves tanulók körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Percsich Gábor (2007) A matematika és fizika tanulás eredményességének összefüggése a természettudományos motivációval. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Póta Mária (2007) Mechanika tudásszintmérés a kétszintű érettségire készülők körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rajta László (2007) Tanárok értékelésének/teljesítményének összehasonlítása önértékelés, tanulói kérdőív és a tanulók teljesítményei alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Simon Krisztina (2007) Az angol nyelvi képesség fejlettségét meghatározó tényezők a Kalmár Zsigmond Szakközépiskolában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Ildikó (2007) A matematikai gondolkodás vizsgálata 4. osztályos tanulók körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Éva (2007) Irodalomtankönyvek illusztráltsága és a tankönyvhasználat összefüggései 9. évfolyamon, szakközépiskolában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Éva (2007) Portfolió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sárköziné Papp Julianna (2007) Mértékváltás vizsgálata 6. és 8. évfolyamon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Südi Ilona (2007) A marketingoktatás eredményessége a komplex problémamegoldás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tudjáné Sótér Éva Katalin (2007) Hazánk erdei élővilága témakör tudásszintmérése 6. évfolyamon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Törökné Karakas Marianna (2007) Táblázatkezelői tudás összefüggése az elsajátítási motivációval és az induktív gondolkodással 10. évfolyamon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga Vera (2007) Portfólió - Dokumentumgyűjtemény a tanítási gyakorlat alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Vera (2007) A kooperatív tanulás hatása az elsajátítási motivációra és a szociális készségekre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. június 20. 00:19:32 CEST.