Item where department "Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék" and date of item 2009

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | D | H | J | K | N | P | S | T | V
Number of items: 18.

B

Dr. Becsyné Gion Katalin (2009) Út a rendszeres szociális segélytől a „monoki modellen” át az aktív korúak ellátásáig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bunford Krisztina (2009) A tipikus és atipikus foglalkoztatási formák európai tükörképe. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró Attila (2009) A munkáltató és a munkavállaló kártérítési felelőssége, a két felelősség eltérő sajátosságai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Deli Petra Eszter (2009) A munkavállaló vétkességi alapú felelősségének problematikája, kitekintéssel a német szabályozásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hódi Ágnes (2009) A munkaerő-áramlást támogató technikai rendszerek az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jedlicska Mariann (2009) Gyermekek védelme, szociális ellátása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Krizbai Bernadett (2009) A köztisztviselői jogviszony - jellemzői, sajátossága-, etikai felelősség. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kánvási Edina (2009) A munkahelyi balesetek és a foglalkozási megbetegedések a munkáltató kártérítési felelősségével összefüggésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy Katalin (2009) Alternatív vitamegoldási rendszer - Mediáció a munkajogban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pakot Katalin (2009) A munkáltatói felmondás szabályozása és joggyakorlata, különös tekintettel a rendkívüli felmondásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Schneider Zita (2009) A munkanélküliség helyzete Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sebestyén István (2009) A menetrend szerinti közúti személyszállításban dolgozó utazó munkavállalók munka- és pihenőidejére vonatkozó európai közösségi és magyar szabályok különös tekintettel a Volán társaságok munkavállalóira. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Seresné Szlovák Krisztina (2009) A tanúk emlékezeti teljesítménye. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sulyok Anita (2009) A védőnők szerepe ma Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi Gergő (2009) A munkáltató kártérítési felelőssége, különös tekintettel az üzemi balesetre, és a foglalkozási megbetegedésekre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Turbucz Marietta (2009) Távmunka- Egy rugalmas foglalkoztatási forma magyarországi jellemzői. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tímár Odett (2009) Munkáltatók a munkaerő-kölcsönzés törvényi útvesztőiben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Váczi Borbála (2009) Családpolitika. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2020. július 9. 17:16:28 CEST.