Item where department "Nemzetközi Jogi Tanszék" and date of item 2000

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | F | H | J | M | N | P | R | S | T
Number of items: 21.

B

Baics, Ágnes (2000) A menekültek nemzetközi jogi helyzete - A menekült és fogalmi meghatározása -. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balla, Réka (2000) Az európai jogharmonizáció hatása Magyarország szénhidrogén kereskedelmére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csernus, Eszter (2000) Alkotmánymódosítások az Európai Unióhoz való csatlakozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csutora, László (2000) Az Európai Unió fő szerveinek döntéshozatali eljárása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dobó, Sándor (2000) Fúziókontroll az EK versenyjogában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dux, Veronika (2000) A magyar és az Európai Uniós szabályozások jogharmonizációja a közbeszerzések területén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Yvette (2000) A géntechnológia szabályozása Európában és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fésüs, László (2000) A nemzetközi jog és a belső jog viszonya, különös tekintettel a Magyar Alkotmány 7.§ (1) bekezdésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hegyaljai-Boros, János (2000) A jogharmonizáció problémája az Európai Unió versenyjogának összefüggésében Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Czakó, Zsolt (2000) Magyar vámrendszer helyzete az integráció tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Józsa, Villő (2000) A szoftvervédelem fejlődésének időszerű kérdései Európában - különös tekintettel hazánk szabályozására az Európai Uniós jogharmonizáció tükrében -. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Molnár, Barna (2000) Az EU bizottságának a magánszektort érintő versenyjogi eljárásainak bemutatása és összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Németh, Attila (2000) A NATO bővítési folyamatának nemzetközi jogi vonatkozásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Paróczai, Tibor Csaba (2000) Az állami támogatások fogalmi meghatározása az Európa Unió versenyjogában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pálfi, Endre (2000) Szoftverek, adatbázisok és az internet joga, jogközelítési feladatok Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rakaczki, Renáta (2000) Az idegenrendészet magyarországi jogi szabályozása és gyakorlata, EU csatlakozásunk tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Somogyi, Gábor (2000) Az Európai Bíróság hatásköre és eljárásjoga. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szatmári, Edina (2000) Magyarország és az Európai Unió - Az EU-csatlakozással kapcsolatos legfontosabb teendők, prioritások, különös tekintettel a strukturális alapokon keresztül nyújtott közösségi támogatásokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sántha, György (2000) A magyar területfejlesztési rendszer az Uniós szabályozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tamás, Gabriella (2000) Az Európai Unió közlekedéspolitikája a magyar csatlakozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Trényi, Diána (2000) Környezeti jogi szabályozási rendszer, különös tekintettel a hulladékokra és a veszélyes hulladékokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 28. 10:36:45 CET.