Item where department "Nemzetközi Jogi Tanszék" and date of item 1999

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | D | F | G | H | K | L | N | O | S | Ú
Number of items: 21.

B

Balogh, Tamás (1999) Az Európai regionalizmus hatásai és lehetőségei Magyarország térségeiben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Banai, Krisztina (1999) A fogyasztóvédelem az Európai Unió joganyagának tükrében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Belényi, Andrea (1999) A vertikális korlátozások megítélése a közösségi jogban. A bizottság Zöld könyve. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bognár, Mihály (1999) A Gabcikovo-Nagymarosi vízlépcsőrendszer megvalósításáról és üzemeltetéséről szóló államközi szerződés teljesítésének anomáliái. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Boros, Dr. Zsuzsánna (1999) Bűnügyi együttműködés az Európai Unióban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bozsik, Dr. Ilona (1999) Az EU büntetőügyekben folytatott igazságügyi együttműködése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bártfai, Dr. Zsolt (1999) Adatvédelem Európában és Magyarországon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

D

Dencső, Balázs (1999) Jogharmonizáció a társasági jog területén az Európai Unióban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

F

Fodor, Dr. Mária (1999) A kórházi hulladék kezelés szabályainak áttekintése az európai integrációs követelmények tükrében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Fogarasi, Dr. Ferenc (1999) A jogharmonizáció elméleti kérdései és történeti fejlődése az EK-ban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

G

Gombos, Dr. Katalin (1999) A közösségi jog doktrínái és jogelvei az Európai Bíróság gyakorlatában - különös tekintettel az alapjogokra. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Gudlinné Kovács, Ibolya (1999) A gazdasági társaságok határon átnyúló mozgásának akadályai az Európai Unióban, különös figyelemmel a székhelyáthelyezés problematikájára - már magyar szemmel is. Masters, József Attila Tudományegyetem.

H

Horváth, Dr. Zoltán (1999) Jogharmonizációs feladataink az Európai Unió bel- és igazságügyi együttműködése tükrében a menedékjog, a külső határok, a bevándorlás, tartózkodás, kiutasítás és visszafogadás vonatkozásában. Masters, József Attila Tudományegyetem.

K

Kothencz, Dr. Mihály (1999) Az Európai Közösség versenyjogának hatása a magyar versenyjogi szabályozásra (különös tekintettel a fúziókontrollra). Masters, József Attila Tudományegyetem.

L

Lacsán, István (1999) A jogharmonizáció és a komplex jog rétegei. Masters, József Attila Tudományegyetem.

N

Nemes Nagy, Dr. Boldizsár (1999) Az Európai Unió külkapcsolatai. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Nyerges, Ildikó (1999) Önkormányzatiság az Európai Unióhoz való csatlakozás szemszögéből. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Németh, Anikó (1999) A közösségi jog forrásai és működésének gyakorlati problémái. Masters, József Attila Tudományegyetem.

O

Orlóci, Zsuzsanna (1999) Jogharmonizáció a légiközlekedésben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

S

Szántó, Dr. Ágota (1999) Az Európai Unióban hatályban lévő fogyasztóvédelmi jogszabályoknak a nemzeti jogunkba való integrálásáról. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Ú

Újvári, Melinda (1999) Kivételek az Európai Unióban az áruk szabad mozgását akadályozó mennyiségi korlátozások és az azokkal egyenértékű intézkedésekre vonatkozó tilalom alól. Masters, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 06:09:08 CEST.