Item where department "Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék" and date of item 1996

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | Z
Number of items: 151.

A

Akli Tiborné (1996) A munkaügyi kirendeltség feladata, szerepe a foglalkoztatás és térségfejlesztés kapcsolatában. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

B

Bachner Konrádné (1996) A LEHEL Hűtőgépgyár privatizációja és annak hatása a Jászság munkaerőpiacára a munkaügyi kapcsolatok tükrében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Bacsárdi Sándorné (1996) A biztosítási és a szolidaritási elv érvényesítése a magyar nyugdíjrendszerben. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Balla Éva (1996) Az izraeli szakszervezet, fontosabb sajátosságai és jellemzői, különös tekintettel az EMITEL Rt. megállapodásrendszerein keresztül. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Barta Tibor (1996) Állami munkaerő-közvetítés gyakorlati alkalmazása Békés Megyében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Bene Győző (1996) Társadalombiztosítási járulékok és követelések beszedése. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Bessenyei Zsolt (1996) ÜT(ő) képes 13! (Választások a MOL Rt. Szegedi Bányászati Uzemében 1993- 1994-1995). BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Besze Imre Tibor (1996) A munkajog és a társadalombiztosítási jog összefüggése, kapcsolatrendszere kialakulásától napjainkig. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Bibók Péter (1996) Az egészségbiztosítás intézményi működésének értékelése a modern munkaszervezés megvalósíthatóságának tükrében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Blaskó Tibor (1996) Önkormányzati szociális ellátások és a társadalombiztosítás összefüggő kapcsolatai. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Bobák Kornél (1996) Machiavelli és a machiavellizmus. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Borbélyné Nagy Mária (1996) A humán szolgáltatás megjelenése a munkaügyi szervezet fejlődése során. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Borhi Józsefné (1996) A központi költségvetés és a társadalombiztosítási költségvetések kapcsolata, különös tekintettel a nyugdíjrendszer reformjára. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Báthoryné Soós Judit (1996) A munkanélküliség és a korszerű munkaerőközvetítési rendszer kialakulása Magyarországon. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Bécsi Tamásné (1996) A baleseti ellátások és baleseti a megtérítés rendszere. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Béza Dánielné (1996) Az egészségügyi ellátó rendszerek alakulása és a biztosítási rendszer kapcsolatainak fejlődése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

C

Csehek Csilla Ágnes (1996) Aktív foglalkoztatáspolitikai eszközökkel a munkanélküliség ellen. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Csizmár Józsefné (1996) TÖSZIR (Társadalombiztosítási Önkormányzatok Számítógépes Rendszere) A járulék - folyószámla elszámolás tükrében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Csuka Lajosné (1996) Az egészségügy finanszírozásának időszerű kérdései, különös tekintettel a járóbeteg ellátás finanszírozására, és annak Vas megyei tapasztalataira. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Csékiné Varga Éva (1996) A járulék és folyószámla szakterülettel kapcsolatos feladatok irányítási és szervezeti megoldása a két ágazat kivonásával. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

D

Dani Csaba (1996) Az önkormányzat és a társadalombiztosítási rendszer Magyarországon. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Deckner Terézia (1996) Szakszervezetek a makroszintű érdekegyeztetésben. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Deli Csilla (1996) A Szociális törvény és a helyi rendeletalkotás. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dezső Ferenc (1996) Az öregségi nyugdíj összegének meghatározása a szolgálati idő és a munkabérátlag függvényében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Disznós Mónika (1996) Helyzetkép a magyarországi munkanélküliségről. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dolgos Sándor (1996) A készpénzellátások alakulása a betegségi és anyasági ellátások rendszerében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Duchon Gyuláné (1996) A Magyar Államvasutak Részvénytársaság és Nyugdíj Igazgatósága létrejötte, helye és szerepe a társadalombiztosításban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

