Item where department "Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék" and date of item 1999

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Number of items: 208.

Akliné Tomán Margit (1999) A magyar szeretetszolgálatok hazai és külföldi önkéntes tevékenysége a szociális ellátásban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Apró Zoltánné (1999) Nyugellátás a nyugdíjreform után. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Apáti Nagy Kamilla (1999) Munkaügyi kapcsolatok: a munkavállalói oldal. Egy munkavállalói érdekképviselet bemutatása a Vasas Szakszervezeti Szövetség példáján. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Babik Anett (1999) Kiegészítő biztosítás: a kötelező felelősségbiztosítás terhére történő nemzetközi gépjármű-kárrendezés. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Bakai Dóra (1999) Gyermekvédelem és intézményrendszere Magyarországon. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Bakonyiné Lovrics Ágnes (1999) Közlekedés és a fogyatékosság. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Balog Józsefné (1999) Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat megalakulásának és működésének vizsgálata. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Balog-Farkas Józsefné (1999) Rendszerváltás a családi pótlék területén. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Baltavári Ágnes (1999) A betegségek megelőzése és jelentősége. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Balázsné dr. Lendvai Éva (1999) A kártérítési felelősség kérdései a magyar munkajogban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bangó Lászlóné (1999) Egyéni és társas vállalkozások biztosítási és járulékfizetési kötelezettsége. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Baraczka Mariann (1999) A gyógyszerek árához nyújtott állami támogatás változásai. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Baradlai Krisztina (1999) A munkanélküliséggel kapcsolatos jogalkotás Magyarországon. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Baranyai Istvánné (1999) A "munkásosztály" helyzete, érdekvédelme és képviselete (1956-tól napjainkig). BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Bartók Szandra (1999) Az üzemi tanácsok működése és annak tapasztalatai Magyarországon. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Bedő Andrásné (1999) A magyar rokkantsági nyugdíjrendszer alakulása 1951-től. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Bekker Gyöngyi (1999) Az egyéni vállalkozók biztosítása és járulékfizetési kötelezettsége. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Benkő Zsuzsanna (1999) Nyugellátási elv és a nyugdíjemelés kapcsolata. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Berkes Klára (1999) Életbiztosítások a Hungária Biztosító Rt.-n belül. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Bertók Kinga (1999) Kísérlet egy kollektív alkura. A MÁV Rt. 1995-ös keretszerződésének előzményei és tanulságai. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Biczók Gyöngyi (1999) A járványok és a gazdasági, társadalmi, és a szociális helyzet kapcsolata. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Bilisics Zita (1999) A Fodor József Egészségügyi Szakközépiskola és Gimnázium kollektív szerződésének kritikája. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Bordiné Németh Erzsébet (1999) A gyermek születésével és gondozásával kapcsolatos ellátások. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Borsi Olivér (1999) A mai magyar tőzsde. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Borsos Noémi (1999) A női foglalkoztatás szociológiai, családvédelmi és munkajogi jellemzői a XX. században. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Buksa Istvánné (1999) A társadalombiztosítás ellenőrzési rendszere. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Bába Rozália (1999) A munkaviszony megszűnése. A felmondás-felmentés rendszerének közalkalmazotti, köztisztviselői szabályozása. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Békési Anikó (1999) A települési önkormányzatok szerepe, feladata, lehetőségei a szociális gondoskodásban, különös tekintettel Szolnok város tapasztalataira. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Béndekné Benkó Erzsébet (1999) Családi pótlék és a szociálpolitika. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Bólya István (1999) Gyermekneveléssel kapcsolatos családi támogatások Magyarországon. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Csernák Józsefné (1999) Alanyi jogon a családi támogatások. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Csik Bernadett (1999) A DUNAFERR Regionális Egészségpénztár működése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Császár Károlyné (1999) A magyarországi társadalombiztosítás kialakulása és főbb változásai a II. világháború kitöréséig, különös tekintettel a győri és a Győr-Moson-Sopron megyei sajátosságokra. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dani Lászlóné (1999) Családi pótlék Magyarországon az 1990-es években. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Darmos Edina (1999) A társadalmi segélyezési rendszerek szerkezete és alapelvei az OECD országokban és Magyarországon. