Item where department "Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék" and date of item 2004

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z | Á
Number of items: 160.

A

Alföldi, Barbara (2004) A foglalkoztatáspolitika aktív eszközei - különös tekintettel Bács - Kiskun megyére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Andres, Vilmosné (2004) A betegjogok és a betegjogi képviselő, az eddigi gyakorlat tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Andó, Zsombor (2004) Nyugdíjreform és nyugdíjpénztár. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Azary, Barbara (2004) A diszkrimináció jogi szabályozása a munkajogban, és az új Esélyegyenlőségről szóló törvény alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bachul, Marica (2004) Munkaügyi jogviták típusai és megoldásukra szolgáló eszközök. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Ádám (2004) Munkaerőpiaci változások a kibővülő Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Éva Emese (2004) A munkaviszony és a köztisztviselői jogviszony összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bang, Ágnes (2004) A közalkalmazotti jogviszony szabályozása hazánkban és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barta, Attiláné (2004) A táppénz megállapítás szabályainak változása 1997-től napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Beleznai, Lilla (2004) A pályakezdő munkanélküli fiatalok helyzetének bemutatása, elhelyezkedésüket elsegítő programok Békés megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Benczúr, Rita (2004) A munkavállalók személyiségi jogainak védelme különös tekintettel a munkaviszony létesítésekor. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bense, Richárd (2004) A magánbiztosítás alakulása Magyarországon a II. világháború után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berkes, Bertold (2004) A kollektív munkaügyi vita és megoldásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodorné Börcsök, Csilla (2004) A személyek szabad mozgása az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár, László (2004) A munkanélküliek ellátása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár Riesz, Eszte (2004) Biztosabb pillérek az öregedő társadalomnak. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bormann, Ágnes (2004) A munkavállalók szabad áramlásának néhány kérdése az EU-ban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borsi, Olivér (2004) Az ügyfelekkel való kapcsolattartás a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Busné Németh, Andrea (2004) A magyar lakosság egészségi állapotának alakulása az 1970-es évektől napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

But, Györgyi Szilvia (2004) A hátrányos helyzetűek jogai az EU-ban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, József (2004) Családtámogatási ellátások rendszere és intézményei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cseresznyés, Andrea (2004) Egyéni vállalkozó járulékfizetése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csótya, Adrienn Mariann (2004) (Halálos) munkabalesetekkel kapcsolatos anyagi és eljárási szabályok 2002-ben a munkabaleseti helyzet alakulása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dancsó Józsefné Soós, Ilona Mária (2004) Munkahelyi szociális védelem, különös tekintettel az orosházi határőr igazgatóság tevékenységére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dezse, Tivadar (2004) Nyugdíjrendszerek finanszírozási gyakorlata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dombi, Erzsébet Mária (2004) A Megyei Egészségbiztosítási Pénztárak ellenőrzési rendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Détári, Emese (2004) A szociális biztonsági rendszerek koordinációja, és a munkanélküli ellátó rendszerek összevetése az Európai Unió tagállamaiban a MISSOC rendszer alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dóra, Gábor Zoltán (2004) A munkavállalók munkajogi felelőssége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dörmő, Brigitta (2004) A Kiskunhalasi Ady Endre utcai Összevont Óvodák munkaügyi kapcsolatai, érdekegyeztetési rendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Egri, Nóra (2004) A felmondás jogintézménye a munkaviszony jellegű jogviszonyokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Erki Kiss, Edit (2004) A munkaügyi viták típusai és megoldás lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fajthné Báló, Emese (2004) Sztrájk hatása a munkaügyi kapcsolatokra. A Közúti Közlekedési Szervezet által szervezett országos sztrájk a Kunság Volán Rt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Klára Nárcisz (2004) A munkaügyi ellenőrzés legfontosabb jellemzői Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér, Ildikó (2004) Baleseti ellátásra való jogosultság a társadalombiztosítás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferencz, Éva (2004) A magyar munkajog történeti kialakulása és fejlődése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Levente (2004) A szakszervezetek demokratikus átalakulása 1989 után - a munkástanácsok kialakulása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gelencsér, Judit (2004) A munkaerő szabad áramlásának korlátai az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gombos, Gabriella (2004) Szenvedélybetegségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gombos, Piroska (2004) Időseket érintő szociális szociális szolgáltatások. Különös tekintettel Jász-Nagykun-Szolnok megyére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gráczer, Judit (2004) A tejipari szektorban kibontakozó válsághelyzet és érdekkonfliktusok hatása