Item where department "Nemzetközi Jogi és Európa-jogi Tanszék" and date of item 2005

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | H | K | M | N | P | S | T | V
Number of items: 35.

A

Apró Adrián (2005) Magyarország csatlakozása az Európai Unióhoz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Dr. Bajnai Gábor (2005) A magyar munkajogi szabályozás közelítése az EU normáihoz, különös tekintettel a munkatörvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. tv. idõközi módosításaira. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos Tamás (2005) A fogvatartott emberi jogai az Európai Emberi Jogi Bíróság gyakorlatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Balogh Hajnalka (2005) A közösségi joganyag fordításával kapcsolatos egyes kérdések és gyakorlati problémák. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bangóné Átol Zsuzsanna (2005) Az önkormányzati rendeletek jogharmonizációja és annak módszertana. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bankó Ágnes (2005) Az Európai Unió Régiók Bizottsága. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Beregi Anita (2005) A külföldiek részvételével működő gazdasági társaságok szabályozása az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borka Zoltán (2005) Az Európai Unió regionális támogatási rendszere és a hazai gyakorlat. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Busch András (2005) A tagállamok közötti kereskedelem érintettségének megállapítása az európai versenyjogi gyakorlatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

C

dr. Csonka Péter (2005) Közbeszerzés az Európai Unióban és Magyarországon különös tekintettel a jogorvoslati eljárások szabályozására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Darvasi Richárd (2005) A Schengeni Egyezmények és a Schengeni Végrehajtási Egyezmény alkalmazásának tapasztalatai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas Gábor (2005) A délszláv válság főbb nemzetközi jogi kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Kinga (2005) Egészségügyi vonatkozású kérdések kezelése az Európai Unióban - különös tekintettel az egészségvédelmi szabályozásra -. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hegedűsné Nagy Ágnes (2005) A kábítószerrel kapcsolatos kriminálpolitika az Európai Unióban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Horváth István (2005) A jogharmonizáció mibenléte, a magyar jogharmonizáció és a szoftverjog-védelem. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hubay Attila (2005) Az európai elfogatóparancsra vonatkozó szabályozás az Európai Unióban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Katona Szabolcs (2005) Gyógyszerek kommunikációjának hazai és Uniós szabályozása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Kozma Huba (2005) A mezőgazdasági érdekképviseletek finanszírozásának és hatékonyságának összefüggései Magyarországon és az EU-ban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kulcsárné Dr. Kolbusz Judit (2005) A semmisségi eljárás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Kőszegfalvi Zsolt (2005) Környezetvédelem, hulladékgazdálkodás az Európai Unióban és Magyarországon a csatlakozás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Dr. Maczkó Havaska (2005) Az európai közösségi jog felelősségi rendszere egyes kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Makai Adrián (2005) A zaj- és levegővédelem szabályozása az Európai Unió környezeti politikájában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Manzinger Krisztián (2005) Autonómiamodellek Európában - tervek Erdélyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Martus Zoltán (2005) Az értékpapírok nyilvános kibocsátása az Európai Közösségben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Munzné Pácsa Cecília (2005) Az Európai Unió vám- és adópolitikája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Némethné Suták Anikó (2005) A nemzetközi elfogatóparancs, különös tekintettel az Európai Uniós szabályozásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Petró Éva (2005) A kisebbségek védelmének szabályozása, különös tekintettel a spanyol modellre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szabó Ákos (2005) Az élethez és az emberi méltósághoz való jog kollíziójának jogi dilemmái az Európai Uniós jogfejlődésben és a magyar jogharmonizációban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai Anikó (2005) A szokásjog nemzetközi jogi vetületei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Dóra Diána (2005) Versenyjogi fogyasztóvédelem: a versenyjog szerepe a fogyasztóvédelmi politika rendszerében, versenypolitika és a fogyasztóvédelmi politika kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sütő György András (2005) Bűnügyi együttműködés az Európai Unióban (Az együttműködés büntető anyagi - és eljárás jogi vonatkozásai, valamint legfontosabb intézményei). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

dr. Tomor Attila (2005) A géntechnológia alkalmazása az élelmiszer előállításában - jogi szabályozás Magyarországon és az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vajger Edit (2005) Az Európai Parlament az intézményi reformok tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Vidéki Henrietta (2005) Az Európai Unió bevándorlási politikájának egyes kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi Szilvia (2005) Az esélyegyenlőség jogi védelme az Európai Unióban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2021. február 25. 09:57:41 CET.