Item where department "Nemzetközi Magánjogi Tanszék" and date of item 2005

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | E | K | M | V
Number of items: 11.

B

Bagaméry, Gáspár (2005) Az Európai Közösség külkereskedelme és a Kereskedelmi Világszervezet. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berta, Adrienn (2005) A vevő és az eladó jogai szerződésszegéskor a Bécsi Vételi Egyezmény alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Erdősi, Enikő (2005) Nemzetközi légiáruszállítás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kallai, Violetta (2005) A polgári és kereskedelmi jogviszonyok területén a joghatóságra, a határozatok elismerésére és végrehajtására vonatkozó közösségi szabályozás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekes, Sándor (2005) Nemzetközi fuvarozási szerződések, szállítmányozási szerződés, biztosítási szerződés, közraktári szerződés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kodácz, Kinga (2005) A nemzetközi magánjog fogalma, kialakulása, tárgya, helye a jogrendszerben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Diána (2005) A nemzetközi kereskedelmi szerződések felépítése, tipikus rendelkezései, UNIDROIT nemzetközi kereskedelmi szerződések alapelvei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Miklós (2005) A nemzetközi magánjog fogalma, kialakulása, tárgya, helye a jogrendszerben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Megyesi, Attila (2005) A nemzetközi adásvételi szerződés megszegésének jogkövetkezményei a Bécsi Vételi Egyezmény alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Péter László (2005) A Római Egyezmény,a szerződéses kötelmekre alkalmazandó jogról. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vas, Szilvia (2005) A nemzetközi folyami és közúti árufuvarozási szerződés, kapcsolódó okmányok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 20. 16:44:49 CEST.