Item where department "Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék" and date of item 2020

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | P | S | T | Á
Number of items: 57.

A

Andó, Ákos (2020) A megosztáson alapuló gazdaságban történő munkavégzés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Barányi, Bella (2020) A váltott elhelyezés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berta-Fodor, Ágnes (2020) A mediáció és bírósági eljárás összehasonlítása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dávid, Martin (2020) A robotok és a mesterséges intelligencia hatása a jövő munkavédelmére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dávidházy, Anita Mária (2020) A gyermek(ek) bevonása a mediációba, válás esetén. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

E

Endre, Kitti (2020) Az Y és a Z generáció motivációs eszközeinek vizsgálata és külföldi kivándorlásuk motivációja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkasné Csorba, Ildikó (2020) A gyermekbarát kihallgatás és a mediáció módszertanának összehasonlítása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Fanni (2020) A betanítás alatt alkalmazott helyzetfüggő vezetés, különös tekintettel a támogatás szükségességére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferencziné Molnár, Andrea (2020) Munkahelyi konfliktusok és megoldásuk a mediációban alkalmazott kommunikációs technikákkal. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián, Zoltánné (2020) Nők helyzete a munkaerőpiacon - esélyegyenlőség a foglalkoztatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Füzes, Tamás (2020) Karantén és társas kapcsolatok, az online konfliktuskezelés lehetőségei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gavallér, Fanni Mara (2020) A munkáltató kártérítési felelőssége, különös tekintettel az üzemi balesetekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás, Ágnes (2020) A szükségletek mediációs szempontból is lényeges elméleti megközelítései. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gyuris, Gerda (2020) A gyermek jogainak érvényesülése a válás során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hablicsek, Nikoletta (2020) A magyar Rendőrség és a mediáció. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Hajagos, Bettina (2020) A tanulók, hallgatók foglalkoztatási lehetőségei Magyarországon, különös tekintettel az iskolaszövetkezeti foglalkoztatásra és a duális képzésre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Harangozó, Anita Nikoletta (2020) A gyermek helye, pozíciója a válási mediációban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Blanka (2020) Anomáliák a nevelőszülői hálózat rendszerének működésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Márton (2020) Szervezeti konfliktusok beazonosítása szociometria segítségével. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

I

Insticei, Dorottya (2020) Z Generáció és a társkeresési, párválasztási szokások megváltozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jaksa, Judit Krisztina (2020) Mediáció, varázslat a kapcsolattartásban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kecskés, Dóra (2020) A Zéró Baleset Küldetés. Út az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés feltételeinek kialakításához. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kolozsvári, Noémi (2020) A nárcisztikus személyiségzavar családjogi vetületei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Korponai, Nelli (2020) A munkaviszony megszüntetése, különös tekintettel a felmondásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kotroczóné Mátó, Éva (2020) Befolyásoló tényezők a közvetítés folyamata során. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Krett, Krisztina Vivien (2020) A rendszer fogságában: Az örökbefogadás, mint lehetséges kiút. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kristóf-Varga, Erika (2020) Kapcsolatügyeleti mediáció és a gyermek. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kurai, Alexandra Jusztina (2020) Munkahelyi stressz és megküzdési módok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lévai, Zsanett (2020) Családbarát munkahely. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magonyné Körmendi, Judit (2020) A pártatlanság képessége a mediáció területén. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Makkai, Ferenc Sándor (2020) Az online tér lehetőségei a mediációban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Edina (2020) Az Y és Z generáció a munkaerőpiacon és a Gamifikáció. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Judit (2020) Non-verbális kommunikáció a mediációban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Murvai, Panna (2020) Terror a munkahelyen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mustabasic, Zineta (2020) A rendvédelmi igazgatási alkalmazottak jogi helyzete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Móczár, Krisztina (2020) Az állam által nyújtott ellátások a gyermek születés elősegítéséhez és felneveléséhez. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Anikó (2020) Kommunikáció a mediációban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Anikó Zsóka (2020) A diplomás fiatalok helyzete a munkaerőpiacon Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Patakiné dr. Kalapos, Marianna (2020) A mediáció hatályos jogi szabályozása a civil mediáció, valamint a bírósági közvetítés kereteiben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Patka, István (2020) Önállóan, vagy ügyvéddel, - miért nyílnak meg jobban a felek a közvetítő előtt? Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Posztós, Laura (2020) A munkajogi kártérítés esetkörei üzemi baleset és foglalkozási megbetegedés esetén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Presír, Petra (2020) Én gyerekem, te gyereked, mi gyerekünk. Mediáció mozaikcsaládokkal. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

S

Somogyi, Réka (2020) A dolgozó anyák hatása a gyermek kötődésének a kialakulására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Bernadett (2020) Versenytilalmi megállapodások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Tibor (2020) Munkaszerződésről általában, különös tekintettel az atipikus foglalkoztatásokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Ágnes (2020) Jelenben a jövő. Kortárs mediáció, mint alternatív vitarendezés. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szalma, Bettina (2020) A gyermek helye a válási mediációban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szarvas, Áron (2020) A kormányzati szolgálati jogviszony jellemzői, különös tekintettel az etikai felelősség és fegyelmi felelősség vonatkozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szepesi, Sándor (2020) Munkavállalók ösztönzése a munkahelyi fluktuáció csökkentése érdekében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szolgáné Rőth, Anna Mária (2020) Munkahelyi mediáció alkalmazása a pszichoszociális kockázat csökkentése érdekében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szász, Evelin (2020) A munkaviszony megszüntetése, különös tekintettel az azonnali hatályú munkaviszony megszüntetésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szőlősi Ferenc, Józsefné (2020) A rehabilitációs célú foglalkoztatás a komplex rehabilitáció szolgálatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcsné Kálmán, Tünde (2020) A kiskorú, mint érdekelt részvétele a válási mediációs eljárásban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Sóstai, Judit (2020) Utak a mediáció során, az első benyomástól a viselkedés megértéséig. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tomka, Sára (2020) A különélő szülő lehetőségei a kapcsolattartás akadályozása esetén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ács, Sára (2020) A tárgyalótermen kívül - mediáció, különös tekintettel a családi konfliktusokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ágfalviné dr. Böröcz, Orsolya (2020) A munkahelyi mediáció relevanciája Magyarországon– különös tekintettel az azt befolyásoló tényezőkre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 09:12:44 CET.