Item where department "Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék" and date of item 2004

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z | Á
Number of items: 158.

A

Alföldi Barbara (2004) A foglalkoztatáspolitika aktív eszközei - különös tekintettel Bács - Kiskun megyére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Andres Vilmosné (2004) A betegjogok és a betegjogi képviselő, az eddigi gyakorlat tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Andó Zsombor (2004) Nyugdíjreform és nyugdíjpénztár. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Azary Barbara (2004) A diszkrimináció jogi szabályozása a munkajogban, és az új Esélyegyenlőségről szóló törvény alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bachul Marica (2004) Munkaügyi jogviták típusai és megoldásukra szolgáló eszközök. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Ádám (2004) Munkaerõpiaci változások a kibővülő Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Éva Emese (2004) A munkaviszony és a köztisztviselői jogviszony összehasonlítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bang Ágnes (2004) A közalkalmazotti jogviszony szabályozása hazánkban és az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Barta Attiláné (2004) A táppénz megállapítás szabályainak változása 1997-tõl napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Beleznai Lilla (2004) A pályakezdő munkanélküli fiatalok helyzetének bemutatása, elhelyezkedésüket elsegítő programok Békés megyében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Benczúr Rita (2004) A munkavállalók személyiségi jogainak védelme különös tekintettel a munkaviszony létesítésekor. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bense Richárd (2004) A magánbiztosítás alakulása Magyarországon a II. világháború után. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Berkes Bertold (2004) A kollektív munkaügyi vita és megoldásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bodorné Börcsök Csilla (2004) A személyek szabad mozgása az Európai Unióban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár László (2004) A munkanélküliek ellátása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár Riesz Eszte (2004) Biztosabb pillérek az öregedő társadalomnak. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bormann Ágnes (2004) A munkavállalók szabad áramlásának néhány kérdése az EU-ban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Borsi Olivér (2004) Az ügyfelekkel való kapcsolattartás a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Busné Németh Andrea (2004) A magyar lakosság egészségi állapotának alakulása az 1970-es évektől napjainkig. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

But Györgyi Szilvia (2004) A hátrányos helyzetűek jogai az EU-ban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint József (2004) Családtámogatási ellátások rendszere és intézményei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cseresznyés Andrea (2004) Egyéni vállalkozó járulékfizetése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csótya Adrienn Mariann (2004) (Halálos) munkabalesetekkel kapcsolatos anyagi és eljárási szabályok 2002-ben a munkabaleseti helyzet alakulása Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dancsó Józsefné Soós Ilona Mária (2004) Munkahelyi szociális védelem, különös tekintettel az orosházi határőr igazgatóság tevékenységére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dezse Tivadar (2004) Nyugdíjrendszerek finanszírozási gyakorlata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dombi Erzsébet Mária (2004) A Megyei Egészségbiztosítási Pénztárak ellenőrzési rendszere. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Détári Emese (2004) A szociális biztonsági rendszerek koordinációja, és a munkanélküli ellátó rendszerek összevetése az Európai Unió tagállamaiban a MISSOC rendszer alapján. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dóra Gábor Zoltán (2004) A munkavállalók munkajogi felelőssége. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dörmő Brigitta (2004) A Kiskunhalasi Ady Endre utcai Összevont Óvodák munkaügyi kapcsolatai, érdekegyeztetési rendszere. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Egri Nóra (2004) A felmondás jogintézménye a munkaviszony jellegű jogviszonyokban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Erki Kiss Edit (2004) A munkaügyi viták típusai és megoldás lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fajthné Báló Emese (2004) Sztrájk hatása a munkaügyi kapcsolatokra. A Közúti Közlekedési Szervezet által szervezett országos sztrájk a Kunság Volán Rt-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Klára Nárcisz (2004) A munkaügyi ellenőrzés legfontosabb jellemzői Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér Ildikó (2004) Baleseti ellátásra való jogosultság a társadalombiztosítás tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferencz Éva (2004) A magyar munkajog történeti kialakulása és fejlődése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor Levente (2004) A szakszervezetek demokratikus átalakulása 1989 után - a munkástanácsok kialakulása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gelencsér Judit (2004) A munkaerő szabad áramlásának korlátai az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gombos Gabriella (2004) Szenvedélybetegségek. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gombos Piroska (2004) Időseket érintő szociális szociális szolgáltatások. Különös tekintettel Jász-Nagykun-Szolnok megyére. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gráczer Judit (2004) A tejipari szektorban kibontakozó válsághelyzet és érdekkonfliktusok hatása a munkaügyi kapcsolatokra a kezdetektől máig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyarmati Sándor (2004) A fegyelmi eljárás rendjének aktuális kérdései a Magyar Honvédségben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyüre Izabella (2004) A munkahelyi diszkrimináció jogi szabályozása a munkajogban. Különös tekintettel a nemek közötti diszkriminációra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Győri Gabriella (2004) Az aktív foglalkoztatáspolitikai rendszer gyakorlati tapasztalatai Heves megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gégény Olga (2004) A nők és férfiak közötti esélyegyenlőség az Európai Unió munkajogában - kitekintéssel a magyarországi helyzetre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Harmath Tímea (2004) Munkaügyi konfliktusok, munkaügyi viták és rendezésük intézményei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs Ottóné (2004) A korszerű ügyfélszolgálat követelményei, projekt tevékenység, kommunikáció a társadalombiztosításban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs Viktória (2004) Toborzás és kiválasztás főbb elméleti és gyakorlati kérdései a közalkalmazotti szférában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hodobay Krisztina (2004) A társadalombiztosítás története a társadalombiztosítási önkormányzat megszűnéséig (Különös tekintettel Borsod-Abaúj-Zemplén megye társadalombiztosítási rendszerére és egészségügyi helyzetére 1975-ig). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Judit (2004) A munkanélküli családok helyzete. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Sándor (2004) A szolgálati jogviszony magyar munkajogi szabályozása különös tekintettel a Vám- és Pénzügyőrség területén. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hrombola Csilla (2004) A pszichológia és a munkanélküliség. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jankó Erzsébet Tímea (2004) Az Európai Unió szociális biztonsági rendszereinek koordinációja különös tekintettel az öregségi nyugdíj rendszerre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jordánné Papp Ildikó (2004) A járulékfizetés és a baleseti szolgáltatások kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Edit Anita (2004) Az egészségbiztosítási ellátások és a jogorvoslat kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kalmár Gábor (2004) Munkaügyi konfliktusban a Magyar Orvosi Kamara. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kanya Judit (2004) A fogyatékkal élő emberek esélyegyenlősége, jogai az Európai Unióban, társadalombiztosítási és szociális ellátásuk. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Király Antónia (2004) Munkaidő és pihenőidők a magyar munkajogban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis Zsuzsanna (2004) A rendes és rendkívüli felmondás a magyar munkajogban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Balázs Sándor (2004) Felelősség a munkavállaló egészségi károsodásaiért, különös tekintettel a munkáltató kártérítési felelősségére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Tamás (2004) Adatvédelmi szabályok a társadalombiztosítás területén, különös figyelemmel a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság adatállományának védelmére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Kissné Kolláth Julianna (2004) A gyógyszerellátás és jogszabályi háttere a rendszerváltástól napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiszely Györgyi (2004) Fogyatékos személyek szociális ellátása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kochné Túri Teréz (2004) Egészségpénztárak jelentősége Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocziha Gabriella (2004) Családtámogatási ellátások kialakulása, jelene és jövője. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kohajda István (2004) Szociális jog és biztonság az Európai Unióban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kondorosi Tamásné (2004) Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal Adófolyószámla Rendszere. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kontra Edina (2004) Védőnők szerepe az egészségügyi ellátásban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Klára (2004) A munkáltató kártérítési felelőssége, különös tekintettel az üzemi baleset és foglalkozási megbetegedésekre. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Szilvia (2004) Gyógyászati segédeszközök forgalmazása Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kozák Beatrix (2004) A diszkrimináció szabályozása a munkajogban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Krajczár Bernadett Dóra (2004) A munkanélküliség Magyarországon és az EU tagállamokban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kunos Attila (2004) Nemzetközi Munkaügyi Szervezet. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kunos Bálint (2004) Alkoholizmus. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kurucz Lászlóné (2004) Az adóalany-nyilvántartás és az "egyablakos" ügyintézési rendszer az állami adóhatóság oldaláról. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kókai Balázs (2004) Az intézeti gyógyszerellátás átalakulásának jogi lehetőségei Magyarországon, a legújabb jogalkotás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya Józsefné (2004) Az egészségügyi alapellátás helyzete Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kóródi Gyöngyvér (2004) A munkavállalók személyiségi jogainak védelme. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kökény Lászlóné (2004) Az egynapos sebészet. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lajkó Norbert (2004) Segélyezési típusú ellátások szabályozása Csongrád Kistérségben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Laurinyecz Edit (2004) Járulékintegráció az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal szervezetében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Libus Brigitta (2004) Az idősek számára nyújtott szociális ellátások és intézmények Mezőkovácsházán. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Makra Erika (2004) Az MRP működésének elemzése Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Makra Tímea (2004) A hátrányos megkülönböztetés tilalma az Európai Unió munkajogában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Marsainé Andrikó Éva (2004) A családtámogatási rendszerben foglalt ellátási nemek hogyan jelennek meg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Medvegy Mária (2004) A munkanélküliség és annak kezelésére használt eszközök kiemelten Békés megyében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Megyeri Sándorné (2004) Szív- és érrendszeri megbetegedések prevenciója. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Mónika (2004) Betegjogok Magyarországon és Európában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Motyovszki Katalin (2004) Közmunka a Dél-alföldi régióban, az Alsó-Tisza vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóságnál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mracskó István (2004) A kábítószerek büntetőjogi szabályozása - Az EU kábítószer-politikája és a magyarországi kábítószer-fogyasztás. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Muzsik Anita (2004) Minőségfejlesztés az egészségügyben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mérész Beáta (2004) A munkaügyi viták és rendezésük intézményei. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Módos István (2004) A leplezett szerződések tipikus jellemzői. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Móré Gabriella (2004) Élelmiszerbiztonság. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nacsa Éva (2004) Külföldi munkavállalás - az Európai Uniós csatlakozás tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyári Zsuzsanna (2004) Esélyegyenlőségek alapelvei az Európai Unióban - Különös tekintettel a nők és a férfiak közötti egyenlő elbírálás elvének alkalmazására a munka, szakképzés, a szakmai előmenetelhez jutás, valamint a munkafeltételek érvényesítése területén. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Georgina Borbála (2004) Európai Üzemi Tanács: munkavállalói részvétel fóruma a Közösségi szintű vállalatokban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Olajos Dóra (2004) A hazai foglalkoztatáspolitika eszközrendszere. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Orosz György (2004) A fekvőbeteg-ellátás Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp Zoltánné (2004) Egészségügy, szociálpolitika, egzisztenciális biztonság a XXI. század küszöbén. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Paska Mária Magdolna (2004) Szenvedélybetegek társadalombiztosítási és szociális ellátása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pesti Erika (2004) A balesetbiztosítási ágazat kialakulása Magyarországon, európai kitekintéssel. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Prekopné Kocsis Mónika (2004) Privatizáció az egészségügyben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Puszta Izabella (2004) Az új évezred kihívása: az egységes európai felsőoktatási térség. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pál Judit (2004) Munkaügyi kapcsolatok a Villeroy & Boch Magyarország Részvénytársaságnál. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztohai Sándor (2004) Orvosi felelősség és a társadalombiztosítás - Orvosellenőrzés az egészségbiztosításban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rostás Edit (2004) A munkaügyi viták típusai, jellemzői és a megoldásukra szolgáló eszközök. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz Edit (2004) A családtámogatási rendszerek történeti bemutatása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ráth Zsoltné (2004) A munkaidő és pihenőidő jogi szabályozása a magyar munkajogban és az Európai Unióban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Révész Judit (2004) Minőségfejlesztés az egészségügyben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sajben Eszter (2004) Fiatalkorúak társadalmi beilleszkedési zavarai és a megelőzés. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Saraffi Istvánné (2004) Foglalkozási megbetegedések és azok következményei. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sasfalvi Lajos (2004) Az egyéni vállalkozók biztosítása és járulékfizetési kötelezettsége. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sebestyénné Laczó Ilona (2004) Az anyát és gyermekét megillető ellátások a családtámogatási rendszerben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sebők Petra (2004) A magyar üzemi tanácsok és a szakszervezetek összehasonlító elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Simondán Katalin (2004) A direkt akciók jellemzői és gyakorisága egy magyarországi vállalat példáján keresztül - Magyar Államvasutak Részvénytársaság. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos Ágnes (2004) A magyar gyermekvédelmi rendszer a gyermek- és fiatalkori bűnözések tekintetében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Soós Judit (2004) A mediáció alkalmazása a különböző jogterületeken, különös tekintettel a munkajogra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Stachó János Zoltánné (2004) A rendőrséggel jogviszonyban állók egészségbiztosítási ellátásai Csongrád megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Steinfeld Ilka (2004) A munkaügyi viták Magyarországon és az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Andrea (2004) Családtámogatási ellátások történeti bemutatása, fejlődési folyamata. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Andrea (2004) Egy hűtőipari részvénytársaság munkaügyi kapcsolatai. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szakácsi Judit (2004) A szociális ellátás rendszere Szeghalmon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalagyi Gábor (2004) A női-férfi esélyegyenlőség érvényesülése a munkajogban, különös tekintettel a bérezésben fennálló egyenlőtlenségre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szarvasné Pálfi Anikó (2004) Egészségmegőrzés, korai felismerés, az Egészség Évtizedének Johan Béla Nemzeti Programja. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres Zoltánné (2004) A reklámok befolyásoló hatása az álláshirdetésekre. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szikora Viktória (2004) Az időskorúakat segítő szociális védelmi rendszerek sajátosságai az Európai Unió tükrében, különös tekintettel Magyarország, valamint Spanyolország és Hollandia szabályozási rendszerének összehasonlítására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyiné Prekop Márta (2004) Menekültek szociális ellátása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szárnya Erzsébet (2004) Védőnők szerepe az egészségügyi ellátásban a kezdetektől napjainkig. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Szilveszter (2004) A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO). BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sághy Judit (2004) Munkavállaló? Tulajdonos? Tulajdonos munkavállalók. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor Attila (2004) A fogyatékkal élők esélyegyenlősége. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sáradiné Lévai Tímea (2004) Hospice ellátás. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sávai Krisztina (2004) A munkabér alakulása ma Magyarországon /A munkabér ösztönző hatása/. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sós Andrea (2004) A munkáltató kártérítési felelőssége, különös tekintettel az üzemi balesetekre és a foglalkozási megbetegedésekre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tar Gabriella (2004) Az önkéntes biztosítási rendszerek sajátosságai, különös tekintettel a MATÁV Dimenzió Biztosító Egyesület tevékenységére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Taró Tamara (2004) A munkaügyi kapcsolatok értelmezése a munkaviszonyban, a közalkalmazotti jogviszonyban és a köztisztviselői jogviszonyban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Teremy Dóra Éva (2004) Gyermekek védelme, szociális ellátása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tomatás Edit (2004) A háziorvosi ellátás jelene, háziorvosi ellátás a "végeken". BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Turopoli Renáta (2004) A munkaerő szabad áramlása az Európai Unióban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Turzó Eszter (2004) Börtönök Magyarországon - Börtönvilág a pszichológia tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth András (2004) A munkavállalók személyiségi jogainak védelme a skandináv országokban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Károlyné (2004) Egyéni vállalkozó adó- és járulékfizetése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Mádi Attila (2004) A diszkrimináció tilalma az Európai Unió és Magyarország munkajogában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Szűcs Tímea (2004) Családtámogatási ellátások történeti bemutatása, fejlődési folyamata. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Török Lászlóné (2004) Családtámogatási ellátások történeti bemutatása, fejlődési folyamata. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Ungár Mónika (2004) Az Európai Unió munkajoga. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vajda Márk Péter (2004) A rendkívüli felmondás a magyar munkajogban, nemzetközi kitekintéssel. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass Szilvia (2004) A Szegedi Ruhagyár Rt. és a MOL Rt. Kollektív Szerződésének összehasonlító elemzése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Veverka Nóra (2004) Minőségfejlesztés az egészségügyben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vid Gyöngyi (2004) A gyermekvállalás és a gyermekes családok támogatása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Virág Veronika (2004) A nemek közötti egyenlő bérezésre vonatkozó szabályozás. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vér Andrea (2004) Kollektív munkaügyi vita a közlekedési ágazatban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vérné Beinschróth Zsuzsanna (2004) A szenvedélybetegségek és következményei. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Waldmann Gábor (2004) A hátrányos megkülönböztetés szabályozása az Európai Unió és Magyarország munkajogában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Wolford Tímea (2004) Az önkormányzatok és a civil szervezetek szerepe a munkanélküliség mérséklésében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zelei Roland (2004) A társadalombiztosítási intézmény története, jelenkori szervezete, irányítása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zánthó Anett (2004) A Munkaügyi Tanács döntéseinek hatása a munkanélküliség kezelésére a Kisteleki Kistérségben 1998-2003 között. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ákosi Ádám (2004) Genetikai és drogtesztelés az Egyesült Államokban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. május 24. 08:14:56 CEST.