F

Farkas Andrea (1996) Árnyalatok a gazdaságban (A fekete munkavállalás útjai). BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Farkas András (1996) Segítő családtagok biztosítási kötelezettsége és járulékfizetése. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Farkas Gusztáv (1996) Belső ellenőrzés a Társadalombiztosítási Önkormányzatok megyei igazgatósági szerveinél. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Farkas István (1996) Jövedelemhez igazodó egészségbiztosítási készpénzellátások megállapítása és folyósítása. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Fazekas Gézáné (1996) A vasutas társadalombiztosítási rendszer kialakulása, fejlődése, eltérő sajátosságai. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Fazekas Sándorné (1996) Létszámleépítés körüli alkuk egy vidéki gépgyártó részvénytársaságnál a KGST piac összeomlása után. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Fegyveres Mária (1996) Betegségi-anyasági keresetpótló készpénzellátások rendszerének fejlődése, főbb jellemzői és időszerű kérdései. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Fekete Marianna (1996) A munkaügyi tanács szükségessége és kezdeti lépései Csongrád megyében (a munkavállalói oldal külön elemzésével). BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Felekyné Mohácsi Mária (1996) Közös mezsgyén az Üzemi Tanács és a Szakszervezet. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Fenyőfalvi György (1996) Egészségügyi rendszerek. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

G

Garai János (1996) Fedezeti rendszerünk kialakulása, biztosítási kötelezettség, járulékfizetés és annak anomáliái - elemzése. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Gregorné Práth Szilvia (1996) A munkanélküliség eszköz és intézményrendszere 1996. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

H

Halasi Istvánné (1996) A munkaerőpiac helyzete Magyarországon napjainkban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Hankovszky Zita (1996) A munkanélküliség kezelésének aktív eszközei. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Herenkovics Csilla (1996) A betegbiztosítás fejlődése napjainkig. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Hetényi Rózsa (1996) Baleseti ellátások - A munkáltató megtérítési kötelezettségének szabályai, feltételei üzemi baleset és foglalkozási betegség esetén. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Hlavács Éva (1996) A balesetbiztosítási ágazat kialakításának egyes kérdései. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth János (1996) A nyugdíjigény elbírálásának főbb problémái és a megoldás módjai. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth Tibor (1996) A mezőgazdaságban dolgozók társadalombiztosításának alakulása az 1992. évi szövetkezeti törvényig. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Hulák Zsuzsanna (1996) Az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárak funkciói és megalakítása a Magyar Iparszövetség érdekkörébe tartozó gazdálkodó szervezeteknél. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Hunyadiné Hummel Éva (1996) A foglalkoztatáspolitikai eszközök szerepe a munkanélküliség kezelésében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

J

Jakucs Anna (1996) A nők foglalkoztatásával kapcsolatos munkajogi kérdések. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Juhász Erzsébet (1996) Az üzemi tanácsok Magyarországon, szegedi kezdet. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Jurth Gabriella (1996) Szociálpolitikai egyezményeink ma és a jövőben. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Jónás Csaba (1996) A társadalombiztosítási ellenőrzés jelentősége a munkáltatók és kifizetőhelyek vonatkozásában. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

