Item where department "Növénytani Tanszék" and date of item 1968

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | F | H
Number of items: 8.

B

Borka, Margit (1968) A tápanyagfelvétel tanításának módszertana az általános iskolában az Élővilág órákon. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

Borka, Margit (1968) A tápanyagfelvétel tanításának módszertana az általános iskolában az élővilág órákon. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

Budai, Jánosné (1968) Az almafa gomba betegségei. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

C

Czinkóczi, Aranka (1968) A szántóföldi növények kártevőinek tanítása és szemléltetése az élővilág tanításában. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

Czékus, Mária (1968) Öttömös határának növényvilága az iskolai oktatás és népművelés szempontjából. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

F

Felhalmi, Katalin (1968) A fotoszintézis ismertetése az újabb kutatások elemzése alapján és kísérletes oktatása az általános iskolában. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

H

Horváth, Katalin (1968) A fotoszintézis tanításának módszertana az általános iskolában az élővilág órákon. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

Horváth, Rozália (1968) A makói hagymatermesztés növénytani és növényélettani vonatkozásai. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

This list was generated on 2024. április 24. 13:48:14 CEST.