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Daróczi Lászlóné (1999) A nyugdíjfolyósítás szaktevékenységében meghatározó szerepet játszó Nyugdíjfolyósító Igazgatóság szervezeti kultúrája, felépítése és működése. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Daubner Monika (1999) A rokkantnyugdíjasok helyzete és sajátosságai a vasútnál. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dekker Éva (1999) Ki ér többet? Avagy a férfiak és a nők közötti esélyegyenlőség az Európai Unióban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Deák András (1999) Végrehajtás az Egészségbiztosítási Pénztár Váci Kirendeltségén. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dobondi Istvánné (1999) Baleseti ellátások alakulása napjainkig hazánkban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dobóczi Pál (1999) A társadalombiztosítás fedezeti rendszere. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dombi Mária (1999) Családok támogatási rendszere. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dudás Szilvia (1999) Családokat segítő szociális védelem kialakulása, elvei, rendszere. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Erdős Ildikó (1999) A minőségbiztositás és a finanszirozás hatása a CT ellátás alakulására Magyarországon. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Farkas Erika (1999) Foglalkoztatáspolitika a változó világban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Fermann József (1999) Munkáltatói, munkavállalói feladatok a munkaviszony megszüntetésekor és megszűnésekor. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Forgács Anikó (1999) A rokkantság alakulása a számok tükrében Békés megyében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Futó Edina (1999) A munkanélküliek ellátási rendszerének alakulása hazánkban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Fábián Attiláné (1999) Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár és igazgatási szerveinek szervezete, központi területi feladatai, különös figyelemmel a Fővárosi és Pest Megyei Egészségbiztosítási Pénztárra. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Fábián Péter (1999) ÜT-e még a 13? Üzemi Tanács választás a MOL Rt. Szegedi Bányászati Üzemében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Fábián Zoltánné (1999) Családi pótlék rendszer 1990-től napjainkig. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Füleki Ágnes (1999) Az alkoholizmus okai, következményei, valamint az alkoholbetegek ellátása és az alkohollal kapcsolatos problémák kezelése. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Galamb Zoltán (1999) Az információs önrendelkezési jog és az egészségbiztosítási adatok kezelése, felhasználása. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Garbóci Éva (1999) Munkaviszonyban álló személyek társadalombiztosítási járulék és személyi jövedelemadó összefüggései alapján az öngondoskodás megvalósításának lehetőségei 1994. január 1. és 1999. január 31. közötti időszakban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Gelencsér István (1999) A gazdasági társaságok tagjainak járulékfizetése az 1975. évi II. törvény, valamint az 1997. évi LXXX. törvény tükrében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Gergely Tamás (1999) A hivatásos katona szolgálati jogviszonyának megszűnése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Gulyásné Ménesi Zsuzsánna (1999) Baleseti védelem. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Gyurinné Hamala Anita (1999) Csődeljárás, felszámolás, végelszámolás értékelése a társadalombiztosítási jogszabályok alapján. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Gál Alexa (1999) Az egészségügyi ellátás nehézségei az OECD országaiban és Magyarországon. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Gátszegi Edina (1999) A munkaügyi kapcsolatok kezdetei Magyarországon a céhektől a gyáriparig. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Géczi Istvánné (1999) A nyugdíjbiztosítás fejlődése, irányítása. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Halász-Szabó Ágnes (1999) A magyar szakszervezeti mozgalom 1867-1945 között. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Hazafi Hildegárd (1999) A sztrájkjog az Amerikai Egyesült Államokban (kitekintéssel a kollektív munkaügyi viták rendezésének összefüggő kérdéseire). MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Hegedűs András (1999) A gazdasági társaságok munkajogi problémái. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Hoffman Andrea (1999) A munkanélküliek képzése - Csongrád megyei adatok alapján -. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth Imre (1999) Munkanélküliség Győr-Moson-Sopron megyében a XX. század utolsó évtizedében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth Piroska (1999) Családtámogatási rendszer Magyarországon az 1990. évi XXV. törvény alapján. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Horváth Sándor (1999) Participációs jogok és intézmények a munka világában. Elmélet és annak gyakorlati megvalósítása a Magyar Posta Rt-nél. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth Tamás (1999) Az egészségbiztosítási pénztárak ügyfélszolgálati tevékenysége - A hivatali ügyintézéstől a szolgáltató szervezetig -. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth Tamásné (1999) Nyugdíjbiztosítási ágazat nyilvántartási rendszerének fejlődése napjainkig. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Horváthné Egyed Veronika (1999) Az időskorúak szociális helyzete és az ellátások rendszere Tapolca városban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Hutterer Béláné (1999) A társadalombiztosítási ügyintézők kapcsolatrendszerének átalakulása a társadalombiztosítás igazgatási szervezetének átalakulásával összefüggésben. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Idul Jánosné (1999) A készpénzellátás helyzete Csongrád megyében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Izing Géza (1999) A foglalkoztatók egészségbiztosítási és nyugdíjbiztosítási ágazatba tartozó szakellenőrzése a változások tükrében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Jakab Magdolna (1999) Társadalombiztosítási tanácsadás a gazdasági kamarák szolgáltatási rendszerében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Jakab Zoltán (1999) A sztrájk nemzetközi és magyar szabályozása és gyakorlata. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Jani Ildikó Ilona (1999) A japán szociális védelem rendszerének általános kérdései. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Jova Anikó (1999) A munkavállaló kártérítési felelőssége a privát szférában. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Juhász Krisztina (1999) A betegek jogai. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Jósvai Józsefné (1999) A közhasznú munka és közmunka program az 1990-es években Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kaján Mónika (1999) A családi pótlék rendszer fejlődése Magyarországon. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kancsalné Árky Gyöngyi (1999) Több nyugellátásra, nyugdíjszerű ellátásra való jogosultság 1951-től. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Karóczkai Éva (1999) A társadalombiztosítási ellátások fedezeti rendszere. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Keresztesi Lászlóné (1999) A kisvállalkozások helyzetének és a kisvállalkozók társadalombiztosítási jogállásának alakulása az elmúlt évtizedek politikai és gazdasági változásainak tükrében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Király Katalin (1999) Az egyéni vállalkozók társadalombiztosítási terheinek rendszere. BA/BSc, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Kisházy Etelka (1999) A munkanélküliek ellátásának rendszere Győr-Moson-Sopron megyében az 1990-es években. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kiss Gyula (1999) A munkaviszony jogellenes megszüntetése és annak jogkövetkezményei. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Klepács Andrea (1999) A gazdasági társaságok működése, tagjainak társadalombiztosítási kötelezettsége. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kocsis Ferencné (1999) A betegségek megelőzése. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kondás István (1999) A környezet szennyezése nyomán fellépő ártalmak. Az egészségügy feladatai a környezet védelmében - az egészséges élővilág érdekében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kora Szilvia (1999) A társadalombiztosítás, az egészségbiztosítás, az alapellátás, az egészségügyi vállalkozás és a háziorvosi szolgálat kapcsolata a magyar egészségügyi rendszerben. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Korom Kinga (1999) Le is út, fel is út (Létszámleépítési technikák Magyarországon, a MOL Rt. példája). BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kovács Józsefné (1999) Nyugellátásra irányuló igény érvényesítése. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kovács Rita (1999) A jövedelemtől függő betegségi és anyasági ellátások 1997. XII. 31-ig illetve azt követően. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kovács Tamás (1999) Rokkantsági nyugdíjrendszer tegnap, ma és holnap. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kruchió Gyuláné (1999) A kötelező társadalombiztosítási rendszer kialakulása és fejlődése Magyarországon, különös tekintettel az 1998. évi reformok változásaira. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kubik Éva (1999) A társadalombiztosítás és magánnyugdíjpénztárak kapcsolata, szolgáltatásaik összehasonlítása. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kucsik Miklósné (1999) Társadalombiztosítási dolgozók munkajogi helyzete 1992. július 01. előtt és után. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kugler Petra (1999) Az Európai Unió munkaügyi normái és a hazai jogharmonizációs törekvések. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kulcsár Józsefné (1999) Több jogcímen járó ellátás folyósításának problematikája az 1975. évi II. törvény hatálybalépésétől. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Kulik Jenőné (1999) A sztrájk jogi szabályozása. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Káhl Ferenc (1999) A társadalmi változások hatásának megjelenése a társadalombiztosítási járulékfizetési szabályokban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kállai Lászlóné (1999) Nyilvántartás szerepe a nyugdíjmegállapítás folyamatában -Somogy megyei tapasztalatok. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kéri Jánosné (1999) Üzemi balesetek és a baleseti ellátó rendszer alakulása napjainkban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kónya Csaba (1999) Munkaügyi konfliktus az oktatásban 1995-96. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kósiné Márfi Marianna (1999) A köztisztviselők helyzete Magyarországon napjainkban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kővári Andrea (1999) Makroszintű érdekegyeztetés Ausztriában. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Labodáné Veres Veronika (1999) A munkaviszony megszüntetése az európai jogharmonizáció tükrében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Laczi Károlyné (1999) Egy közüzemi sztrájk anatómiája (1993. februárjában). BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Lakos Pál (1999) A társadalombiztosítási nyugellátások alapját képező szolgálati idők és azok bizonyítása. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Lamperth Istvánné (1999) Az özvegyi nyugdíjrendszer történeti fejlődése. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Láng Lászlóné (1999) Özvegyi nyugdíjra jogosultság feltételei, mértéke, az igény érvényesítése, elkésett igények elbírálása az 1997. évi LXXXI. tv. alapján 1998. 01. 01-től. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Lóczi Szilvia (1999) A vezető állású munkavállalókra vonatkozó speciális szabályok. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Magyar Antalné (1999) A társadalombiztosítás rendszerében a baleseti ellátások helye. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Majos Mária (1999) Ügyfélszolgálat a magyar nyugdíjbiztosításban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Makara Sándorné (1999) Az özvegyi nyugdíj jogosultság feltételrendszerének értékelése. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Matécsa Tibor (1999) Baleseti ellátások a társadalombiztosításban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Mező Margit (1999) Az előmeneteli és bérrendszer alakulása a társadalombiztosítás és az egészségügy területén 1992. július 01-től. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Molnár István (1999) A lakosság, társadalombiztosítás szerepe az egészségmegtartásában, rehabilitáció. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Molnár Izabella (1999) Változások a családi pótlék rendszerében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Muhari Istvánné (1999) A munkabéke megteremtése a MÁV Rt-nél. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Máthéné dr. Bertók Judit (1999) A sztrájk elvi kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Méri Csaba (1999) Jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Mészáros László (1999) Az egyházi szociális védelem intézményrendszer kialakulása és jellemzői. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Mészáros László (1999) Egyes életmódbeli változások hatása a lakosság egészségi állapotára, a rokkantság kialakulása. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Mészáros Tünde (1999) Egyenlő esélyek: különös tekintettel a női munkavállalókra. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Nacsa András (1999) A sztrájkjog hazai gyakorlata. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Nagy Henriett (1999) A társadalombiztosítás szolgáltató jellegét erősítő tényezők. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Nagy Istvánné (1999) A rokkantsági nyugdíjasok helyzetének elemzése a mai magyar valóság tükrében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Nagy Péter (1999) A munkaügyi viták megoldásai: az ADR rendszer sajátosságai. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Nagy-György Gyula (1999) A járulékellenőrzés helye, szerepe az ellenőrzési rendszerben, időszerű dilemmái. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Naszády Zoltán (1999) A nyugdíjfolyósítás fejlesztésének szükségessége és háttere a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Negru György (1999) Magyarország közigazgatása a kezdetektől napjainkig. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Nemeséri Zoltánné (1999) Az egészségügyi ellátás rendszere. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Neparáczki Nándor (1999) A családi támogatások fejlődése Magyarországon a XX. század elejétől napjainkig. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Neszvecskó Pálné (1999) Vasutas Önkéntes Támogatási Alap tevékenységének főbb jellemzői. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Németh Antalné (1999) Anyasággal, gyermekneveléssel kapcsolatos ellátások, kedvezmények az egészségbiztosításban 1990-1998 évben. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Németh Zoltán (1999) Szakszervezeti pluralizmus a rendszerváltás után a "postásoknál". BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Oláh Ferencné (1999) Családi pótlék rendszerünk jelene és jövője. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Orbán Irén (1999) A társadalombiztosítás finanszírozási rendszere. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Orbán Lászlóné (1999) A köztisztviselői törvény vizsgálata az alkalmazás tükrében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Palotás Gyula (1999) Arccal az érdekegyeztetés felé: a MAN Rt. területén. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Pataki Dóra (1999) Az önsegélyezés rendszerének alapvető sajátosságai a magyar és a francia szabályozás tükrében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Pataki Evelin (1999) A sztrájkjog szabályozása Nyugat-Európában tagállami és uniós szinten. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Patakiné Farkas Ágnes (1999) A köztisztviselői törvény eltérő sajátosságai a Munka Törvénykönyvéhez képest, különös tekintettel a jogviszony megszűnésére és megszüntetésére. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Paulik Jánosné (1999) Az 1998. évi magyarországi nyugdíjreform oka, célja a hárompilléres nyugdíjrendszer bevezetése. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Pintér Noémi (1999) A világbank szociálpolitikai koncepciója különös tekintettel a magyarországi szociálpolitikára. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Prágai Károlyné (1999) Kifizetőhelyek a társadalombiztosítás rendszerében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Pusztainé dr. Koppány Csilla (1999) Az árvízvédelmi kárelhárítási közmunka programok megvalósításáról. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Pákozdi Lajos (1999) Társas vállalkozások járulékfizetése és ellenőrzése. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Pálffy Istvánné (1999) Gyógyító tevékenység a főváros XV. kerületében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Pósa Zsuzsanna (1999) Egyházi szociális intézményrendszer sajátosságai. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Ratkay Attila (1999) A Csongrád Megyei Munkaügyi Központ működése a munkaerőpiaci szervezeten belül. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Rigó Róbert (1999) A Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének története (megalakulásától az első világháború kitöréséig). BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Romhányi Krisztina (1999) Munkáltató általi felmondás szabályozása a francia munkajogban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Rosta Lászlóné (1999) Kifizetőhelyek szerepe, feladatai a múltban, jelenben és a jövőben. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Ruzsics Katalin (1999) A gazdasági társaságok, valamint az egyéni vállalkozók társadalombiztosítási kötelezettsége. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Rási Róbertné (1999) A szociálpolitikai egyezmények alapján folyósított nyugellátások. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Schmidt Antal (1999) A társadalombiztosítási feladatok végzésének ellenőrzési rendszere. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Severnyák Miklósné (1999) A társadalombiztosítás irányításának változásai 1928-tól napjainkig. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Sipaki Mária (1999) Kint vagyok?! Avagy az elítéltek elhelyezkedési esélye. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Skoda Henriett (1999) Ludditák ma? BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Skolák Ferenc (1999) Európa közigazgatása. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Soltész Lászlóné (1999) A társadalombiztosítási ellenőrzés mint az irányítás, felügyelet eszköze, a társadalombiztosítási kifizetőhelyeken végzett ellenőrzések tapasztalatainak tükrében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Somos Károly (1999) Járulékfizetési készség és problémája a '90-es években. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Standerné Perjési Mária (1999) A családi pótlék, mint a családtámogatási rendszer része: a családi pótlék jogosultság változása 1990. évtől. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Szabó Györgyné (1999) A családi pótlék rendszer fejlődésének áttekintése napjainkig. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Szabó Magdolna (1999) Családsegítő szociális ellátások. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szafkó Zoltánné (1999) Az ügyfélszolgálati tevékenység és a nyugdíj-megállapítás kapcsolata. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Szerencsés-Fekete Krisztina (1999) A szociális jogok mint második generációs jogok kialakulása és érvényesítése. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Szigli Jánosné (1999) Munkaügyi ellenőrzés tapasztalatai a főváros területén 1998. évben (az Mt. hatálya alá tartozó szerveknél). MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szilágyi Vilmosné (1999) A társadalombiztosítás fedezeti és ellátási rendszere közötti kapcsolat és a megoldásra váró feladatok. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Szipánné Péntek Lívia (1999) A háziorvosi szolgálatról általában különös tekintettel Kiskunhalasra. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Szolnokiné Csernay Krisztina (1999) Az atipikus munkavégzés általános vonásai az Európai Unióban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szántó Ferencné (1999) A működőtőke import lehetőségei, feltételei Magyarországon a 90-es években és a vámszabadterület. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Szántó Judit (1999) A társadalombiztosítás és a vállalkozások kapcsolata a Számszaki Kft. Könyvelőiroda munkájának tükrében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szászi Ágnes (1999) Női munka - női jogok: a nőkre vonatkozó szabályok a magyar munkajogban a nemzetközi előírások tükrében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Székely Árpád (1999) A társadalombiztosítási végrehajtás. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szénási Enikő Lilla (1999) A Magyar Kereskedelmi és Iparkamarai Szervezet jelentősége és szerepe napjainkban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Szöllösiné dr. Tóth Zsuzsanna (1999) Egyenlő esélyek az Európai Unió munkajogában a magyar jog tükrében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Sándor Endre (1999) Munkavégzés szabályozása és gyakorlata a gazdasági társaságok esetében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Sándorné Szabó Éva (1999) A munkavállalók munkavégzéssel kapcsolatos kötelezettségei, különös tekintettel a munkaköri feladatok meghatározására és teljesítésére. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Sósné Kovács Erzsébet (1999) Munkaerőhelyzet alakulása, foglalkoztatás elősegítése, munkanélküliek ellátása Kiskunhalason. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Takács Gizella (1999) A nyugdíjbiztosítási igazgatási szervek gazdálkodásának pénzügyi lebonyolítása 1994-től napjainkig. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Tariné Deák Edit (1999) A korszerű ügyfélszolgálatok szerepe az egészségbiztosításban - az ügyfélcentrikus szemléletmód megjelenésétől a szolgáltató jelleg kialakításáig. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Tartóczky Szilvia (1999) A munkavállalók védelme: jogharmonizációs törekvések tükrében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Tetlák Örs (1999) Szociális partnerek: Mire van energiájuk? A munkaügyi kapcsolatok szereplői a villamosenergia-ágazatban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Tielesch István (1999) Munkaügyi konfliktus Szekszárdon. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Tóth Balázs (1999) A japán vállalatok és szakszervezetek kapcsolata. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Tóth Erzsébet (1999) A munkanélküliség kezelésének jogi problémái az EU jogharmonizáció tükrében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Tóth Gyöngyi (1999) A gazdálkodó szervezetek jellemzői, tagjainak biztosítási és járulékfizetési kötelezettsége, sajátosságaik. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Tóth Zoltánné (1999) Az emberi érték védelme a székesfehérvári ALCOA-KÖFÉM Kft-ben. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Tóth Zsuzsanna (1999) A munkaviszony és a közalkalmazotti jogviszony tartalmának összehasonlítása különös tekintettel a közalkalmazotti jogviszony eltérő sajátosságaira. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Tóthné Gregor (1999) A népesedéspolitikai intézkedések megjelenése a társadalombiztosítási jogszabályokban 1975-től napjainkig. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Törköly Jánosné (1999) Fekvőbeteg ellátás biztosítási finanszírozása. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Török Erika (1999) A Public Relations, avagy a kommunikáció szervezése az egészségbiztosításban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Varga Zsuzsanna (1999) Kiegészítő nyugdíjbiztosítási rendszerek Európában, különös tekintettel a magyarországi önkéntes biztosítópénztárak működésére. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Vass Nóra (1999) Munkanélküliség. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Veres Mónika (1999) A munkáltató és a munkavállaló kártérítési felelőssége. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Vincze Antalné (1999) Családi támogatások a társadalombiztosításban és a szociális ellátásban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Virág Valéria (1999) Az életbiztosítás jellemzői Magyarországon. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Volentics Lászlóné (1999) A munkavédelem szabályai és gyakorlati alkalmazása a Nestlé Hungária Kft-nél. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Várnai Györgyi (1999) Vesepótló kezelések Magyarországon a privatizáció tükrében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Windisch Ferencné (1999) A betegjogok érvényesülése napjainkban, valamint az aktuális problémák. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Wurstné Tóth Mária (1999) A társadalombiztosítási járulékbevételeinek előírása és elszámolása, a folyószámlák számítógépes könyvelési rendszere. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Zelenák Sándorné (1999) Az egyéni vállalkozók biztosítási és járulékfizetési kötelezettsége az 1990-es években. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Zámbó Zsuzsanna (1999) A munkaviszony munkáltató általi megszüntetése, különös tekintettel a munkaviszony munkáltató általi jogellenes megszüntetésére. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Őri Zsuzsanna (1999) A köztisztviselők jogállása: különös tekintettel a köztisztviselőket terhelő többletkötelezettségre és az őket megillető többletjogokra. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. június 17. 22:03:58 CEST.