K

Kapás József (1996) A társadalombiztosítás végrehajtási, behajtási tevékenység hatása a járulékbevételek alakulására. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kenderesi Sz. Mihályné (1996) A szakszervezeti elképzelések a munkanélküliség kezelésére. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kerekes Károlyné (1996) A munkaviszony és a közalkalmazotti jogviszony megszűnése és megszüntetése. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Király Renáta (1996) Az önkormányzati oldal helye, szerepe a Munkaügyi Tanácsban (Csongrád megyei sajátosságok alapján). BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kis Sándorné (1996) Kifizetőhelyi és társadalombiztosítási feladatok. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kis Hegedűs József (1996) Táppénzrendszerünk időszerű kérdései, a szabályozás hiányossága, ellentmondása, lehetséges megoldások. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kis Pál Istvánné (1996) A munkanélküliség kezelése 1957-től napjainkig. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kisdeák Mária (1996) Nyugdíjrendszerű rendszeres szociális ellátások és kapcsolatai a társadalombiztosítási ellátásokkal. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Kisgyura Attila (1996) A társadalombiztosítás és a végrehajtási jog. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kiss Mihályné (1996) Ügyfelektől tanuljuk a szakmát - A legális gazdaságon kívülmaradók, a munkaügyi kapcsolatok által nem szabályozott munka világa. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kocsisné Poór Emma (1996) A nyugdíjkorhatár változásának értékelése 1952-től. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kollátor András (1996) Népességpolitika és a társadalombiztosítás kapcsolata. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Koncz István (1996) A biztosítottak körének jogi szabályozása - A biztosítási kötelezettség feltételei a társadalombiztosítási törvények tükrében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Kordisz Csaba (1996) A tömeges létszámleépítés és intézményei - A Szolnoki Papírgyár példája. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kovács Ferenc (1996) Az érdekegyeztetés alakulása a rendszerváltás tükrében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kovács György (1996) Az egészségbiztosítási alap finanszírozási kérdései. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kovács László (1996) A nyugellátások és nyugdíjszerű ellátások alapját képező szolgálati idők és azok nyilvántartása, igazolása. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kumbor Tiborné (1996) A hajléktalanok. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Kökény Barnabásné (1996) A harmadik biztosítási ág: A balesetbiztosítás. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

L

Dr. Ladányiné Kószó Éva (1996) Az érdekegyeztetés intézményrendszere a Szegedi Közlekedési Társaságnál. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Lengyelné Szinyéri Ildikó (1996) Az egészséghez és szociális biztonsághoz való jog. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Lovas József (1996) A vasútegészségügy kialakulása és fejlődése napjainkig. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Lovas Józsefné (1996) A munkaügyi tanács négy éve Bács-Kiskun megyében. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Lukovics Béláné (1996) A munkaügyi tanács, mint tripartit, mezoszintű érdekegyeztető fórum megalakulása és működése Békés megyében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Lutz Károlyné (1996) A német nyugdíjrendszer sajátos, legfontosabb vonásai. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Lénárt Gizella (1996) A családi pótlék intézményrendszere. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Lénárt Péterné (1996) A társadalombiztosítási és szociális családi támogatási rendszer változásai a népesedési viszonyok alakulásának tükrében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Lőrincz Leó (1996) Kényszerközvetítéstől a munkaközvetítés szabadságáig. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

M

Mag Lajosné (1996) Mezoszintű kollektív szerződések. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Magony István (1996) A nyugdíjrendszer reformja. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Major Péter (1996) A munkavédelmi érdekképviseletek fejlődése (a munkavédelem, mint szakszervezeti és/vagy participációs jogosítvány Magyarországon). MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Makai Pál (1996) A balesetbiztosítás jelene és jövője. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Marsi Zoltánné (1996) Közalkalmazotti törvény alkalmazásának kérdései az oktatás területén. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Mayer Péter (1996) Családi pótlék szerepe a szociálpolitikában. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Megyeri Lászlóné (1996) A nyugdíjkorhatár emelésének ösztönzési és érdekeltségi vonatkozásai. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Mesterházy Sándor (1996) Egyéni és társas vállalkozások biztosítási, járulékfizetési kötelezettségének rendszere, a megoldásra váró feladatok. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Mihályi László (1996) A társadalombiztosítás önkormányzati igazgatási rendszerének kialakulása és az önálló biztosítási ágak fejlődési lehetőségei Magyarországon. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Miklovich Pál (1996) A társadalombiztosítási járulékfizetés rendje. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Miklós Annamária (1996) A társadalombiztosítási járulékok alakulása országosan, beszedési módja Bács-Kiskun megyében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Miletin Istvánné (1996) A megváltozott munkaképességű dolgozók foglalkoztatási rehabailitációjának nehézségei, problémái hazánkban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Millenné Dr. Vahl Krisztina (1996) Szociálpolitika és társadalombiztosítás. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Miszory Béla (1996) Az egészségbiztosító természetbeni és pénzbeni szolgáltatásainak informatikai támogatottsága. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Molnár László (1996) A társadalombiztosítási járulékok és a munkajövedelmek viszonya. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Molnárné Kozma Zsuzsanna (1996) Járulékkirovástól a behajtásig (Az adósállomány kezelése a járulék-folyószámla és a behajtási-végrehajtási szakterület együttműködésével). BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Mucsi Zoltán (1996) Kollektív szerződések és tárgyalások a Vasas Szakszervezeti Szövetség területén (1993-1995). BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Mucsi Zoltánné (1996) A munkaügyi szervezet alkalmazkodása a munkanélküliség nagyarányú emelkedéséhez. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Máhig József (1996) Kényszerpályán a szakképzés. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

