Item where department "Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék" and date of item 2013

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | Z | Á | Ü
Number of items: 91.

A

Abonyi, Aranka (2013) A szegénység kezelésének dilemmái, különös tekintettel a gyermekszegénységre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Agócs, Esztella (2013) A Társadalombiztosítási-Alapok egyenlegére ható tényezők. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Andóczi-Balog, Réka (2013) Betegjogok érvényesülése a kiskunhalasi térségben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Balázs, Eliza (2013) A munkaerő-kölcsönzés és az iskolaszövetkezeti foglalkoztatás elhatárolása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyi, Nelli (2013) Várandós, gyermeket nevelő munkavállalók munkajogi védelme az új 2012. évi I. törvény a munka törvénykönyve tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Beke, Zsuzsanna (2013) A kollektív tárgyalás lefolytatása, különös tekintettel a tárgyalási taktikák alkalmazására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Burka, Éva (2013) Az öregségi nyugdíj szabályozása a magyar és a francia társadalombiztosítás rendszerében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Nikolett (2013) Toborzási, kiválasztási módszerek a Közép-magyarországi és a Dél-alföldi régióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bárdon, Magdolna (2013) A nők helyzete a megújuló energiaszektorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Czajlik, Martina (2013) A gyermekvédelem alakulása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czindrity, Karolina (2013) A szakszervezetek jövője a megváltozott jogi és társadalmi környezetben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Demkó, Judit (2013) Idősgondozás Angliában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Deák, Anita (2013) Hogyan éljünk egészségesen? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Deák, Tímea (2013) Az atipikus foglalkoztatás és azok megjelenése vállalatoknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dinnyés, Henrietta (2013) A diszkrimináció fogalomköre, különös tekintettel a pozitív diszkriminációra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dollák, Zsuzsanna (2013) A munkáltató baleseti kártérítési felelőssége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Elekes, Noémi (2013) Az egészségügy aktuális problémái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fülöp, Kinga (2013) Mentorálás a vállalati gyakorlatban : különös tekintettel a GDF SUEZ magyarországi vállalataira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fődi, Brigitta (2013) Távmunkavégzés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Galaczi, Gábor (2013) A rendőrség hivatásos állományú tagjának felelőssége : (fegyelmi és kártérítési felelősség). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Greveletye, Anna (2013) A fogyatékos személyek védelme az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyemengyi, Laura (2013) A megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásának elősegítése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gáspár, Éva (2013) Az egészséges életmód megvalósítása a biogazdálkodás keretében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdu, Katalin (2013) Magyarország kihívásai a foglalkoztatás területén, különös tekintettel a megújuló energiaforrásokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Helgert, Lilla (2013) Hozzátartozói nyugellátások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Igaz, Edina Patrícia (2013) A munkaerő toborzásának és kiválasztásának technikái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jantó, Viktória (2013) Az egyenlő bánásmód követelménye megsértésének nevesített változatai, s azok elméleti és gyakorlati bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jójárt, Zsófia (2013) Az egyenlő bánásmód a védett tulajdonságok tükrében, különös tekintettel a nemek közötti diszkrimináció tilalmára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kaiser, Zsuzsanna (2013) A megváltozott munkaképességet érintő jogszabályi változások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kakucs, István Lajosné (2013) A magyar családtámogatási rendszer kialakulása és főbb fejlődési szakaszai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kapás, Hajnalka (2013) A munkaügyi ellenőrzés tárgykörei, a betartandó szabályok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen, Nikolett (2013) Szűrővizsgálatok - a nők részére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Krisztina (2013) A hozzátartozói ellátások múltja és jelene. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koller, Dezső (2013) A 2012. évi I. törvény hatása egy köztulajdonban álló gazdasági társaság kollektív szerződésére. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kormos, Ildikó (2013) Az Ebktv. bemutatása különös tekintettel a védett tulajdonságokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koroknay, Zita (2013) A nemek közti bérrés alakulása az életkor és a GDP tükrében az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Anita (2013) A betegjogok elmélete és gyakorlata Magyarországon és nemzetközi kontextusban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Anna (2013) Az állami nyugdíjrendszeren kívüli kiegészítő rendszerek. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Boglárka (2013) A munkanélküliség szociálpszichológiai hatásairól. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Csomor, Fanni Ágnes (2013) A magyar aktív fekvőbeteg-szakellátás finanszírozása és fejlesztési lehetőségeinek feltérképezése a külföldi gyakorlatok megismerésén keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kurucsó, Annamária (2013) A munkavállaló munkaidőn kívüli magatartásának megítélése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Orsolya (2013) Az üzemi tanácsok és a szakszervezetek megváltozott jogai az "új" Munka Törvénykönyve tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kántor, Nikolett (2013) Munkaviszony megszüntetése, különös tekintettel a felmondás szabályozására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kárász, Zsófia (2013) Fizikai munkakörnyezet szerepe a munkahelyeken. