Item where department "Nemzetközi Jogi és Európa-jogi Tanszék" and date of item 2003

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | G | J | K | P | S | T
Number of items: 15.

B

Benn, András (2003) Az összefonódás fogalmának elemzése az uniós és a magyar jog alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bezdán, Anikó (2003) A veszélyes hulladékokra vonatkozó szabályozás az Európai Unióban - magyar jogharmonizáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borsodi, Zoltán (2003) Menekültkérdés az antik Rómában és a modern Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csaba, Krisztina (2003) A közigazgatás személyi állományát érintő harmonizációs törekvések az Európai Unióban és a magyar közszolgálati szabályozás, különös tekintettel a köztisztviselői törvényre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Cserháti, Erika Nóra (2003) A regionális állami támogatások megítélése az Európai Unió és hazánk kapcsolatrendszerében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gaál, Judit (2003) A magyar konzuli védelem intézményéről az Európai Unióhoz történő jövőbeli csatlakozás tekintetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Juhász, Tibor (2003) A Bős-Nagymarosi vízlépcső rendszer ügye - A "C" variánssal kapcsolatos kérdéskör. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kiss, Tünde (2003) A vertikális korlátozások tilalmába ütközés és ennek következményei különös tekintettel a Közösség rendeleti szabályozására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Koch, György (2003) Energiapolitika, villamos áram termelés az Európai Unióba lépés előtt Magyarországon- különös tekintettel a megújuló energia hasznosítására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Elvíra (2003) A közforgalmú személyszállítás versenyjogi vonatkozásai az Európai Unióban és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pilz, Tamás (2003) USA - Afganisztán - nemzetközi jog. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Olivér Pál (2003) Az EU kül- és biztonságpolitikájának jogi kérdései; az EU, a WEU és a NATO viszonya, perspektívái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szakács, Veronika (2003) Az Európai Közösség Joga - különös tekintettel a jogforrásaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth, Annamária (2003) Moziipar és a versenyjog. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Gergely (2003) A nemzetközi szabályozó hatóságokra vonatkozó európai uniós követelmények és a magyar hatóság szerepe a hazai hírközlési szabályozásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 12:44:05 CET.