N

Nagy Gábor (1996) A gyermekneveléssel kapcsolatos szociális ellátások. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Nagymányai Antalné (1996) A munkanélküliség, és annak kialakulása Magyarországon, lehetséges megoldásai a mai gazdasági viszonyok közepette. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Nagyné Farkas Anna (1996) Ötödik lépésben... Egy nagyvállalat létszámleépítése a munkaügyi kapcsolatok szemszögéből. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Nagyné Miterli Edit (1996) A munkások önsegélyétől a munkáltatók közreműködésével megvalósuló önsegélyezéséig. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Nagyné Mészáros Zsuzsanna (1996) Nyugdíjmegállapítás az időarányos teherviselés elvén kötött szociálpolitikai egyezmények alapján. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Nyerges Andrásné (1996) Egyéni vállalkozók járulékfizetési, nyilvántartási, adatszolgáltatási kötelezettsége. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Nádudvariné Bulik Ágnes (1996) Út a hajléktalansághoz. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Németh Gyula (1996) A társadalombiztosítás finanszírozási kérdései különös tekintettel a közgazdasági környezet változásaira, valamint a szociálpolitikában bekövetkezett strukturális változásokra. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Németh Judit (1996) Méltányosság a társadalombiztosításban. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Németh Jánosné (1996) Nyugellátás, baleseti ellátás iránti igények érvényesítése. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Németh József (1996) A helyi önkormányzat által megvalósuló szociális ellátórendszer. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

O

Oláh Károly (1996) A munkáltató megtérítési kötelezettsége üzemi baleset és foglalkozási betegség esetén. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

P

Pap Sándor (1996) A munkáltatók, foglalkoztatók társadalombiztosítási szakellenőrzése. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Pappné Varga Anna (1996) A védett személyek körének fejlődése a magyar társadalombiztosítási rendszerben. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Pataki László (1996) Az informatika fejlődése és jövője a társadalombiztosítás területén Magyarországon. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Petri András (1996) A társadalombiztosítás fejlődése a mezőgazdasági szövetkezetekben. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Peták Ildikó (1996) Az egészségügyi megelőzés, mint a szociális gondolkodás része. Az életszemlélet és életvezetés fontossága. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Pincési Jánosné (1996) Az egészségbiztosítási járulékfizetés szabályai és korszerűsítésének szabályai. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Pintér Józsefné (1996) A munkanélküliség alakulása 1990-től Csongrádon és vonzáskörzetében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Polgár Zoltánné (1996) Az érdekképviseleti szervek mozgástere egy megyei kórházban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Poór Jenő (1996) A köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény végrehajtásának tapasztalatai a Fővárosi és Pest megyei Egészségbiztosítási Pénztárnál. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Provaznik Endre Ákosné (1996) A társadalombiztosítási nyilvántartási rendszer kialakulása, fejlődése, kritikus pontjai és egy egységes számítógépes nyilvántartási rendszer megteremtésének lehetőségei. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Pálfy Tamás (1996) Anomáliák a gyermek- és ifjúságvédelem terén. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

R

Richter Károly (1996) Kistérségi foglalkoztatási program. Közép-tiszavidéki foglalkoztatási program. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Révész Károlyné (1996) Családokat támogató szociális ellátások az Európai Közösség országaiban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Révészné Gajda Éva (1996) A rendőrség polgári állományának alkalmazási jogviszonya (összehasonlítás az 1992. július 1-jét megelőző és az azt követő időszakban). MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Rókus Csaba (1996) Munkaerő-piaci intézmények kialakulása. Létszámleépítés intézményeinek és eljárásainak bemutatása (a Szekszárdi Húsipari Vállalat példája). BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Rózsa Józsefné (1996) A munkanélküliek munkaerőpiaci képzése, a munkaügyi tanácsok helye, szerepe a finanszírozásban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

