Item where department "Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék" and date of item 2018

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | Á
Number of items: 61.

A

Adorján, Brigitta (2018) A munkabér meghatározása, a bérezés alapvető szabályai a munkajogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Almási, Dóra (2018) Megváltozott munkaképességű személyek álláskeresési lehetőségei és tapasztalatai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bajáki, Nóra (2018) A nők szerepe a társadalomban, a munka és magánélet egyensúlya. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Barta, Dániel Zoltán (2018) A munkaügyi ellenőrzésről szóló 1996. évi LXXV. törvény kialakulásához vezető út, elfogadásán keresztül a hatályos jogszabály által deklarált eljárásig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bartus, Regina (2018) Az iskolaszövetkezetek jogállása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bertus, Andrea (2018) A munkahelyi stressz és a kiégés összefüggése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bottyán, Brigitta (2018) „Perbeszéd helyett párbeszéd”. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Buzai, Ágnes (2018) A magyar és a német sztrájkjogról. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Béni, Dóra (2018) Kapcsolattartás a különélő szülő és a gyermek között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Chudi, Barbara (2018) A szociális ellátási rendszer jogszabályi háttere és annak gyakorlati megvalósulása Kiskőrösön. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Cseh, Szabina (2018) A társadalmi felelősségvállalás szerepe. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Császi, Fruzsina Kitti (2018) A munkahelyi zaklatás kezelésének a fontossága a vállalatokon belül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Danka, Luca (2018) Munkavállalás a robotizáció korában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Deák, Anita (2018) Öregségi nyugellátás hazai és Európai Uniós szemszögből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Domján, Ágota Orsolya (2018) Egészségügyi ellátórendszer- egészségügyi szolgáltatók tevékenységének engedélyezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Ferencz, Anna (2018) A szülői felügyeleti jog rendezése iránti per egyes kérdései, különös tekintettel a bizonyításra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Galántai, Izabella (2018) Az indokoláshoz kötött azonnali hatályú felmondás és joggyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Garainé Lipcsei, Éva (2018) A munkáltató kártérítési felelőssége, különös tekintettel az üzemi balesetekre és foglalkozási megbetegedésekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyémánt, Eszter (2018) Az elöregedő társadalom és a családpolitika. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gárgyán, Barbara (2018) A munkavállaló személyiségi jogainak egyes kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hangyás, Ildikó (2018) Családtámogatási rendszer kialakulása és fejlődése Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Harmati, Györgyi (2018) Kollektív szerződés az egyetemeken. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hidasi, Gabriella (2018) Generációk közötti konfliktusok a munkaerőpiacon és ezek megoldásának alternatív módszerei különös tekintettel a mediációra. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Hodosy, Judit Márta (2018) A mediáció létjogosultsága a magyar jogrendszer egyes szegmenseiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Háló, Dóra Barbara (2018) Az igazságügyi pszichológiai szakértés folyamata, összetevői és gyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Janó, Dániel (2018) Apai jogállás, önrendelkezési jog és az ehhez kapcsolódó perek. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Kinga Ibolya (2018) Javaslatok a távmunka munkavédelmi szabályozásának megreformálására hazánkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Marcell (2018) Női diszkrimináció a munkahelyen és a nemek közötti bérszakadékok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kaczkó, Anna (2018) A gyermekek sérelmére elkövetett pszichikai erőszak pszichológiai és jogi aspektusból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kalmár, Dávid György (2018) Az automatizálás lehetséges hatásai a munkaerőpiacra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kertészné Nemes, Mónika (2018) Az anyák munkaerőpiaci helyzete Magyarországonés az Európai Unió országaiban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Klein, Dr. Mariann (2018) A mediáció és a közjegyzői tevékenység kapcsolata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Koszta, Renáta (2018) Digitális nomádok, avagy dolgozni máshol is lehet. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kreiniker, Konrád Sándor (2018) A munkavállaló kártérítési felelőssége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kruzsicz, Fruzsina (2018) A nők hátrányos megkülönböztetésének vizsgálata Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lauer, Viola Tekla (2018) A nők munkajogi helyzete, különös tekintettel a gyermeket vállaló nők helyzetére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Licsicsányi, Nikoletta (2018) A munkanélkülivé válás hatása a családon belüli erőszakra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lovas, Marietta (2018) Mediáció a munkajogban mint alternatív vitarendezési mód. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lukács, Márta (2018) Mediáció az igazságszolgáltatásban, különös tekintettel a munkajogon belüli alkalmazására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Maczik, Bálint (2018) A baleseti ellátások hazánkban és azok koordinációja az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Magyari, Edit (2018) Diszkrimináció tilalma a foglalkoztatás területén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mesterházyné Szűcs, Anita (2018) Az államigazgatásban foglalkoztatott tisztviselők jogviszonyainak szabályozása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Petronella (2018) A társadalom peremén : hajléktalanság Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Richárd Norbert (2018) A munkahelyi szexuális zaklatás jelensége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ollár, Ádám (2018) A kommunikáció mint szükséges motivációs eszköz a fizikai munkakörökben a XXI. századi Magyarországon. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

P

Palovits, Vanda (2018) A munkapszichológiai gyakorlatban használatos tesztek a kiválasztási folyamat során. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Viktória (2018) A munkáltató ellenőrzési joga és a munkaviszonnyal összefüggő jogszerű adatkezelés minimumkövetelményei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Polner, Krisztina Anna (2018) A munkáltató általi jogellenes munkaviszony megszüntetés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Puskás, Réka Tamara (2018) A fiatal munkavállalók. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Réfi, Enikő (2018) A robotok az ember vetélytársai?! Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szetei, Ágnes (2018) A munkaügyi viták rendezésére alkalmazott eljárások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szikora, Szidónia (2018) Munkabalesetek és foglalkozási megbetegedések. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szántó, Kata (2018) Munkáltatói indokoláshoz kötött azonnali hatályú felmondás a bírói gyakorlat tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Székely, Kristóf (2018) A közszféra jogviszonyainak sajátosságai, különös tekintettel a helyi önkormányzatok foglalkoztatására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szénási, Anita (2018) Terhes nők és kisgyermekes anyukák a munka világában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Ádám József (2018) A közfoglalkoztatás hatékonysága a tartósan munka nélkül lévők társadalmi integrációjára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Turi, Attila (2018) Adataink és magánszféránk védelmének alapvető kérdései a munkajog és a közösségi média kontextusában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Herczeg, Dóra Zita (2018) A legújabb generációk elvárásainak hatása a jövő munkaerőpiacára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Túri, Ágnes (2018) A szülői felügyeleti jog szünetelése és megszüntetése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vaszkó, Sára (2018) A gyermek érdekének érvényesülése a szülői felügyelet gyakorlása során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahám, Márk (2018) Munkahelyi motiváció. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 28. 21:47:26 CET.