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Képiró, Bernadett (2013) A nyugdíjrendszer jövője Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kötél, Éva Judit (2013) Személyek szabad mozgása az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lantos, Ilona (2013) A munkaidő jelenlegi szabályozása, különös tekintettel a gyógyszertárak vonatkozásában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Licsicsányi, Nikoletta (2013) Munkanélküliség egészségügyi és pszichológiai hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lipták, Nóra (2013) Az atipikus és tipikus foglalkoztatási formák hasonlóságainak és különbözőségeinek bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ludányi, Zsuzsanna Viktória (2013) Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak és a családtámogatási ellátások hatása a gyermekvállalási kedvre az Európai Unióban, különös tekintettel Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Marosvári, Zita (2013) Ösztönzésmenedzsment és teljesítménymotiváció a Tisza Volán Zrt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mehmed, Arietta (2013) A családon belüli erőszak. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mező, Anikó (2013) Munkaerő toborzási és kiválasztási módszerek bemutatása az Aon Hewitt vállalat alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mikes, Lili (2013) A terhességmegszakítás jogi és pszichológiai kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Miksz, János (2013) A tisztességes munkáltatói gyakorlat néhány kérdése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Luca Júlia (2013) Munkahelyi stressz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Gabriella (2013) Coaching és a felsőoktatás kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Móra, Tímea (2013) Az Eagle Ottawa Hungary Kft. munkaerő megtartásának gyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Nikolett (2013) Munkavédelmi szabályozás egy nagyipari vállalatnál, különös tekintettel a munkavállalói kommunikációra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyakó, Henriett Veronika (2013) Az esélyegyenlőség megvalósulása az egészségügyi ellátások területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nádassy, Géza (2013) A szakszervezeti és az üzemi tanácsi jogok változásai a 2012. évi I. törvény a Munka Törvénykönyve alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nánási, László (2013) A Kárpát-medencében található Európai Uniós tagállamok nyugdíjrendszerének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Orosz, Anita (2013) Toborzás és kiválasztás a munkaerő kölcsönzés tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pap, Enikő (2013) A személyhez fűződő jogok és a magánszféra (privacy) védelmének szabályozása és konkrét megjelenési formái a munka világában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Paróczai, Judit (2013) A munkavállaló kártérítési felelőssége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Petrusán, Györgyné (2013) Úton a felszámolás felé szakszervezeti szemmel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Póth, Júlia Anna (2013) A munkaügyi viták és rendezésük intézményei, különös tekintettel a munkajogi kártérítésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rangasz, Edit Beáta (2013) Szociális ellátások a világ néhány nagy vallásában, különös tekintettel a kereszténységre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Répási, Kinga (2013) A munkáltatók és a biztosítottak jogai valamint kötelezettségei a társadalombiztosítás rendszerében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sahin-Tóth, Blanka (2013) Az egynapos sebészet térnyerése és finanszírozása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Dorottya (2013) A vállalatok által használt toborzás-kiválasztás bemutatása egy közműszolgáltató példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Mónika (2013) A munkahelyi baleset és a munkahelyi stressz kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Renáta (2013) Munkaviszony megszüntetése munkáltató által történő felmondással. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Orbán, Erzsébet (2013) Rokkantsági nyugdíj : a bányatársládától a rokkantsági ellátásig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szaniszló, Anita (2013) A mai magyar sztrájkhelyzet a XX. század elején lévő amerikai viszonyok tekintetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szerencsés, Adél (2013) A megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatási esélyeinek növelését elősegítő munkaerő-piaci szolgáltatások rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sziráczki, Petra (2013) A pályakezdő munkaerő-piaci helyzete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sára, Enikő (2013) A munkaviszony munkáltató és munkavállaló által történő megszüntetése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tamás, Éva (2013) Paradigmaváltás a megváltozott munkaképességűek ellátásai és a foglalkozási rehabilitáció területén. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Csaba (2013) Az individuális munkajogi szabályozás változásai az új Munka Törvénykönyve tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Veronika (2013) A munkáltató és a munkavállaló kártérítési felelősségének új szabályai a 2012. évi I. törvény alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tölcsér, Tímea (2013) Motiváció, ösztönzési rendszerek a magyar munkáltatóknál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Csilla (2013) A nők szűrése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vacsora, Fanni (2013) Baleseti ellátások Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vancsó, Renáta (2013) A gyermekek szociális ellátása, különös tekintettel a "Tanoda" programra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Gabriella Tünde (2013) Munkajogi felelősség, avagy kinek kedvez az új szabályozás? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Andrásné Magyar, Márta (2013) Gyermekek a munka világában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Vargáné Herceg, Veronika (2013) Jogszabályi változások hatása a hivatásos, továbbszolgáló és szerződéses katonák szolgálati viszonyára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsámboki, Dr. Béláné (2013) Az öregségi nyugdíj. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ádám, Nóra Anikó (2013) A munkahelyi zaklatás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ü

Ürmös, Nóra (2013) Munkahelyi pszichoterror. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 23. 11:37:51 CEST.