S

Schleicher György (1996) Két választás Magyarországon (Üzemi tanács választások összehasonlító elemzése egy agráripari vállalkozásnál). BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Schrenk László (1996) A járulékfizetésen alapuló kötelező egészségbiztosítás és a kapcsolódó jogosultság, valamint a kiegészítő biztosítás néhány európai országban. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Spirnyákné Gál Ilona (1996) Szociális biztonság Közép-Kelet Európában. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szabó Béla (1996) Az önkéntes nyugdíjpénztárak szerepe a magyar nyugdíjbiztosítási rendszerben. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Szabó Ferenc (1996) A munkahelyi érdekegyeztetés rendszere. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Szabóné Radvánszki Jolán (1996) Betegségi anyasági ellátások a Bács-Kiskun Megyei Egészségbiztosítási Pénztár Kiskunhalasi Kirendeltségénél. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szalontai György (1996) Az egységes társadalombiztosítási nyugdíjrendszerek azokon belül a nyugdíj alapját képező átlagkeresetek fejlődése, változatai napjainkig és a megoldásra váró kérdések. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Szeimanné Berta Erika (1996) Az állami gondoskodás megvalósulása a szociális ellátások keretében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Szentágotai Károlyné (1996) Létszámleépítés, tömeges létszámleépítés, elbocsátás (Munkanélküliség helyzete és alakulása Csongrád megyében 1990-es évektől). BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Szeremi Lászlóné (1996) A mezőgazdaságban dolgozók biztosítási rendszerének alternatív fejlődési irányai Magyarországon piacgazdasági viszonyok között. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Szilágyiné Kiss Erika (1996) Egyenlő eséllyel a munkaerőpiacon? (A fiatal munkavállalók elhelyezkedési lehetőségei Makó térségében az 1990-es években). BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Dr. Szondiné Bánhegyi Piroska (1996) A Munka Törvénykönyve és a Foglalkoztatási Törvény azonos és eltérő vonásai. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szőllősi István (1996) A participáció intézményei a MÁV-nál (1992-1995). MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

Szűcs Józsefné (1996) Az egyéni vállalkozók és a társas vállalkozások tagjainak biztosítási és járulék fizetési kötelezettsége: a fejlődés útja, aktuális kérdései. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Sós Anikó (1996) Az egészségbiztosítás szerveinek feladatai és a végrehajtás szervezeti lehetőségei. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

T

Tajti Tünde (1996) A munkaügyi tanács megalakulása és működése Csongrád megyében a munkáltatói oldal szerepének elemzésével. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Tapasztóné Tóth Tünde (1996) Paktum próba-próbapaktum. Kísérlet a társadalmi-gazdasági megállapodás megkötésére Magyarországon 1994-ben. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Tóth István (1996) Baleseti ellátások és fedezeti rendszerének alakulása napjainkig hazánkban. A baleseti ellátások megtérítése. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Török Mónika (1996) Hivatásrendiség Magyarországon. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

V

Varga Gyöngyi (1996) Gyermekvállalással és neveléssel kapcsolatos társadalombiztosítási és szociális ellátások. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Varga Péter (1996) A megyei munkaügyi tanácsok helye, szerepe a mezoszintű foglalkoztatási érdekegyeztetésekben és a munkaügyi kapcsolatok rendszerének kialakulásában. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Varga Sándorné (1996) Munkaügyi kirendeltség a változó munkaügyi kapcsolatok tükrében. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Vargáné Takaró Katalin (1996) Létszámleépítés: változó munkaügyi kapcsolatok. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

Z

Zánthó Kálmánné (1996) A munkaügyi kirendeltségek kialakulása és kapcsolatuk a megyei központokkal. BA/BSc, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. május 21. 15:53:01 CEST.