a munkaügyi kapcsolatokra a kezdetektől máig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyarmati, László (2004) A szociális biztonsági koordináció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyarmati, Sándor (2004) A fegyelmi eljárás rendjének aktuális kérdései a Magyar Honvédségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyüre, Izabella (2004) A munkahelyi diszkrimináció jogi szabályozása a munkajogban. Különös tekintettel a nemek közötti diszkriminációra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Győri, Gabriella (2004) Az aktív foglalkoztatáspolitikai rendszer gyakorlati tapasztalatai Heves megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gégény, Olga (2004) A nők és férfiak közötti esélyegyenlőség az Európai Unió munkajogában - kitekintéssel a magyarországi helyzetre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Harmath, Tímea (2004) Munkaügyi konfliktusok, munkaügyi viták és rendezésük intézményei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Ottóné (2004) A korszerű ügyfélszolgálat követelményei, projekt tevékenység, kommunikáció a társadalombiztosításban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Viktória (2004) Toborzás és kiválasztás főbb elméleti és gyakorlati kérdései a közalkalmazotti szférában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hodobay, Krisztina (2004) A társadalombiztosítás története a társadalombiztosítási önkormányzat megszűnéséig (Különös tekintettel Borsod-Abaúj-Zemplén megye társadalombiztosítási rendszerére és egészségügyi helyzetére 1975-ig). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Judit (2004) A munkanélküli családok helyzete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Sándor (2004) A szolgálati jogviszony magyar munkajogi szabályozása különös tekintettel a Vám- és Pénzügyőrség területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hrombola, Csilla (2004) A pszichológia és a munkanélküliség. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jankó, Erzsébet Tímea (2004) Az Európai Unió szociális biztonsági rendszereinek koordinációja különös tekintettel az öregségi nyugdíj rendszerre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jordánné Papp, Ildikó (2004) A járulékfizetés és a baleseti szolgáltatások kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Edit Anita (2004) Az egészségbiztosítási ellátások és a jogorvoslat kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kalmár, Gábor (2004) Munkaügyi konfliktusban a Magyar Orvosi Kamara. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kanya, Judit (2004) A fogyatékkal élő emberek esélyegyenlősége, jogai az Európai Unióban, társadalombiztosítási és szociális ellátásuk. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Antónia (2004) Munkaidő és pihenőidők a magyar munkajogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Zsuzsanna (2004) A rendes és rendkívüli felmondás a magyar munkajogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Balázs Sándor (2004) Felelősség a munkavállaló egészségi károsodásaiért, különös tekintettel a munkáltató kártérítési felelősségére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Tamás (2004) Adatvédelmi szabályok a társadalombiztosítás területén, különös figyelemmel a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság adatállományának védelmére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kissné Kolláth, Dr. Julianna (2004) A gyógyszerellátás és jogszabályi háttere a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiszely, Györgyi (2004) Fogyatékos személyek szociális ellátása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kochné Túri, Teréz (2004) Egészségpénztárak jelentősége Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocziha, Gabriella (2004) Családtámogatási ellátások kialakulása, jelene és jövője. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kohajda, István (2004) Szociális jog és biztonság az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kondorosi, Tamásné (2004) Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal Adófolyószámla Rendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kontra, Edina (2004) Védőnők szerepe az egészségügyi ellátásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Klára (2004) A munkáltató kártérítési felelőssége, különös tekintettel az üzemi baleset és foglalkozási megbetegedésekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Szilvia (2004) Gyógyászati segédeszközök forgalmazása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kozák, Beatrix (2004) A diszkrimináció szabályozása a munkajogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Krajczár, Bernadett Dóra (2004) A munkanélküliség Magyarországon és az EU tagállamokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kunos, Attila (2004) Nemzetközi Munkaügyi Szervezet. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kunos, Bálint (2004) Alkoholizmus. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kurucz, Lászlóné (2004) Az adóalany-nyilvántartás és az "egyablakos" ügyintézési rendszer az állami adóhatóság oldaláról. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kókai, Balázs (2004) Az intézeti gyógyszerellátás átalakulásának jogi lehetőségei Magyarországon, a legújabb jogalkotás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya, Józsefné (2004) Az egészségügyi alapellátás helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kóródi, Gyöngyvér (2004) A munkavállalók személyiségi jogainak védelme. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kökény, Lászlóné (2004) Az egynapos sebészet. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lajkó, Norbert (2004) Segélyezési típusú ellátások szabályozása Csongrád Kistérségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Laurinyecz, Edit (2004) Járulékintegráció az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal szervezetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Libus, Brigitta (2004) Az idősek számára nyújtott szociális ellátások és intézmények Mezőkovácsházán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Makra, Erika (2004) Az MRP működésének elemzése Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Makra, Tímea (2004) A hátrányos megkülönböztetés tilalma az Európai Unió munkajogában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Marsainé Andrikó, Éva (2004) A családtámogatási rendszerben foglalt ellátási nemek hogyan jelennek meg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Medvegy, Mária (2004) A munkanélküliség és annak kezelésére használt eszközök kiemelten Békés megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Megyeri, Sándorné (2004) Szív- és érrendszeri megbetegedések prevenciója. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Mónika (2004) Betegjogok Magyarországon és Európában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Motyovszki, Katalin (2004) Közmunka a Dél-alföldi régióban, az Alsó-Tisza vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóságnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mracskó, István (2004) A kábítószerek büntetőjogi szabályozása - Az EU kábítószer-politikája és a magyarországi kábítószer-fogyasztás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Muzsik, Anita (2004) Minőségfejlesztés az egészségügyben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mérész, Beáta (2004) A munkaügyi viták és rendezésük intézményei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Módos, István (2004) A leplezett szerződések tipikus jellemzői. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Móré, Gabriella (2004) Élelmiszerbiztonság. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nacsa, Éva (2004) Külföldi munkavállalás - az Európai Uniós csatlakozás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyári, Zsuzsanna (2004) Esélyegyenlőségek alapelvei az Európai Unióban - Különös tekintettel a nők és a férfiak közötti egyenlő elbírálás elvének alkalmazására a munka, szakképzés, a szakmai előmenetelhez jutás, valamint a munkafeltételek érvényesítése területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Georgina Borbála (2004) Európai Üzemi Tanács: munkavállalói részvétel fóruma a Közösségi szintű vállalatokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Olajos, Dóra (2004) A hazai foglalkoztatáspolitika eszközrendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Orosz, György (2004) A fekvőbeteg-ellátás Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp, Zoltánné (2004) Egészségügy, szociálpolitika, egzisztenciális biztonság a XXI. század küszöbén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Paska, Mária Magdolna (2004) Szenvedélybetegek társadalombiztosítási és szociális ellátása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pesti, Erika (2004) A balesetbiztosítási ágazat kialakulása Magyarországon, európai kitekintéssel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Prekopné Kocsis, Mónika (2004) Privatizáció az egészségügyben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Puszta, Izabella (2004) Az új évezred kihívása: az egységes európai felsőoktatási térség. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, Judit (2004) Munkaügyi kapcsolatok a Villeroy & Boch Magyarország Részvénytársaságnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztohai, Sándor (2004) Orvosi felelősség és a társadalombiztosítás - Orvosellenőrzés az egészségbiztosításban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rostás, Edit (2004) A munkaügyi viták típusai, jellemzői és a megoldásukra szolgáló eszközök. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, Edit (2004) A családtámogatási rendszerek történeti bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ráth, Zsoltné (2004) A munkaidő és pihenőidő jogi szabályozása a magyar munkajogban és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Révész, Judit (2004) Minőségfejlesztés az egészségügyben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sajben, Eszter (2004) Fiatalkorúak társadalmi beilleszkedési zavarai és a megelőzés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Saraffi, Istvánné (2004) Foglalkozási megbetegedések és azok következményei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sasfalvi, Lajos (2004) Az egyéni vállalkozók biztosítása és járulékfizetési kötelezettsége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sebestyénné Laczó, Ilona (2004) Az anyát és gyermekét megillető ellátások a családtámogatási rendszerben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sebők, Petra (2004) A magyar üzemi tanácsok és a szakszervezetek összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simondán, Katalin (2004) A direkt akciók jellemzői és gyakorisága egy magyarországi vállalat példáján keresztül - Magyar Államvasutak Részvénytársaság. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Ágnes (2004) A magyar gyermekvédelmi rendszer a gyermek- és fiatalkori bűnözések tekintetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Soós, Judit (2004) A mediáció alkalmazása a különböző jogterületeken, különös tekintettel a munkajogra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Stachó, János Zoltánné (2004) A rendőrséggel jogviszonyban állók egészségbiztosítási ellátásai Csongrád megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Steinfeld, Ilka (2004) A munkaügyi viták Magyarországon és az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Andrea (2004) Családtámogatási ellátások történeti bemutatása, fejlődési folyamata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Andrea (2004) Egy hűtőipari részvénytársaság munkaügyi kapcsolatai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szakácsi, Judit (2004) A szociális ellátás rendszere Szeghalmon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalagyi, Gábor (2004) A női-férfi esélyegyenlőség érvényesülése a munkajogban, különös tekintettel a bérezésben fennálló egyenlőtlenségre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szarvasné Pálfi, Anikó (2004) Egészségmegőrzés, korai felismerés, az Egészség Évtizedének Johan Béla Nemzeti Programja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Zoltánné (2004) A reklámok befolyásoló hatása az álláshirdetésekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekszárdi, Zsuzsanna (2004) A diplomák és szakképesítések kölcsönös elismerése - a munkavállalók szabad mozgása az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szikora, Viktória (2004) Az időskorúakat segítő szociális védelmi rendszerek sajátosságai az Európai Unió tükrében, különös tekintettel Magyarország, valamint Spanyolország és Hollandia szabályozási rendszerének összehasonlítására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyiné Prekop, Márta (2004) Menekültek szociális ellátása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szárnya, Erzsébet (2004) Védőnők szerepe az egészségügyi ellátásban a kezdetektől napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Szilveszter (2004) A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sághy, Judit (2004) Munkavállaló? Tulajdonos? Tulajdonos munkavállalók. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Attila (2004) A fogyatékkal élők esélyegyenlősége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sáradiné Lévai, Tímea (2004) Hospice ellátás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sávai, Krisztina (2004) A munkabér alakulása ma Magyarországon /A munkabér ösztönző hatása/. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sós, Andrea (2004) A munkáltató kártérítési felelőssége, különös tekintettel az üzemi balesetekre és a foglalkozási megbetegedésekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tar, Gabriella (2004) Az önkéntes biztosítási rendszerek sajátosságai, különös tekintettel a MATÁV Dimenzió Biztosító Egyesület tevékenységére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Taró, Tamara (2004) A munkaügyi kapcsolatok értelmezése a munkaviszonyban, a közalkalmazotti jogviszonyban és a köztisztviselői jogviszonyban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Teremy, Dóra Éva (2004) Gyermekek védelme, szociális ellátása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tomatás, Edit (2004) A háziorvosi ellátás jelene, háziorvosi ellátás a "végeken". BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Turopoli, Renáta (2004) A munkaerő szabad áramlása az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Turzó, Eszter (2004) Börtönök Magyarországon - Börtönvilág a pszichológia tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, András (2004) A munkavállalók személyiségi jogainak védelme a skandináv országokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Károlyné (2004) Egyéni vállalkozó adó- és járulékfizetése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Mádi, Attila (2004) A diszkrimináció tilalma az Európai Unió és Magyarország munkajogában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Szűcs, Tímea (2004) Családtámogatási ellátások történeti bemutatása, fejlődési folyamata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Lászlóné (2004) Családtámogatási ellátások történeti bemutatása, fejlődési folyamata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Ungár, Mónika (2004) Az Európai Unió munkajoga. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vajda, Márk Péter (2004) A rendkívüli felmondás a magyar munkajogban, nemzetközi kitekintéssel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Szilvia (2004) A Szegedi Ruhagyár Rt. és a MOL Rt. Kollektív Szerződésének összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Veverka, Nóra (2004) Minőségfejlesztés az egészségügyben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vid, Gyöngyi (2004) A gyermekvállalás és a gyermekes családok támogatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Virág, Veronika (2004) A nemek közötti egyenlő bérezésre vonatkozó szabályozás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vér, Andrea (2004) Kollektív munkaügyi vita a közlekedési ágazatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vérné Beinschróth, Zsuzsanna (2004) A szenvedélybetegségek és következményei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Waldmann, Gábor (2004) A hátrányos megkülönböztetés szabályozása az Európai Unió és Magyarország munkajogában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Wolford, Tímea (2004) Az önkormányzatok és a civil szervezetek szerepe a munkanélküliség mérséklésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zelei, Roland (2004) A társadalombiztosítási intézmény története, jelenkori szervezete, irányítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zánthó, Anett (2004) A Munkaügyi Tanács döntéseinek hatása a munkanélküliség kezelésére a Kisteleki Kistérségben 1998-2003 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ákosi, Ádám (2004) Genetikai és drogtesztelés az Egyesült Államokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 12:26:52 CET.