Item where department "Növénytermesztési és Gyepgazdálkodási Tanszék" and date of item 1981

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: G | H | L | M | S | T
Number of items: 8.

G

Gyetvai, Szabolcs (1981) A gabonabetakarítás munkafolyamatának vizsgálata a Hőgyészi Állami Gazdaságban. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

Győző, Gyula (1981) A tiszaalpári "Tiszatáj" Mg. Tsz. gyepes területének értékelése, a hozamnövelés lehetőségei. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

H

Horváth, Sándor (1981) Az eperjesi Ifjú Gárda Mg Tsz ősgyepének termésfokozása, különös tekintettel az öntözésre és a műtrágyázásra. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

L

Lengyel, János (1981) A lucernatermelés agrotechnikai problémái, betakarítása, a hozamnövelés lehetőségei. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

M

Matuk, Károly (1981) Különböző legeltetési módszerek értékelése a hozamnövelés lehetőségei, különös tekintettel a tiprási veszteségekre és a regenerációs időre. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

S

Szűcs, Lajos (1981) A jászboldogházai "Aranykalász" Mgtsz gyepgazdálkodása és hasznosítása. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

T

Tarjányi, József (1981) A kukoricatermesztés agrotechnikai problémái, betakarítása, tárolása, a hozamnövelés lehetőségei a Városföldi Állami Gazdaságban. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

Tóth, István (1981) Tápanyaggazdálkodás, tápanyag mérleg a mindszenti Lenin Mtsz-ben, továbbá a fajlagos műtrágya felhasználás alakulása. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

This list was generated on 2024. április 25. 19:04:57 CEST.